World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Jó nekem elegem lett....
Csőpályák vannak te agyhalott, bárhova megyek mindig szemben leszek az enemyvel. Ezt te fel tudod fogni?
Golddal ugyanúgy weakspotra célzok és megvárom, hogy rászűküljek.(ez neked már bonyolult) Szimplán a -25% elekrülése miatt van rátöltve.
és igen, Light tankokra is szívesen lőnék gold ammot a shell velocity miatt(gondolom erre is jön a szokásos pofázásod)....
(overmatchelni meg ígyis-úgyis overmatchelném a legtöbbet)

Semmi játékérzéked nincs, te is azok közé tartozol akik elértek egy bizonyos jó statot de mégis kurvaszar, idióta képei vannak a játék menetéről.
A játékhoz sosem lesz annyi érzéked, hogy kiemelkedj a sok retard közül.

Mr_Linkin oktatóvideója a BOT-oknak 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerk.: Mindjárt jön tőled.: "HÁ DE ÉN LESZ*ROM A G*CIBE AZT A STAPPADDER LINKINT 'HE. GÓDNÚB SZ*R Ő IS!!!44!

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.01.09. 17:30:26

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

xotyi
Az még ugye megvan hogy azért jó eséllyel egy bokorban távcsővel álló grille előbb fog téged észrevenni mint te őt?! És itt én a mapok lehetőségeiről beszéltem nem pedig a gold ammoról, de nem leszek fehér lovag ,hogy azt mondjam hogy én aztán soha egy darabot sem, mert ezzel sok esetben nem csak magammal hanem a csapatommal is kibaszok, persze, én sem élveztem mikor 2 is7 meg a FV215b csak és kizárólag prem ammoval vert telibe, de ha vergődöm rajta akkor sem fog az ellen mást használni,ha úgy tartja kedve, max a saját kedvemet baszom el.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.09. 17:27:16

Trance&Friends nothing more..

Annak a két grillének spot is kell mert azok is vakok ahogy az osszes tobbi TD. De mint mondtam ha csak lovoldozni akartok mint valami eszetlen barom arra vannak más játékok is. Viszont ha netánn tovább szeretnétek játszani egy maponn mint 5 perc akkor nem szabad goldot használni és ugy kell ugyesnek lenni. Ha anélkul nem megy hát akkor ezenn már nem segíthetek. A játék tele van lehetoségekkel ha nem is akarjátok meglátni oket hát legyen . Én ugyan ugy szétt fogom loni a seggét az elenfélnek csak én az eszemet fogom használni vagy netánn osszedolgozok más játékossal, csak annyi lessz a kulombség hogy én élvezettel fogom kirakni a wotreplays re a jó meccseket és most mindegy hogy vesztes vagy nyertes lessz számomra a meccs. Én wot ozni akarok nem pedig COD ozni.
xotyi
A kiélezett helyzet és a eseménytelen percekkel egy döntetlent érünk el, azt nálam nem ugyan az a kategória, Swamp is egy erősen kempelős pálya volt és néha még mindig az, de Erlenberg mostanra számomra rettentően bosszantó lett, van 3 híd és 2 átkelő, a 9es sort pl 2db Grillével elég szépen le lehet zárni és akkor még a hulldown dögökről nem beszéltünk.
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.09. 17:09:38

Es melyik az elvezetesebb játék amikor egyik csapat vegigdaralja a masikat vagy mikor kielezett a helyzet?
xotyi
Szuper játékterek résszel azé vitába szállnék😄 Bár az is igaz ,hogy ezt a játékosok okozták, de például Erlenberg egyre siralmasabb, rengetegszer campfest a vége, mindkét csapat letolja a saját oldalát aztán mehet a játék hogy ki lép át először a hídon, ilyenkor zavarják elöre a kisebbeket meg a medek, majd ha azok is kihaltak megy az araszolás a házak között és sokszor döntetlennel zárul,legalábbis én ezt tapasztalom. Mines-on is úgy vettem észre hogy az északi oldalról gyorsabban felérnek a könnyű tankok és a medek, Ruinberg is az északi csapatnak kedvez lightokat tekintve, középre előbb beérnek és a városba nyomuló heavyket is röhögve spot alatt tarthatják:/
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.09. 16:45:33

