World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akármit írok el fogod hinni, igaz? 😊

A 7.1-es patch tartalmazni fogja az új fizikát?

Arty-party Himmelsdorfon

Amúgy az ellenfél megérdemelten nyert,a T95 elindult mögötte meg beállt a T30,ütõs kis kombó,mögöttük meg két arty.Az E100-unk és E-75-ünk ezek ellen megindult szemtõl-szembe....

S51-el nekem sem sikerült megölni egy GWpanthert.. td módban leadott lövés, maradt 2 hpja.... ami megpecsételte a sorsom.

120mm T53 vs IS-7 7.0 AP, alkalmazható E-75, Maus, Ferdi és E-100 12,8 cm-es ágyúra is. Lövések száma zárójelben. A minta kicsi, a lõszer drága...

Homlokpáncél 50m: 0% (5)

Teknõ homloklemeze: 80% (5)

Teknõ homloklemeze szögben 50m: 40%(10)

Teknõ homloklemeze 100m: 50% (10)

Teknõ homloklemeze szögben 100m: 20% (5)

Teknõ homloklemeze 150m: 30% (10), 2 átütés a vízszintes varrat mentén

Vezetõ elõtti lemez 50m: 60% (5), egyik átütés sem sebzett

Homlokpáncél szögben, fényszórók környéke 50m: 80% (5)

Homlokpáncél szögben, fényszórók környéke 100m: 20% (10)

200 méterrõl három egymást követõ találat átütötte a test oldalának a függõleges elõtétpáncél-részét.

HE: érdemi sebzés (5%+) szembõl a tornyon (toronygyûrû környéke-minél közelebb a peremhez,annál jobb)) és a torony oldalpáncéljának szembõl látható részén. Testen csak 1-3 százalékok.

Összegezve: a hatásos lõtávolság nem beforgatott ellenfél ellen legfeljebb 100 méter, megbízhatóan AP-vel csak közelebbrõl lehet átütni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Looserke
Vereség
Csata: Siegfried Line 2011. december 23. 21:23:31
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 171
Szerzett kredit: 60 576
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

szeretem ezt az E75-öt 😊

bardocz
Ez azért vicc, artyval lövöm a másik artyt, tiszta találat, és nem hal bele... Más tankba meg annyit sebez, hogy mindkettõ belehalna egyszerre.
I.C.ram
2x próbáltam. Megnézem újra. Köszi!
Oldalról 90 fokból T8-as heavykkel max a lánctalp vonalában van esélyem, Ahol meg nagy az esély hogy lesz egy csilingelõs 0

Nekem is volt ilyen gondom, olvasd el ezt a hszt #87286 és próbáld meg ezt . Nekem sikerült így, remélem neked is fog
Victory!
Battle: Abbey 2011. december 23. 21:19:59
Vehicle: PzKpfw VIB Tiger II
Experience received: 7 415 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 37 769
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Kolobanov's Medal, Reaper, Defender, Boelter's Medal, Sniper
Ilyenkor be kell zárni és újra próbálni, nekem is így csinálta, másodikra mûködött.

Nekem megy gond nélkül.

I.C.ram
Csak én nem tudok belépni a játékba? Kiírja, hogy Entering game, forog a fogaskerék, de nem történik semmi.
Hát nekem most dagi leot és type Et leszámítva megvan minden német ágról, USA ágról van T34,T28, pershing, oroszból meg IS-4,T-44,su-100, de most már nagyon vágyok a franciákra, orosz ágon nem akarok tovább haladni, patton igazából nem kell mert nem sok pozitívumot látok benne, lehet nagy a rof de nekem nem tetszik az a 0,37es pontosság, meg a top sebessége se túl nagy, pershinget se szakíta szét a sebesség.
Lényeg: JÖJJENEK MÁR A FRANCIÁK!! 😄

WoT: Nishizumi77

hát nehéz falat a maus az biztos mert ha ha profin be van forgatva akkor szinte minden pattan, de azért IS-7nek az oldala úgy nyeli a nagy kaliberû lövedékeket is mint kacsa a nokedlit
Maust oldalról nem nehéz, a 90 fokos részt néha a 88 L/71 is bemákolja.
Szembõl meg lõttem már át a tornyát Löwével, meg amin nagyot néztem, T28 105ös ágyújával meglõttem az ágyúját és 4 lövésbõl 2 átment és sebzett ott.

