World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy szemétség vagy hogy el van baszva két teljesen különálló dolog.

Nyilván próbálnak credit sinkeket beépíteni. Ilyen ugye az hogy mindent 50% veszteséggel tudsz eladni, ilyen az hogy a repair költség magas. És pl az is ilyen, hogy sokkal pattogósabbak lettek a tankok -> magasabb lõszerköltség.

A grind minden MMO szerves része, hiszen ezzel tudnak játékidõt növelni, hogy ne lehessen gyorsan végigtolni egy játékot. Itt ezt csak így lehet megoldani.

Szewasztok!
Kellemes ünnepeket.
Hát ez a kredites téma engem is bosszant. Ha nyerünk akkor is van úgy néha hogy -ba megy a pénz mert rengetegbe kerül a töltény. Csak 8 tankjaim a legmagasabbak, de a T7 nem tudok úgy farmolni mint régen. Régen T5-6-7-el simán lehetett jó 10K meccseket tolni legalább, bezzeg most T7 akkor lesz csak 10K ha jól játszom.

SirAlo
valaki tudna linkelni egy gyengepont skint a tankoknak ? ameikbe minden tankra fel van festve a gyengepont

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

csőcse
Szemétség amit csinálnak még prémmel is azt mondom,
azért 2200HP-t 25ezer credit-tel javítani már pofátlanság legközelebb majd 30 lesz.

Master91
amikor Stug III-mal lehetett jó kis ezüstöt szerezni , prémiummal 3 millát szettem össze vele.Sajnos nincs prémiumom, de a +1,7 milliós kis játékkal is 1,4 millem van...mondjuk meg van az IS meg a Jagdpantherem is ,még nem panaszkodok
prémiummal nem vészes, de nekem sajnos most nincs😄 van egy t-25öm azzal kell kifarmolni a 6 millát e-100ra, de már összegyûjtöttem 4,5-t😄
szabii98
nagyon visszavették....rohadjanak meg

I met God. She's black

Szted az a céljuk, hogy 2 meccs alatt meglegyen a credit minden tankra?

Kicsit használd azt az anyagot ami a koponyádban kitölti azt a nagy teret.

darki81
hát az lenne a minimum, mert hihetetlen hogy így el van baszva a game hogy ilyen kevés a credit..
vagy legalább csinálnák meg hogy ne legyen ilyen drága a javitás, felezzék meg.

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Koridor
Remek 36 lövés, 23 találat és ennyit értem el vele <#worship><#mf2>

Idáig 26 csatám van, 15x löttek ki. Ebböl csak egyszer arty, de az is a sajátunk volt <#bdead>

bardocz
Ha tegnap este nem cinálom meg a duplázós köröket, akkor nem lenne egy sem szerintem. Párduccal, meg IS-el inkább neki se állok.
Master91
Ez már jó 😄

Nyugi, én ma kb. 12 csatát mentem eddig. 0 win !!!! annyi hülyét kaptam csapat társammank :/ else indulunk, 2 már kufircolja egymást, meg sebzi a lánctalpát, az meg vissza lõ rá....sok hülye
Vagy 2000 aranyat
patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

vagy mondjuk 1 ingyen camot legalább
szétoszthatott volna a WG 1 milla creditet minden játékosnak😄
4 vereséget egymás után, szóval legközelebb max. Húsvétkor találkozunk újra a WoT-tal...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem semmit pedig kértem tõle 1 IS-7-est<#nevetes1>
darki81
na, mit jozott a jézuska? Type59-et?😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Közben meg találtam de köszi<#worship>
a zakatoló hang az mikor müködésbe lép az álca vagy a periszkóp

Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/

szabii98
valahogy biztos

I met God. She's black

szabii98
res/gui/flash

I met God. She's black

Van néha a játék alatt olyan fura zakatoló hang, az mi? Elõször azt hittem, hogy ha új chat üzenetet jelzi, de nem. Viszont a zászlófoglaló légvédelmi szirénát alig lehet hallani.