xotyi
Nekem kapásból 4 tank jutott eszembe ami ha nem akarsz agyfaszt és hónapokon át tartó szopást magadnak és a csapatodnak akkor sajna igényli a goldot, E100 , háztömb méretű batár vigyorgó gyenge pontokkal artycsemege, emellé 16-17 sec-es újratöltés csodás pontossággal és átütéssel, ha az ellenfél top heavyjei IS7 , T110E5 és valószínű hogy velük futok össze először akkor szégyen-nem szégyen betöltöm a HEAT-et, mert nekem sem fun pattogni róluk a csapatnak sem tesz jót ha 2 lepattanó után szétrúgják a seggem, ha T57 vagy 50B akkor megy a sima AP, bár a T57 is troll a tornyán, a másik szopóroller a 13-90, az oké hogy tudsz vele flankelni, már ha van lehetőséged, de az alap átütés mellé egy horribilis ágyúkarakterisztika társul ami képes 40 méterről lánc-lánc-föld kombót benyomni ami nem túl vicces, T32 jut még eszembe bottom tier-ként , szép dolog a hulldown de 2-3 lepattanó után simán rádesnek a nagyok, az utolsó meg a 110 alap ágyúval meg úgy összességében a kínaiak stock ágyús formái😄
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.09. 16:31:37

ROMOTO
Mondjuk Tiger2, E75, T30 stb. vel szereztem már ászt stock löveggel is, és rendeltetésszerűen használva, betöltve a csatában szánt szerepet spammeltem a goldammot amikor kellett, nélküle kb. magammal és a csapattal is ugyanúgy kitoltam volna ha arra hivatkozok hogy jujj stock löveg, nem töltög goldammot, és top tanként pl. kempelek a bázison vagy másodvonalból támogatok...a goldammohaterek választhatnak, ki mit szokott...
ROMOTO
Amíg a grind arról szól hogy szar löveggel indulsz és azzal mégy +tier 2 be ahol jószerével semmit sem ütsz át, addig az egyetlen esélyed a prémlőszer, pl. mit csináljon egy heavy ami +2 tierbe megy? Menjen papír lightokat,medeket fogdosni? A prémammo nem csak arról szól hogy a 9-10 ben az op medek jasszkariznak...
joe662
Grilével is jó móka,kergetni a tárasokat<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Táras op tank tornyát mikor telibe kapod he lőszerrel és visz 4-5 modult az vicces lehet.
Az mekkora poén mikor light tankkal kergetsz batmobilt.

De az alap gondot nem szünteti meg.

Amiért a sírás megy az OP medek.... ott akkora dpm van, hogy nem számítana jelentősen ez a csökkentés, aki meg lövi a prém lőszert nem fogja sajnálni azt a + pár tízezret.

A játék legnagyobb hibája a játékosok hozzá nem értése meg az MM ha ezt a kettőt megoldják akkor lenne tényleg jó játék.

Megyei focista a megyei focisták ellen lép pályára az mb1 es az mb1 es ellen a profik meg a profikkal ennyi.
Ha bevezetnék akkor pisitike is jobban örülne mert a saját súlycsoportjaival kell játszani így kevesebben hagynák itt a játékot.
Valamint a jelenlegi 1-10 sec-es keresési idő max ha lenne 1 perc.
Én inkább várok 1 percet egy jó 10-15 perces csatára, mint 3 másodpercet egy 5 perces csatáért.
Másik meg, hogy "táras tank OP" igen amikor be van töltve, de ha nincs akkor....

Táras tank a t57-et leszámítva mind med szerepkörben játszik. Ezért ha vonulsz a med helyre de megjelenik egy páncélozott tank a semmiből (rejtett német tartalék mondjuk e100) akkor az alap lőszerrel örülsz ha bemegy a fele és utána meghalsz mert töltesz.

Ezért a táras tank már úgy kezd hogy prémlőszer, ha meddel találkozik azt átütné normállal is de hát nem az van betöltve így letárazza. Light valamint artyt (buzi az összes) is táraztam már le prémiummal....

