World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen. Refund😊
azért ez nem sántít fogyasztóvédelmileg valahogy?

veszel egy év GameStar elõfizetést, és a 2. hónaptól csak egy kétoldalas fekete-fehér papírlapot küldenek, mondván új dizájn.
szabad ezt?

War. War never changes...

T5-felett elég sokszor be adja meg a fjordot is
Ezt a swapt mapot nektek is rohadt gyakran beadja? Lassan már olyan gyakori lesz nálam mint malinovka, de legalább prokhorovka szintet súrolja.

WoT: Nishizumi77

Te most utalgatsz? 😄

Met
Azt még hozzá tenném, hogy ha megvan az elsõ kettõ akkor automatikusan beléphet a WW klánba (WalletWarrior)<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Prémiumok közül Löwe és Type, rendes tankok közül meg KV

patchaou
Tegnap kampinovkán mentünk le a hegyrõl egy panter2 és Én az is-3-al. Egy type képes volt olyan szögben megállni, hogy hiába lõttük mindketten. Tudom hol lehet lõni és célozni is szoktam. De gáz, hogy amíg egy azonos tierû heavynél elég nagyjából célozni a bl-9-el, addig egy meden centizgetni kell hogy átlõjem.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hali
Szerintetek melyik a legjobban keresõ tank?

De mikor már<#whatever>
Már ha használhatatlanná tevésnek, nerfelésnek lehet nevezni azt, hogy mostantól ugyanolyan ellenfelek ellen mehetnek mint a többi Tier8 medium. Szerintem nem.
(Pláne hogy mindössze egyetlen battle tier lövelésrõl van szó)

Az a helyzet hogy a sok Type59 tulaj hozzászokott már ahhoz hogy egymás, erõfeszítés nélkül után gyilkolhatja a vele harcolni képtelen Tier 5-6 tankokat, és most nem tetszik nekik hogy ugyanolyan ellenfelek ellen kell majd helyt állniuk, mint bármelyik másik T8 mednek. Szerintem meg itt a lehetõség, hogy bizonyítsák, mire képesek akkor amikor nem állandóan nekik kedvez a rendszer.

Az nerf 😄 Nem lesznek mindíg fenn a tetején 😊

Senki nem nerfeli, csak battle tier lesz nagyobb 1-el, ugyanaz, mint a többi t8-as mednél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Itt vagyok Dagobert, hiányzok? 😊

Ha gondolod Visa warrior helyett megint hivlak Tvelvet talpnyalójának 😄

Tudtam én hogy ez lesz, a sok noob addig sír amíg használhatatlanná nem fogják nerfelni a Typeot. Pedig egyáltalán nem egy OP tank.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

106 csatám van panther I-ben, és a legtöbbet nagyon élvezem.
Ha ez a tank tényleg szar, és P2re ill. e50re azt mondjátok, hogy jó, akkor tényleg nagyon fasza lehet <#finom>. Már várom.

Egy élvezetes kör: http://www.file-upload.net/download-3974696/20111223_1344_germany-PzV_erlenberg.wotreplay.html

A statom:

OW: It turned out that T59 was overperforming and frankly speaking many were asking for such an adjustment.

*battle tier nem tier, megtévesztõ lehet battle nélkül

lol ezzel a type tier változással akkora hõbörgések indultak meg, valaki már nyitott topikot hogy REFUND 😄
Persze már -94ben jár szerencsétlen 😄
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/71312-type-59-match-making-change-refund/

Nyugi, én is Visa warriornak számítok 😊 (legalábbis Lammaer szerint 😄😄😄 )

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az original term a "mastercard warrior".😊

A II.Vh történetét elnézve nem sok olyan eset volt amikor egy kis szolid erõdemonstrációból bárki is tanult volna. Mellesleg Japán a világ egyik legzsúfoltabb országa volt már akkor is. Szóval tuti nem voltak a puszta közepén álló repülõterek, már csak azért is, mert haszontalan lett volna. Meg amúgy is, egy nagy erejû fegyvert pazarlás lett volna elpocsékolni pár tucat repülõgépre.

Az biztos, vannak nagy koponyák.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azt el hiszem én is <#nevetes1>
Jó, hogy elmondtad, csak ez nem így mûködik, hogy elmondtam. Õszintén bevallom, halvány fogalmam sincs róla, hol voltak meg nem holtak repülõterek Japánban.

Neked van? Mondjuk esetleg egy 39-45 közötti Japán térképpel alátámasztanád.

De amúgy tök mindegy ,mert a lényeg az, úgy lehet legjobban demonstrálni ha minél több a halott. Így volt ez több ezer éve is. Most is így, és így is marad.
Nem értek vele egyet, nem szeretem a háborút, sõt kimondottan háború ellenes vagyok, de ez van.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az jó, ott jó tanárok vannak 😊 Van olyan aki engem is tanított Debrecenben.

El tudnék viselni még egy pár ilyen kört 😄

Gyõzelem!
Csata: Karelia 2011. december 23. 13:31:07
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 10 065 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 66 954

Egerben, idén kezdtem.

elnézve az elmúlt 100 hozzászólást egy kis offtopic, végre meglett az elsõ 10-es killem :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Végül is a papírom még nincs meg, mert a tesi órákat elhupákoltam 😄 Am Te hol tanulsz?

patchaou
A mesterlövész öcsiket már megváltoztatták.

