World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát gyerekek, volt szerencsém a batmobilhoz, ez vmi hihetetlen játékélmény, szakadó röhögés közben kiszedni a heavyket, akkor a td-krõl ne is beszéljünk, az objectet pillanatok alatt úgy leépítettem😄😄😄😄 Nagyon komoly ez a kis cucc😄 t-50-2 tier9ben😄😄 Kösz Szpecnyaz!
Nem tudom, hogy mennyire durva is valójában az, hogy nekik szinte minden tankunktól egy tierrel nagyobb tankjuk volt, viszont annak örülök, hogy ennek ellenére a végén mi nyertük meg a csatát. Érdekes volt abból a szempontból, hogy volt valamilyen szintû összhang a csapattagok között. Lehetett velük érdemben kommunikálni, még ha a kicsik le is ölették magukat az elsõ percben. Unalmas volt pedig abból a szempontból, hogy egész idõ alatt a bázison campeltünk - legalábbis a TD-k és a heavy tankok.

Bugi Misi
elvagyunk ma eléggé Campányban😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

bardocz
Nem tudok belépni a játékba, csak entering game, és tölt..másnak jó?
köszi
grat
a 10-es kill Type-al sem rossz:-)
Tényleg durva lett az IS7. Hét killem volt.

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2011. december 22. 23:37:09
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 1 890
Szerzett kredit: 77 274
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Egérfogó

bardocz
Asszem igen, és érdemes is.
Haha, szerintem neki még nem sikerült rájönni 779 csata után sem, h hogyan lehet tankot fejleszteni.😄xD Vagy lehet egybõl e100-ra és mausra akar ugrani...😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

sziasztok
most fejlesztettem ki elitre a kv3-at és az is-t akarom megvenni.
a 100mm D10T ágyut rá lehet tenni a stock IS-re hogy ne az alap ágyuval szivjak?
FCH kari
bakker "ennyi" csata után azért ezek nem semmi eredmények<#levele>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
nem tudok szerkeszteni"felháborito"*

Eagle16
Ez durva replay: (nem az enyém) link

Maus 112 lövést nyel be, eközben veszít 2k HP-t, és kb. 326-szor leesik a lánctalpa 😄

Igaz hogy végig egy helyben állt és konkrétan sok mindent nem csinált, de komoly hogy ez az egér ennyit bír. Sajnos az E-100 ennek a közelében sincs.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

FCH kari
Valahol igazad van csak ezt lehetne finomabban is kifejezni.bennem is felmerülnek kérdések,pl...én a tankocskámmal 1 lövésböl milyen és "hány" sérülést tudok okozni? arty mellém lö, rádios-irányzo-löveg és még a láncot is lelövi..igen azért kissé flhéááborito föleg ha még pofátlan modon még be is szolnak........

No comment, most futottam össze vele kivételesen nyertük.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A ruszki arty simán sebez ennyit tier 6-tól, a többieknek ez csak tier 7-tõl megy. Tulajdonképpen szerintem nincs olyan tank, amit egy arty ne szedne ki egy lövésbõl. Talán a Maus az egyedüli, amit nem tudnak egy lövésbõl elintézni. A többi sima ügy.

Az elöbb one shoot-tolta az 1800 hp-s e-50-nem egy s-51 arty.Létezik ez ??? Írtam a nyomorultnak azt írta vissza hogy igen.Ha tényleg igy van a KURVA ANYÁD az összes artynak hónapokig szenvedek hogy kifejlesszem fullra a tankom erre egy kis buzi valahol a pálya másik felén mereszti a faszát és egy lõvésbõl ki lõvi a tankom és a pofámba irja hogy i like e-50 my cross.Hát anyád is legyen a kereszten.
Szégyenletes Hummel kör, de mentségemre szolgáljon, hogy 3 arty-t is kilõttem.
1471XP-s Hummel kör
LOOOL Ohh igaza is van, nehogy már egy type-nak hasonló mm besorolása legyen mint a TÖBBI T8-AS MEDNEK! Legjobb lenne ha max t5-ös csatába kerülnének, had alázzák csak a kicsiket büntetlenül... ugyan már!

