World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
De legalább az usánál hamarabb megkaphtnánk.
Én inkább lövök kisebbet(100HP), gyorsabban(2mp) negyedannyiért(252). T9nél meg fel rakom, de amint tehetem rámegyek a 128-ra és pont.
A rejtõzés nem olyan fontos egy heavy tanknak. Eleve nem valami jó a rejtõzésük az adatok alapján (az anomálikát most hagyjuk) és amúgyis a támadás a feladatuk, ami álldogálva meg nem nagyon megy.
A tûzoltásnál úgy vettem észre, hogy ha van ez a skill, akkor a modulok nem azonnal, hanem csak 2-3 másodperc után kezdenek el sérülni. Több idõd van oltókészüléket aktiválni. De ez nem biztos, mert a KV-3 óta nem szoktam olyan gyakran kigyulladni.
"köcsögök"
"szarjukat"
ha szar, akkor miért nem tudod kilõni? és más miért tudja? kb ennyi lenne...
sagal74 (19:44:50) Nagy pofád van az szent, de tudsz is szopni rendesen.
Gratulálok errõl szól a játék.
A másik szánalmas dolog a random faktor. Az imént belelõttem hármat a Pershing 160penjû ágyújával egy IS-4 100mm vastag seggébe. Semmi se történt. Annyira random a sebzés, hogy elveszthetem a lövegem áthatolási képességének 40%-át? Háromszor egymás után? Lószar.
És bírom amikor a Tájp tulajok mentegetik itt a szarjukat, hogy nem is túl tápos.Hát tényleg nem, csak éppen medium tankal nem lehet kilõni õket, kizárólag hátulról és oldalról, ettõl eltekinve minden rendben van velük. Közben meg dicsekszenek, hogy több acélfal medáljuk van vele, mint a heavykkel. Hát nem véletlenül, basszus.
A Vk4502 Aufs B-t most nyúzom. Összességében ez se rossz. De lassú. Ez fordul és ez gyorsul a legrosszabbul a tier 9-es heavyk közül. Beforgatni nem érdemes, mert elég könnyen átlövik az oldalát. Ha takarva van az oldala, akkor be lehet forgatni, csak nincs sok értelme, mert a hátul lévõ toronnyal nem biztos hogy rálátsz a célpontra. Elég gyakran ütik ki szembõl a motort. Eddig annyiszor lõtték ki mint a KT-n és a Tigrisen együttvéve, pedig azoknál is van elöl motor a meghajtás miatt. Állítólag szembõl erõsebb mint a többi tier 9-es. A teknõ eleje talán erõsebb egy kicsit mint mondjuk az E-75-nél, de nem sokkal. Cserébe ott van a homlokpáncélon a géppuska ami gyenge pont.
De a többi tier 9-es heavy tank mellett egyszerûen nem alternatíva.
Ha mozgékony tier 9-es heavy kell akkor a T34-et választom. Ha olyan amin a löveg gyors, pontos és megfelelõ átütõ erejû akkor megint T34-et választom. Ha olyan kell ami szembõl erõs akkor inkább E-75. Ha pedig olyan ami körkörösen védett akkor IS-4. Nálam az a van, de minek kategória.
Plusz még a Vk4502 Aufs B szerintem iszonyatosan ronda is. Biztosan nem tartom meg.
Mausom nincs, de nem is lesz. Olyan ocsmány kinéztû harckocsit mint az nem fogok venni. Arról majd ír az akinek van.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Én csípem a játékot, most panther, tigerp ágon nyomom, arty-kat jó wot-oshoz méltóan ütöm vágom, ahol tudom, de egy vmi hiányzik. Egy jó éjszakai pálya, mondjuk Himmeldorf éjjel, hiányos közvilágítás, talán még egy kis köd...csak a hangulata miatt :-))
Viszont bajba vagyok a tigerp után köv. tankokkal, vki tudna róluk írni vmi biztatót, mert a tiger2, e75 tankokhoz képest kissé gyengébbeknek tünnek. Ezért gondolkodom, h. az orosz heavy ág helyett a sima tiger-rel próbálkozom...
Ferdivel is lõttem össze 10k xpt 😛
Párhete be volt írva ide a DaoPay fizetési mód teljes leírása.
Sehogy nem találom.
Megtenné valaki hogy újra felteszi ide.
Köszönöm,és boldog karácsonyt mindenkinek.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
http://kutyuszoba.blog.hu/
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csata: Westfield Sunday, December 25, 2011 5:55:32 PM
Jármû: PzKpfw B2 740 (F)
Szerzett tapasztalat: 169
Szerzett kredit: 8,710
*Javítás:
PzKpfw B2 740 (F) jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2,014
*Megvásárolva:
A lõszerek PzKpfw B2 740 (F) jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 26
Aranyos kis jószág! Ráadásul elcsesztem 😄
A Pantherem látótávolsága kiegészítõk nélkül 430m.
A periszkóppal (+25% = 107,5m) 537,5m-re emelkedik.
Az optikával összesen (+10% = 43m) 580,5m.
Ha ezek nem lennének rajta, akkor hiába vannak felderítve 430m feletti látótávolságban, csak a térképen fogjuk látni a piros foltot.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
más: van valami mód, ami ki számolja a csata végén mennyi hozam volt? automatice levonná a hozott ezüstbõl a szervízelést + lõszert. ne kelljen nekem fejbe számolni 😄
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…