World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te ismersz olyan repülõteret, amire ha ledobnak egy atombombát akkor nem halnak meg civilek? Tehát a repülõtér a semmi közepén van, minden egyes civiltõl 100 kilométer távolságban? Mutass egyet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Háborúban<#violent> és szerelemben<#love11> tudod, hogy mit szabad, ugye?
Na azért!<#hehe>

iSS!

Ja. Perelik. És mindenki baromságnak is tartja...például a magyar zsidók vezetõje is...szoktak baromságokért perelni. (tudod ügyvédek ebbõl élnek...)

Amúgy az amerikai nemzet nem irtotta ki az indiánokat. De ha meg tette volna, akkor sem a nemzet bûne, csak egyes embereké. Megismétlem: ha szerinted van olyan, hogy nemzet bûne, akkor te is bûnös vagy Szálasiért.
Én valahogy nem érzem magam bûnösnek miatta.

Az orosz nemzet bûnössége már csak azért is marhaság, mert nem Oroszország nem az orosz nemzet harcolt a világháborúban, hanem Szovjet-Oroszország melynek vezetõje grúz volt...( a grúz nemzet bûnös Sztálin miatt?)

Ja, és nem mentegetek senkit. De nincs olyan hogy egy nemzet bûnös. Vagy ha szerinted igen, akkor te is bûnös vagy!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Semmi,hangsúlyozom SEMMI nem indokolja,atom bomba bevetését civil célpontok ellen!MIntahogyan Drezda vagy London terror bombázását,fél Vietnám levegyszerezését,vagy a terrorista robbantásokat sem!
A bombázások és reguláris hadseregek bevetése mindig is a hatalom megszerzésérõl,vagy újra felosztásáról szólt.
Ezekbe bizony a jómunkás embereket kergették bele,akiknek a hátuk közepére sem hiányzott a háború.Eltekintve 1-2 fanatikus debiltõl.
De ezek soha nem a demokrácia megvédésérõl,meg a felszabadításról meg a fasz tudja még milyen kretén jogcímeken háborúztak még,szóltak.Aztán a gyõztesek mindig megmagyarázták,az akcióik jogosságát.A nép meg elfogadja,mert úgy sem tehet mást.
És ez így is marad,amég pár ezer ember rá tudja kényszeríteni az akaratát milliókra.
A terrorizmus kicsit más jellegû dolog.Ott többnyire a lehetõségek hiányában,azzal dolgoznak amijük van.Legtöbbször bosszúból.
A terrorizmus mindig valaminek a következménye és nem az elsõ lépése egy konfliktusnak.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Szakirodalomról beszélek, nem arról a "ponyváról" amibõl a történelem tanárok oktatnak és közröhej tárgya a történészek közt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

gondolom o sem lehet akkor elegge autentikus 😊

"The most influential text is Truman's 1955 Memoirs, which states that the atomic bomb probably saved half a million US lives— anticipated casualties in an Allied invasion of Japan planned for November."
Sippie
jajj 😄 ez a szöveg. Ha olyan a "szak"irodalmad mint amibõl történelem tanárok nagyrésze oktat, akkor valóban nincs mirõl beszélnünk 😉
Mondod ezt egy történésznek, szóval valószínûleg jobb a szakirodalmam 😊. De szerintem itt zárjuk le itt ezt a vitát, mivel feleslegesnek tartom a folytatását.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Van olyan cucc is, hogy motor tartósság növelõ, na az csökkenti az esélyét a motor károsodásnak ha a véghatárolót folyamatosan járatod.

iSS!

Mondjuk egy SU-100 motorját nem fogja leégetni, mivel az úgyis egy bokorban kempel, viszont egy médiumét le fogja, mivel azzal megy az ember dombra fel meg le, meg össze vissza.

Sippie
semmi gond elnézem. Egyetlen biztos dolog létezik az pedig a halál. Az meg, hogy te milyen történelem könyveket olvasol az maradjon a te dolgod, valószínûleg nem ugyanonnan tájékozódunk.
darki81
srácok! létezik olyan képsorozat hogy az összes tankon látszódjon hogy hol van a lõszeres doboz?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Medre, heavyre való inkább. Ha sokáig folyamatosan járatod, akkor sérül(het). Én lejtõn felfelé szoktam alkalmazni.

iSS!

lehett volna biztos. nem tettek. az ember gyarlo.
Köszi, akkor az új T-50emre rögtön rá is applikálom. 😄

Csak ugye TD-vel nem sokat rohangál az ember, azt számításba kell venni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mindenesetre biztos vagyok benne hogy lehetett volna egy nagyságrendekkel kevesebb áldozattal járó célpontot választani. Repülõteret, bármit. Igazából egy zsúfolt nagyvárosnál csak jobb célpontot lehet választani, ha az embert emberi szempontok is vezérlik a célpontválasztásnál.

