World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz

Jó kis meccs volt!
Az easy8 és a t20 megtanított óvatosnak lenni 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Faszom nem értem ezeket a mai embereket. Nem mondok véleményt és karácsony is van inkább megyek gamelni.

Ha lesz Company írjátok ki a nevét mert unom már a 7. vereséget és 1 dupla sincs meg.

Ha szar az MM azért vesztünk ha jó az MM akkor meg azért.

Vitához hozzászólva tier 8-ak 50% os win loss rationál stabil 500 körüli XP-ket hozva 0-ra kihozhatóak anyagilag, sõt még kicsit keresel is velük, saját teljesítményen múlik.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master, ha pénzproblémáid vannak, NE tedd fel a jpantherre azt az ágyút.

Mivel penetrationt nem ad, a sebzés csak 50%-al nagyobb (viszont a rof arányosan kisebb) egyszerûen értelmetlen használni ilyen ár mellett.

A Jpanther tökéletesen elvan a 88 Pak43-al, semmilyen hátrányt nem jelent.

Hell Girl
Ugyanaz, csak több HP. 😊

Csak okosan vele az a lényeg.

Ezzel azerõvel jöhetsz azzal is, hogy fussak le 2000 kilométert. Arányokat kéne nézni.
Akkor már a 10 credit is hûdesok, mert annyi gombócot igen nehéz megenni.

Amikor 20000 creditnél 2000 creditrõl beszélunk az már nálam simán nullszaldó.

ictory!
Battle: Steppes 2011. december 24. 20:56:47
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 5 000 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 29 688
Battle Achievements: Steel Wall, Master Gunner, Sharpshooter, Sniper
Szerelmes lettem. Pattonnal is hasonló a játékstílus?

OKé Is7 4vertem oldalba 1300hp körüli sebzést. T25At 100% T20 32% TigrisII 2% Type-ot 2x hiteltem 1x 250 aztán 0hp criticalhit Tiger P-t meg már nem tom 1-2 lövés. Ha erre ennyit ad akkor szerintem el van kúrva. TDvel mindig lõttem a legnagyobbat amit tudtam. A végén a camper IS7 rá rontott a LÖWE-re és mind a kettõnknek oldalt állt.

Én is ezen gondolkodtam amúgy, de már fel se mertem hozni, mert én leszek a vérgeci 😊

Most éppen ilyen jött, 6000 creditnyi lõszer elhasználásával. És a repair 12.400 volt.

Defeat
Battle: Prokhorovka 2011. december 24. 19:36:44
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 740
Credits received: 33 384

Mondom, a videó amirõl beszélünk az EVE Onlineval hasonlítja össze a WOtot, nem a Quake 3-al.

Annyi idõ alatt amíg megveszel és felszerelsz a lehetõ legjobb áron egy ûrhajót, itt kb lenyomsz 6 meccset.

Aztán amíg elmész oda ahol akció van, letolsz még 10-et.

Majd 1 perc alatt elfüstöl mindened, amikor belefutsz egy gatecampbe. Ahol 20-an lõnek rád 😊

Oké adj már 2000Ft mert az már majdnem 0.

Tetszik nagyon jó<#nevetes1>
Ráadásul ha ennyi kill ennyi credit akkor azok a tankok igencsak low hp-sak voltak.
Akkor meg min csodálkozol?
Osszál ki minél több sebzést majd jön a credit.
T8 még lazán fenntartható prémium nélkül a T9 is kevés farmolással. Akkor mi a gond?

csőcse
Hát na jah kinek mi az akció 3perc wot-ben nem sok egy lassú heavy tankkal még a lényegesebb csúcspontokra se jutsz el ellenben pl: BF3-ban meg már akciófergetegben élvezkedem és ilyenbõl 15perc meg már lehet fedezte is a napi online szükségletem.

ezt a videót amikor elõször láttam majd leestem a székrõl a röhögéstõl<#eplus2> most másodjára dettó.<#nyes>régen láttam már

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

darki81
sajnállak téged! komolyan 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Master91
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg Saturday, December 24, 2011 8:48:00 PM
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 419
Szerzett kredit: 11,948
 Megvásárolva:
A lõszerek Jagdpanther jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 6,070

(csak sebeztem, 2 KV-ba. de az qrva nagy volt 😄 )

BugiMisi, 0T3P vétel!
És ez KB nullszaldós is. Ezt mondtam, nem? 😊

Vereség
Csata: Mines 2011. december 24. 20:33:09
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 556
Szerzett kredit: 22 883
Csatában elért Achievement:Top Gun

Javítás:
Ferdinand jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 9 600

Megvásárolva:
A lõszerek Ferdinand jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 15 450

6 tankot öltem. IS7, T25AT, T20, TigerII, TigerP, Type59
Akkor mirõl beszélünk?

