World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát szerintem a batmobil minden szenvedést megér😄
Ja... B1 bis.

..arrol meg ne is beszeljuk h az egy vilaghaboru volt 60 evvel ezelott, 9/11 meg akarhogyis nezzuk egy terrortamadas 10 eve.. szerintem nem lehet a kettot parhuzambaallitani..
Jó ezt értem és igazad van, nyilván mindenki használta volna, és eredeti célpontjuk Berlin volt egyébként, csak közben kapituláltak a németek.
Amit én hangsúlyozok hogy a képmutatást nem szeretem, játsszák az álszentet. ennyi.

WoT: Nishizumi77

..ez nekem azert fura, mert ha van egy vadiuj fegyvered, amit meg sosem hasznalt senki, eveket es hatalmas eroforrasokat belolve es konnyen eldontheti a haborut, senki nem fog moralizalgatni azon h bevesse vagy sem egy 5 eve tarto totalis haboruban, ahol mindennapos volt pl a szonyegbombazas.. mert pontosan uyganigy tett volna barmelyik resztvevo fel.
Ott van az, nézd meg jobban,valentine és az amx 40 között van.

Hol látod a B2-õt ebben a listában? Mert az alsó részben nincs.

szabii98
már konvertálom 😄

I met God. She's black

Persze a háborúban az összes nemzet kivétel nélkül követett el ilyen bûnöket, csak én a képmutatást utálom.
9gagon volt régebben egy pont ideillõ kép szeptember körül:

Drop 2 atomic bombs to civil targets, talk always about 9/11 vagy valami ilyesmi 😄

patchaou
Pont azt amin elõször haltam meg? Kempinovkán védeni nem az én mûfajom 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Es akkor meg a japanok biofegyver kiserleteit(lepfene) nem is emlitetted...
Hát ööö...
Bár én sem vagyok híve az USÁkoknak (bár sok tekintetben irigylem õket: pl az, hogy õk büszkék az országukra, nálunk meg ha vki kitesz egy magyar zászlót az már náci jobbikos), azért a Japánok sem arról voltak híresek hogy kedvesen bántak volna a civil lakossággal.

Az elfoglalt területeken brutális mészárlásokat folytattak tudtommal. CSak az nem olyan látványosmint két nuke.

..ugyanmar, te pont ugyanezt csinaltad volna..
Nagyon demokratikus meg dicsõ volt 2 atomot ledobni civil célpontokra.

Ja mellverésben jók. Az igazság bajnokai és a demokrácia védelmezõi, na ettõl tudok a falra mászni 😄

..akkro nem kell amerikai tier9-10 heavy, mert ezek harmatgyengek egy maushoz kepest 😊
De marha jók marketingben, mert úgy reklámozzák mindenütt, mint amerika szuperfegyverét, az IGAZI AMERIKAI TANKOT. Szinte az US védjegye.

Amúgy se tudnak, az Abrams is a német Leopard IIn alapul, közös fejlesztési projekt volt, meg német löveget használ ( Rheinmetall 120 mm csak átnevezték M256ra ), ennyi 😄

Nem lehet hogy az amerikaiak nem tudtak rendes tankot csinálni abban az idõben? 😄

hehe 😄

what makes French tanks unique? They have twice as much armor in the rear end!

Tényleg jó lett a Maus...

Nemtom a HE nerf miatt vagy a páncélzat buff miatt, de GWPantherrel 88-300 közt sebeztem a maust telitalálattal, oldalról. Igaz, a kisebbik, 950-et sebzõ ágyúval 😄

Annyira nevetséges volt, inkább abba is hagytam a lövöldözését és ráálltam a tigrisekre meg medekre 😊

Tetszik a változás 😄

Uhhhh AMX 40nek durván felvitték a tier beosztását, mi a jó francot fog nagy tierben csinálni mikor dögl assú és hót béna az ágyúja?
Mindenesetre nem érzek nagy késztetést a francia med ág elkezdésére, T5tõl a lightjaiknak botrányosan szar a csõmozgatása függõlegesen.

szabii98
2,8 Gb a videó és még át kell konvertálni h a youtube is lejátsza...

I met God. She's black

Nicsak:

sajnos nincs nagyobb kép, facebookon találtam, mindenesetre az látszik amit tegnap észrevettem hogy B1 most már mehet T5 csatába ahol nem sok babér fog teremni neki, sok esélye lesz mighty boxok ellen ( KV 😄 ) meg egyéb jól páncélozott tank ellen.

