World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja lesz benne részed sokszor, ez van, ja és az artykat utálni kell, ez amolyan elvi dolog :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
Vizsgaidõszak mellé a legjobb. Ha csak 10 perced van, az is elég.
Gottfried
Igen ez az.Innét szedtem le én ma is,így már emlékszem az oldalra.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Pont most fejeztem be a FAQ végig olvasását.
Összetett egy játéknak tûnik. Különféle taktikai elemekkel. Pont az ilyen játékokat szeretem. Ahol ésszel is kell lenni, nem csak erõvel.

Sok idõm nem lesz a játékra, fõleg most a vizsgaidõszak mellett, de valamivel jó visszahülyítenem magam, ha már túl okosnak érzem magam.

Sok hasznos információt rejt egyébként az írás, gratulálok az írójának 😊 hasznos lett.

~2 óra és lejön a játék (európai változat).

Társaság terén mire számítsak?
"te hülye noob, tanulj meg játszani"? 😄

Gottfried
Szerintem megéri elkezdeni! A kicsikkel legalább olyan élvezet játszani mint a nagyokkal.A tier2-es BT2 vagy a tier 3-as Marder2 nagy élmény a kezdõknek is. Aztán ha beletanulsz,majd ráérsz szopni a nagyokkal a sok arty miatt! :-D

FCH kari
asszem ez lehet az😊magyar sznkron,,rádios?😊

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Master91
Olvasgasd itt az -t, egész jól le írja hogy mi is ez a játék. Ha kedvet kapsz, ki próbálhatod, magyarosítva van gyárilag. Szerintem 2 héten belül bele rázódsz, és fogod tudni hogy mi hogy mûködik. Max az lesz nehéz, hogy fel ismerd hogy melyik tank melyik 😄
csőcse
Karácsonyi ajándéknak jó lesz<#nevetes1>

Vannak bónuszok kezdõknek több is mard kérdezz rá valaki tapasztaltabbról mert lesz pár goldod kezdésnek nem rossz.

Talán jelenleg van a legnehezebb helyzetben egy kezdõ játékos, de ha ráérzel a dolog nyitjára, akkor szerintem megér egy próbát.

Üdv
Napok óta látom, hogy mindig benne van a top10-ben a topic.
Elkezdtem nézegetni, és felkeltette az érdeklõdésemet.

Legrövidebben kifejezve a kérdésemet: Megéri most elkezdeni a játszani?

Trabant93
Valaki esetleg tudja annak a gyereknek a címét,aki készítette a magyar szinkront?Hátha tud nekem segíteni 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Van feláras gold ammo-m egy kevés, de szinte sose használom.

JP-m nem volt még, azt viszont tudni lehet, hogy T25 több tüzelõállást tud használni és a kamoja is tûrhetõ. Nekem így ránézésre egyenrangú a kettõ.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Ha gold ammo nélkül vannak ilyen eredményeid akkor csak gratulálni tudok!
Én nem vagyok ekkora ász,a 3800 csatámra csak kb. 4800 kilõtt tank jut,56% gyõzelmi aránnyal.
Valamiért nekem a t25-el nem megy olyan jól mint a Jpantherrel.

Trabant93

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Trabant93
Egy szakértõ megmondaná,hogy mi a hiba?

Próbálnám a hangfájlokat visszaalakítani,de nem engedi valamiért.

Ennél mennyivel jobb a Jagdpanther?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
A fene sem emlékszik már rá,annyi WOT-os oldalon jártam ma.Ha itt nem tudja valaki akkor adj egy mail címet és átküldöm a file-t.

Gottfried
Természetesen ez prém nélküli átlagos csata volt.

Gottfried
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2011. december 24. 22:57:07
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 972
Szerzett kredit: 29 196

Szerintem a hosszú 88-al az egyik legjobb tier7-es járgány.Nem szabad a 105-el használni!!
A 88-al nagyon jól keres és töltésgyorsítóval egy élmény vele a játék,olyan gyorsan lehet lõni. :-)Imádom ezt a TD-t,sokkal jobb mint a T25 vagy a su152 elbújhat mellette.

Master91
Akkor bátrabban kell neki futnom...na, ha jön Tigris, megfejeljük. Lesz, ami lesz.
honnan szedted?

Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/

Trabant93
Ne aggódj,már készülõben az új szinkron pack 😊

Csata: Malinovka 2011. december 25. 0:23:07
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 2 870 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 106; 5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 10 480 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 7 500)

1hitért ami 214 vett le kaptam 7500 levonást imádom. Engem nem szeret a játék.

Ha ezen a képen bejelõlném mondjuk piros szinnel h hol tudod átlõni a tigrist, akkor az egész tank vörös lenne.😄 A 76mm-es ágyúk is nagy biztonsággal át szokták vinni szembõl, nemhogy a 122-es löveg... Egyedül a vezetõ nyílásával kell vigyázni, mert hajlamos lenyelni a sebzést, ami elég gáz egy 1k-s löszernél.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

cigány edition nincs? "há dikmá nem lepattant?"

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gottfried
Ma raktam fel a magyar szinkronos rádió hangokat.Hát ez valami qrva jó!
Csak ajánlani tudom mindenkinek,nagyon feldobja az egészet.