Ezt egyszer kell csak megvenni, onnantól kezdve pedig a csata alatt ki-be kapcsolható. Elvileg ad plusz 10%-ot a motor teljesítményéhez, de a csata nagy részében be van kapcsolva, akkor le fogja égetni a motort, szóval csínján kell vele bánni.

Egyszer megveszed, berakod vmelyik fogyóeszköz kiegészítõ helyére.

Eddig egyet vettem két hete próbaképpen a Szu-100-ra, azóta se égett le.

Ezt a sörment nagyon elcseszték ezzel a patchel. A kicsi löveg használhatatlan a top is szintúgy.
Küldhetek a kasszából párat. Hohohohóóóóóóóóó!

Azt mondja meg nekem valaki, hogy az orosz tankoknál ez a "végsebesség határoló kikapcsolása" mütyür hogyan mûködik? Hallottam hogy nem feltétlenül kell egyfolytában használni, ki-be lehet kapcsolni. Akkor nem rongálódik meg a motor, vagy nem kell újravenni a meccs után?

Elnézést, igazad van, biztos vagyok benne hogy a japánok kapituláltak volna a szövetséges inváziós flotta látványától is, elvégre ezt csinálták a környezõ szigetek elfoglalása során is, tuti nem védték volna az utolsó emberig az anyaszigetet. Sõt, a szovjetek se rohanták volna le fél ázsiát, de ha mégis, akkor tuti úriemberek módjára viselkedtek volna. Igazából ha utánaolvasol egy kicsit is, mindenhol hasonló forgatókönyvet jósolnak a történészek. De az akkori politikai/katonai vezetés is ezzel számolt, ami az atombombák bevetéséhez vezetett. Nyilván ott a "ha", de mégse valószínû a fentebb leírt verzió.

szabii98
de legalább több pálya lenne a cod 5ben...😄DD

I met God. She's black

Sippie
Ha a nagyanyámnak töke lett volna akkor õ lett volna a nagyapám.
Ha már történelemrõl beszélsz akkor szorítkozz a tényekre, a spekulációnak semmi értelme, mivel fingod nem lehet arról mi lett volna, ha nem úgy történnek a dolgok ahogy történtek.
..mert en igy oszinten szolva nem latom a bosszukornek a veget.. mert en bosszutallok ezert, te meg azert, amiert en megintcsakbosszutallok..

A túlzsúfolt japán szerinted hol helyezkedtek el a hajógyárak? Mellesleg nem véletlen hogy pl Hirosimát maguk a japánok is "katonaváros" néven emlegették, mivel annyi katona állomásozott ott. Am meg egy olyan népnek mint a Japán, ami csak az erõ nyelvén értett, csak ez használt. És akkor nem is beszéltünk a politikai okokról, nevezetesen a SZU megfélemlítésérõl, szóval ez nem pusztán barbarizmus volt, hanem tisztán politikai és katonai okok vezérelték az amcsikat. De ha partra szálltak volna a szövetségesek, a szovjetek pedig a távol keleten támadtak volna, akkor 46-ra is áthúzódott volna a háború, és a halálos áldozatok száma nem százezrekben, hanem milliókban lett volna mérhetõ.

Alien69
A vasorrú boszorkányt is le lehet lõni, mert van nála seprû. Namármost, az is elsülhet, mint tudjuk. Legalábbis, lõkiképzésnél ezt sulykolták belénk. Nem is forgolódott senkise lövészeten az AK47-sel (sem). <#idiota>

Sippie
az jó lenne, akkor lehet beizzítanék valami gagyi prémtankot, ha még occsóó lesz. Bár nem tudom, nekem még megvan a M4A3E2 is, az is folyton plusz köröket hoz, akár 7-10ezreket is. A T5-ös többi prémtank jobban hoz? Prémium NÉLKÜL természetesen.
Most nekem is eljátszotta ezt a nem belépést, de másodjára jó volt.
Mind a kétszer Launcherrel indítottam.

