World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maust KTval (hosszabb 10.5össel) rendre átlõttem oldalról a torony tövénél. Ahól a célkereszt zöldre váltott. Bokorból lõttem, úgyhogy nem láttam pontosan hol, de inkább a torony elsõ harmadánál. 5bõl 4 átment, de lehet mákom volt. Egyébként kb. 1.5 perc alatt kicsináltuk arty és t10es tank nélkül kb. 4en lõhettük. Nem tûnt annyira legyõzhetetlennek.
Koridor
Négyet kilöttem, hármat eltaláltam és alig kaptam 4.585 ceridet.

vegyél t4-et (B2), most akciós (625 gold), mindig top tank, prém nélkül 10-20K-t hoz, ráadásul gyilkológép

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Koridor
Már semelyik.
Állandoa bevág a 2-3 tierrel nagyobb tankok közé, és a pénzt is levették.

Master91
Ezeket szeretem IS-el! Jó sok exp ha sebzek sokat!
Melyik tier 5ös prémet érdemes leginkább megvenni? Melyik az élvezetesebb, illetve a jobb pénzszerzõ? 😄
Koridor

Ez azért tulzás.

Nekem az elmúlt 3 napban folyton ilyen csatáim voltak. Csináltam is legalább 10 képet, most már csak azon lepõdõm meg, ha csak 1-el kevesebb t9-est kapunk...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Azokra még a töltényt is kár pazarolni, múltkor 83%-ot rammoltam egy amx13-90-bõl e50-el.😊 Pedig nem is mentem full speddel.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

a patch óta elég fura ez a sok "átment-de nem sebzett" lövés, meg rengeteg pattanó

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Kb 3-4 napja a T25 AT 105ösével 2x pattantam az object 212 oldaláról.
De tegnapelõtt a 704-essel is pattantam ugyanígy. Nem anyáztam nagyokat....
Sippie
valami nem stimmol a linkel
megint IS. vicces..

http://kepkezelo.com/images/1m111o9wsbyv4mj3y93.jpg
Sippie
ja, csak az sztem egyszeri eset, de ez olyan szépen nem elnyelõdött mint egy M6 oldalán, hanem lazán lepattant... pedig kb 20 méterrõl totál oldalról lõttem. Na mind1, ha már meg lett említve az IS4, szembõl azt is szépen 3x lenulláztam a sebzést... Mekkora kibaszott lánctalp van azon, befedi a test 90%-át? Még szembõl is?
Sippie
nyilván a 88, a 75-nek sok értelme nincs mert hasonló pen, de akkor már a több sebzés nyerõbb.
..a csodas mm.. tudom az also harmad nem szamit, de azert 3al tobb 9es. ket tarack es egy scout.. 😛 nem hiszem el, h nem latjak h sza ez az egesz mm..

Koridor
A tier az a tankok osztálya, 10 tier van (játékban romai számokkal jelölve I-X).
Az arty (artillery) az az önjáro löveg.
A TD (TankDestroyer) páncélvadász.

pantherra melyik fegyót rakjam fel amig nincs meg az L/100?
Master91
http://www.wotdb.info/

Itt van az Online tech-tree, a kis tank kockák bal felsõ sarkában van 1 római szám, azok jelölik a szintet/tiert.
Sippie
azon nem lepõdök meg, miután 4x lõttem le a láncát 0 sebzéssel oldalról. de a Mausról simán pattantam, teljesen oldalról a 248 pen a 185-ös armorról... hümm
Aha. Amikor a kis francia szar puttony AMX 13 t vagy mi a lószar elnyelte az E-100 150 mm-s AP gránátját! Az valami!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nálam néha még az is4 oldala is beszokta nyelni a 120as skulót, teljesen oldalról. Az még rosszabb érzés...

Ikarus: A tier(t) + szám a szinteket jelõli. T1-es az ms-1, loltraktor, T10-es a maus, is7 stb.

