World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Jó kis gép arra amire kitalálták, felderíteni stb. De ha farmolni akarsz akkor tier 5 tank valamelyike: Kv, Pz IV, Su-... vonal.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

A helyedben feltenném a teszt szervert, és kipróbálnám õket. Összességében egyik sem hihetetlenül jó pénzkeresõ, de pl. a B2-vel pár élvezetes csata után azon kaptam magam, hogy 500K-val több kreditem van.

Mondjátok szerintetek melyik most olcsón vehetõ prém tank a legjobb pénz farmoló cucc?

írjátok ki légyszi ide, jönnék én is KV-3al
A B2 torony páncélja sokkal jobb.
Szembõl a sofõr kukucskálója a gyenge pont.

Egyre jobban tetszik ez a m4a3e2 most hogy majdnem fullos<#nevetes1>
Igen, viszont én úgy vettem észre azt könnyû átlõni ha a fronton lévõ 75ös ágyút célzod.

WoT: Nishizumi77

A B1-nek ugyanolyan a páncélzata, mint a B2-nek?

Hát, szerintem a Leoparddal bajosan fogsz farmolni. Szereti az MM bebaszni Tier 7-8-ak közé, és ott csak felderítésre jó. Ellenben, ha nagy ritkán top tank, akkor rendesen lehet vele írtani.

De én is kérdeznék. Nemsokára meglesz az XP a VK2801-re. Érdemes foglalkozni vele? Mert ha csak szopás van vele, adom el a Leo-t azonnal.

Néha komolyan felbosszantanak a hülye emberek...Még 1 lövés kellett volna, hogy kiszedjem az ellen arty-ját, és átjött hozzánk egy light szutyok. Mellettem 3 méterre ott megy a KV, de nem hogy elém állna, hogy védjen a batár testével, nem õ megáll, elkezd zoomolni a szutyokra, az meg 2 lövésbõl kiszedett, mi9re a barom KV rázoomolt, de mire lõni tudott volna a szutyok elindult, és el is hibázta.....ISTENEM az égben....
A Vk 1602 Leopard jó kis gép?
Eddig Arty-val játszottam, de szeretnék váltani, csak nem tudom melyikkel lehet jobban farmolni. (leopar<->grille)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Majd ha kijön a francia tree akkor lesz egy rakat B1 T4 csatában. Kell egy kis idõ majd míg újra visszaáll T4 nagyjából úgy hogy nem lesz dugig B1esekkel.

xblades
Az zanyát többször is probáltam belépni de nem sikerül (gép újra índitás is volt) erre átállítottam magyar nyelvûre és belépet <#duma><#shakehead> Bug hallamzok, mást nem mondok.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

szabii98
Cseten lesz tájékoztatás de ide is ki lesz írva.
Határ pedig a csillagos ég / fél 1, 1 kb 😄 /

I met God. She's black

Ez a B2 nagyon durva. Az elõbb ketten voltunk egy csapatban, míg az ellenfélnél egy sem volt, bedaráltuk õket, mint a szart. Remélem, nem nagyon terjed el ez a típus, mert ha sok lesz belõle, az alacsony Tier-t nagyon haza fogja baszni.

Jelen! Akár 4-kor is 😄

Hát remélem visszaállítják a HPt. Elvégre E-100al is így kísérleteztek, elõször sok volt, utána botrányosan kevés, majd középre belõtték.

Mikor lesz?

Majd jövõre. Meg elõtte állítsák vissza a francia tankok hp-ját, és a francia heavyk fordulását. A gyorsulás maradhat ilyen, mert az tényleg durva volt.

Lépj ki a játékból, és indítsd be újra, nekem is ezt csinálta elõször, utána jó lett.

Tõlem mehet<#nevetes1>
xblades
Hali mindenkinek sikerül belépni mert nekem a csatlakozás gombra kattintás után csak pörög a töltés de be nem lép.
<#conf><#kerdes><#confused>

szabii98
Nemtudom...Akár már négykor. Össze kell hívni a bandát 😄

I met God. She's black

Én jönnék! Mikor kezdünk, nyolckor?