WoT: Nishizumi77

..nem mentegeti itt senki az "amcsikat", csak kicsit alaposabban kellene figyelni a leirtakra..

"Civilizált embernek pedig kötelessége mindig emlékeztetnie erre az amerikaiakat, amikor elkezdenek 911-ezni."

igy kerult osszevetesre 9/11 vs bomba

amugy csak egy kerdes: evvel azon allnak bosszut aki a bomba kioldojat megnyomja, vagy egy uyganolyan napi kis szar gondjaival elfoglalt jomunkasemberen, akinek kb pont annyi koze van az egeszhez, mint neked vagy nekem?
Gottfried
Huh...az exe-vel elindult csak a launcher szarakodott. Vége a politizálásnak,mehet a tankolás :-)
Szétlövök pár amcsi tankot :-D

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

patchaou
Egyszer ma velem is eljátszotta, de újra próbáltam és jó lett.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gottfried
A játék megy rendesen mindenkinél ??
Nálam nem csatlakozik a szerverhez és ne is ír ki semmi hibát csak forog az a fogaskerék a végtelenségig. :-(

Remélem meglep karácsonykor a wot télapó pár száz arannyal.

Ez nem jelent problémát, csak neked, hiszen ezek a civilek utólag minden esetben "terroristának" lettek nyilvánítva, tehát leölésük "jogos", ahol pedig nem, ott "bocsánatot kért" ezekért az apró hibákért a zusa, a demokrácia õshazája<#worship>

iSS!

Melyik kezdett el politizálni? Legyilkolom kanálgéppel mindjárt.

Gottfried
:-)
megnyugodtam

Boldog karácsonyt mindenkinek !!

Ó, nyugodj meg, TDantes-en kívül nagyjából senki sem mentegeti õket.

Gottfried
Érdekes hogy 9/11-et az atombombával vetitek össze és hogy azzal mentegetitek az amcsikat hogy az már 60 éve volt.A demokrácia "hõs" védelmezõi a mai napig szarrá bombáznak bárkit ha az érdekeik úgy kívánják.Nem kell 60 évet visszamenni,elég csak az iraki háborút megemlíteni aminek az oka a soha nem létezõ iraki tömegpusztító fegyverek állítólagos megléte volt.

Azért kíváncsi lennék arra aki most védi az amcsikat hogy ha az õ családját irtotta volna ki egy amarikai rakéta,mondjuk épp akkor mikor a lánya az esküvõjét üli és egy szarházi amcsi pilóta az esküvõi menetet terroristáknak nézi(megtörtént eset),elgondolkodna e azon hogy ezért esetleg bosszút kellene valahogy állni.
Ezeknek az amerikaiak által megtámadott országoknak a kezében nem nagyon van más fegyver mint a terrorizmus mivel reguláris haderõvel nem lehet szembeszállni az amcsi hadsereggel
Ezzel természetesen nem a terrorizmust akarom mentegetni de ha jobban belegondolok hogy hány ilyen eset történt(irakban több mint 100.000 civil áldozat volt és csak kb. 5000 amcsi és egyéb nato katona)szóval ha végig gondolom azt hogy ha az én családommal történt volna ez,bizony az az egyetlen dolog éltetne hogy minél több "ártatlan" amerikait küldjek a pokolra.
Arról már nem is beszélve hogy ez már hosszú évtizedek óta folyik a közel keleten és egész generációk nõttek fel állandó félelemben élve.
Amerike hol Irakban,hol Líbiában,hol Afganisztánban,Vietnámban,Koreában vagy az isten tudja hogy hol bombáz szarrá ártatlan civileket a mai napig !!!!

Én hajógyárról, kevésbé lakott part menti területrõl beszéltem, nem üres területrõl. Egyébként biztos vagyok benne, hogy ha két töküres, erdõs területet tüntetnek el a föld színérõl, és megmondják, hogy a következõ célpont egy nagyváros lesz, ha a japánok nem kapitulálnak azonnal, akkor a japánok akkor is megtették volna.

Egyértelmûen meg lehetett volna ezt oldani többszázezer civil lemészárlása, és városok évtizedekre sugárfertõzötté tétele nélkül.

Sippie
igen, ez nekem is feltûnt. Bizonyos esetekben van nemzet bûne, ha viszont a világvédelmezõ USA és szövetségesei tettek valamit, akkor azt felejtsük el régen volt.

