World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha csak szembõl tudod lõni, hajtsál neki a francba. Te vagy a nehezebb, a kupola környékét meg simán át lehet lõni. VK DB-vel is ezt csinálom, ha nem tudom megkerülni. Ha nem is nyírom ki, legalább jól összelövöm elõtte.

Ha meglesz a hosszabbb ágyú, akkor meg majd a homlokpáncél felsõ harmadát próbáld eltrafálni, az gyengébb a többi részénél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

szóval sztem nem érdemes megvenni BL9et

ha már összeszedtél 44k xpt akkor már az a 20k plusz semmi se lesz. sztem nem volt annyira vészes 122mm-el összeszedni. viszont ha szenvedésnek érzed nagyon kárpótolni fog a BL10. brutális. ISUval elég sokszor berak top tanknak is és akkor aztán pusztítasz one shottal mindenkit. na meg a nagy tankok amiktõl eddig menekülni kellett most csak pislognak mikor szembõl hpjük nagy részét lekapod úgy hogy azt se látták honnan lõttél.

Sippie
ó hát a 175-ös pen az bõven jó, csak a gyengepontokat kell eltalálni, tudod az a 2 pixel, 500 méterrõl 😛 ha eljutok odáig, nekem tuti fentmarad az alap 152-es, aztán hajlok arra hogy free-bõl az ágyút veszem, 15k-et meg valahogy összehozom láncra
flashpointer
nem bírja el, kész szenvedés eljutni addig, állandóan t10 csatába tesz be , 170es pennel meg aztán sokat lehet... meg még nem is fordul meg döglassú is 😊 Nyugtató ott kell legyen kartávolságon belül mindig.

Emancipate yourself from mental slavement!

Én úgy emlékszek hogy kell hozzá a lánctalp, vagy pedig a plusz felfüggesztés ha elég burzsuj vagy.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sippie
azért nem olyan bonyolult megnézni az alapágyú és BL10 tömegét, és összehasonlítani a weight/limittel.
De nem, nem bírja el
Zegi Norbi HUN
Csatlakozom<#eljen>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Bugi Misi
Muszta írjál vissza privik thx

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ilyen napi 2-3 arty szoktam még most is látni akik kérdezgetik hogy hogyan lettek kilõve, amikor senki se spottolta õket. Nem tudom hogy ezek a marson élnek esetleg?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Egy kérdésem lenne az ISU152-vel kapcsolatban,bár sejtem a szomorú választ. :-(

A BL10-et elbírja a gyári felfüggesztés ?
(ha igen,akkor a BL9-et kihagynám,viszont ha nem akkor jöhet a BL9,aztán majd azzal gyûjtöm az xp-t mert ez a d25 tier8-b an már elég soványka.)
Van 40K free xp-m de azt a KT-re tartogatom.Azzal egybõl fullosan szeretnék menni.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nice😊Csalás?Amikor kidugom az orrom és 4-en ugranak rám?😊Az bizonyára a standard😊

hej nincsen annál szebb amikor kicountereznek egy artyt és utána neki áll hõbörögni, hogy csalás és még az után is megmagyarázza miután közlöd vele, h -vissza jött a tracer, olvass utána-, bár saját artyt szedtek ki, de az érzés így is megfizethetetlen :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Pales27
Igen én is minden heavy tanknál a javítást választom elsõnek, de az orosz heavyknél a rejtõzés is jó lehet, mivel sokkal jobban rejtõznek, mint a német heavyk. Tûzoltás skillt pedig annyira feleslegesnek tartom, hogy inkább ki se választottam 3. skillnek inkább hagyom gyûlni az xp-t az új skilleknek.
Azt vettem észre, mintha orosz oldalon több idõm lenne megnyomni a poroltót modulsérülés nélkül, mint a németeknél. Nem tudom, hogy így van-e

Itt van ni!

IS-4 opéskodik
Nyilván ha mégjobban pattognal atankok akkr a WG még több creditet akar lenyúlni (lõszerköltség).

Kevésbé látványos mint a tankok bevételeinek a csökkentése, de pont ugyanolyan hatásos 😊

Jó kis gép ez az AMX 13 90 nagyon jókat neveten azon hogy a nagy tankok le se szarnak én meg szépen lebomtom õket 😄

Kétféle képpen lehet a szöget mérni:
1. Vízszintestõl, mint a matematikában. Én ezt használom.
2. Függõlegeshez képest. Szerinem te erre gondoltál.

Amit én 30°-nak írtam, az nálad 60°. Ez a 30°/60° (nézõpont kérdése) megegyezik a T-54 homlokpáncéljának a döntöttségével. A jugó teszteken a 8,8 cm Kwk43 L/71 nem volt képes semmilyen távolságból átütni a 100 mm vastag 30°-os lemezt még APCR lövedékkel se. Úgyhogy 1 km-rõl biztosan nem ütötte át a 30°-os 90 mm-es lemezt.
Nem baj jöhet ennek ellenére. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Erõs napszélben esetleg.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Igazad van.Merry chritmas.Akkor marad az,h lesz a Kt-nak átütõereje.

