World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert még milyen van még? Hardcore munkás klán, akik a tescoban is arannyal fizetnek amit a CWben szednek össze? 😊
Ez is érdekes videó: http://www.youtube.com/watch?v=uT1CECkI9W4
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A sima Planesrõl vannak videók youtube-n
I met God. She's black
I met God. She's black
Van topikja, ott írták hogy sehol sincs. Gondolom nincs rá elégg emberük, meg addig fejik a WOTot amig lehet.
Tehát igen 😊
felrobbant?
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Azért nem semmi 😊
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
20 meccs 2 gyõzelem +1000 kredittel zártam.
szóval úgy fest a crditet mindig magadnak kaparod ki mindenféle szorzó nélkül
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
a vk 3601-emen van 40k xp ott a tigrist fejlesszem ki vagy inkább a vk 3002-t és abból lehet a tigris is meg a panther is? melyiken induljak el?
elõre is köszi
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2011. december 24. 18:44:45
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 6 600 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 447
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Ekkora szerencsével bármivel tudsz egylövésezni, nem a 100-as sajátsága 😊
Vereség
CsataSwamp 2011. december 24. 21:14:27
JármûKV-3
Szerzett tapasztalat: 522
Szerzett kredit: 22 615
Gyõzelem!
CsataMines 2011. december 24. 21:09:54
JármûT20
Szerzett tapasztalat: 662
Szerzett kredit: 24 195
2 valentine, churchil, sherman, lee kopia meg matilda.
Szoval csupa olyan, ami mar megvolt.
Magyarul kb semmit se csinaltak meg a brit faval. Na meg a t28 proto is hogy kesz van... Gondolom nem sokat kellett valtoztatni a szerian.
Lusta banda 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
(az enyém nem lehet ilyen,faluhely+szükségszámítógép kombó rulz...)
Persze csak akkor váltok most már goldot mikor tudom, hogy van idõm és feltudom használni mint most pl a szünet miatt, de amúgy nagyon nem érné meg mert nem tudnám kihasználni.
Ekkor persze jönne a fasisztázás, hogy miezmá.