Szpecnyaz: Azért Japán szépen rá lett kényszerítve arra, hogy háborúzzon. Ügyesen elvágták minden kereskedelmi lehetõségeiket az amerikaiak, anélkül pedig a szigetország nem sokra képes, keményen függött az olaj importtól. Az sem csak a csúnya japánokon múlt, hogy ott is háború kezdõdött.
Höhö, a hülye jenkik azt hiszik megfélemlíthetnek bennünket azzal hogy az üres területekre dobálják a bombáikat, most jól megijedtünk.... Kb ez lett volna a válasz ha úgy dobják. Szerinted hány ember halt volna meg ha a háború áthúzódik 1946-ra egy japán elleni invázió miatt? Mellesleg a kutya se fogja sajnálni a japánokat, azok után amit az általuk megszállt területeken mûveltek (lásd: Sanghaj megszállása).

Sippie
ki kéne venni a bokrokat fákat, és az lenne. Csak az egyetlen baj hogy nekem néha nem tölt be a gépem addig míg elkezdõdik a csata, úgy meg azért elég szar lenne hogy be se tölt de már kiszedett az arty. Egyébként a készítõk is szerintem azt gondolták hogy majd olyan pálya lesz, vagy mint a völgyös sivatagi pálya, ott szerintem az volt a terv hogy mindenki lerongyol és szétlõjük egymást, hát nem 😄
Sippie
😄😄 valahogy hasonló, aztán ha hallom hogy koppan rajtam a lövés, vagy valaki pittyegtet visszanézek 😄 Bár olyankor ha nem magas tierben vagyok, inkább elindulok a mezõn, hátha spottolok valakit, de a tökömnek sincs kedve bennragadni negyed órára. Múltkor mondjuk T34-el indultam, egy object TD-t cseréltem be magamért, sajna durván minuszos kör lett, mert buktuk is a csatát, de legalább a többi alacsonytier tankommal talán nullszadósra kihoztam, amíg a T34 bennragadt.
patchaou
Szerintem az tenne jót a malinovkával, ha nem úgy gondolnának rá a játékosok, hogy végig kell kempelni, hanem egy kimondottan fun mapot csinálnának belõle. Mindenki megindulna a réten és csihipuhi! Sokkal jobb móka lenne mint végigszenvedni, mint azt általában teszik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát, ennek ellenére a MÁV-ot a mai napig perelik külföldiek azért, mert 60 évvel ezelõtt az akkori vezetõk utasítására zsidókat szállított a haláltáborokba. Pedig biztos lehetsz benne, hogy az összes vasutas halott már.

Az amerikai nemzet bûneként tartják számon az indiánok kiírtását és rezervátumokba szorítását.

Az orosz nemzet bûneként tartják számon a kalinyi erdõben történt mészárlást, és a második világháborúban elkövetett számtalan kegyetlenkedést, és a Gulág tábokorat.

A német nemzetet a világ bizonyos részein mai napig háborús bûnösként tarják számon.(lásd ezen nagyszerû játék orosz fejlesztõinek megszólalásait a németekkel kapcsolatban a hivatalos topikban)

A felsorolást folytathatnám napestig. Nagyon úgy tûnik, hogy igenis van olyan, hogy a nemzet bûne. Szerintem a gond alapvetõen azzal van, hogy te a nemzet alatt az összes állampolgárt érted, de a nemzet ennél jóval nagyobb dolog.

Ahogy mondod, mindenki képmutató és minden rendszer képmutató. Pontosan.
Ezzel csak azt mondom, ami nyilvánvaló de mégsem mondják ki: a háborúban szemernyit nem számít az erkölcs, az emberiesség és a többi fennkölt blabla és akiknek kevésbé számítanak ezek az "értékek" általában azok gyõznek.

iSS!

Igen ez a baj malinovkával hogy player függõ hogy jó e vagy ritka dögunalom kemp party lesz. Van hogy nagyon jó köröket megyek, de van hogy 10 percig csak állok és bámulok ki a fejembõl, közben alt tabolok és netezek.

Sippie
azok a legjobb csaták kampinovkán amikor megindulnak a felek a mezõn át, aztán összecsapnak ahogy kell. Vagy mindenki találkozik a fenti résznél, tegnap jó kis fight lett belõle. Amikor mindenki kempel akkor jónagy fos az egész