World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Összetett egy játéknak tûnik. Különféle taktikai elemekkel. Pont az ilyen játékokat szeretem. Ahol ésszel is kell lenni, nem csak erõvel.
Sok idõm nem lesz a játékra, fõleg most a vizsgaidõszak mellett, de valamivel jó visszahülyítenem magam, ha már túl okosnak érzem magam.
Sok hasznos információt rejt egyébként az írás, gratulálok az írójának 😊 hasznos lett.
~2 óra és lejön a játék (európai változat).
Társaság terén mire számítsak?
"te hülye noob, tanulj meg játszani"? 😄
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Vannak bónuszok kezdõknek több is mard kérdezz rá valaki tapasztaltabbról mert lesz pár goldod kezdésnek nem rossz.
Napok óta látom, hogy mindig benne van a top10-ben a topic.
Elkezdtem nézegetni, és felkeltette az érdeklõdésemet.
Legrövidebben kifejezve a kérdésemet: Megéri most elkezdeni a játszani?
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
JP-m nem volt még, azt viszont tudni lehet, hogy T25 több tüzelõállást tud használni és a kamoja is tûrhetõ. Nekem így ránézésre egyenrangú a kettõ.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Én nem vagyok ekkora ász,a 3800 csatámra csak kb. 4800 kilõtt tank jut,56% gyõzelmi aránnyal.
Valamiért nekem a t25-el nem megy olyan jól mint a Jpantherrel.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Próbálnám a hangfájlokat visszaalakítani,de nem engedi valamiért.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Sand River 2011. december 24. 22:57:07
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 972
Szerzett kredit: 29 196
Szerintem a hosszú 88-al az egyik legjobb tier7-es járgány.Nem szabad a 105-el használni!!
A 88-al nagyon jól keres és töltésgyorsítóval egy élmény vele a játék,olyan gyorsan lehet lõni. :-)Imádom ezt a TD-t,sokkal jobb mint a T25 vagy a su152 elbújhat mellette.
Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 2 870 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 106; 5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 10 480 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 7 500)
1hitért ami 214 vett le kaptam 7500 levonást imádom. Engem nem szeret a játék.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csak ajánlani tudom mindenkinek,nagyon feldobja az egészet.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Am lõdd a hasát,ahol a lánctalp van.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Lánc talp és lámpa közti kockát szoktam lõni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Én is szeretnék hasonlót rajzolni,a szoba falát kicsit színesíteni 😊
File name: 2011.12.24.meds.rar File size: 1.36 MB
Érdekes h e50-el az utolsó bekapott lövés után olyan érzés volt menni, mintha kilõtték volna a motort! De mégse jelzett modulsérülést, csak pokolian belassult.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
És volt olyan emberünk, aki mániákus autoamios volt.
Meg fõleg az, hogy valóban pörögnek a meccsek, nincs üresjárat.
Hadihajósban nagyon jó lenne egy ilyen, a Navyfieldet nagyon szerettem, de ott volt hogy 5-10 percig is kellett várni egy meccsre. Igaz, a lakosság hiánya miatt. Valszeg több a tankbuzi mint a hadihajóbuzi 😊
Persze ez csak akkor elnézendõ ha szakaszban vagy platoonban történt, idegen játékosnál nem...