World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Tier4-bõl most van egy A-20-am, az konkrétan akkora szopás, hogy csak berohanok az ellenfél bázisára, és meghalok, esetleg szivatom az artyjukat, ha tudom, de nem több. És ebbõl már lassan meglesz az xp a T34-re😄
ha fel van telepítve a játék akkor csak elindítod a replayt és kész
Volt már M6-osom amerikai szerón de nem emlékszem rá hogy ennyit szenvedtem volna vele egyébként a 90-es ágyú úgy hiányzik rá mint éhezõnek 1 falat kenyér <#sir>
Hi.Hetzer-el szép volt😊
Boldog Karácsonyt!

maniac78
És ezeket, hogyan tudom megnézni?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

HunAnFionn
Victory!
Battle: Mountain Pass 2011. december 25. 12:55:21
Vehicle: Hetzer
Experience received: 4 555 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 16 719
Battle Achievements: Sharpshooter, Top Gun, Master Gunner, Sniper

Nem is olyan rossz egy Tier IV-es vakarcstól!

Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek! <#integet2>

Tankszázadozzál, a közepes tankszázadokban csak T5-T6 tankokkal mehetnek e népek. Fura, de ez az öt szintre osutott tankszázadozás megteremtette az élvezetes játékra a lehegetõséget, amit az auto matchmaker képtelen volt elérni.

Mellesleg az M6 nagyon sokat fog javulni, ha meglesz a 90mm-es löveg.

keress magadnak egy közepes tankszázadot, még ha hülyék is és vesztetek, legalább te vagy a top tank
Trabant93
Köszönöm a segítséget,a fev fájlon én is agyaltam,hogy hogyan is kellene 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jaja, szerintem neki köszönhetem ezt a sok xpt 😄

WoT: Nishizumi77

a T95 öt szépen kilyuggattad hátulról 😄
Ezt látnotok kell 😄
Chaffee durvulás:

Replay

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2011. december 25. 11:49:00
Jármû: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 11 225 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 928
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kay Kitüntetés I Osztály, Elit lövész

WoT: Nishizumi77

A látótáv és az észlelési távolság nem ugyanaz. Kukkerrel sem látsz messzebb, maximum nagyobb távolságról fogod spottolni az ellenfelet, ami természetesen nem hátrány, de szerintem már régen rossz, ha magadnak kell spottolnod. 😊

ez ki b..szás az m6-ot mindíg be rakja t-10-t7-ig Így nem lehet fejlõdni vele nem tudok 2-3 lövésnél többet le adni mert azonnal ki szednek vagy az artyk vagy 1 maus aki goldal lõ.
Gottfried
Én az álcaháló-kukker-töltésgyorsító hármast használom minden TD-n.Nekem nagyon bevált ez a trió. A kukkert semmiképp ne hagyd le mert TD-vel fõleg támogatót vagy védõt játszol és így nagyon nem mindegy hogy meddig látsz el.A JP-n a hosszú 88-as pedig különösen alkalmas sniperkedésre,így a kukker nagyon kell rá.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Fene tudja...az, hogy januárra tervezik, még nem jelent biztosat...
Még mindig nem biztos? Lehet átcsúszik februárra? 😊

igazad van, erre nem gondoltam.. az IS é nagyon szar, type majdnem dupla 😄 dehát Is lomha, ha top akkor az arty mindig engem lõ
The update v.7.1 is planned for release in January 2012.
Túlélési arányuk mennyi?
Ha a Type-é több, ne csodálkozz.
Igazad van, pontatlanul fogalmaztam. Még mindig õk hoznak a legjobban, de ahogy én észrevettem, jóval kevesebbet mint a patch elõtt. Persze lehet hogy tévedek.

több steelwallom van typeal mint Is3 al, azért ez vicckategória.. ráadásul józsihárommal kb 70 csatával több van. sokkal jobban pattog mint az IS
A patch elõtt mi számított Nálad (illetve azoknál, akik szerint is visszavették a manit) igazi pénzkeresésnek?

Õszintén szólva nem vettem észre, hogy pl a KV-ból vagy akár a KV-3-ból is visszavettek volna bármit is. KV-val 20k nettó köreim szoktak lenni normál esetben (term. egy rosszabb vereség során lehet rosszabb is), fickósabb kör után 30k sem elképzelhetetlen..szóval nem tudom... 😊

