World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja amúgy a typenál 7.1ben ne arra számíts hogy soha többé nem fogsz egy rakatot látni T8 csatában, hanem arra hogy elõ fog fordulni T10ben is.

WoT: Nishizumi77

Mivel orosz oldalon az in developmentben 2011 december volt írva ezért szerintem oda jövõ héten jön. Mi meg tegyük össze a kezünket hogy mi is megkapjuk, bár a 7.0 EU késés miatt az lenne a minimum ha mi kapnánk meg elsõnek de ez úgyse lesz, oroszok elõször.
De legalább az usánál hamarabb megkaphtnánk.

Master91
KV-3 az igazi gyufa volt...
Jah most esik le hogy mindenkinek van pénze prémiumra és kifizetni a 1030 kredites töltényeket. Nyomtam 900xp csatát -2000ért. Szóval ha 2x játszol Vk-val akkor utána érdemes KV-val hogy legyen pénzed töltényre.

Én inkább lövök kisebbet(100HP), gyorsabban(2mp) negyedannyiért(252). T9nél meg fel rakom, de amint tehetem rámegyek a 128-ra és pont.

Én repairert szoktam elsõnek. Aztán utána szerintem mindegy.
A rejtõzés nem olyan fontos egy heavy tanknak. Eleve nem valami jó a rejtõzésük az adatok alapján (az anomálikát most hagyjuk) és amúgyis a támadás a feladatuk, ami álldogálva meg nem nagyon megy.
A tûzoltásnál úgy vettem észre, hogy ha van ez a skill, akkor a modulok nem azonnal, hanem csak 2-3 másodperc után kezdenek el sérülni. Több idõd van oltókészüléket aktiválni. De ez nem biztos, mert a KV-3 óta nem szoktam olyan gyakran kigyulladni.
Nem kell maus akkor miért nyúzod a VK ausf.Bt?

nc...

"köcsögök"
"szarjukat"

ha szar, akkor miért nem tudod kilõni? és más miért tudja? kb ennyi lenne...

Nah látom az MNT klánba rengeteg az idióta.

sagal74 (19:44:50) Nagy pofád van az szent, de tudsz is szopni rendesen.

Gratulálok errõl szól a játék.

Nincs semmi más baj velük, csak az, hogy jóval nehezebb kilõni õket mint egy Tiger2-õt vagy Ferdinandot. Ami teljesen nevertséges.

A másik szánalmas dolog a random faktor. Az imént belelõttem hármat a Pershing 160penjû ágyújával egy IS-4 100mm vastag seggébe. Semmi se történt. Annyira random a sebzés, hogy elveszthetem a lövegem áthatolási képességének 40%-át? Háromszor egymás után? Lószar.

Sippie
és legénységnek milyen skillek ajánlottak?
Hi.Sztem csak arról van szó,h így gyorsan és sok(az egyenlet alapján bejött)pénzt tudnak beszedni.Engem is zavar,mert elég jók+gyorsak+fordulékonyak és jó a páncéljuk is a tier 6-7hez.

7.1 patch mikor jön már? Rohadtul elegem van már a Tájpokból. Nem gondolták át az orosz fejlesztõk, hogy nem jó ötlet berakni Tier8-ra egy olyan tankot, amit a Tier 6-7as tankok fegyvereivel leetetlen megsebezni? Bazki, Tier8-as Pershing 160-as penjû lövegével nem bírom sebezni ezezket a köcsögöket, nemhogy szembõl de elõrõl-oldalról sem.

És bírom amikor a Tájp tulajok mentegetik itt a szarjukat, hogy nem is túl tápos.Hát tényleg nem, csak éppen medium tankal nem lehet kilõni õket, kizárólag hátulról és oldalról, ettõl eltekinve minden rendben van velük. Közben meg dicsekszenek, hogy több acélfal medáljuk van vele, mint a heavykkel. Hát nem véletlenül, basszus.

A Vk4502 Aufs A szerintem elég jó harckocsi. Az egyik kedvencem lett. Tier 8-as heavyhez képest jó a mozgékonysága. A páncélzata elfogadható, ennél a harckocsinál is érzõdik a kisebb lövedékkompenzáció. Még mindig bugos, elnyeli a lövedékeket és nincs elöl az erõátviteli rendszere. A 10,5 cm Kwk45 L/52 elfogadható löveg. A lövegcsõ negatív irányzása nagyon rossz, kb mint az IS-3-asé.

A Vk4502 Aufs B-t most nyúzom. Összességében ez se rossz. De lassú. Ez fordul és ez gyorsul a legrosszabbul a tier 9-es heavyk közül. Beforgatni nem érdemes, mert elég könnyen átlövik az oldalát. Ha takarva van az oldala, akkor be lehet forgatni, csak nincs sok értelme, mert a hátul lévõ toronnyal nem biztos hogy rálátsz a célpontra. Elég gyakran ütik ki szembõl a motort. Eddig annyiszor lõtték ki mint a KT-n és a Tigrisen együttvéve, pedig azoknál is van elöl motor a meghajtás miatt. Állítólag szembõl erõsebb mint a többi tier 9-es. A teknõ eleje talán erõsebb egy kicsit mint mondjuk az E-75-nél, de nem sokkal. Cserébe ott van a homlokpáncélon a géppuska ami gyenge pont.
De a többi tier 9-es heavy tank mellett egyszerûen nem alternatíva.
Ha mozgékony tier 9-es heavy kell akkor a T34-et választom. Ha olyan amin a löveg gyors, pontos és megfelelõ átütõ erejû akkor megint T34-et választom. Ha olyan kell ami szembõl erõs akkor inkább E-75. Ha pedig olyan ami körkörösen védett akkor IS-4. Nálam az a van, de minek kategória.
Plusz még a Vk4502 Aufs B szerintem iszonyatosan ronda is. Biztosan nem tartom meg.

Mausom nincs, de nem is lesz. Olyan ocsmány kinéztû harckocsit mint az nem fogok venni. Arról majd ír az akinek van.
Sippie
lehet úgy gondolta hogy a 10.5-re nem érdemes menni, egybõl 12.8-ra mennyek 😄
Sippie
nem érdemes? 😮 sima tigris vonalat is viszem, az le van maradva kb 70k xp-vel, mire eljutok a KT-hoz, azért érdemes lenne a kisebb 10.5-öst kifejleszteni, nem? Mondjuk nézegettem valóban a 200mm front után elég gyérnek hat az a 120 döntötten, bár nem tudom hány fokos. Emlékszem T32-vel mennyit szoptam a 200-as átütési ágyúval, úgyhogy lelkileg már látom magam elõtt a további szopást, de mivel a tigerP-t is lazán bedobja T10 közé, akkor már úgyis mindegy melyikkel vagyok.
Dehogy nem érdemes! Azt ne mond hogy a VK4502P Ausf.bn meg majd szintén stock 88al akarsz játszani és kifarmolni kb 15k + 46k xpt kicsit meredek T9ben. Az jár jól aki KTn már kifejlesztette az ágyúkat.

Master91
Milyen új skillek jöhetnek? Ezt már akartam kérdezni
Olyan nincs hogy spotting range. View range azaz látótávolság ami nem lehet több 500mnél.

Készülj fel a VK nagy visszaesés a Tigrishez képest. Ha jól játszol vele kellemes tank lesz, de a löveget nem érdemes kifejleszteni rá.

A spotting range-t a view range-bõl kell kiszámolni. 😊

Sippie
a kiegészítõknél +% view range van írva, nem spotting range
Sippie
Na nemsokára lepasszolom a TigerP-met, egy ausf A-ra, a legénységnek még nincsenek másodlagos skilljei, mit érdemes adni tudván hogy elõbb vagy utóbb Maus legénység lesz belõle? Amcsi legénységnél elkúrtam mert rejtõzést is adtam, pedig valszeg 0 értelme van egy heavynél. Vagy érdemes megvárni amíg új skillek jönnek?
Én nem mondtam hogy nem érdemes. Csak amit Mal írt az nem úgy van.

Sippie
fölösleges lenne, a VGA beállítással úgyis lehetne trükközni, gamma fel aztán jóéjszakát.
noname23
Érdemes minél jobbá fejleszteni mert 400men nyilt teremen még egy E75öt se látsz meg annyira jó az észlelési távolságod.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ez nem így van. A saját látótávodat nem határozza meg a periszkóp azok csak az észlelési távolságot növelik ami nem mehet 500 fölé. Szóval bármit teszel rá az 500m marad. Az azon kívüli ellent egy csapattárs deríti fel neked.

Kihagytad az egyik legnagyobb gyenge pontot, én a 75mmes ágyút céloztam ott simán átütöttem másik B1el.

Üdv!

Én csípem a játékot, most panther, tigerp ágon nyomom, arty-kat jó wot-oshoz méltóan ütöm vágom, ahol tudom, de egy vmi hiányzik. Egy jó éjszakai pálya, mondjuk Himmeldorf éjjel, hiányos közvilágítás, talán még egy kis köd...csak a hangulata miatt :-))

Viszont bajba vagyok a tigerp után köv. tankokkal, vki tudna róluk írni vmi biztatót, mert a tiger2, e75 tankokhoz képest kissé gyengébbeknek tünnek. Ezért gondolkodom, h. az orosz heavy ág helyett a sima tiger-rel próbálkozom...
De én lightal nyomtam 😄
Ferdivel is lõttem össze 10k xpt 😛

Sziasztok.
Párhete be volt írva ide a DaoPay fizetési mód teljes leírása.
Sehogy nem találom.
Megtenné valaki hogy újra felteszi ide.
Köszönöm,és boldog karácsonyt mindenkinek.
noname23
Mines-on nagy nehezen felszenvedünk a hillre és spottolom a gwnoobernek a E75-öt meg Ferit hogy segítsen kilõni de nem miket lõ ki helyette a nagyon veszélyes JGPIV-et és a VK3601-t aztán meg a KV3-at nekem kellett meg a többinek kilõnünk persze a végén õ vigyorog 6killel hogy milyen ügyi volt.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

vinki1
Azért Type-ot es a Lövét is szépen tudom operálni a T-43mal 100mm löveggel

PsyhoApu
Mókás járgány. Fix 15k nyereség átlagosan. Ha találkozol egy azonos típussal, akkor viszont mókás. Nagyon nehezen sebzitek egymást. Td-k csemegézik, viszont mindig top tank.

http://kutyuszoba.blog.hu/

vinki1
Ez már csak igy van!!

Koridor
A közepe meg type-okkal.

már most így van, high tier tele van löwékkel, t59-el, low tier meg t-127-el

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Master91
Win!
az ilyen fájtokat elviseném, tipikus cél lövölde volt 😄 kár h mire észrevettem h a KT lövi a seggem késõ volt.. a legvége meg lol, nem néztem mennyi hpm maradt.. so lame 😄😄😄
Master91
Nagyon kell az ezüst tier 8 felett. Hiába vagy pro.
Master91
Vereség
Csata: Westfield Sunday, December 25, 2011 5:55:32 PM
Jármû: PzKpfw B2 740 (F)
Szerzett tapasztalat: 169
Szerzett kredit: 8,710
*Javítás:
PzKpfw B2 740 (F) jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2,014
*Megvásárolva:
A lõszerek PzKpfw B2 740 (F) jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 26
Aranyos kis jószág! Ráadásul elcsesztem 😄
Úgy tudom, hogy a látótávot érdemes 500m fölé emelni a kiegészítõkkel. Az észlelési távolság nem lehet nagyobb, de a társunk által látott ellenséget látni fogjuk 500m felett is.
A Pantherem látótávolsága kiegészítõk nélkül 430m.
A periszkóppal (+25% = 107,5m) 537,5m-re emelkedik.
Az optikával összesen (+10% = 43m) 580,5m.
Ha ezek nem lennének rajta, akkor hiába vannak felderítve 430m feletti látótávolságban, csak a térképen fogjuk látni a piros foltot.
köszönöm
Koridor
Fasza, majd tele lesznek a csaták goldos tankokal, mert azzal fognak farmolni.

Peter_Waffen

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Master91
Meg vettem! Elsõ csata jó volt, csak elbénáztam 😄 Fog tetszeni a kis hosszú puska.
Master91
Hm. játék beli neved? 😄 utánna néznék. erõsen gondolkodok rajta. aranyat úgy se tudnám másra költeni.

más: van valami mód, ami ki számolja a csata végén mennyi hozam volt? automatice levonná a hozott ezüstbõl a szervízelést + lõszert. ne kelljen nekem fejbe számolni 😄
én teljesen rákattantam annyira könnyû vele játszani, még a duplázókat sem futottam le mással, mondjuk a 2.8-as kill/turn arány elég jól tükrözi, hogy mennyire durva jószág, ha meg plecsni mániás vagy mint én akkor meg pláne jó választás mert átlag két körönként hoz egyet abból is. :-)

5x-ös szorzóval szépen jön az xp, egyszer…

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Master91
1080 goldom van, nincs ezüst probléma, de lassan már tier 8 két tankal is ,és be akarom alapozni a stabil gazdaságom. mostanába újra grillezek, jól is jön a lóvé. lehet meg érné most a 625 goldos B2õt meg vennem hogy még stabilabb anyagi helyzetem legyen? 😄 Másra úgy se tudnám el költeni az aranyam, csak arra, hogy a célzás gyorsítót meg ilyeneket elpakoljam a következõ tankomra. 2500 aranyat meg 1 havi prémiumra nem fogok tudni össze szedni csak 2 év múlva, fõleg ha már nem lesz nagyon bónusz kódos cucc...