Visszatérve ha mégis találkozol valami páncélozottal akkor le tudod tárazni őt is ergó táras tankban magaddal ba* ki ha nem prémet lősz mert akkor az első tár megy a kukában és vársz 30 sec et hogy azt a lőszert töltsd be amit kell.

Ezért ÉN (szvsz) elnézem, hogy ha a táras indokolatlanul is prém lőszerrel lő.

Volt itt egy kollega a napokban aki szidta a 1390-et neki is azt tanácsoltam, hogy full gold úgy ér valamit csak az a tank
Lehet, de annyival többe kerülne + az a plusz 1 lövésnyi idő sok mindenre elég lehet. Nyilván tesztelni kellene mennyire lehet levinni a sebzését hogy még ne essenek át a ló túloldalára. Nem mellékesen még több credit-et költ el legalább. 😊
Ha a wg megcsinálja, hogy a prém lőszerrel kevesebb lesz a sebzés akkor így fog felállni ( sz tem a dolog)

IS-7 találkozik a Maussal! IS-7 alfa sebzése: 490 prémmel 390 (Maus hp: 3000)

Találkoznak:

Régen: IS-7 lő 7 lövést Maus meghal

"Új": IS-7 lő 8 lövést Maus meghal

Nincs érdemi változás, de a sírás ugyan úgy megmaradna.

Tegyük hozzá, hogy azért elavultak mert a jelenlegi játékfelállás a gyors (táras) medekről szól. Ha most kerülne be egy új heavy ág már elavult lenne mert a jelenlegi játékmechanikában a lassú tanknak nincs helye. Ugye itt vannak az 5 perces csaták amik igazolják is. A prémium lőszer erre csak rátesz egy lapáttal, hogy a páncélnak így kb. nincs is értéke. Minek menjen Jancsika nagy lassú heavy tankokkal ha annak a páncélértéke a prémium lőszer miatt egyenlő a medével. Értelmes megoldás ha a prémiumlőszer sebzését csökkentenék, pl. 400 helyett 300 körül sebezne vagy kevesebb de nem használhatatlanságig. A WG viszont nem fogja meglépni kell nekik a credit sink..
A modok használatát én is tiltanám a garázsonn kívul. A csatatérre semmilyen modnak nem szabadna kerulnie, viszont a garázsba annál tobbet tennék be amik kényelmi funkciót látnak el és + tudáshoz juttatnak. Amugy meg nem hiszek a WG nek hogy ennyi meg ennyi játékost tiltottak már ki itt meg ott. Amíg nem látom hogy valaki nem tud belépni egy nem kezdo acc ra mert tiltva van addig csak kamu számomra, ahogy a játékos számláló is a játékban hogy ennyi és ennyi játékos várakozik a csatára. Simánn el tudom képzelni a WG rol hogy o maga rak be botokat a csatába azért is nem bírják annyira a szerverek mikor hirtelen tobb játékos tódul be egy uj patch utánn. Most arra szoktam rá hog yblack list elem azokat a játékosokat akik gold ammot használna és nagyon meglepodnétek hányszor futok ossze ugyan azokkal a játékosokkal, pedig még csak 219 játékos van a listámonn. Volt csata ahol egymás utánn osszefutottam ugyan azzal a Goldos IS6 al .
barret
Szoktam nézni olyan emberkéket akik 3500-4000 feletti wn8-cal rendelkeznek. Nem csinálnak semmi kiugrót,csak fura módon minden csatában benne vannak az első három sebzőbe. Ennyi a trükkje,Neveket nem mondok,mert megsértődik aki nem említek😊 Youtube a barátod.

Bérbe vehet? reklámfelület...

War thunderrel kb öt kört mentem, és félre is tettem. Igen, a játék adta szabályokat ki kell tapasztalni, és a játékban nyújtott készségeknek semmi köze a valósághoz, abban egyet értünk.
De mint mondtam én semmilyen modot nem használok, így nem jelzi semmi hogy mivel lőttek rám, nincs töltésidő mutatóm, nincs gyenge pont mutatóm, nincs olyanom, ami mutatja az ellenfelek lövegeinek irányát.
Ha látom, akkor annak megfelelően mozgok de ezeket modokra bízni valahol nagyobb gyengeség szerintem, mint a gold lőszer használata.
Mivel ezek nem részei a játéknak, a szabályrendszernek.