Kellemes ünnepeket,lene egy kérdésem tudom hogy már leirták de meg szeretném kérdezni hogy most vettem egy JP és hogy a 88 43l/71 gun felmegy az alap felfügessztésre vagy elöbb a felfüggesztést kell megvenni.És milyen felszerelést rakjak rá.Most venti+õltésgyorsitó+fejlesztett célzórendcer van rajta mert ezek voltak a depoba.Elõre is kõszi a választ.
Miért mi hoz náluk jobban a premium tankokat leszámítva? 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sippie
hát, a nagy lófaszt 😄 fõleg ha az ember olyan pályát fog ki, olyan csapattal akkor 15 perc bent állás egy helyben. Amúgy vizsgaidõszak mellé nem ajánlott, erõsen függõséget okoz, és rendkívül magas vérnyomást, és rendkívül sok idegességet 😄
Boldogot!
Melyik tier 5ös prémet érdemes leginkább megvenni? Melyik az élvezetesebb, illetve a jobb pénzszerzõ? 😄
Toby0501
Ezzel a módszerrel nem fog menni, mert új fev fájlt is csinálnod kell hozzá. Itt vannak FMOD Designerhez projectfájlok, ebbe már csak be kell pakolgatni a megfelelõ hangokat. Itt pedig leírást találsz a 7.0-s verzióhoz.

tigrincses
ÚGY olvastam wot-on mintha kapnánk egy usa tier 3-as tank félét ajándékba ,igaz ez?????

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Hi!
Boldog karácsonyt!
Meghallgatnám a magyar szinkront,de amikor átmásolom,a játékban 1 hang nem jön ki a rádiós szájából,ha visszarakom az eredetit,akkor újra mûködik a hang.Ötlet?Thx.

Feltöltenéd máshova?

Helyesbítek: A Tier5ösök voltak az igazi pénzkeresõk a 7.0 patch elõtt. Most már azok is alig hoznak pénzt.

maniac78
De a 8-9 tiertõl, meg már ált. egyeduralkodó lesz a csatákban!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Idén nincs karácsonyfa?

Annyi tanács még az elejére hogy célodként egy tier 5 ös jármûvet szemelj ki amibõl majd továbbindulhatsz mert azok az igazi pénzkeresõk. Addig felesleges bármely másik vonalon elindulni fejlesztgetni csak pénzpazarlás. Tier 4-be meg készülj fel a szopásra mert elõszeretettel fog 3 tierrel nagyobbak közé berakni elég sûrûn.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Karácsonykor nem kötünk ám bele senkibe! <#ejnye1>
ha valakinek nem menne, itt van zippben is

B2

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ja, save target as...

érdekesség:

ilyen a B2 (puffancs), ha az ember szarul játszik, szolidan részegen, de cserébe hülye csapat ellen .-)

puffancs

f24sg
errõl meg én kérek majd linket, ha lesz idõd, köszi!
(közben azért megpróbálom megtalálni)
Master91
A zaj tényleg jó, a srác motiválásával van gond.
" Szép lövééééés!"
Nem érzem át a csata hevét. Ami nekem van hang, fantasztikus, német akcentussal ugatnak. van amikor a commander bele köt a lövészbe 😄
Gottfried
Nekem tetszik. A korabeli rádiók egyébként elég rendesen torzítottak,így szerintem realisztikus a hang.Persze másikat én sem hallottam még,lehet hogy van ennél jobb is...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

patchaou
És ez is halálra van torzítva és hiányos?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nem tudom , én még csak ezt az egyet ismerem.

Az oroszlán is macska, /csak kicsit nagyobbacska/

Master91
Ez az a szinkron, aki ilyen unottan mondja? Mint ha másnapos lenne, vagy nem is tudom.
tényleg jó ez a Magyar szinkron.

Nah megjött a Karácsonyi jutalmam.
32 csata 9 gyõzelem 23 vereség. +60K kredittel zártam a napot. 2 élvezhetõ meccsem volt. Az egyik a M4A3E2-vel a másik az uccsó meccsem a VK4502 A-val. Szerencsére behívtak egy "remek" companyba ferdivel 4 mecs 4 vereség -57K kredit (Ezutón is köszönöm a klánnak). Jah láttam MS1-rõl lepattanó 10,5-est (Ferdinand).Itt a két jó csatám ha vkit érdekel legalább a VK-t ajánlom mindenkinek. Kellemes ünnepeket.

http://data.hu/get/4553755/20111225_0002_usa-Sherman_Jumbo_steppes.wotreplay
http://data.hu/get/4553756/20111225_0056_germany-VK4502A_steppes.wotreplay

Master91
Vegyes társaság! Én azt mondanám ,hogy 30-35% aki ért a játékhoz, jól tud játszani. Csak sajnos nem tud kibontakozni, mert oké hogy 15 bõl van 2 pro, de a többi segg hülye, akkor bukta az egész csapat. Rengetegszer volt olyan, hogy nagyon jó helyzetbõl tudtam lövöldözni, körbe táncolni az ellenséget, és nem vette észre 2-3 csapat társam, hogy kb. egyedül oda verném az ellenség fél seregét ha védene és támogatna, ehelyett csak lestek ,meg gurulgattak céltalanul, engem ki szedtek, és vesztettünk is. Készülj fel, igazi vegyes csalamádé 😄
köszi 😊