B2 marad ugyanúgy, de jó hogy megvettem most akciónál 😄

majd a 7.1ben fog

..type59 mm valtozott? en ugyanugy azt lattam tegnap, h rendre tier7esekkel allt szemben..
...ugy latszik zsigerileg keptelenek tier 9 felett normalis amerikai tankot csinalni 😊
Hát amit idáig tudunk a T110rõl az alapján nem lesz brutális. 120as ágyúja lesz akkora átütéssel mint ami a T30nak van. Gondolom 400at sebez a rof lesz vagy 7. Fast heavy féleség lesz de gondolom nem fog annyival menni mint az IS-7, én 40km/hra tippelném. Ennél tuti nem lesz több mivel a Patron megy 47el az meg med.
Szembõl ott lesz a kuka a torony tetején gyenge pontnak, meg a lower hull se túl vastag, random csatában lehet jó lesz de CWre maradnak az OP-7ek azokat úgyse lehet szembõl átütni csak mákkal.

Szerintem az E-100 jobb. Ha nincs sok arty, vagy nem teljesen balfasz a csapat, akkor prémium nélkül is elég sokszor pluszban jövök ki vele.
Azért ez csak valami.

De két hátránya van. Ügye, hogy a hasa nagy terület, és ott minden átlövi.

Kicsi a penetrációja, lelõttem egy Maus-t 15% körülire, de utána nem bírtam vele. Három lövésem pattant le úgy két méterrõl a Maus-ról, és a Maus meg kinyírt. Bár ez inkább a random faktor faszsága

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pointer4
<#zavart1><#eplus2> Jó volt, 2x is 😄
Eagle16
Én konkrétan egy AFK Maus-t alig bírtam sebezni Bl-9-el 😊 90 fokban lõttem az oldalára és nem ment át...mondjuk ilyennek kell lennie. Most legalább van valami balansz az IS-7 meg a Maus között, az E-100 nekem gyengének tûnik, a T30 meg...helyzetfüggõ. Remélem a T110 durva lesz és akkor az amcsiknak is lesz egy ütõképes Tier T10-esük.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szabii98
Felteszem Malinokvát amikor 0T3Pék védtek 😄

I met God. She's black

hali!

srácok mi lehet a gond, leszedtem, felraktam, elindítom és kidob?

Reméljük indokolatlanul...

Akkor valamit rosszul csinálsz 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

PLaci
Eskü a Wargaming hülyének néz minket... Annyi XP-t dob a napi ötszörözés, mint korábban a duplázás.... o.O

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Bugi Misi
ha felvetted videóra eelküldheted OT3P-k😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Master91
Remélem pont lehet majd látni ahogy kipukkadok ott a hármas bokorba! 😄
Bugi Misi
lesz majd videó beöle ne izgulj😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Master91
Rush part I 😄 (több képet sajnos elfelejtettem csinálni )

Master91
És egész sokat nyertünk!
Bugi Misi
nm és ja nagyon elvoltunk xD

Köszi a mai Companyt, fantasztikusak voltunk 😄DD

Hehe, tök jó hogy így meghonosodott itt a Batmobil. :-D

Ilyet volt szerencsém látni. Egy E-100, E-75, KT meg egy Type59 közé nyomult be a Maus. De úgy konkrétan közéjük, minden irányból lõtték. Amire sikerült kilõniük addigra kilõtte az E-100-ast, a KT-t, meg az E-75-öt lesebezte jó 3 percig bírta. Iszonyat nehezen lehet sebezni a Maust.

Próbálkoztam a torony alsó részén átlõni a Maust a 130 mm S-70-essel és a 12,8 cm Kwk44-el, minimális esély van rá.
Bocs, 37%
Valószínûleg komolyan dolgozik rajta, hogy a csapata ne nyerjen... 30% winrate...
Sorry most hogy ujra tiszta fejjel elolvastam amit irtam igazad van lehetet volna szebben is kifejeznem magam.De egy kicsit elborult az agyam nem szoktam ilyen lenni a játékba sem szoktam irni max megköszönöm az elején ha valaki beirja hogy gh & gl.De lényegen ez nem változtat.Irtad hogy én hány tankot lõttem ki egy lõvéssel ,elég sokat de õ legalább látott elõte engem és volt lehetõsége elmenekûlni vagy elbújni.De az artynál ilyen lehetõség nincs csak azt veszed észre hogy felrobbantál.Én ha kilõvõk valakit egy lõvésbõl mindig beirom neki hogy SORRY ezt nagyon sokan értékelik is elég sokan visszairják hogy NP.Bocsi még egyszer amit irtam csak elégé mérges lettem egy kicsit.
szabii98
Nagyonjó volt, holnap folytatjuk 😊

I met God. She's black

Master91
Még nincs vége 😄