Én bétában csak németeztem, most liveban mindhárom nemzetet egyaránt nyüstölöm, meg majd a franciákat is fogom.

Persze mert a wot fórum német fanatikusokból áll. De õszintén, Mausot sokkal sokkal nehezebb átlõni, nem csak szembõl hanem oldalról és hátulról is. Igaz nem tud 40-el menni, de van is annyi hp-ja, ami T30-tól meg egy BL-10 lövegtõl is plusz egy lövésnyi túlélést biztosít.
IS-7 csak szembõl masszív, meg fõleg a tornya, oldalról, hátulról elég papír még a buff ellenére is.

Ja és nem az összeset tartom rondának, csak a 60%ukat kb 😄
De mondom mikor elkezdtem wotozni elõször akkor csak ruszkikkal játszottam, meg szeptemberi wipe után is, bár akkor már felváltva ment a némettel együtt.

vagyis hogy most keményebb lenne úgy értem
nem tudom én nem vettem észre hogy a maus keményebb lett volna. Most ez a penetrációs dolog döntöttségnél jelentkezik a maus meg szinte mindehol merõleges lemezekbõl van összerakva
Azért zavar annyira mivel ez az egyetlen tank a T95öt leszámítva amit nehezen ütök át tényleg, sokkal több a lepattanó mint az átütés, többi tanknál nincs ilyen probléma.
De amúgy nem csak nekem nem tetszik ez, wot fórumon sok a panasz.

Jaja, 7.0-ban E-75 nagy túlélõ lett, volt vele néhány elképesztõ mázlim, ami elõtte sosem fordult elõ.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=87016

Nagyon felfújod ezt az IS-7 sérthetetlenség történetet, pedig közel sem akkora mumus, mint amilyennek be akarod állítani. Az E-100-nál most tényleg jobb lett sztem, de egy Maushoz nem ér fel. Csak tudnám miért gyûlölöd ennyire ezt a tankot. Tudom, hogy rondának tartod az orosz gépeket, de ez picit túlzás. :-)

Nem, ez így nem igaz. Tény, hogy legtöbbször pattognak róla, de olykor át szokták ütni a gyenge pontoknál. Ilyen szempontból nem jobb a Mausnál. Az a gépezet tényleg hihetetlen védettségre tett szert, de összességében még mindig jobban ki lehet használni az IS-7 elõnyeit vele szemben, hiszen a 130mm-es páncélátütése változatlan maradt.

Az meg, hogy ki mit üt át, nagy helyzetfüggõ.

Érdekes az az E-100 torony. Én is sokszor pattogok az oldaláról. Pedig nem is találom el olyan rossz szögben.
De ami igazán lenulláz mentálisan az az E-75 tornya. Oldalról olyan lövéseket is bemákol, hogy az hihetetlen. 200 méterrõl négy 12,8 cm-es lövedéket. 50 méterrõl öt 10,5 cm Kwk45 L/52 lövedéket. Mindkét esetben majdnem merõleges szögbõl lõttem rá. Elképesztõ.
Nem tudjátok mennyire fog csökkenni a röfje az L/71-es 88-as ágyúknak?
Nekem van IS-7em idáig utáltam, most a kedvenc tankom lett, ez szerintem mindent elárul...
Hát nem tudom, én rendre pattogok róla függetlenül a távolságról, persze van hogy rálövök azt átmegy, de amikor minden klappol, viszonylag közel van, jó rálátásom van az aljára akkor pattog róla minden.

Akkor én hogyhogy viszonylag simán átütöm 12,8 cm Kwk44-el és 120 mm T53-al, ha épp nem szivat a rendszer? Persze nem 200+ méterekrõl lövöldözök rá.
Az E-100 se esélytelen ellene. Az én IS-7-esemet is már jó sokszor átütötték szembõl és látom, hogy a csapattárs E-100-asok se hullanak el olyan könnyen IS-7 ellen. A patch elsõ pár napján direkt rákérdeztem az ilyen eseteknél, hogy AP vagy HEAT-al lövöldöznek, AP-vel.