<#wow1>
csőcse
Ez jobban tetszene mi Mein Fürer ich bin bereit vagy beladen

Sippie
tényleg, most mivan azokkal akik kilépnek? AKkor nem robban fel a roncsuk, és jelzi valahogy a nevén?
Hehhh...Egy E-75 addig ignorált, amíg közelrõl 3 8,8 cm-es HE-t beleeresztettem a motorházába, amitõl vesztett vagy 12%-ot. Zavarodottan felém fordult, de a saját sérült IS-4-es belesebzett egy jókorát, erre a kiccsávó kilép.

Még Mauson is sebeztem kicsi HE-vel, érdekes.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem lenne rossz, csak német hk-ban ülve röhejes a Ready felirat. Nem lehet azt valahogy eltüntetni?

A játék mappákban hova kell másolni?
noname23
Jah kár nem ilyen addon cucc de jó lesz így is mert van rajta timer Thx Boldog Karácsonyt<#vigyor>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

szabii98

I met God. She's black

noname23

Mi ennek a modnak a neve és hol lehet letölteni?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

tenkenorman
és persze ROR-M 😊 Nektek is boldog karácsonyt!

http://www.tenke.hu

Hell Girl
Boldog karácsonyt kívánok minden tankozónak !!

Mindörökké ROR ! <#nevetes1>

Sippie
néztem a depot-ban de nem találtam nem kompatibilis 88-as lövedéket
De fasza kis csíkot húzott a kémlelõnyílások elé...

Master91
Nem jó a link!
Vissza tudod venni ugyan is annak az ára meg van.ha akarod el adhatod
Na igen, a medium tank a leginkább életképes manapság.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nyugi a nyitott mapokon is vannak elegen😄 hát én már teljesen kiábrándultam a heavy tankokból is, csak a socut és a med szórakoztat már.
Sippie
amúgy amikor a 88-as lövedékeket kicserélték, akkor voltak olyan kedvesek hogy újra megvetetik a lõszert ami egy tigrisbe 18ezer credit. Legalább visszaadták az árát a régi 88-as lövedéknek, ha már újra kellett venni az újat?
patchaou
A bizonyíték, hogy bármi lepattanhat bármirõl😊 :
link
Amint megjelenik az IS-4 tessék lelassítani a videót.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sztem el cserélték votkára<#ravasz1>
A zsidó kényszermunkások biztos elszabotálták a lõszert, mint a Schindler listájában 😄 Tuti azért csinál ilyeneket 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vicces az az ap de mivel ap hajlamos 0 sérüléses criticalra és akkor aztán nézek. Nagyon valósághû lehetett 210mmes AP eltalálta a ferdit és csak trackelte 😄

WoT: Nishizumi77

Pedig el lehet lenne Himmelsdorfon artyval. Olyan arty kell amibe lehet AP lövedéket tölteni, aztán felmenni vele a hegyre a medekkel. Aztán meg kell várni amíg a fent lévõ tankok lefoglalják egymást, majd elõmászni és oldalba lõni õket AP-val, ami általában 1 lövésbõl kivégez bármit<#eplus2>

szabii98
Persze, amikor tehetjük megyünk, mostanában már nagyobb vadakkal is 😊

I met God. She's black

Sippie
Ensk az jó gyors artyval, lõsz visszabújsz. Himmelsdorfon azért az jócskán nehezebb, fõleg GWP, ami sebez kb 300-at.
Ez így van, hasonló az eset nálam is. A másik hasomnó, tuti az a duplás köröd, amikor 1-2 lövés után kilõnek, de a lényeg hogy a béna meccsek a duplák. Tegnap úgy jártam, hogy kilépett csata közben, mire vissza tudtam lépni, kiírta, hogy:
Victory! Szerzett tapasztalat:0, Kredit:0
Ennél rosszabb ne legyen. 😊

Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt Kívánok. 😊