World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol módosították a B1 tier besorolását, épp most vágott be T5 csatába, azért ez egy kicsit meredek lesz 64es pennel, ezt nem mondják komolyan! Remélem B2ét nem cseszegetik.

WoT: Nishizumi77

Rakd vissza az alap crosshairt, vagy próbáld ki egy másikkal.
hello,
felraktam a lenti crosshairt, azota nem tolt be a csata.

http://mirtankov.net/crosshairs.html

valaki tapasztalt mar hasonlot? ha igen, mi lenne a megoldas? otm 0.7es verzioja can csak fent, szoval amssal nemigen akadhat ossze.

koszi!
Viszont a H35nek felvitték a max sebességét 27km/hra, eddig 22 volt ha jól emlékszek.

Hát ja, elég hülyén éreztem magam, berusholtunk ensken foglalni, erre jön vissza vagy 5 type, én meg néztem mint a hülye mert épp táraztam.

pfff AMX 12tnek iszonyat gagyi a függõleges csõmozgatása, ezt nem mondják komolyan.

Jó kis tank, csak fájdalmas az az 52 másodperces újratöltés 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Áh el is felejtettem hogy ez teszt szerver, még ennyi rohadt typeot egy csatában...

Master91
ÚGy már más 😄 😄
Na felraktam a teszt 2t annak örömére hogy angol lett, meg megnézni a változásokat, de jó volt újra menni amx 50 100al, nagyon tetszik a tank, lehet kicsit maradok megszerezni a kövit 😄

patchaou
Nem "O" hanem 0 nulla

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csinálhatnánk még ilyet ha lehet.

Ma teszteltük. Az E-50 és a T-54 könnyûszerrel ki fogja tudni szedni a francia riválisukat, ha nem engedik, hogy leadja rájuk a 2. sorozatot is. Az elsõt még simán túl lehet élni, és folytatni utána a csatát. Természetesen ha egy lövése sem pattan le, vagy nem lõ mellé egyszer sem és mindegyik lövése sebez átlagosan 300-at, akkor mindegyik közepes tankot ki tudja szedni egy sorozatból. Ilyen szempontból talán a Patton-nek a legrosszabb, ugyanis arról szinte sosem pattant le a 100mm-es löveggel.

A francia közepes tank egyértelmûen támogató szerepet fog betölteni egy csatában, mert 1v1 szituációban szinte mindig elvérzik akármelyik másik tier 9-es közepes tank ellen.

Szakesszal teszteltük délután a francia tankokat. A medeknél az jött ki, hogy a batmobil az E-50 ellen esélytelen, a T-54-et megfelelõ harcmodorral szét tudja kapni és a Patton az aki valszeg veszíteni fog ellene 1 vs 1 harcban. De keress meg TS-en majd, aztán részletesen beszámolok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
nincs is fent OT3P 😄
Trabant93
Amugy milyen filmekbõl ajánlotok szinkronhangokat?
Kíváncsi vagyok,ki mit szeret 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

bardocz
Basszus, megvettem, és semmi pénzem nincsen már😄D És egyelõre nem nagyon plusszos, olyan mennek mellé. No nem baj, nem adjuk fel😄
noname23
Jah tényleg oroszban volt ilyen <#nevetes1> és az nem is Bé

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Master91
3 perc és megyek, de csak VII -m van...IS vagy Jagdhpanther
Nálam még most is AMX-50B van és a test2 már angolul van hálistennek.

A batmobil mennyire lesz jó med a már meglévõ 3 medhez képest? Mik lesznek elõnyei hátrányai? 1vs1 harcban mennyire használható másik meddel szemben pl E-50. Köszi a válaszokat tesztszerósok!
Trabant93
Természetesen megosztom,elvégre szeretném feldobni a játék hangulatát 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

itt a leírás hogy hogyan kell megcsinálni a Sound Packot:
katt
sok sikert.
oszd meg ha sikerült. 😊

War. War never changes...