Gyerünk Löwe húzd azt az egyest, de inkább húzd ide a 7.1et 😄

szabii98
Este ki jön T6 Companyra?😊

I met God. She's black

Uhh, az még nagyon a béta elején lehetett.
Az MM chart egyre jobban finomodik, sztem lassan egész fasza lenne, ha nagyobb mintából lehetne sorsolni, ez a random csata átka, nem elég specializált és a company sem 100%-ig megoldás mindenre, mert most hogy kibõvítették a t10 -et 150 pontosra már nem lehet benne t9 heavyt grindelni, mert mindenki t10-el meg t8 artval megy, esetleg bevisznek 1-2 t9 medet, a t8-ba meg ugye nem fér be t9. Tier 4 TD-vel detto ugyanez a helyzet. T4 comapnyból ki van tiltva, t6-ba meg már szörnyen kicsi.

xblades
Miért a Type az? <#nevetes1>
De mivel a Type médium a Löwe drága a Kv-5-ön meg nincs jó fegyver. Én egy jó nehéz tankra várok amibe a T34 is beleférhet, de majd meglátjuk milyen lesz prémiumként.
Bár az Is-6 hosszútávon biztos jó tank lesz mert orosz <#taps>

Én idáig szerencsére nem találkoztam campfesttel, mindig megyek az északi faluba, ott megy a közelharc ezerrel. De amúgy már csak ránézésre is meg tudnám mondani minimap alapján hogy campfest gyanús map mivel úgy néz ki mint komarin 😄

De már sokadszorra. :-D

Elég illúzióromboló volt, amikor elõször megláttam az elsõ Maus-t. 😄 Egy PzIIIA-val... Ahhoz képest a mostani balance szinte hibátlan.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

A kis Panzerjäger I álcahálóval és periszkóppal nagyon pusztító.

Akkor az, elírtam 😄

Swapt?
Nem Swamp inkább? Ma még nem játszottam, de tegnap gyakran bedobálta és Fjordot is. Swamp az elején jó volt, mert nem ismerték a játékosok és mentek, támadtak rendesen, de mostanra tisztára campfest lett, tegnap két döntetlent is sikerült kihúzni, volt a csata közepén egy 7-8 perc amikor totál leült az egész, az utolsó 3 perce indult meg mindenki, de már nem volt elég az idõ semmire.

Igen én is emlékszek, azok a régi "szép" idõk. De a legbotrányosabb "MM" akkor volt mikor kijött a béta, akkor teljesen más verzió volt úgy mûködött hogy akármivel mentél tök mind1 összeválogatott egy csapatot azt indult. Úgyhogy tier3 vígan ment maus ellen.
Volt egy recruit battle mod ott csak t1 és 2 lehetett.

Na megvolt az elsõ feljelentésem, egy gyökér VK36 ( csapattárs ) a kónikus szarjával 4x seggbe lõtt és ki is gyulladtam.

xblades
Hála a jó égnek és mikortól lesz ez?
Írták valahol a dátumot is?

Megvettem én is a B2-õt. Nagyon tetszik. Bár a bétában még emlékszem arra, hogy benyomott vele Tigrisekkel teli csatába is az MM.

Gondolkodom még az S35-ön is.

Hát nem tudom, én nem vennék olyan tankot ami eddig benne volt a játékban rendes tankként, és sokan ingyen megkapták, én akkor valami egyedire vágynék.

xblades
Elsõnek még talán a T34 lesz (ha megvehetõ lesz aranyért, de belõlük kinézem hogy olyan ostobák hogy nem lesz az).
Ez után én talán nyára tartom esedékesnek az Is-6 megjelenését.

Felderítõ medál VK3601-el.

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2011. december 23. 14:47:12
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 3 015 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 678
Csatában elért Achievement: Felderítõ

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem viszik fel, B2 marad úgy ahogy volt, ezért örülök hogy megvettem, a B1et meg majd akkor tartom meg fun tanknak ha mûködni fog a 75ös ágyúja is.

Alig várom már a type utáni új slágert melyik lesz az, IS-6 vagy JT 88L/71, bár van egy olyan sanda gyanúm hogy az IS-6 lesz az új õrület 😄
Feltéve ha a sok type után lesz aki vesz olyat mert szüksége lesz rá. Nekem nem kell egyik se az 100%

gondoltam veszek egy B2-t, de ha felviszik a halálos tier5-be, akkor vége a fun-nak 😞

War. War never changes...

Nem, nem sántít fogyasztóvédelmileg egyáltalán. A WG azt változtat meg a játékban amit csak akar, benne van a nyilatkozatban, amit az elsõ indításkor elfogadtál. Ebbe belegyeztél akkor is amikor megvetted a Typeodat.

Ez egy érdekes csata volt:az elsö 30mp 3 tankot veszítettünk következõ 30mp még 4-et szerintetek ki nyert?
patchaou
Garantálták azt, hogy a type mindig minden mecsen top tier lesz? Nem. Vagyis fogyasztóvédelmileg nem sántít 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem. Mindenesetre nagyon sok nem múlik ezen, ugyanakkora a besorolása 7.1ben mint a T-44nek közben jobb a páncélja, ágyú meg ugyan az átütésben, csak pontosságban tér el.

Nektek megy a szerver?