World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"hobbi klán"

Mert még milyen van még? Hardcore munkás klán, akik a tescoban is arannyal fizetnek amit a CWben szednek össze? 😊

Kösz az infót. Igen én is úgy láttam, hogy zárt Beta-ra lehet jelentkezni, de még nincs kiírva a zárt beta indulási ideje. A youtube-os videók nagyon tetszenek. Ha lesz open beta biztos kipróbálom majd.
Ez is érdekes videó: http://www.youtube.com/watch?v=uT1CECkI9W4
mondták, hogy a DOH-osok nem ügyesek, meg csak hobbi klán, de baszus, t7 artyban is gond nélkül lövik a saját csapattársaikat, az azért röhej

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szabii98
Ja, de az a World of Warplanes.
A sima Planesrõl vannak videók youtube-n

I met God. She's black

Ahogy én észrevettem, erõsen visszavették a pénzkeresést, jóval kissebbek a bevételek.

szabii98
zárt alfa van, már bent vannak az amcsi gépek + voltmár amerikai videó is /trailer szerû/ belõle.

I met God. She's black

Nem tart még sehol, nagyonnagyon gyerekcipõben jár.

Van topikja, ott írták hogy sehol sincs. Gondolom nincs rá elégg emberük, meg addig fejik a WOTot amig lehet.

Master91
Tényleg semmit se tudok róla. Milyen infók vannak? Itt mi lesz a tüzér helyet, bombázó?
Egyébként a Wold of Planes mikor lesz open beta? Birizgálja a fantáziámat. 😛 Tud róla valaki valamit?
Azt jelenti, ammorack volt.

Tehát igen 😊

FCH kari
noob láma kérdés nevezzétek ahogy akarjátok😊 OTM-mikor azt irja hogy Blow-up(remélem jol irom) akkor azt jelenti hogy egylövéses kill volt?
felrobbant?

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
probálgattam a 100-ast (pont az volt fent) és szerencsém volt 3 lövésnél lehet hogy a 107-sel vagy másik lövegggel is volt már ilyen de nem vettem észre vagy ugy gondoltam hogy egyszerre többen is eltaláltuk de az enyém volt az utolso találat

Csak úgy írtad, hogy milyen jo a 100-as, mert oneshotolod vele a P2-t 😊

Trabant93
Most nézegetem a nyertes karácsonyi képeket,ezen megakadt a szemem:

Azért nem semmi 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

csak ha át is ütöd

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
Brühühü, ha S-51 rohadt ágyúja annyit sebezne, ami írva van, akkor oneshootolom az ellenfél KV-ját, és megvan a topgun 😞 Nem értem ezt a sebzést, hogy hogyan mûködik. Van az ágyúnál egy szám, gondolom ami a garázsban van írva, az a random szerinti, és annyit kéne sebeznie találatnál. Erre meg sebzi a harmadát.
Pihentesd menny egyél rétest 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szeretem a karácsonyt.
20 meccs 2 gyõzelem +1000 kredittel zártam.

nekem nagyon gyanusak a vesztes csata esetén a 50-70 K creditek (még anno prémes idõszakban), ha 1.5-ezné, az gyöztesnél 100K lenne, ami pöttyet irreális egy nem prém tankkal :-)

szóval úgy fest a crditet mindig magadnak kaparod ki mindenféle szorzó nélkül

Régen nem úgy volt creditet is szorozta másféllel gyõzelem esetén?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

vesztes csatáért is annyi cr-t kapsz mint gyõztesért

én a DBre mentem, igaz h a tigris nem foglalkoztat mert csak a panther kell.. de véleményem szerint a VK nagyon élvezetes kis dög a 88 assal, szerintem azzal fejleszd ki..
hali!

a vk 3601-emen van 40k xp ott a tigrist fejlesszem ki vagy inkább a vk 3002-t és abból lehet a tigris is meg a panther is? melyiken induljak el?
elõre is köszi

FCH kari
én pöcs ota azt tapasztalom hogy a nekem meglévö (pz4)tier5 tankal lofaszt nem lehet farmolni kicsi sebzés állandon be rak nagyok közé topp utolsonak,,Kv-3 t-20 ezeket is berakja tier-9-10 be de ha okosan tolom még vereségel is nyereséges lehet

Monfasz valamit, pár nappal ezelõtt nekem a T-34/85-öt mondták, hogy farmolásra az egyik legjobb..

