418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #392437 Szerintem tévedsz,nem kell aimbot a japánok ellen,nem tudom miért hiszi mindenki hogy a japán tehenek hú de sérthetetlenek és át lőhetetlenek.Mióta valaki egyszer belinkelte ide hogy milyen hihetetlen helyen lőtték be a tornyát,azóta én is is kipróbáltam hogy be tudom-e lőni,legnagyobb meglepetésemre kiderült hogy igen.
T10 japcsi tehén szerintem se nem op se nem leszedhetetlen,már t9-es td kilövi,t10 light tankba nekem nincs gold,mert mi a jó istennek,t10 light sima lőszere is átviszi őket.
Mellesleg kifejezetten nem bírom a japán tehén csapattársakat,igaz valszeg azért mert tegnap próbáltam játszani és már az első csatában egyből két retardált T8 japán ölte meg magát,nem adtak elsőbbséget egymásnak,ugyanarra a hídra akart rámenni mind a két barom.Ezért is adtam fel a játékot erre a hétvégére.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.28. 17:50:04 -
yossarianHUN #392436 Vagy kaphatna a KV-5 APCR-t alaplőszernek. Így oldották meg a Patriotot meg az IS-3A-t is, itt se lenne probléma. -
asolyom #392435 Arannyal bármelyik japán tehent belövik. -
nemtudommivan #392434 japán ágat nem kínait -
nemtudommivan #392433 A legnagyobb csalás jelenleg az aimbot. A sok gyökér tirpák úgy lövi be az onit elölről 175-ös átütésű orosz fosokkal mintha papírból lenne. Érdekes hogy minden gyógyegér tudja hova kell lőni holott azt sem tudja lövés után hogy merre van az előre meg a hátra. Mikor előre hátra rázom egy fedezék mögött csak úgy ugrál a csövük a lánckerék meg a kis tornyok között mikor mire lát rá. Gusztustalan és kibaszott idegesítő mert tudja az ember hogy egyébként képtelen lenne meglőni. Rátenné a sima automata célzást és belelőne a frontpáncélba amiről simán pattanna. Nem baj pont ezért húzom a kínai nehéz ágat. Hamarosan célozhat a kis köcsög nem lesz olyan egyszerű fogást találnia. Lightoknál is érdekes hogy régebben malinovkán néha 3 x is kimentem a mezőre csapni egy kört úgy hogy senki nem tudott eltalálni most meg még a lámpa sem villan és máris telibever valami nyomnorult aki olyan piros mint a s.ggem lyuka egy szőlőpréselős hétvége után amikor is megiszok 4 liter mustot. Annyi idő alatt rám fordulni sem tudna önerőből. Képtelenség. -
asolyom #392432 Ok. Így értem. -
MuldR #392431 Látom nem ment át. Az jó lenne, ha a KV-5 -öt buffolnák, mert így használhatatlan (konkrétan barakkhelynek van használva.)
De, ha a mostani lőszerét buffolják azzal az a baj, hogy a tier6-os T-150-es tank is ugyanezt lövi. Az meg 4-8-ig találkozik mindennel és elég OP lenne. Külön kellene választani akkor a lőszereiket. -
yossarianHUN #392430 Az a vicc, hogy az ilyen végjáték 1v1 helyzetekben, mikor az ember ráadásul ideges is, a HEAT direkt öngól, mivel könnyen elakad a láncban meg a spaced armorban. Volt olyan egy-két éve, hogy IS-3-ban azért nyertem egy 1v1 csatát az ellenség utolsó Jagd E-100-a ellen, mert HEAT-tel lőtt oldalba a birkája, a láncom meg gyönyörűen benyelte. -
Rammsch31n #392429 de, de biztosan lesz még. :"""D -
Lokker #392428 biztosra ment -
tutyimutyi2 #392427 Minek tölt goldot 10-es kínai light m4 rev-em ellen mikor tudja hogy egyedül vagyok ellene, kevesli a 246-os átütést a papírmasé ellen?
-
de,de gondolom lesz még a későbbiekben is. -
asolyom #392425 Nem járt még le ez a csere akció? -
erősen gondolkozom hogy cseréljem-e a T34-et Revora,de nem igazán van rá arany+jelenleg azt az ágat legalább húzom,míg franciából egyedül egy t7 lightom van... -
asolyom #392423 Gyakorlatilag a T34-gyel karöltve az utolsók dpm ügyileg a T8 nehezek között. -
R3nton #392422 Ez a T95 nagyon fun :D -
yossarianHUN #392421 Én DPM buffot támogatnék, alapvetően az alfa híve vagyok, de ez az 1600-as DPM fájdalmas T8-ban, főleg a mai viszonyok mellett, mikor már ott is bőven 2k feletti DPM-es tankok szaladgálnak. Az alfát nehéz lenne felsrófolni anélkül, hogy felmerülne a kérdés, hogy a többi német 105-ös ágyú sebzését miért nem emelik meg. -
Lokker #392420 A lényeg hogy a löwe kaphatna még egy kis sebzés buffot. :) -
asolyom #392419 Egyébiránt mindkettőre igaz, legalább is az én tapasztalatom szerint.
-
suba53 #392418 Így van. Abszolút csaló mod.
Nem figyeltem. Amikor a ban listákat kirakják van utalás arra hogy kit mi miatt bannoltak? Vagy csak sima felsorolás?