Tier 6-os Company!Gyertek! OT3P-et keressétek

Trabant93
Vagy az Argoból,eltalálják a tankot:"Kõkemény vagyok hallod,csõg,kõkemény"😄

Vagy mégjobb: a S.W.I.N.E szinkronhangjait bele tenni: Az elõbb még vót itt egy nyúúl! Teljesítem...a..a..a..a... a....parancot!
Az én fogaim is vannak olyan kemények mint a tiéd! Egy nyúlpörkölt rendel!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ja meg "kapd má el, színesfííím" 😄
LMAO 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Toby0501
Én egy klántárssal a tankok motorhangját akartam kicserélni, de amire ki akartuk cserélni, azt még nem sikerült kiszedni a másik játékból. Itt van egy leírás a mikéntjérõl. Asszem amerikai fórumon láttam már az FMOD-hoz elõre elkészített project fájlt is, de csak csatolmányként, szóval regisztrálni kell hozzá, annyit meg nem akartam bajlódni vele.

Lehetne roma szinkron pack-ot kérni? Nekem az tetszene. Há' Dik má' lepattant! A Delva egye ki a szívedet há ' felrobbantunk!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

patchaou
Indítottam egy companyt, lehet szépen szállingózni 😄
0T3P néven lehet keresni

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Trabant93
Tudna valaki segíteni?
Felmerült bennem,hogy készítenék egy magyar szinkronhang packet a wothoz.
A vágással még elboldogulnék,de hogy lehetne õket majd berakni?
Köszönöm elõre is.

pointer4
Velem rendes volt, elsõ Riunber XD Második Malinovka 😄 (GWTypE)
Ott nagyon sokan rosszul mérik fel a helyzetet
noname23
Nem valami AMX50B volt a Test1-ben most meg 68t-van ez nekem új<#conf>

Patch óta 198 pennel az elvileg 140 mm-re nerfelt IS-4 oldalát még egyszer nem bírtam átütni rendesen, folyton csak csilingelt nulla sebzésel. Pedig nem is lõttem messzirõl és kerekek fölé céloztam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Oké van 3 T9-ünk(2 E-75 és sok más egyéb kisebb) Himmelsdorf hány fogja védeni a vár alatti utcát???Hát persze hogy én egyedül minden segítség nélkül...komolyan ki gondolta volna hogy PONT onnan jönnek rejtély...

Ma este nem akar senki se companyt csinálni?

Mi értelme volt 6mmer csökkenteni szerencsétlen átütését, mintha olyan sok múlna rajta. AMX 40nek viszont örülök, gondolkoztam hogy el se kezdem a francia med ágat pont az amx 40 miatt mert rohadtul semmit se lehet csinálni azzal az ágyúval.

Test 2 change log

Valaki mondja már meg hogy mi a frászért mennek a hegyoldalra Abbey-en a Lemingek HA nincs arty+Td,HA van(mint az elõzõ meccs 2Jt+Ferdi+T28+3arty az ellennél)akkor meg irány a csatorna...(ja és mindkét variációt túléltem az ellen cap-körében,lemingék meg nem,de buktuk)
Folyamatosan bukom a köröket ma is az Is-4-el szopóág rulz...

Ja ezt olvastam, nagyon nagy 😄

Igen, gondolom, hogy az a szám csak egy felirat, nem jelent semmit. A harckocsik hossza sztem nem változott, viszont az AMX-50-120 tornyát átalakították, már nem ér bele a testbe ha teljesen felemeljük a csövét, picit csapottabb lett a torony hátulja.
De a fordulásuk basszus... Ez a nerf fájdalmas.

bardocz
Motor ereje is számít, ahogy észrevettem eddig.
A fordulásnál nem csak a traverse speed az ami számít. Van valami szorzó, gondolom a futómû típusa és a harckocsi hossza is számít.
http://www.9types.com/chatboard/messages/20061.html
Ezért is adtak már read onlyt pedig szerintem marha jó 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bardocz
És tudod miért van a francia tankokban visszapillantó? Hogy amikor menekülnek, akkor is lássák mi folyik a csatatéren.
noname23
Istennyilába már ferdit 2x meglövöm egymás után a 128-assal és csak csilingel aztán IS4 oldalról elgurul piff semmi bár ez megszokott,
de aztán 3x egymás után oldalba nyomom nincs baja, de a gép gratulál ügyes vagyok fájt neki persze<#unalmas>
Végül a seggét tudtam célozni és ott nem tudott már kibaxni velem, hogy megint a minimum(186mm) minimumjával büntet pedig elhiszem, hogy ott is nagyon próbálkozott még csak szerencsére a csalásnak is vannak korlátai.

Ez hol volt?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Visszatérve B1-re top ágyújának átütését is nerfelték 70-rõl 64 mm-re, viszont végre az AMX-40 top ágyúját buffolták 50-rõl 74mm-re. Így talán már át bírja ütni a B1-et.