Master91
Na megyek még egy kört, meg próbálok 1 Tigrissel össze akadni
Trabant93
A tigris p elég kemény jószág,volt szerencsém kipróbálni teszt szerón,a hosszú 88-al szépeket soroz,de ha rambózok,hamar leépítenek 😄

Master91
Ugyan az a szisztéma, szembõl nem megyek neki. Ha oldalt/hátul van nekem, neki ugrok, nem zavar ha lövöldöz. Szembõl van a nagy baj 😄
Trabant93
Szembõl

A tigrisnél ugyanaz a szisztéma érvényesül, mint a T34/T30-nél, vagyis a vele megegyezõ tankok jobb ágyúval csak ott nem lövik át, ahol nem akarják. Egyébként ha a tigrist sem tudod kilõni, akkor a tigris P-vel mit kezdesz? 😊

Master91
Oldal nézetbõl mondjátok ezt a hasas dolgot?
ott lõdd ahol a tartalék lánctalpak sorakoznak, t28, marder2 elég ahhoz hogy sebezd és felgyújtsd

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Trabant93
Jól mondja, a kv-3-mal elõszeretettel vadászok rájuk,nem nagy ellenfelek,bár a hosszú 88-tól tartok egy keveset 😄
Am lõdd a hasát,ahol a lánctalp van.

Master91
Mondom, szembõl meg esz! valamit biztos én nem csinálok jól, AP vel ha közepére lövök oda a szürkés részre, még csak nem is sebzem. Toronyba is van amikor elpattan. azt a 2 kockát azért szoktam lõni, mert ott legalább sebzem.
Nemár, darabokra kell hogy szedjed ha nekimész IS 122 milissel. 3 lövésbõl kiszeded a fenébe.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
1v1 -be, szemtõl-szembe nem tudok elbánni egy Tigrissel. se az IS tiszteletet parancsoló 122 mm D-25T ágyúval, se a Jagdpanther 10,5 ös ágyújával nem tudom szét kapni. Kerek fölött, 2 oldalt jó %okat tudok leszedni, de szét szed. Ötlet? mondták a hasát kell lõni. Még is hogy?

Lánc talp és lámpa közti kockát szoktam lõni.
Mondja meg már valaki hogy a 90 milis M36-osnak mi a fene létjogosultsága van? Csak pattonnál kifejleszthetõ de perzsás löveg jobb nála. Akkor meg minek van bent?

Csak nem a mi Matyashun (alias: Tigrincses) barátunkra gondolsz Lámer? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trabant93
Na megvan a forrása 😊
Én is szeretnék hasonlót rajzolni,a szoba falát kicsit színesíteni 😊

Ha már mindenki rakott fel videót, én sem maradok ki. A mai 5x-ös köreim a medjeimmel. Nem nagy durranások, de az én szintemhez mérve azok.😄 Örültem h végre meglettek, mert több mint 2 óráig tartott mire ledupláztam 4 tankom. E50-el inkább védekeznünk kellett, a perzsával meg kb lopkodtam végig, elsõ top gunom vele...(:

File name: 2011.12.24.meds.rar File size: 1.36 MB

Érdekes h e50-el az utolsó bekapott lövés után olyan érzés volt menni, mintha kilõtték volna a motort! De mégse jelzett modulsérülést, csak pokolian belassult.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

f24sg
I.C.ram
Battlestations: Midway is nagyon jó volt.
Szpecnyazt én is szoktam lõni, nem feltétlenül a hobbiság jele az, csak néha regulázni kell az embereket.

És volt olyan emberünk, aki mániákus autoamios volt.

Teljesen igazad van, kb ezek miatt sikeres a játék. Könnyed akció, jól is néz ki, rá lehet kattanni.
Meg fõleg az, hogy valóban pörögnek a meccsek, nincs üresjárat.

Hadihajósban nagyon jó lenne egy ilyen, a Navyfieldet nagyon szerettem, de ott volt hogy 5-10 percig is kellett várni egy meccsre. Igaz, a lakosság hiánya miatt. Valszeg több a tankbuzi mint a hadihajóbuzi 😊

hobbi klán: kezdõ hibák (autoaim, nem forgatnak, stb) kevés prémes, kevés top tank szóvál átlagos játékosok egy klánban, ja és gond nélkül lövik a saját csapattársakat :-)

Hát egy jó hangulatú baráti társaságnál elõfordul néha egy két kissebb baleset.😄

Persze ez csak akkor elnézendõ ha szakaszban vagy platoonban történt, idegen játékosnál nem...

Master91
Komment:
I can't wait for World of Armored Trains.
BrassDragoon 2 hónappal ezelõtt 16
Végsõ soron a játékmenet, és maga az egész koncepció nagyon jól meg lett tervezve, ki lett találva. A WOT sémára ezer féle játékot rá lehet húzni. Ami nagyon tetszett benne, hogy MMO és nincs benne egy perc unalom sem. Csaták megállás nélkül, max 5 sec alatt már be is tesz egy random csatára. Plusz a webes térképpel összehozott clan war az valami fantasztikus. Az egyetlen dolog amin kicsit meghökkentem az elsõ napomon az az volt amikor megláttam, hogy orosz, német, amcsi tankok vállt vállnak vetve harcolnak egy csapatban 😄
f24sg
Jó nagy vicc az egész verseny, mint mindig. (bár a grafika
kateg. 1. helyezett nem rossz)

De ezt, amit linkeltél, én is néztem egy ideig. Szerintem egy archív felvétel rajzmásolata, de akkor is sok idõt és ügyességet igényel. (rajzszakkörös vótam, ezer ilyet csináltunk és tényleg nem könnyû)