-
diegho™ #392417 Revo-ra kell cserélni, a lövege álom, nagy alfa, keveset kell lőni, kevésszer kell kinézni, van gundepression és látótáv is, még a lőszer is olcsó. -
yossarianHUN #392416 Szerintem ez a Löwére vonatkozott :) A kollega a KV-5-ről beszél. -
Lokker #392415 Engem az nem zavar mert a penje az jó inkább kevés a sebzése, sokszor ad 300 alatti sebzést míg egy defender simán belém lő 450-et. Több helyen lehet szemből beütni mint az újakat. -
asolyom #392414 Ráadásul nálam az utóbbi időben szinte soha nem top tier az új MM-nek köszönhetően. -
asolyom #392413 Már megbocsáss, de a Chrysler a 198-as, a Patriot és Liberté 230+ pennel nem durva 6-osok ellen? Ráadásul a KV-5 droidját minden 6-os belövi, míg a másik három új prém ellen szemből még 8-asok is izzadnak. -
Lokker #392412 inkább csak jó prém tank, az tény hogy jobb lett de szerintem még mindig nincs pariban az új járgányokkal -
diegho™ #392411 Ezen a hétvégén azért lehet xp-t farmolni rendesen. 5 óra játékkal már közel 100k-nál járok. -
Löwe ezer éves és az egyik legjobb prém -
Lokker #392409 Ja, lecserélheted másik ezeréves prémium járgányra. :D -
MuldR #392408 Leveszed low-ra a textúrákat. Ugyanaz lesz a hatás. -
MuldR #392407 A KV-5 ugyanazt a lőszert használja mint a T-150. Elég durván OP lenne tier 6-ban buffolt pennel. -
diegho™ #392406 Tudom mire jó, nem kell elmagyarázni. Egy 65-el mozgó light tankot prokhorovkán a házak között nem lősz el nélküle, mert nem tudod hol lehet átlőni, ugyanis ott vannak a bokrok, amiktől nem látod hol van hely, engem viszont simán belőtt a skoda. -
R3nton #392405 Nem ezt mondták. Régen arról volt szó, hogy vagy elveszik tőle a tárat és marad a 155-ös lövege tár nélkül (gyakorlatilag egy obj268 lenne belőle, ami ugyanúgy szar), vagy elveszik tőle a kalibert, és kap egy 120-as autoloadert (ez a verzió már jobban hangzik, pláne, ha magán a tankon is csavarnak egy picit) Mondjuk egy 3 táras 120-as rövid töltésidővel nem lenne rossz. -
robogo81 #392404 Nemrég valamelyik fórumon,már nememlékszem ,kirakott valaki pár képet a tank.gg-ről amin összehasonlitotta hogy mit lát az Is6 meg a defender ha szembe van egymással,az is6 az alap lőszerrel csak a tetőn a kukucskálót tudta belőni,goldal meg esetleg az alját,de sok pattanhat igy is ,hála az rng-nek,a deffender sokkal jobban tudta belőni azis6-ot,a goldal meg szinte bezőldült az is6. -
asolyom #392403 Csak éppen az a bibi, hogy a csere a fejlesztési fában fellelhető tankokra vonatkozott, és itt ugyebár a Chrysler, Liberté, Patriot féleségek nincsnek benne. :) -
Sir Charles #392402 Hát igen, nekem ugye van egy KV-5 és egy T-34-3, hát eléggé használhatatlan mindkettő.
KV-5-el csak akkor tudok fakítani valamit, ha tier 6-7-8 meccsen vagyok és nincs az ellennél sok új tier 8 prém heavy(kb 10 meccsenként egy), amúgy mindenki fossá lövöldöz, én meg pattogok mindenről, ha golddal lövök, akkor meg 0 kredit(bár a gold is csak 220 pen, tehát az sem ér sokat, amikor a legtöbb tier 8 prém heavynek az alap átütése nagyobb).
KV-5 nek kellene egy pen buff: 200 mm alap és 240 mm gold és akkor talán hasznosabb lenne, hiszen a páncélja már nem sokat ér.
A T-34-3 ról meg elmond mindent, hogy két napja valami 1100-1200 XP-re Mastery Badget kaptam.
-
tutyimutyi2 #392401 Tegnap este elérkezett számomra a Chrysler GF VS. M6A2E1 állóháború ahol ő side-olt és néha kitolatott és rám lőtt én meg frontal előre egyhelyben reménykedve hogy eléggé hülye ahhoz hogy még véletlenülse probálkozzon a kupolámmal, mindeközben egy 8-as cent összesen 21 lövést adott le rám abból 1,2-1,2k blocked a többi lövése pedig arra ment el hogy track-en tartott
kb 2-2,5 percen keresztül...
Chrysler GF 3k+ block ~1k sebzés és halál VS. M6A2E1 9k+ block 2,7k sebzés és az RNG-nek hála utolsó bekapott lövést a lánc benyelte.
Plusz volt egy 8-as Emil is aki sima tárat követően egy gold tárat is rám ürített amiből 2db pattant 1db track és 1db sebzett.
-
suba53 #392400 A bokor eltávolító mód csak a zavaró ingó bingó levélzetet távolítja el, de a célpont felfedezhetőségét korlátozó bokor hatást nem.
Vagyis semmivel nem látod meg hamarabb a bokor mögött csücsülő ellenfelet, mint a mod nélkül.
Csak tisztább lesz a célpont. Viszont ez is nagy előny, így jogos, hogy tiltsák. -
A régi tierlimitesek gondja nagyjából le van tudva a wg részéről amióta közvetve elérhetővé tette a cseréjüket más prémekre, még lesz pár ilyen csere akció... -
A Foch-t még a korábbi garnitúra balanszolgatta akik ki is lettek rúgva többek között az ilyesmik miatt. Most egy jó ideje jobb hatásfokkal megy a balance, ha hozzányúlnak remélem nem marad foshh, ha csak a lövegén vagy gunhandlingon változtatnak az nem lesz elég, az oldalpáncélját 40mm fölé kell tolni meg a dudorokat be kell foltozni rajta. A mozgékonyságát már szarrá nerfelték, azt felesleges tovább rontani.