Oddball29-el is teszteltük, négybõl egy 120 mm-es lövedék pattant le a teknõrõl, 50 méteres távolságból. De ilyen kicsi távolságból még a szög is kedvezõtlebb, távolabbról talán még könnyebb.
Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2011. december 23. 20:44:22
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 102
Szerzett kredit: 99 252
3.vereség zsinórban ez eddig a legzsírabb,a másik kettõ sem kutya(ezt túl sem éltem amazokat meg igen),az elsõben meg E-75-öt(nem afk+low hp) is lõttem ki a kis vakarcsal,de a csapatot egyedül képtelen vagyok megmenteni...

Maus ágyúval tök simán átlövöldözöm, E-100 150-esérõl nem tudok nyilatkozni.
IS-7 vs IS-7 felállásban is simán szétlõjük egymást, 7.0 teszten meg ding verseny volt, azért annyira nem lett felbuffolva az éles verzióra. Na a Maus, az most kemény.
De ezen a 7.1 teszten az új francia t10 ágyú valahogy nekem nem akar mûködni t10 ellenfelek ellen, E-100 tornyának oldaláról is négybõl kétszer pattantam, pedig az tök papír.

Amúgy az IS-7 alját sztem is már ritkábban lehet átlõni, én a lámpáinál próbálkozom, 80%-ban átlövöm, de az alja tényleg kemény lett, E-50-el pl. már nem is nagyon tudom átlõni, 5-bõl ha 1-szer sikerül, T-54-el meg sem próbálom, inkább próbálok vele beleállni a hátába, oldalába.

1.New crew skills in 7.2 or not?
2.USSR heavies in 7.3?
3.Overlord, could You give us some photos of German TD's or USSR HT's?

1. Quite possibly, though don't guarantee.

2. Most likely in 7.3 or whatever the patch comes after 7.2.

3. Not yet, though I will encourage others.

Amúgy én rohadtul nem tudom átütni csak mákkal, tegnap is ferdivel 4et lõttem rá himmelsdorfon az utcán az aljára, egy se ment át.

És most képzeld el ezt 236os pennel, E-100 esélytelen ellene, maus se sokkal jobb 246al.

Majd valamikor valaki instruáljon már meg, hogy IS7el hogy kellene harcolni, belõlem a szart is kilövik.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Elõbb teszt szerveren AMX-50B-vel lövöldöztem egy IS-7-et, 8 lövésbõl szembõl egy sem ment át, igaz párszor õ is pattant, de basszus, test1 fázisban szembõl kb. ott lõttem át ahol akartam, most ezzel a 267-es átütéssel nagyon nem müxik, pedig ott lõttem, ahol élesben Maus ágyúval gyakran átviszi, pedig az 20mm-el kisebb átütésû. Most vagy megint buffoltak rajta vagy csak ennyire köcsög volt velem a random. Harmadik tárral már HE-t lõttem rá, összesen levettem róla kb. 420 hp-t, ez AP-val egy lövés lenne.

Tudtommal késõbb, nem a 7.1-ben.

tolták, majd 7.2ben lesz elvileg

"Melyik prénium tankot érdemes megvenni?"

Mik a kritériumaid? Most komolyan, honnan tudjuk hogy NEKED mi számít?

Looserke
sziasztok!

a T34 prémium az a 7.1-el jön ahogy ígérték vagy szokás szerint eltolták?

Helyes!
Szép munka így tovább!!!😊

bardocz
Megnéztem, S51-el több artyt lõttem eddig ki,mint tankot😄D
Köszönöm a válaszokat.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Cukiság, bár mintha aránytalanul pici lenne a futómûve, ha lenne kereke azt mondanám, hogy leeresztett. :-D

Egyet kell hogy értsek, ráadásul a T-25 nem is kapott MM kedvezményt, ugyanúgy bevágja t8-ba, mint a többi normált, érdekes módon a többi t5 prém tank kapott kedvezményt, õket csak t7-ig dobálgatja be, már csak ezért sem szabad T-25-öt venni.
Egy KV-val lehet a legjobban keresni a t8 prémeken kívül.

Legitimista
Jó meglátás volt, köszi 😊

Egyiket se, tegyél hozzá még egy kis pénzt és vegyél belõle 1 hónap prémet. 1000x többet ér!

Ezek a low tier prém szarok semmivel se érnek/hoznak többet egy t5-ös tank-nál.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

szabii98
Mint a Taxi 3ban amikor a hegyre mentek a pözsóval 😄

I met God. She's black