De jó helyre másoltam😊Magához tért a német verzió.Meglesem a magyart😊Thx all

Master91
tier: tankok szintjei, I-X ig. X-be igazi vaddisznók vannak 😄 Más mmo-ba degree van ( mondjuk Silkroad. Lvl 1- lvl 8 az az elsõ degree, többibe nem tudom hogy van )

arty: artillery, tüzérség, SPG ( self-propelled-gun ) , önjáró löveg 😊
Sippie
Azért kõkemény hogy a T34 legjobb fegyverével, oldalról sem voltam képes átlõni a Maus-t...
mire használyátok a "tier" szót és mi az az arty?
noname23
Pedig az is mûködik még testen is lehet nem jó helyre másoltad.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Eagle16
Ja...érdekes csapat volt. Az elején alig akartak bejönni a városba, a végén meg ott álltak egy helyben. Nem baj, több maradt nekem 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

FCH kari
nálam tök mindegy meik nyelven van a játék de a szinkron müködik,,a hiba nálad van😛

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Koridor
Azt hittem hogy csak az artyk pénzét veszik vissza, erre a KV-val alig több mint 6000 ceridet kaptam egy gyöztes körért. A patch elött 3-4 jo lövéssel a vesztesért is többet kaptam<#confused>

Persze 2 file van,amit bemásolok.A magyar már régebben sem ment.Sõt semmi,csak az eredeti angol.

FCH kari
na magyar nyelv csere angolra .bemásol szinkron és igy is müködik.

Master91
rakd be újra angolra, be frissül, majd újra magyarra. ha akkor is be frissül, lépj ki a launcherbõl, másold be, a 2 hang fájlt, és indísd el újra. ha így se megy, akkor ötletem sincs.
FCH kari
kiprobálom hogy angol nyelü lokalizácion megy-e a magyar szinkron sec.....

FCH kari
erre gondoltam én is

Master91
2 fájlt kell másolni. gondolom az is meg van...
Jó helyre másolok,mert amint visszateszem az angolt mûködik.
A játék is magyar,mégsem megy se a magyar,se a német.
(\World_of_Tanks\res\audio)Ide van másolva.
Nem értem.

Master91
magyar a játékom, még is más a szinkron hangom. arra viszont felfigyeltem, hogy mikor nyelvet állítottam ,vissza állítódott az eredeti szinkron is
FCH kari
ha jol amlékszem akkor a játék nyelvének is magyarnak kell lennie.

hát nem remek az ilyen csapat, aki ennyire hagy érvényesülni?

véletlen sem mentek volna segíteni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Master91
jó helyre másoltál be jót?
Hi.Vkinek van ötlete,h miért nem megy sem a magyar,sem a német szinkron hang?Thx.

Eagle16
Kevés <#vigyor2>

Tessék itt van egy, Eagle18 féle nemcélzokdemégis technikával 😄D

Victory!
Battle: Siegfried Line 2011. december 25. 15:07:01
Vehicle: IS-3
Experience received: 11 975 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 64 099
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal

Replay

Na persze a tied is szép volt, grat hozzá<#kacsint>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
Parancsolj! Német szinkron hang, van amikor ketten beszélnek.Elküldi a fenébe a Commander a Lövést, stb. 😄 Sajnos kicsit halk, én így állítottam be a hangerõt, hogy rendesen lehessen hallani / érteni :
Általános hangerõ: 100
Zene: 10
Hangüzenetek: 100
Tank: 17
Effektek: 17
Hang effektek: 100
Környezet: 13
próbálgatni kell más replayt is
nekem az a tapasztalatom, ha egyszer az egyik elindul, után már többi is mûködni fog

Én megpróbáltam megnézni, viszont ha csak simán megnyitom, akkor szépen végignézem a betöltõképet és amikor a csatának kellene megjelenni, nem történik semmi, csak visszalépek az asztalra. WTF? 😊

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Épp most segítettem egy társamnak, hogy hol kell átütni a francia 4es hevyt azaz a B1-et mert látom még sokan nem tudják 😊

1,2: itt szinte mindig átviszi, csak néha pattan le
3: 30-40%-ban viszi át, csak akkor kell lõni ha az 1-2.õt nem látod
4: elég ritkán viszi át (végsõ megoldás)
persze ez csak a saját tierjében értendõõ.
Masu-val mindig az 1-est kell lõni 😊😊

Nem baj, most at ötszörözések idején hamar meglesz majd.

maniac78
Köszönöm.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)