Nincs mit rajta bevenni.

Mibõl van bevételük: abból, ha az emberek fizetnek azért hogy gyorsabban fejlõdjenek.
Prémium tank, prémium account - mind errõl szól.

A videó amit belinkeltél másról: arról hogy nem mindegy hogy UNALMASAN töltöd az idõt, vagy akcióban.

Konkrétan amire rászálltak a promóval az az EVE online. Ahol szintén elszabhatsz ugyanennyi idõt, de közben nem akciózol mint itt, hanem perceket/órákat repkedsz az ûrben

wmisi
MM sokadszor..😄

A hozzád hasonlók ezután legalább nem fogják elérni a magasabb tiereket. Néha történnek jó dolgok. 😊

csőcse
Hát akárhogy is de én nem veszem be ezt a rohadj meg a gép elõtt mert úgy lesz jó nekik alapelvet sajnos nekem nem mindig van ennyi idõm az életembõl hogy rááldozzak erre.

darki81
ty. neked is!<#eljen><#vigyor1>
és creditekben gazdaj új esztendõt XD

A megoldás adott, csak körbe körbe járkálunk. Hagyjuk sztem.

Tuvok
Boldog, lepattanókban gazdag karácsonyt ! 😊

darki81
Az a baj, hogy akiknek meg van már a 8-as tankjuk, azok nem tudnak vele játszani, csak néha!Az 5-ös tankot ami adja a creditet, azt meg rohadtul unják már, és ezért inkább letörlik a játékot, mert unalmas a KV tankkal játszni.

Nekem ha van 2 killem meg pl. 2 megsérült, akkor is minuszba jövök ki belõle ha 12-14ezer a javítás, meg 1000 credit 1 lövés..
Ha már ennyit "szenvedtünk" a nagy tankért, akkor játszhassunk már vele..
ui. a félmillás cuccokról meg nem is beszélve..

Master91
Jagdpanther
 Kifejlesztve:
A következõ modul kifejlesztve: Löveg '10.5 cm K 18 L/52'. Elköltött XP: 16,800. Elköltött szabad XP: 0.

AP lõszer 1030 ezüst / darab
HE lõszer 650 ezüst / darab
Jó hogy ülök! Tudtam hogy AP drága lesz, de hogy a robbanós is oO Fel kell kötni a gatya madzagot!
Akit esetleg érdekel. Kicsit régi, dec 19-i komment overlordtól.

Kérdés:
deveen23, on 19 December 2011 - 10:45 AM, said:

Not looking for any dates, but is it possible to get any general info on development of British and the second US TD trees? I saw in one of the replies earlier that 2nd German TD line has been modeled, so I'm kinda hoping for an answer similar to that, something like "not yet started" or "in development" etc.?

Válasz:
Both British (around 10 vehicles are ready) and secondary US TD line (the work has been on for some time and T28 prototype is ready) are in development.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ez azért van, mert van egy shared XP nevezetü dolog. Azaz a bevételed attól is függ, hogy a csapatod mennyi sebzést oszt le, még akkor is, ha te éppen nem sebzel semmit.

E miatt van pl az, hogy egy olyan csata ahol cappeléssel nyertek szinte ellenséges tank sebzése nélkül az felér simán egy vereséggel.

Nézd, én is nagyjából T8-akat tolok, prém nélkül.

Panther II, Tiger II, VK45A, Pershing, T44... és mellé poénból egy IS4 meg egy T34.

Ha vesztünk, a T8-ak akkor kb nullszaldósak, ha nyerünk, simán pluszosak. Csak rajtad áll, nem látom be hol gonosz a WG.

Értem hogy jobb lenne, ha több creditet kapnál. Mindenkinek az lenne. De az üzlet az üzlet.