Koridor - ctrl tab egyszerre.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Elmondtam, az összes katonai repülõtér ilyen, és más katonai célpontok is. Mindegyik civilektõl távol lévõ, elzárt, katonák által ellenõrzött és mûködtetett terület.

szabii98
azt kéne megoldani, hogy az acsik legyenek angolok...a sniper engem is mindig megtéveszt 😄

I met God. She's black

bal felsõ sarok, asszem jobbról a 2. talán? nem vagyok biztos, nyomogasd végig
nem az öcsívmenten hanem a magyar megfelelõjük szarok, pl amikor van 2 mester lövész, meg mesterlövész 😄 én angolul használom, sztem sokkal jobban mutat úgy
Azért nyugi oké? Nem kell ám támadni.

De komolyan gondolom, és nem Magyarország meg az USA érdekel. Japánban mutass egy olyan célpontot ahol ha ledobják az atomot nem halnak meg civilek.
Ha volt ilyen célpont mutasd meg. Szerintem nem volt, ha szerinted volt, itt a lehetõség mutass egyet.

Amúgy meg igen: egy nagy város a legjobb célpont. Minél több pusztuljon az ellenségbõl. Ilyen a háború.

Mars istennél reklamálj, ne nálam, tudtommal ilyen ügyekben õ az illetékes.

bardocz
Felül vannak kis gombok, arra rákattintasz.
Csak nekem van fél másodperces késés a játékban? A ping tökéletesen jó, talán a server oldalról van valami gond? Más nem figyelte meg?

Koridor
Mivel kell átállitani a képernyöt hogy csata közben ne takarja ki a képernyö felét a team lista?

szabii98
jobb lenne, ha azt írnák csatában elért plecsnik?😄

I met God. She's black

Történész vagy? Hm, érdekes. Én majd csak leszek(talán)

én mastercarddal vettem a tájpom, akkor gagyi vagyok?
Na mostmár elég lesz az blõdségekbõl. Igen, tudod a katonai repülõterek a lakott településektõl távol szoktak lenni, jól elkerítve. Nézzél meg egy amerikai katonai repülõteret, kerítés, õrség, több kilométeres távolság bármilyen civillakta területtõl. Vagy akár egy magyar területen lévõ szovjet használatú katonai repteret a hidegháborúban.

De ugye nem mondod komolyan, hogy szerinted egy bomba demonstrációjára nem lehetne kevesebb véráldozattal járó célpontot választani egy országban, mint egy negyedmilliós nagyvárost? Sok butaságot összehordtál itt ma, de ezt mág te sem gondolhatod komolyan.

szabii98
Rohadt unalmas ez az amerika utálás meg atombomba meg minden...ami volt elmúlt

I met God. She's black

ezeken a magyar fordításokon sosem igazodom ki..
Jah. Faszság. Amúgy ebben a kettõs mérce érdekes. Ha magyarokra mondják, hogy bûnös nemzet, az felháborító?

De az amerikaiak lehetnek bûnös nemzet?

Na ne már.

Igen. Semmi , de semmi nem indokolta hogy a mongolok kiirtsák a civil lakosságot. De mégis megtették sok helyütt. (most nem Magyarországra gondolok csak, hanem amerre csak jártak)

Azaz indok volt(lehet azért találni): megfélemlítés. Kiírtunk egy várost, a többi város nem áll ellen, mert félni fog tõlünk.

Ilyen a világ.

De a mongolokat még se baszogatja senki, hogy bûnös nemzet, micsoda rohadék volt Dzsingisz kán...így meg úgy...

Az atombomba ledobása miben más attól ,ha a mongolok kiírtanak egy várost? Semmiben, csak az atom bevetése nem olyan rég történt. ha 500 év múlva még élnek emberek, csak legyintenek az atomra, és ki nem szarja le, olyan rég volt-fogják mondogatni.

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2011. december 23. 13:16:45
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 387
Szerzett kredit: 35 542
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Természetesen igen, aki magyarnak vallja magát az bûnös, mert:
"A magyar genetikusan alattvaló. (...) A magyar a legsúlyosabb történelmi bûnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.
Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelõs, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bûneit, se töredelmes bûnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bûnbocsánatért nem esdekelt. Így aztán nem is kapott soha föloldozást!"
-Kertész Ákos Budapest díszpolgára, Kossuth-díjas író, dramaturg<#worship>

iSS!

Szerintem térjünk vissza a régi témákhoz, választható témakörök:

-Köcsög artyk
-Cocksucker Type 59-es visa harcosok
-szar MM
-kilövi a tigrisem egy maus 😞😞😞
-mikor cserélik már ki a T-34-et ezek a lusta oroszok

DummyBoy
Az atombomna ledobásáról volt anno egy dokumentumfilm valamelyik csatornán, arra kell rákeresni, abban benne volt, hogyan jutottak el a teljes elhatárolódástól az atombomba ledobásáig ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"