A 88mm Kw.K.43 L / 71 a 90mm es 30° ban döntött páncélt már 1000 méterrõl is simán át tudta lõni....
Megjöttem az anyósoméktól! <#nevetes1>

Gyõzelem!
Csata: Swamp 2011. december 25. 20:39:29
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 10 230 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 433
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kolobanov Kitüntetés

Fel akartam lõni a replayt, de tulajdonképpen nem túl látványos a 8 kill ellenére sem. <#nemtudom>
Érdekes, szerintem mi nem ugyan azon a teszt szerveren játszottunk 😊

Tömör vélemény a 7.1rõl: 1 rakás szar. Laggol szaggat és tele van terminátor tankokkal. Sztem a fejlesztõk a Puskákkal tankok ellen címû orosz filmen nõttek fel.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Na igen, kár sírni hogy csak a ruszki tankok kaptak, mert szerintem az E széria egy némely tankján nem az éhes legénység eszi meg a betévedõ lövedékeket.

noname23
Megnéztem nem csak az oroszok kaptak az amcsik is szóval ennyire nem kéne sarkítani mert azért németek is vannak ott alacsonyabb tierben az E széria meg biztos hogy megkapta egyedül a KT és a VK45P amirõl nincs hír de megkérdezem fórumon.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Azért nem mondanám hogy egy T9-10es tanknak ne lenne jobb lövege.

Valószínûleg leverné a lánctalpat. A valóságban ez is épp elég probléma lehet. Más baja nem biztos hogy lenne. Még annyi, hogy amit az elõtétpáncél mögötti rekeszekben tároltak megsemmisül.
Amúgy 45 kg-os 15 cm Kwk44 lövedéke.
Hi.Boldog karácsonyt elõször.
1:Már 1 párszor kérdeztelek.Válasz is volt.😊
2:Azt írtad a KT a tierje legjobbja.Remélem ez még áll😊Bár szertintem is.
Viszont,most nincs bennem annyi löket,h tovább menjek.Sztem a credit vissza lett véve.Nem fogok 1hétig kínlódni😊Majd tavaszra meg lesz a Tier 9.
3:Én is abban bízok,h a KT már odacsap az asztalra.Jobb lövege nincs a tier 9-10nek.A Hp meg nem érdekel.Ha van rá mód nem megyek szemben,viszont legalább ott lesz a löveg.
4:Mindig amikor jobb tankom lett azt hittem,h na majd most.Erre bejött +1 tier.Sajna 60%-ban ma már megkapom a tier 10-et.
5:Vki írta,h a RU szerveren sokan vannak=általában a tier a tierje ellen megy.De jó lenne.Ilyenkor van sikerélmény.Ma volt kb 10party,amikor egymás után én voltam a top tier,ami jó.a:Csak néztem,h karácsony van?Volt is sikerélmény.b:Ha én vok a nagy valahogy mindenki rohan.Mintha lenne 1 prém/250gold:Ha 2 perc alatt kilõnek,akkor megkapod.Hihetetlen.Az,h írok a c6ra,gyakorlatilag idõ veszteség.Nem számít,így prémesként annyi maradt,h sebezzek amennyit tudok és kijön +ba.ha meg nyertünk akkor ajándék,de sztem sokszor csak a szerencse,noob dolga volt😊

noname23
Ez a wot itt nem csak felszívódik bakker de el is tûnik<#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Mint KT tulaj, igazolom. Egy átlagos (én) játékos simán, ráadásúl akár szembõl is.
Jó de ha úgy nézzük hogy kilyukasztotta mert ott volt a lyuk akkor csak sérülnie kéne, egy 50-60 kilós gránát nem szívódik fel csak úgy.

WoT: Nishizumi77

Ha már említetted a realisztikusságot: ez pont az. 😊
A 15 cm Kwk44 L/38 gyenge löveg volt, 1 km-ig elmaradt még a 8,8 cm Kwk43 L/71 átütésétõl is. Nem valószínû, hogy átütött volna 90 mm vastag 30°-os páncélt, erre a Kwk43 is csak APCR lõszerrel kb 100 méterrõl lehetett képes. A 15 cm-eshez pedig még ûrméret alatti lövedék se volt. Legalábbis nem sehol nem írják hogy lett volna.
Én ma nem kösz, az imént háromszor lõttem a lövegemmel 0 sebzést az IS-4 seggére közvetlen közelrõl, úgy hogy 60 mm-volt a különbség a lövegem átütése és a az IS4 páncélvastagsága között, a lövegem javára. Ezt nevezik az orosz fejlesztõk "random" faktornak.

http://worldoftanks.eu/news/701-v-70-release-plan/ itt le van irva, hogy ki kapott ilyen pancelt.
Az normalis dolog, hogy kozelharcban en Maussal ez ellen IS7el 10 lovest valtottunk kb mire meghalt az IS7, ugy hogy mar le volt sebezve valamelyest?? Ez mar nagyon szurrealis...
Pedig full Tiger IIvel lazán le lehet rendezni 1 typeot.