Azért elég szánalmas ez a fickó! Már az elején is így kellett volna meglépni a type mm besorolását.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

T5-ban több DPS-em volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem, nem kell hasraesni, a plusz 32mm penetrationtol, a jobb pontossagtol, a nagyobb sebzestol, minek, ugyanmar...

Egyébként vannak még olyan magyar klánok akik próbálkoznak a térképpel?
Felraktam az elején, de most essek hasra attól a 35 lõszertõl és 12-es ROF-tól?

baly94
You tube comment is nagy a trailernél:
Q:Hey, do you know how many gearbox settings does the french tank have?
A:Five, one forward and four reverse 😄
szabii98
volt de rohadtnagy 😄DD

I met God. She's black

Ez voltmár? 😄

igen Szakesz, erre gondoltam, köszike 😄
De jó is lenne ha az SU-26-al nem 5-6-7-esekkel tenne össze mindig...nem baj még ma meglesz az SU-5 aztán lõhetem a 7-8-9-eseket 😄
Remélem valami hasonlóra gondoltál.

Sippie
Hát kérlekszépen, itten mindenre az a válasz, hogy lõdd a gyengepontokat!!
A teknõje biztos mindegyiknek gyenge, lõdd a kinézegetõnyílásokat, a géppuskarészt, meg a stb 😄
Ez kb olyan mint T7-el mi az anyámat kezdjek egy T10 ellen.
vki adna egy linket ahol be lehet írni a játékosok nevét és kidobja a statisztikát meg egy számot ami lényegében egy összegzett érték (efficiency rate)
KM
Szia!

WoT-ban milyen modot használsz a hp megjelenítésére találatkor?

Üdv:
JTB

szabii98
Tuvok 21 a rekordom, 15 tök megszokott
Tuvok  na inkább ráhagyom, úgyse nyernék már ma
Tuvok  jóéjt

Tuvokkal beszélgettem a vesztett csatákról, hogy nemlehet 17..
Kérdezzétek azt, aki már vagy 2 nagydoboz billt elhasznált a játék miatt xD

I met God. She's black

amennyire utáltam a VK-t stocként, annyira szerettem meg fullosként, szegény DB nek erre nem lesz ideje 😄
Az 😊
L/70?
az melyik is?
nekem is ma, bár annyira nem bejövõs.. azt a huszon pár k xpt végigszenvedem párducig, nem fejlesztek ezen szart se 😄 bár sztem panther se lesz jobb
Remelhetoleg te nalam jobban fogsz latni es felrakod az alap toronyra a pz4rol fejlesztett hosszu 75mm-es puskat ;-)
Nem, 27 volt eddig is sajnos, majdnem 10-el kevesebb, mint a prém változatnak.

Az AMX-13-aknak is ilyen, már többször szóvá tették a fórumon.

szabii98
Imádom a láthatatlan tankokból leadott 300 dmg-s lövéseket.

I met God. She's black

Na meglett a DB, eddig határozottan kellemes. MM az persze fos, de meg szoktam találni a helyem, és jönnek rendesen a killek, a stock torony viszont kész röhej...

Na úgy néz ki B2 MM besorolásához nem nyúltak, másfél percet ültem váróteremben mire berakott csatába, ellenben a B1et instant bevágta T5be.

WoT: Nishizumi77

szabii98
végre megoldották a Blow-Up-t OVMben, elõzõben nekem nemmûködött 😄

I met God. She's black

megjavult kozbe.. a kerdesem az lenne ki lehet kapcsolni ezt a nevetseges loszerbetolto grafikat valahogy? 😊
De ez amúgy szemétség, mi a jó életet kezdjek 64es pennel pz4,T1 és KV ellen??

Mégse, megint T5be vágott, és most több B1 is van. Veszek egy B2t és megyek pár kört hogy berak e T5 csatába.

Most azon gondolkozok lehet valami bug lehetett mert én voltam az egyetlen B1 tier 5 csatában.