Tudod ha valaki ezt az elott mondta volna hogy meglett a Maus om vagy a Type 4 em akkor nem kezdtem volna bele. Viszont a gold a játék kezdete ota nem változott de minden más igen. Nem kikukázni kell csak nerfelni a sebzését hogy legyen egyáltalánn értelme a loszer használatnak. Ami meg a 3 csillagot illeti magasról teszek rá mert tudom hogy aki megszerezte csak lotte a goldot. Nem egy eset volt már hogy osszefutottam ilyen játékossal ellenfélnél és csapattársnál is de semmi extrát nem muveltek.
Ne hasonlítsd ossze a játékot a valósággal, ha olyat akarsz akkor arra ott a war thunder ahol mész vagy 5 percet a csatában anélkul hogy látnál valami ellenfelet az meg egy bokor mogul egylovésez. Ez egy játék ahol a balansz a legfontosabb, hogy élvezheto legyen. Amugy meg tévedsz a páncél használatához tudás kell, de leginkább az hogy mi és mivel lo rád. Látnod kell hogy ez ellenfél ágyuja hova céloz és tudnod kell a toltés idot is és ahhoz mérten tudsz taktikázni. Ha mondjuk nem lonye ugyan annyit a gold ammo hanem 50% al kevesebbet akkor tobb esély lenne a gondolkodásra. De mikor az E100 belédereszt egy 750 koruli sebzést akkor már nemigen van lehetoséged tobb hibára.
joe662
De azért tt a 3 csillagról is szó van,amit szimplán goldfosással nem lehet összeszedni.
Lehet éppen 0.5% kellett neki és nem akarta a véletlenre bízni azt a csatát,nincs ezzel gond szerintem.Én is így tennék.
Bár nekem még a 2 is elérhetetlen<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Pont ez a szépsége, és ezért szeretjük ezt a játékot, minden opciójával együtt. Arty, prém lőszer, 300 különböző gyönyörű tank, szuper játékterek.

Csak a játékosok állománya vegyes kissé. <#vigyor0>

Azért van a játékban mert anno amikor valódi goldért lehetett prémium lőszert venni akkor beletették a játékba.

Kikukázni nem fogják mert van olyan noob aki meg szeretné szerezni, az egy másik dolog, hogy nem tud majd vele mit kezdeni mert alkalmatlan a jelenlegi játékba.

Ha Te választhatsz a szopás = elavult tank (e100, Maus, Type 5 Heavy) vagy a élvezet = medek, gyors nehezek között akkor az már csak a Te bajod ha a szopást választod
A páncél használat nem egy skill, hanem a tank paramétere.
Ebből is látszik, hogy ez csak egy játék.
A valóságban nem volt olyan taktika, hogy riszálom a tankom seggét, hogy a velem szemben 10 méterre álló ellenfél nehezebben lőhessen át.
És bizony ha meglátott egy erősebb páncélzatú ellenfelet egy tankparancsnok, akkor a legnagyobb átütésű lőszert töltette be a lövegkezelővel.

Ahhoz, hogy valaki elérje értelmes tankon a 3. gun mark-ot elengedhetetlen, hogy prémium lőszert használjon.

Hogy miért? Azért, mert akinek már megvan ő is azt használta, így a tankhoz kapcsolt sebzésérték megemelkedett amit Te normál lőszerrel nem tudsz elérni, így nem lesz gun mark.
Hát ez az hogy a játék nem változik , a Gold loszer a béta ota nem változott. Ha a tank idejét mult akkor miért van a játékban? Figy ha csak lovoldozni szeretnék ossze vissza mindent áttlove akkor arra vannak sokkal szórakoztatóbb játékok, de olyan játék ahol figyelned a kell a térképet és alkalmazkodni a csatához és tudni a csatatéren lévo tankok tulajdonságait na olyanról nemigen tudok.
Majd ha nem idejétmúlt tankkal akarsz érvényesülni a játékban akkor megérteném a gold miatti sírást....

Nehezek közül az is7 meg e5 ami még a goldspam ellen is véd valamennyire.

Ha olyan tankkal játszol amit normál lőszerrel is átütnek, akkor majd nem fogsz sírni a gold miatt....

Az meg, hogy a játék változik azt vagy elfogadod és változol Te is vagy abbahagyod
Ezek mindenre goldal lottek nem csak rám , vagyis a csapattársaknak sem volt semmi élvezet a páncél használatban, amugy meg probáltam beálni hogy ne lojék ki az IS7 et és csak akkor tudtam hogy goldspammerek mikor már rám lottek a 181 es oldalpáncélomra.
Persze hogy akkor pont abba hogy kitakarta, mert ugye mindjárt lehet tudni miért tette volna. Figy nem lenne semmi bajom ha valaki feltolt egy jó replayt még az sem zavarna ha goldot használna mert ugye nem lehet mindenki olyan mint én de ne vágjon már fel azzal hogy goldot spamol. Igen mutasson élvezetes csatát akár ahol kikap a csapata de ugyesenn használta a tankját és nem csak megnyomott egy másik gombot (már aki megnyom, van akinek csak full gold van benne khm E100) aztánn nullázza a páncélt. Meg nem azzal van a baj ha valami bazi nehéz heavy ben vagy de még oldalról sem utnéd átt az ellenfél páncélját hanem inkább azzal hogy jon a tier X tank és kapásból goldot tolt arra amit frontból nem tud áttloni.
Hát itt rögtön az elején bementél két IS-7 közé, akik látták hogy nincs mögötted fedezet és kétoldalról közrefogtak.
Ezen a gold lőszerek távolságfüggő balansza sem segítene.
Sajnos ez van. Nem fognak a mausra meggymaggal lövöldözni, ha van a fedélzeten olyan lőszer, ami biztos átüti.

Közelről goldozhatnék, távolról meg nem, mert pattana? Gondold már végug amit írsz. A sebzését kellene csökkenteni.
joe662
Legyünk őszinték,ha kitakarja a végösszeget,te akkor is belekötöttél volna<#banplz>

Igen jó lenne élvezni a játékot. Mondjuk most hogy a Svéddel játszom élvezem is. Viszont szerinted ebben mit élveztem? Gold Gold mint mindig. Majd 3 percbe telt mire odagurultam a csatáig aztánn jott 2 IS7 gold ammoval és annyi is volt. A maus al a csatáim 90% a ilyen amint meglátnak már jon is a gold és az arty nak is elsodleges célpont vagyok , ha meg elbujok akkor a csapatomat szedik szétt. A type4 el is ugyan ez a helyzet de ott még sidolni sem lehet a Type5 ot inkább meg sem vettem.
Max 29.<#banplz>

Nem látok bele a WG üzletpolitikájába, nem is érdekel igazán.
Amióta a játék megjelent, azóta folyamatos a balanszolás minden téren. Átütés értékek, sebességek páncélok szinte minden paraméter változik folyamatosan, ebbe simán belefér, hogy a kumulatív, és nehézfém magvas lövedékek átütési értékeit is balanszolják.
Nyilván ha egy lőszer átütése a kinetikus energiától függ, ami a távolsággal csökken, akkor jogos hogy ezt a játékba is beépítsék.
Bár itt száz méterekről beszélünk, szemben a valóság kilométeres távlataival, de valahogy implementálni akarják ebben a szűk játéktérben is ezt a hatást.

Ettől függetlenül ugyanannyi prém lőszerrel fogsz találkozni a jövőben is, jobb ha tudomásul veszed, és alkalmazkodsz. Bár én nem nagyon érzem azt, hogy bármiben alkalmazkodnom kellene, mert soha nem mérem patika mérlegen, hogy éppen ki lőtt rám, és mivel.
Igaz, hogy semmiféle modot nem használok, de érdekes módon így is élvezem a játékot.

Ha meg már nem fogom élvezni, keresek mást.

Aha akkor lehet nem azért csokkentik a Gold ammo áttutését távolságtól fuggoen?
Tehát nem bírsz el bizonyos játékelemekkel. <#eplus2>
Arra nem vennék mérget, hogy a WG-t bármilyen szinten befolyásolja az, hogy páran nem szeretik a gold ammót.