Az orosz harckocsik oldalán az elõtétpáncél jóval vastagabb volt mint a németen.
Az IS-3-ason 30 mm vastagságú. Az IS-7-esen nem tudom pontosan mennyi, de szerintem annál is legalább ennyi vagy több. A németeknél meg 5-10 mm-es. Az E-100-asnál talán 55 mm volt a kötényezés, de ez is ugyanúgy benyeli a lövéseket, távolságtól és lövegtõl függetlenül.
En ugy tudom hogy IS3, IS4 is megkapta ezt a szaros pancelt, meg kene nezni a 7.0as patch leirasaban, de en ugy emlekszem hogy megkaptak.
Tényleg ma vki T6 company?

Csak ismételni tudom magam,pénzért kapnak 1 jó tankot.Én sem szeretem õket 1vs1-ben.Körbetáncolnak,jó a védelmük és a sebzésük.Jelenleg full Tigerrel megyek,de kevés ellenük.(érdekes,ha nálunk vannak bénák).Jobban szeretek KT,vagy akár Löwe ellen menni,ott sincs sansz,de legalább megsebzem õket.
A csilingelõs crit 0 dmg-vel mikor lesz kijavítva?Ma 1 Kv-val volt 1vs1 kb 30méterrõl.Nekem volt 2 nulla critem,amíg õ szépen leölt.Azért Tigerrel ez már gáz.Na ez volt az utolsó csepp.Még 1 átutalásom lesz,mert prém nélkül(már olvastam)nem lehet haladni(pl:okos csapat,12-en 1 oldalt,2-3afk stb)
Newreg345:Nekem is volt anno Pz III/IV-el,h rámentem a KT-re,körbeautóztam és végülis sikerült nyerni a végén,de nem jellemzõ.
Egyébként persze,én is néztem pl:a KT,már rendelkezik a max ágyúval,ha kifejleszted,a Tier 9-10nek sincs jobb.Na jelenleg addig megyek.Mert valóban idegesít,h vannak akik 20-30-100csata után már T59-el jön és simán jobb nálam.Aztán megyek a páncélvadászokra.

IS-4 oldalán szerintem nincs ilyen armor, annak csak szimplán a lánctalpa nyeli be a lövéseket, mert az oldala elég kis terület. Tornyáról meg pattog minden.

Nekem is a tököm tele van vele, IS-3at oldalba lõttem E-100 150es APjával, lepattanást jelzett de ott vigyorgott az oldalán egy bazi nagy lyuk. Nagyon realisztikus.

Sippie
??
akkor ezért nyel be minden rohadt lövést az IS4?
Sippie
én azt T29-nél használtam, maradtam a 90-esnél mert oda bõven elég volt. Magas szinten már szerintem úgyis minuszos lenne, akkor már legalább sebezzen valamit (illetve legalább fejlesszem ki, hogy a KT annyival is beljebb legyen a hosszabb változathoz) Igazából nekem sincs kreditem, sõt egyre kevesebb, de van KV-m, még a régi M4A2E4 agy mi az isten is megvan, amit anno prémként kaptunk, úgyhogy a kreditfarmolás az benne van a pakliban.
Ez a spaced armor igazsagtalan huzas volt a wargamingtol, orosz heavykre raraktak, de pl a nemetekre meg nem. Ez azt jelenti, hogy az IS7 panceladatai, amik az oldalara vonatkoznak kb csak formasagbol vannak kiirva, ugy benyeli loveseket mint a huzat. Nem tudom mire volt ez jo, 300 meter folott mar igazan nagy szerencse kell ahhoz, hogy a maus loveggel meg tudja sebezni az ember, mert szembol is kurva kemeny.
tier9es ágyúk simán viszik azt a szart szembõl, de szerintem még a tier8asok is
Hogy legyen mit fejleszteni. Már nyáron el volt határozva, hogy az E-100 kifejlesztése után elkezdem a másik német ágat és addig haladok rajta, amíg nem jönnek a franciák. De a franciák csúsznak, úgyhogy haladok a terv szerint. De már csak 100k kell a Mausig, szóval három maximum négy nap múlva meglesz. Azután nem tudom mi lesz. Lehet megveszem az E-100-at, bár szerintem ez is ronda, de más nehéz harckocsi már nincs, amin fejleszteni lehetne.
Nem nehéz õket kilõni én már Pz 3/4-el is öltem egyet 50 %-ról.(Igaz ,hogy laggolt vagy csak noob volt és egyszer sem talált el de akkor is) Szembõl lehetetlen õket sebezni de oldalt és hátul bármi átlövi. Fõleg ,hogy rambóznak és általában õk rontanak be elsõnek így könnyen szét lehet õket kapni.