World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Szembõl a sofõr kukucskálója a gyenge pont.
WoT: Nishizumi77
De én is kérdeznék. Nemsokára meglesz az XP a VK2801-re. Érdemes foglalkozni vele? Mert ha csak szopás van vele, adom el a Leo-t azonnal.
Eddig Arty-val játszottam, de szeretnék váltani, csak nem tudom melyikkel lehet jobban farmolni. (leopar<->grille)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Határ pedig a csillagos ég / fél 1, 1 kb 😄 /
I met God. She's black
<#conf>#conf><#kerdes>#kerdes><#confused>#confused>
Gyerünk Löwe húzd azt az egyest, de inkább húzd ide a 7.1et 😄
Az MM chart egyre jobban finomodik, sztem lassan egész fasza lenne, ha nagyobb mintából lehetne sorsolni, ez a random csata átka, nem elég specializált és a company sem 100%-ig megoldás mindenre, mert most hogy kibõvítették a t10 -et 150 pontosra már nem lehet benne t9 heavyt grindelni, mert mindenki t10-el meg t8 artval megy, esetleg bevisznek 1-2 t9 medet, a t8-ba meg ugye nem fér be t9. Tier 4 TD-vel detto ugyanez a helyzet. T4 comapnyból ki van tiltva, t6-ba meg már szörnyen kicsi.
De mivel a Type médium a Löwe drága a Kv-5-ön meg nincs jó fegyver. Én egy jó nehéz tankra várok amibe a T34 is beleférhet, de majd meglátjuk milyen lesz prémiumként.
Bár az Is-6 hosszútávon biztos jó tank lesz mert orosz <#taps>#taps>
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Nem Swamp inkább? Ma még nem játszottam, de tegnap gyakran bedobálta és Fjordot is. Swamp az elején jó volt, mert nem ismerték a játékosok és mentek, támadtak rendesen, de mostanra tisztára campfest lett, tegnap két döntetlent is sikerült kihúzni, volt a csata közepén egy 7-8 perc amikor totál leült az egész, az utolsó 3 perce indult meg mindenki, de már nem volt elég az idõ semmire.
Volt egy recruit battle mod ott csak t1 és 2 lehetett.
Írták valahol a dátumot is?
Gondolkodom még az S35-ön is.
Ez után én talán nyára tartom esedékesnek az Is-6 megjelenését.
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2011. december 23. 14:47:12
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 3 015 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 678
Csatában elért Achievement: Felderítõ
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Feltéve ha a sok type után lesz aki vesz olyat mert szüksége lesz rá. Nekem nem kell egyik se az 100%
War. War never changes...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú