World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csőpályák vannak te agyhalott, bárhova megyek mindig szemben leszek az enemyvel. Ezt te fel tudod fogni?
Golddal ugyanúgy weakspotra célzok és megvárom, hogy rászűküljek.(ez neked már bonyolult) Szimplán a -25% elekrülése miatt van rátöltve.
és igen, Light tankokra is szívesen lőnék gold ammot a shell velocity miatt(gondolom erre is jön a szokásos pofázásod)....
(overmatchelni meg ígyis-úgyis overmatchelném a legtöbbet)
Semmi játékérzéked nincs, te is azok közé tartozol akik elértek egy bizonyos jó statot de mégis kurvaszar, idióta képei vannak a játék menetéről.
A játékhoz sosem lesz annyi érzéked, hogy kiemelkedj a sok retard közül.
Mr_Linkin oktatóvideója a BOT-oknak 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerk.: Mindjárt jön tőled.: "HÁ DE ÉN LESZ*ROM A G*CIBE AZT A STAPPADDER LINKINT 'HE. GÓDNÚB SZ*R Ő IS!!!44!
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.01.09. 17:30:26
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.09. 17:27:16
Trance&Friends nothing more..
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.09. 17:09:38
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.09. 16:45:33
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2017.01.09. 16:31:37
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az mekkora poén mikor light tankkal kergetsz batmobilt.
Amiért a sírás megy az OP medek.... ott akkora dpm van, hogy nem számítana jelentősen ez a csökkentés, aki meg lövi a prém lőszert nem fogja sajnálni azt a + pár tízezret.
A játék legnagyobb hibája a játékosok hozzá nem értése meg az MM ha ezt a kettőt megoldják akkor lenne tényleg jó játék.
Megyei focista a megyei focisták ellen lép pályára az mb1 es az mb1 es ellen a profik meg a profikkal ennyi.
Ha bevezetnék akkor pisitike is jobban örülne mert a saját súlycsoportjaival kell játszani így kevesebben hagynák itt a játékot.
Valamint a jelenlegi 1-10 sec-es keresési idő max ha lenne 1 perc.
Én inkább várok 1 percet egy jó 10-15 perces csatára, mint 3 másodpercet egy 5 perces csatáért.
Táras tank a t57-et leszámítva mind med szerepkörben játszik. Ezért ha vonulsz a med helyre de megjelenik egy páncélozott tank a semmiből (rejtett német tartalék mondjuk e100) akkor az alap lőszerrel örülsz ha bemegy a fele és utána meghalsz mert töltesz.
Ezért a táras tank már úgy kezd hogy prémlőszer, ha meddel találkozik azt átütné normállal is de hát nem az van betöltve így letárazza. Light valamint artyt (buzi az összes) is táraztam már le prémiummal....
Visszatérve ha mégis találkozol valami páncélozottal akkor le tudod tárazni őt is ergó táras tankban magaddal ba* ki ha nem prémet lősz mert akkor az első tár megy a kukában és vársz 30 sec et hogy azt a lőszert töltsd be amit kell.
Ezért ÉN (szvsz) elnézem, hogy ha a táras indokolatlanul is prém lőszerrel lő.
Volt itt egy kollega a napokban aki szidta a 1390-et neki is azt tanácsoltam, hogy full gold úgy ér valamit csak az a tank
IS-7 találkozik a Maussal! IS-7 alfa sebzése: 490 prémmel 390 (Maus hp: 3000)
Találkoznak:
Régen: IS-7 lő 7 lövést Maus meghal
"Új": IS-7 lő 8 lövést Maus meghal
Nincs érdemi változás, de a sírás ugyan úgy megmaradna.
Bérbe vehet? reklámfelület...
De mint mondtam én semmilyen modot nem használok, így nem jelzi semmi hogy mivel lőttek rám, nincs töltésidő mutatóm, nincs gyenge pont mutatóm, nincs olyanom, ami mutatja az ellenfelek lövegeinek irányát.
Ha látom, akkor annak megfelelően mozgok de ezeket modokra bízni valahol nagyobb gyengeség szerintem, mint a gold lőszer használata.
Mivel ezek nem részei a játéknak, a szabályrendszernek.
Lehet éppen 0.5% kellett neki és nem akarta a véletlenre bízni azt a csatát,nincs ezzel gond szerintem.Én is így tennék.
Bár nekem még a 2 is elérhetetlen<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Csak a játékosok állománya vegyes kissé. <#vigyor0>#vigyor0>
Kikukázni nem fogják mert van olyan noob aki meg szeretné szerezni, az egy másik dolog, hogy nem tud majd vele mit kezdeni mert alkalmatlan a jelenlegi játékba.
Ha Te választhatsz a szopás = elavult tank (e100, Maus, Type 5 Heavy) vagy a élvezet = medek, gyors nehezek között akkor az már csak a Te bajod ha a szopást választod
Ebből is látszik, hogy ez csak egy játék.
A valóságban nem volt olyan taktika, hogy riszálom a tankom seggét, hogy a velem szemben 10 méterre álló ellenfél nehezebben lőhessen át.
És bizony ha meglátott egy erősebb páncélzatú ellenfelet egy tankparancsnok, akkor a legnagyobb átütésű lőszert töltette be a lövegkezelővel.
Hogy miért? Azért, mert akinek már megvan ő is azt használta, így a tankhoz kapcsolt sebzésérték megemelkedett amit Te normál lőszerrel nem tudsz elérni, így nem lesz gun mark.
Nehezek közül az is7 meg e5 ami még a goldspam ellen is véd valamennyire.
Ha olyan tankkal játszol amit normál lőszerrel is átütnek, akkor majd nem fogsz sírni a gold miatt....
Az meg, hogy a játék változik azt vagy elfogadod és változol Te is vagy abbahagyod
Ezen a gold lőszerek távolságfüggő balansza sem segítene.
Sajnos ez van. Nem fognak a mausra meggymaggal lövöldözni, ha van a fedélzeten olyan lőszer, ami biztos átüti.
Amióta a játék megjelent, azóta folyamatos a balanszolás minden téren. Átütés értékek, sebességek páncélok szinte minden paraméter változik folyamatosan, ebbe simán belefér, hogy a kumulatív, és nehézfém magvas lövedékek átütési értékeit is balanszolják.
Nyilván ha egy lőszer átütése a kinetikus energiától függ, ami a távolsággal csökken, akkor jogos hogy ezt a játékba is beépítsék.
Bár itt száz méterekről beszélünk, szemben a valóság kilométeres távlataival, de valahogy implementálni akarják ebben a szűk játéktérben is ezt a hatást.
Ettől függetlenül ugyanannyi prém lőszerrel fogsz találkozni a jövőben is, jobb ha tudomásul veszed, és alkalmazkodsz. Bár én nem nagyon érzem azt, hogy bármiben alkalmazkodnom kellene, mert soha nem mérem patika mérlegen, hogy éppen ki lőtt rám, és mivel.
Igaz, hogy semmiféle modot nem használok, de érdekes módon így is élvezem a játékot.
Ha meg már nem fogom élvezni, keresek mást.
Nehogy már megpróbáld előírni a többi játékosnak, hogy a szabályok közül melyek használhatóak, és melyek nem, amikor ellened játszanak! Röhej.
Te használod a sakkban a bástyát, vagy a királynőt? Pedig mennyire frusztráló már, hogy át tudnak ütni az egész táblán.
Fordítsd a "nemszeretem" energiádat inkább a csalókra, a szuper képességekkel felruházó aimbotot használókra, a falon átlátókra, a fel nem spotolt ellenfeleket megmutató, jelző modokat használókra, és még sorolhatnám.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA