World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
felmentem a tetejére, a medek befoglalták szerencsére, az ellenfél meg idiot volt, mert a kezdõhelyükön forgolódtak, igaz azért mert gyorsan be lettek támadva több irányból, úgyhogy szépen osztottam fentrõl 4k XP ötszörözve 😄
T34-el meg persze berak teljesen sík pályára ahol esélyem sincs hulldownra. Ilyen az én formám
bardocz
Himmelsdorf érdekes amúgy, mert artyval viszonylag gyakran szerzek rajta kill-t. Aztán persze kilõnek, dehát na, mit számít az, õk is had örüljenek😄
Ugye mekkora bunkó az MM? Tankkal kapom a nyitott mapokat malinovkával és prokhorovkával az élen, artyval meg kapom Ensket, himmelsdorfot, és siegfried linet...

WoT: Nishizumi77

Kíváncsi vagyok az ünnepek után mennyi Type és Löve lesz.Biztos sokan vannak akik ilyen értékes és nélkülözhetetlen karácsonyi ajándékot kértek.
Jaj már még le is írtam hogy wargaming bérencek ne szóljanak már be... erre beugatsz.. no comment..

Elég tipikus, elég rendszeres hogy az SPGs dupláimat én is himmelsdorfon követem el 😊 Igy jönnek be a 700 XPs 5x meccsek 😄

Hehe... tuti hogy hitkérdés az egész játék.

Az alábbi meccsen a top tankoknál 3 tier minuszban voltunk. + tier9-esük ellen volt 3 tier8-asunk (ráadásul nem gyökér Tier9-eik voltak, hanem E75-E50-T54 a mi IS3-IS3-VK45A ellen).

Kedélyesen el is röhögcséltünk, de mondtam is viccbõl hogy semmi gond, mi prók vagyunk. Aztán még be is írtam hogy BL9 van az IS4-emen. Na ettõl a csapatunk már ment is temetni.

vége

Lehet túlságosan elbízták magukat a túloldalon 😊

Na ezért nem foglalkozom én a felállással. Olyan sok a változó, az hogy mit sorsol a gép meg hogy van +-1 tier néhol, kb semmit nem jelent.

Na ja, 8-3-ról buktuk az elõbbi meccseket.

Sippie
nekem meg a buzi artyval adja be, bezzeg tankkal szép nyitott pályákra rak, hogy rohadjon meg ott ahol van.
Nálam minden ok meg vannak a mai gyõzelmek<#eplus2>
Sztem nálad van, ahogy így írod hogy nem tudsz gyõzni 😛

Ma másnál át van billentve a szopóág kapcsoló on állásba? Nagyon nehezen megy az elsõ gyõzelem.

Azért annyira elkeseritõ, hogy direkt írom cseten hogy a saját Panther 2 ne facehuggolja az IS4-et mert úgy nehéz segíteni neki, csak rátapad szembõl.

A másiknak meg írom artyban hogy maradjon nyugton, mindjárt lövök. Még nyomom a T-t is, ugye a map mostmár villog is meg minden. Erre csak beleugrik a lövésbe (elõtte persze amíg töltöttem meg se moccant). -11K credit 400HPért. Fasza.

A Ruinberg is nagy sláger ma.

nekem is, sõt más is mondta cseten h 3 ból 3 himmel eddig.. mind1 legalább a retek artyk szenvednek ott 😄
Érdekes, JgPantherrel nekem most állandóan a Himmelsdorfot adja be.

Sippie
jól telhet a karácsonya 😄
Igen én is most futottam össze egy ilyennel
Napi idegbeteg magyar.

boldog karácsonyt midenkinek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszönöm viszont kívánom<#nevetes1>
Sziasztok!

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Ha már francia tankok nem kerülnek a fa alá, legalább néhány jó meccset, pár Wittman medált kívánok minden WOT fannak!(tudom, nem Wittman, -Böllér)<#ravasz1>
PsyhoApu
Mókás dologra képes néha a kv 😊
Egy IS3 gondolta jó dolog belém rohanni alacsony hp-val. Elvégre õ a nehezebb simán belehalok. Nos a helyzet, hogy mázlimra túléltem. Õ meg felrobbant 😄 Ennyit tudtam tenni a csatában, de megérte. Napi elsõ kör, jó kis pont.

Csata: Westfield 2011. december 24. 11:04:30
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 2 070 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 648
Csatában elért Achievement: Kamikaze

http://kutyuszoba.blog.hu/

Sziasztok kellemes karácsonyt mindenkinek<#nevetes1>
ma vmi kurva arty nap van? karácsony alkalmából minden 10 éves hülyegyerek elõvette az artyját? minden rohadt csatában legalább 4 top arty van, arról nem is beszélve h a DB-t eddig 3 ból 3 szor rakta T10 es csatába, hát nagyonremek.......
inkább nagy mákotok volt, hogy kõ hülye volt at ellen, SZERINTEM van még mit gyakorolni :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nem tudom hogy hogyan, de valami nagyon durva ez a Királytigris...3 Boelter kitüntetés úgy, hogy jóformán Top Gun eddig alig voltam (egy Kolobanov-om volt eddig még jó régen egy T40el) eddig.
Amúgy boldog karit és fragekben gazdag boldog új évet

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Két képpel szeretnék boldog karácsonyt kívánni.

Nem csak Type horda létezik.

Illetve egy humoros csata. Szegény apróságok a nagyok roncsaitól nem tudtak átjönni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek
szabii98
omg. kis 88as SU-85be 95öt sebez...eszemfaszom megáll...akkor minek van a 220as sebzésérték??

+
Páncél alján fehér folt...ammo hit..(Y)

I met God. She's black

szabii98
Ez tegnap elõtti. Nagyon szép meccs volt.

Tegnap is jó volt srácok ! 😄

I met God. She's black

A Lõve igazán vágta a csíziót!<#nevetes1>
Amúgy gratula megmentetted a csapatodat!<#eljen>

Nekem nem oszt-nem szoroz,sose farmolni használtam,csak "gõzlevezetõnek",
ha pénzre van szükségem és gyorsan ott a kínai pénzügyminiszterem.😊

noname23
Na ja kb egy tízessel kevesebbet ad tankkal a gép ilyen 1600Xp-s körökért.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Na ilyen csata is 200-ból ha egyszer elõfordul...

Csapat elsõ és utolsó killjét én vittem be, a végén meg 100% hp-n túléltem...
Sztem kijátszottam a random szemétkedését, elõtte négy csatán keresztül szopóágon voltam T-54-el, most is megszívatott volna, közben is szívatott (GW Tiger 3 lövésbõl 320-as átlagsebzéssel bazz), de végül még is összejött.
A visszanézéskor vettem észre, hogy volt három HPTS-es legény is a csapatban, közülük ketten régi klán társaim és nagyon jó játékosok, szopóág az szopóág.

bardocz
Naja, ilyennek örülnék 😄
Köszi szépen! a töltésgyorsitó még nincs fenn, de gondolom az is elkell majd. De ha a célzás és a stabilizátor jobb kombó, akkor azt rakom. A velõs választ meg köszi mégegyszer!

Ezelõtt fosta a zsozsót rendesen.
Itt egy régebbi kép mit is tudott a masina
Ez már a múlté!(Tegyük hozzá hál istennek!!!)

bardocz
Pedig bíztam benne, hogy a KV-t kiválthatom vele. De eddig egy 20k-s kört sikerült csak csinálnom vele.
Ha ettõl megõrülsz,amazt meg ne próbáld!!!(káros lenne az egészségedre<#eplus2>)
Amúgy nekem van rajta gyorsító is mind 2 fajta töltés meg célzás+100%crew 96%camóval,de lassú mint a tetû...ezek nélkül bele se merek gondolni milyen lehet!
Amúgy most már érezhetõen kevesebbet hoz a konyhára mint 7.0 elõtt.

Szovjet tankokon a stabilizátort, a töltés- és célzásgyorsító kiegészítõket használom. Igazából akármit is választ a játékos a szovjet tankoknak ideális négy felszerelés közül, a negyediket, amit nem tudott felrakni, mindig hiányolni fogja. Összességében egy ilyen összeállításhoz a stabilizátort választanám harmadiknak.

bardocz
Azt hittem ennél a töltésidõnél is meg fogok õrülni, de nem, simán kibírom, pedig még nincsen töltésgyorsító sem. De már ezzel sem játszom azt, mitn a Grillénél, hogy splash dmg-re alapozva belövök az ellen mellé. Ahhoz drága a lõszer😄
Melyiket érdemesebb megvenni a venti és a töltésgyorsitó mellé? Vertical Stabilizer, vagy a Gun Laying drive? A vertical stabilizer az miben másabb? (IS-3)

tuti az volt, meg ugye papírforma szerint a sima HE is átüt, de több száz hetzinek meg t40-nek még sosem sikerült, így erõsen meglepett

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Érdemes bizony!
Azzal kezdõdik az igazi egy-lövés,egy-halál móka!!!(meg a hosszú-hosszú várakozások töltésenként😊
Azzal többet sebzel ami több Xp+credit,ja és az már splassel igaziból.

Lehet howitzer ágyús volt, aki a hozzád hasonlók ellen betárazott pár HEAT lövedéket. 😊

bardocz
Érdemes rá megvenni a nagyobb ágyút majd? Elõbb volt egy meccsem, ahol egy vk45-bõl(a tier9-es) leszedtem 60%-ot kb, meg még másik három tankot megcsócsáltam, de alig kaptam xp-t, meg kreditet, mert vesztettünk... És ez is minuszos kör volt. Gondolom a nagyobbal mégtöbbet buknék.
wow az imént oneshotolt max HP-ról egy T40 (B2-ben voltam), nem ammo rack volt, spall liner van :-)

3.ra meglett 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Erõlködni kell kb 5.-re belépett

Nálam is ugyanez a hiba, már azt hittem nincsenek szerverek.