Master91
Akkor jól sejtettem. Csak a Jagdtiger meg az Object 704-es utolsó ágyúját hasonlítottam össze.
Jo az a t30 majd megszokod.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

bardocz
Igen. Azt jelenti az a szám, hogy 100 méter távolságon mekkora körön belül lõ. De azt 100%-os legénységgel is sokszorosan felülmúlja, ha kipróbálod.
Master91
Ha nézek 1 ágyú karakterisztikáját, minél kisebb a pontossága 100 méteren, annál jobb, nem ( minél jobban tart 0 hoz )
FCH kari
igen valszeg azért😊 annyi eszem nekem is van hogy egy max 360 sebzésü ágyü nem fog 1500 vagy többet sebezni😛PPPPP

..azt hittem a t34et nem nagyon lehet alulmulni, de a t30nak merfoldkkel sikerult.. ez az agy.. hat lassu ugye, ami melle meg kuva pontatlan is, es ha veletlen eltalal valamit, akkor mg lepattan.. es melle ez nevetsegsen vakony pancel..szar ez a fos
*-*

Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2011. december 24. 18:44:45
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 6 600 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 447

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Ez ágyútól teljesen független. Gondolom nem azért pukkantak el, mert akkorrát sebez az ágyú, hanem mert rackelted õket 😊

Ekkora szerencsével bármivel tudsz egylövésezni, nem a 100-as sajátsága 😊

Arra a legjobb választás😊

FCH kari
probálgattam tegnap és ma a 100mm is nem rossz az sem😊 tegnap párduc2 ma type és egy is3 egy lövéses volt full hp-rol nagyon nagy mákom volt😊

FCH kari
ááá az nagyon lassu 107mm

bardocz
122-es van rajta?
FCH kari
Még buktával sem rossz
Vereség
CsataSwamp 2011. december 24. 21:14:27
JármûKV-3
Szerzett tapasztalat: 522
Szerzett kredit: 22 615

Gyõzelem!
CsataMines 2011. december 24. 21:09:54
JármûT20
Szerzett tapasztalat: 662
Szerzett kredit: 24 195

tier6ossal nem szabad randomba, inkább állj be vmi idegen companyba, én már úgy fogom, még ha vesztünk is legalább nem tier10esek ellen kell menni😄 És nem az a baj, hogy berakja néha, hanem MINDIG, tier6 az valamiért nagyon mostoha, úgy látszik már mindenki csak nagy tierrel akar menni.
FCH kari
Nekem most a leg jobban a Kv-3 és a T-20 hozza prém nélkül a kredited, pz4 asszem mehet a kukába😛

Így legalább már nem kell magamat sajnálnom! 😊

Na most hagyom abba a játékot az haggyán hogy alap m6-ot be rak t10 meg t9 meg t8-7-esek közé de hogy az a k..va ary 1 lövéssel ki lõ az már ki veri a biztosítékot.
Az igaz, hogy a high tier drága. Legyen is. Az is tény, hogy a WG jól csinálja ezt a dolgot, csak azt nem értem, hogy a tier 5-ös osztályt miért kellett ennyire visszabutítani. Egy klántársam akinek több mint ezer meccse van KV-al, eléggé tapasztalt már a tankból, még õ is fut veszteséges kört. Persze prém nélkül játszik. Szóval jócskán visszavették. Nekem a pz4 a kedvencem, 4 kill a múltkor, prémmel tízezer kredit... Na mondom köszi..

Master91
Nincs pénz probléma szerencsére 😊 Be áldozom a kevesebb ezüstöt a több expért! Kell az a lánctalp + motor de nagyon
Erre emlekszem, meg arra is hogy mi az a 10 tank.
2 valentine, churchil, sherman, lee kopia meg matilda.
Szoval csupa olyan, ami mar megvolt.

Magyarul kb semmit se csinaltak meg a brit faval. Na meg a t28 proto is hogy kesz van... Gondolom nem sokat kellett valtoztatni a szerian.

Lusta banda 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Kellemes és killben,winben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumozónak!
(az enyém nem lehet ilyen,faluhely+szükségszámítógép kombó rulz...)

csőcse
Jó én értem de nekem saját érzetem szerint pont ilyen mint a videóban tök jól meg csinálták és passzol szóval érted szubjektíven ülsz ott rengeteg idõt és fizetsz is érte többet mint másért<#nevetes1>.
Persze csak akkor váltok most már goldot mikor tudom, hogy van idõm és feltudom használni mint most pl a szünet miatt, de amúgy nagyon nem érné meg mert nem tudnám kihasználni.

hát azért a t-43, t-44 páros se semmi, a hallottak alapján. Nekem csak német medjeim voltak de sztem panther2 panther remek tankok
Hell Girl
Jaja. Még jó hogy ezek mind ott vannak a perzsa elõtt. 😊 M4 után megtanul az ember óvatosnak lenni. Nem úgy mint a ruszki vérpistik. 😊

Ezzel egyet tudok érteni. Ez viszont nem a játék hibája - max úgy lehetne megoldani hogy top tanknak csak az rakná be a játék aki elér bizonyos teljesítményt, hogy a csapatnak ne legyen kára belõle.

Ekkor persze jönne a fasisztázás, hogy miezmá.