World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
T34-el meg persze berak teljesen sík pályára ahol esélyem sincs hulldownra. Ilyen az én formám
WoT: Nishizumi77
Az alábbi meccsen a top tankoknál 3 tier minuszban voltunk. + tier9-esük ellen volt 3 tier8-asunk (ráadásul nem gyökér Tier9-eik voltak, hanem E75-E50-T54 a mi IS3-IS3-VK45A ellen).
Kedélyesen el is röhögcséltünk, de mondtam is viccbõl hogy semmi gond, mi prók vagyunk. Aztán még be is írtam hogy BL9 van az IS4-emen. Na ettõl a csapatunk már ment is temetni.
vége
Lehet túlságosan elbízták magukat a túloldalon 😊
Na ezért nem foglalkozom én a felállással. Olyan sok a változó, az hogy mit sorsol a gép meg hogy van +-1 tier néhol, kb semmit nem jelent.
A másiknak meg írom artyban hogy maradjon nyugton, mindjárt lövök. Még nyomom a T-t is, ugye a map mostmár villog is meg minden. Erre csak beleugrik a lövésbe (elõtte persze amíg töltöttem meg se moccant). -11K credit 400HPért. Fasza.
boldog karácsonyt midenkinek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Ha már francia tankok nem kerülnek a fa alá, legalább néhány jó meccset, pár Wittman medált kívánok minden WOT fannak!(tudom, nem Wittman, -Böllér)<#ravasz1>#ravasz1>
Egy IS3 gondolta jó dolog belém rohanni alacsony hp-val. Elvégre õ a nehezebb simán belehalok. Nos a helyzet, hogy mázlimra túléltem. Õ meg felrobbant 😄 Ennyit tudtam tenni a csatában, de megérte. Napi elsõ kör, jó kis pont.
Csata: Westfield 2011. december 24. 11:04:30
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 2 070 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 648
Csatában elért Achievement: Kamikaze
http://kutyuszoba.blog.hu/
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy boldog karit és fragekben gazdag boldog új évet
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nem csak Type horda létezik.
Illetve egy humoros csata. Szegény apróságok a nagyok roncsaitól nem tudtak átjönni.

+
Páncél alján fehér folt...ammo hit..(Y)

I met God. She's black
Amúgy gratula megmentetted a csapatodat!<#eljen>#eljen>
ha pénzre van szükségem és gyorsan ott a kínai pénzügyminiszterem.😊
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Csapat elsõ és utolsó killjét én vittem be, a végén meg 100% hp-n túléltem...
Sztem kijátszottam a random szemétkedését, elõtte négy csatán keresztül szopóágon voltam T-54-el, most is megszívatott volna, közben is szívatott (GW Tiger 3 lövésbõl 320-as átlagsebzéssel bazz), de végül még is összejött.
A visszanézéskor vettem észre, hogy volt három HPTS-es legény is a csapatban, közülük ketten régi klán társaim és nagyon jó játékosok, szopóág az szopóág.
Itt egy régebbi kép mit is tudott a masina
Ez már a múlté!(Tegyük hozzá hál istennek!!!)
Amúgy nekem van rajta gyorsító is mind 2 fajta töltés meg célzás+100%crew 96%camóval,de lassú mint a tetû...ezek nélkül bele se merek gondolni milyen lehet!
Amúgy most már érezhetõen kevesebbet hoz a konyhára mint 7.0 elõtt.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azzal kezdõdik az igazi egy-lövés,egy-halál móka!!!(meg a hosszú-hosszú várakozások töltésenként😊
Azzal többet sebzel ami több Xp+credit,ja és az már splassel igaziból.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.