World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog Karácsonyt!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Battle: Mountain Pass 2011. december 25. 12:55:21
Vehicle: Hetzer
Experience received: 4 555 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 16 719
Battle Achievements: Sharpshooter, Top Gun, Master Gunner, Sniper
Nem is olyan rossz egy Tier IV-es vakarcstól!
Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek! <#integet2>#integet2>
Mellesleg az M6 nagyon sokat fog javulni, ha meglesz a 90mm-es löveg.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
WoT: Nishizumi77
Chaffee durvulás:
Replay
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2011. december 25. 11:49:00
Jármû: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 11 225 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 928
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kay Kitüntetés I Osztály, Elit lövész
WoT: Nishizumi77
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ha a Type-é több, ne csodálkozz.
Õszintén szólva nem vettem észre, hogy pl a KV-ból vagy akár a KV-3-ból is visszavettek volna bármit is. KV-val 20k nettó köreim szoktak lenni normál esetben (term. egy rosszabb vereség során lehet rosszabb is), fickósabb kör után 30k sem elképzelhetetlen..szóval nem tudom... 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Melyik tier 5ös prémet érdemes leginkább megvenni? Melyik az élvezetesebb, illetve a jobb pénzszerzõ? 😄
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Boldog karácsonyt!
Meghallgatnám a magyar szinkront,de amikor átmásolom,a játékban 1 hang nem jön ki a rádiós szájából,ha visszarakom az eredetit,akkor újra mûködik a hang.Ötlet?Thx.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ilyen a B2 (puffancs), ha az ember szarul játszik, szolidan részegen, de cserébe hülye csapat ellen .-)
puffancs
" Szép lövééééés!"
Nem érzem át a csata hevét. Ami nekem van hang, fantasztikus, német akcentussal ugatnak. van amikor a commander bele köt a lövészbe 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/
32 csata 9 gyõzelem 23 vereség. +60K kredittel zártam a napot. 2 élvezhetõ meccsem volt. Az egyik a M4A3E2-vel a másik az uccsó meccsem a VK4502 A-val. Szerencsére behívtak egy "remek" companyba ferdivel 4 mecs 4 vereség -57K kredit (Ezutón is köszönöm a klánnak). Jah láttam MS1-rõl lepattanó 10,5-est (Ferdinand).Itt a két jó csatám ha vkit érdekel legalább a VK-t ajánlom mindenkinek. Kellemes ünnepeket.
http://data.hu/get/4553755/20111225_0002_usa-Sherman_Jumbo_steppes.wotreplay
http://data.hu/get/4553756/20111225_0056_germany-VK4502A_steppes.wotreplay