World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az ellenfél megérdemelten nyert,a T95 elindult mögötte meg beállt a T30,ütõs kis kombó,mögöttük meg két arty.Az E100-unk és E-75-ünk ezek ellen megindult szemtõl-szembe....
Homlokpáncél 50m: 0% (5)
Teknõ homloklemeze: 80% (5)
Teknõ homloklemeze szögben 50m: 40%(10)
Teknõ homloklemeze 100m: 50% (10)
Teknõ homloklemeze szögben 100m: 20% (5)
Teknõ homloklemeze 150m: 30% (10), 2 átütés a vízszintes varrat mentén
Vezetõ elõtti lemez 50m: 60% (5), egyik átütés sem sebzett
Homlokpáncél szögben, fényszórók környéke 50m: 80% (5)
Homlokpáncél szögben, fényszórók környéke 100m: 20% (10)
200 méterrõl három egymást követõ találat átütötte a test oldalának a függõleges elõtétpáncél-részét.
HE: érdemi sebzés (5%+) szembõl a tornyon (toronygyûrû környéke-minél közelebb a peremhez,annál jobb)) és a torony oldalpáncéljának szembõl látható részén. Testen csak 1-3 százalékok.
Összegezve: a hatásos lõtávolság nem beforgatott ellenfél ellen legfeljebb 100 méter, megbízhatóan AP-vel csak közelebbrõl lehet átütni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Siegfried Line 2011. december 23. 21:23:31
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 171
Szerzett kredit: 60 576
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
szeretem ezt az E75-öt 😊
Battle: Abbey 2011. december 23. 21:19:59
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 7 415 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 37 769
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Kolobanov's Medal, Reaper, Defender, Boelter's Medal, Sniper
Lényeg: JÖJJENEK MÁR A FRANCIÁK!! 😄
WoT: Nishizumi77
Szembõl meg lõttem már át a tornyát Löwével, meg amin nagyot néztem, T28 105ös ágyújával meglõttem az ágyúját és 4 lövésbõl 2 átment és sebzett ott.
IS-7 csak szembõl masszív, meg fõleg a tornya, oldalról, hátulról elég papír még a buff ellenére is.
De mondom mikor elkezdtem wotozni elõször akkor csak ruszkikkal játszottam, meg szeptemberi wipe után is, bár akkor már felváltva ment a némettel együtt.
De amúgy nem csak nekem nem tetszik ez, wot fórumon sok a panasz.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=87016
Az meg, hogy ki mit üt át, nagy helyzetfüggõ.
De ami igazán lenulláz mentálisan az az E-75 tornya. Oldalról olyan lövéseket is bemákol, hogy az hihetetlen. 200 méterrõl négy 12,8 cm-es lövedéket. 50 méterrõl öt 10,5 cm Kwk45 L/52 lövedéket. Mindkét esetben majdnem merõleges szögbõl lõttem rá. Elképesztõ.
Az E-100 se esélytelen ellene. Az én IS-7-esemet is már jó sokszor átütötték szembõl és látom, hogy a csapattárs E-100-asok se hullanak el olyan könnyen IS-7 ellen. A patch elsõ pár napján direkt rákérdeztem az ilyen eseteknél, hogy AP vagy HEAT-al lövöldöznek, AP-vel.
Oddball29-el is teszteltük, négybõl egy 120 mm-es lövedék pattant le a teknõrõl, 50 méteres távolságból. De ilyen kicsi távolságból még a szög is kedvezõtlebb, távolabbról talán még könnyebb.
Csata: Fisherman's Bay 2011. december 23. 20:44:22
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 102
Szerzett kredit: 99 252
3.vereség zsinórban ez eddig a legzsírabb,a másik kettõ sem kutya(ezt túl sem éltem amazokat meg igen),az elsõben meg E-75-öt(nem afk+low hp) is lõttem ki a kis vakarcsal,de a csapatot egyedül képtelen vagyok megmenteni...
IS-7 vs IS-7 felállásban is simán szétlõjük egymást, 7.0 teszten meg ding verseny volt, azért annyira nem lett felbuffolva az éles verzióra. Na a Maus, az most kemény.
De ezen a 7.1 teszten az új francia t10 ágyú valahogy nekem nem akar mûködni t10 ellenfelek ellen, E-100 tornyának oldaláról is négybõl kétszer pattantam, pedig az tök papír.
Amúgy az IS-7 alját sztem is már ritkábban lehet átlõni, én a lámpáinál próbálkozom, 80%-ban átlövöm, de az alja tényleg kemény lett, E-50-el pl. már nem is nagyon tudom átlõni, 5-bõl ha 1-szer sikerül, T-54-el meg sem próbálom, inkább próbálok vele beleállni a hátába, oldalába.
2.USSR heavies in 7.3?
3.Overlord, could You give us some photos of German TD's or USSR HT's?
1. Quite possibly, though don't guarantee.
2. Most likely in 7.3 or whatever the patch comes after 7.2.
3. Not yet, though I will encourage others.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Mik a kritériumaid? Most komolyan, honnan tudjuk hogy NEKED mi számít?
Szép munka így tovább!!!😊
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egy KV-val lehet a legjobban keresni a t8 prémeken kívül.
Ezek a low tier prém szarok semmivel se érnek/hoznak többet egy t5-ös tank-nál.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