Attol fuggetlenul a csapatot széttszedik percek alatt a gyorsan lovo goldspammerek és a játék 5 perc mulva véget is ér.

Majd a WG eloírja ettol nem kell félni elobb utobb ok is rájonnek hogy igen pénzt hoz nekik a goldammó de a játékosokat eltántorítja a páncélozott tankoktól aztánn váltanak más taktikára és akkor jon a meglepi a gold ammot minden páncélra preferáló játékosoknak.
Akkor megvan a válasz a problémádra. <#vigyor0>

ja a sakk elég rossz példa mert ha cska azt hagynánk az ellenfélnek csak azokat a bábukat akkor meg tudnák nyerni a csatát? Míg a gold annak aki egy kicsit is tud loni az instant vin a páncéllal szemben ( nem a csatában instant vin hanem a páncéllal szemben) Ha meg sokann használják akkor a csapatoddal szemben is vin. Eloszoris nem basztatom de kirakni egy "jó" meccset ugy hogy nem takarja ki hogy goldspam volt az egészben az részemrol mindent elmond a játékosró. A WG leszarja a csalókat hiába kuldok nekik replayt, ahogy a blokkoló játékosokat és a Trollokat is leszarja hiába kuldtem be már tobb replayt. Amugy meg a 10 es svéd TD lett a kedvenc tankom , csak ugy eszi az E100-T54, és még sok más Heat lovedékét.
Hát ha te úgy érzed hogy a te játékod van elrontva azáltal, hogy a többség él a játék által törvényesen felkínált lehetőségekkel, akkor ez nem a te játékod.
Nehogy már megpróbáld előírni a többi játékosnak, hogy a szabályok közül melyek használhatóak, és melyek nem, amikor ellened játszanak! Röhej.

Nem kell semmilyen szinten magyarázkodnod. Ez a gold ammo cikizés teljesen impotens dolog.

Lehet nem szeretni, semmi baj, de másokat amiatt basztatni, mert a játék egy beépített, törvényes, jogtiszta opcióját használják, az eléggé furcsa.
Te használod a sakkban a bástyát, vagy a királynőt? Pedig mennyire frusztráló már, hogy át tudnak ütni az egész táblán.

Fordítsd a "nemszeretem" energiádat inkább a csalókra, a szuper képességekkel felruházó aimbotot használókra, a falon átlátókra, a fel nem spotolt ellenfeleket megmutató, jelző modokat használókra, és még sorolhatnám.

hát ez az , ahelyett hogy olyan helyre lonél vagy akár céloznál inkább toltesz goldot, ha ennyire az RNG-t akarnád elkerulni akkor a Light tankokra is azt lonél ( oh várj csak azokra is azt losz nem ? mert ki fog áttolteni goldról ha éppen egy light van elotte) egyszeru a dolog ha okos játékos vagy akkor az eszedet használod a játékban és nem kezded magyarázni az RNG-t meg a lepattanókat . Ha csak lovoldozni akarsz akkor arra ott van az armored warfare PVE része ott nemigen kell gondolkodni hogy mit csinálj hova álj, szóval ha lehet ne rontsd el azoknak a játékosoknak a játékát akik szeretnek tanktikázni. és nem csak arra játszani hog yjuj átlottem jaj de király vagyok.
Elvileg 89 csatád volt az elmúlt 24 órában.
Sherman0070
Mondom... Goldot az rng elkerülése miatt töltöm. Nincs kedvem egy célkereszt szélére szórás miatt pattanni vagy -25% rng miatt nem átütni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Amugy meg látom nem értetted meg miért nem szeretem a Goldammo "skill"-t mert elcseszi a játékot a játékosok kozott mindig is leszs jó rossz ésatobbi játékos de mikor egy "jó" játékos betolti a goldot és még azt a kis esélyt is elveszi a páncélozott tanktól hogy pattinthassa a lovését ( mert ugye nem azért tolti be mert nem tudja megkerulni vagy nem tud tanktikázni hanem az az egyszerubb ) és az ilyenek nevezik magukat jó játékosnak.