Master91
Hát 2-3 ember még jöhetne 😄 meg kéne csinálni a valamelyik éjjeli csapatot!
bardocz
El van ez baszva. Most "mentem" egy csatát, ki kellett lépnem, nem tudtam így semmit csinálni, de kaptam 250xp-t, mert nyertünk. Máskor meg vesztes csatában csinálok 500hp-nyi sebzést, és ennyit se kapok.
Az a baj, amíg azt mantrázod hogy szemétség, úgy érzem nem értetted meg a lényeget 😊

A high tier szándékosan drága. Azért, hogy nehéz legyen fenntartani, és igen, azért, mert pénzt akarnak keresni.

Önkényes diktatúra: nem nem, ez kõkemény kapitalizmus azaz üzlet. 😊

Képzeld ismerem a 4 kategóriát, de most van ferdim ha nyerünk - ha veszítünk - akkor mibõl tartsam fel? Nem tartom magam nagy pronak de szerintem azért kijöhetne úgy hogy ha jó vagyok de vesztünk akkor kicsit + ha nagyon vesztünk - de ha nyerünk akkor legyen már +. Ezzel annak is elveszik a kedvét akik jól játszanak. Tegnapi stat olyan volt hogy, minden T7-T8 tierrel nyertem és átlagosak voltak a csaták. 400K kreditrõl-rõl lement 360K kreditre a pénzem akkor ennek mi az értelme?

Nincs szükség ajándékokra, megveszem magamnak ami kell 😊

Mikor gázoltam bele a lelkedbe... látatlanul is bocsánat.

csőcse
Áh inkább az egy dolog, hogy drága a lõszer np drága a jav költség ne is legyen olcsó és nem is akarok gyorsan fejlõdni ami meg ugye az xp-n múlna amúgy is, de az hogy szemétségbõl nem is arányosan túlemelik a javítási költségeket ez már önkényes diktatúra.

Igen benne vagyok mikor kezdjük?
darki81
mi van te gyermeteg? nem kaptál ajándékot, és karácsonykor is próbálsz bunkóskodni?
Még ha igazad is lenne, akkor sem így kéne válaszolni nem?

Figyu: ezt meg végképp nem róhatod a WG szemére. Az már a real wprld prolémája, ha úgy gondolod hogy a prók szegények, akinek meg pénze van az biztos gyökér és hülye.

Van 4 kategória:

hülye - csóró
hülye - gazdag
pro - csóró
pro - gazdag

Namost, ha a credit bevétel nerffel kiütik a hülye csórókat, az már jó dolog. Mert a többségünk a hülye top tankok miatt van kiakadva. Ha ezeknek megnehezítik az életét, nem jó dolog?

Master91
Gyõzelem!
Csata: Steppes Saturday, December 24, 2011 8:08:52 PM
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 4,260 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25,704

Vééégreee! 23 csata után win!!! 0T3P majd kéne tolni megint közepes company-t, kell az ezüst + win %-ot felkéne tolni! 😄
Na, tõled is csak ennyi tellik.

Ha összejön 1x magyar játékos és egy companyban játszanak, akkor ott kõ kövön nem marad. A magyar játékosoktól retteg az egész EU szerver..., gondolom..., érzem..., látom. Amikor nagyobb a lagg a kelleténél, az is azért van, mert sok magyar játékos van fent egyszerre és a szerver nem bírja a próságukat. 😊

darki81
de sok eszed van 😄
inkább maradtál csendben...<#lama><#levele>

Jójó de mi sok hülye prémben ül. Hiába írom mit csináljon direkt az ellenkezõét csinálja. Amúgy meg a Company mindenre válasz. Egy jó csapattal mindenkit le lehet alázni. IGAZ SRÁCOK? 😄 HOL VAN A BEÍGÉRT PRÉMIUM????

Ezzel csak az a gond hogy õk meg veszik aranyért a prémet meg a tankot is
Master91
Nem tartom magam béna / hülye játékosnak, de még is ma a majdnem 20 csatából 0 win. Én nekem jobb csapat munka hiányzik 😞
Gonosz dolog, de speciel én örülök ha így van. Nem személyeskedve természetesen.

Mindíg azért sírunk, hogy lépten nyomon csupa hülye ül nagy tankokban. Ha valóban skill kell a credithez, akkor a hülyék nehezebben fognak felfele jutni, sõt adabszurdum a hülyék és csórók megragadnak vhol T8nál 😊

Olvass vissza a fórumon volt itt egy