World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meglesz a hosszabbb ágyú, akkor meg majd a homlokpáncél felsõ harmadát próbáld eltrafálni, az gyengébb a többi részénél.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Emancipate yourself from mental slavement!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De nem, nem bírja el
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A BL10-et elbírja a gyári felfüggesztés ?
(ha igen,akkor a BL9-et kihagynám,viszont ha nem akkor jöhet a BL9,aztán majd azzal gyûjtöm az xp-t mert ez a d25 tier8-b an már elég soványka.)
Van 40K free xp-m de azt a KT-re tartogatom.Azzal egybõl fullosan szeretnék menni.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt vettem észre, mintha orosz oldalon több idõm lenne megnyomni a poroltót modulsérülés nélkül, mint a németeknél. Nem tudom, hogy így van-e
Kevésbé látványos mint a tankok bevételeinek a csökkentése, de pont ugyanolyan hatásos 😊

1. Vízszintestõl, mint a matematikában. Én ezt használom.
2. Függõlegeshez képest. Szerinem te erre gondoltál.
Amit én 30°-nak írtam, az nálad 60°. Ez a 30°/60° (nézõpont kérdése) megegyezik a T-54 homlokpáncéljának a döntöttségével. A jugó teszteken a 8,8 cm Kwk43 L/71 nem volt képes semmilyen távolságból átütni a 100 mm vastag 30°-os lemezt még APCR lövedékkel se. Úgyhogy 1 km-rõl biztosan nem ütötte át a 30°-os 90 mm-es lemezt.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2011. december 25. 20:39:29
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 10 230 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 72 433
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kolobanov Kitüntetés
Fel akartam lõni a replayt, de tulajdonképpen nem túl látványos a 8 kill ellenére sem. <#nemtudom>#nemtudom>
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Amúgy 45 kg-os 15 cm Kwk44 lövedéke.
1:Már 1 párszor kérdeztelek.Válasz is volt.😊
2:Azt írtad a KT a tierje legjobbja.Remélem ez még áll😊Bár szertintem is.
Viszont,most nincs bennem annyi löket,h tovább menjek.Sztem a credit vissza lett véve.Nem fogok 1hétig kínlódni😊Majd tavaszra meg lesz a Tier 9.
3:Én is abban bízok,h a KT már odacsap az asztalra.Jobb lövege nincs a tier 9-10nek.A Hp meg nem érdekel.Ha van rá mód nem megyek szemben,viszont legalább ott lesz a löveg.
4:Mindig amikor jobb tankom lett azt hittem,h na majd most.Erre bejött +1 tier.Sajna 60%-ban ma már megkapom a tier 10-et.
5:Vki írta,h a RU szerveren sokan vannak=általában a tier a tierje ellen megy.De jó lenne.Ilyenkor van sikerélmény.Ma volt kb 10party,amikor egymás után én voltam a top tier,ami jó.a:Csak néztem,h karácsony van?Volt is sikerélmény.b:Ha én vok a nagy valahogy mindenki rohan.Mintha lenne 1 prém/250gold:Ha 2 perc alatt kilõnek,akkor megkapod.Hihetetlen.Az,h írok a c6ra,gyakorlatilag idõ veszteség.Nem számít,így prémesként annyi maradt,h sebezzek amennyit tudok és kijön +ba.ha meg nyertünk akkor ajándék,de sztem sokszor csak a szerencse,noob dolga volt😊
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
WoT: Nishizumi77
A 15 cm Kwk44 L/38 gyenge löveg volt, 1 km-ig elmaradt még a 8,8 cm Kwk43 L/71 átütésétõl is. Nem valószínû, hogy átütött volna 90 mm vastag 30°-os páncélt, erre a Kwk43 is csak APCR lõszerrel kb 100 méterrõl lehetett képes. A 15 cm-eshez pedig még ûrméret alatti lövedék se volt. Legalábbis nem sehol nem írják hogy lett volna.
Az IS-3-ason 30 mm vastagságú. Az IS-7-esen nem tudom pontosan mennyi, de szerintem annál is legalább ennyi vagy több. A németeknél meg 5-10 mm-es. Az E-100-asnál talán 55 mm volt a kötényezés, de ez is ugyanúgy benyeli a lövéseket, távolságtól és lövegtõl függetlenül.
A csilingelõs crit 0 dmg-vel mikor lesz kijavítva?Ma 1 Kv-val volt 1vs1 kb 30méterrõl.Nekem volt 2 nulla critem,amíg õ szépen leölt.Azért Tigerrel ez már gáz.Na ez volt az utolsó csepp.Még 1 átutalásom lesz,mert prém nélkül(már olvastam)nem lehet haladni(pl:okos csapat,12-en 1 oldalt,2-3afk stb)
Newreg345:Nekem is volt anno Pz III/IV-el,h rámentem a KT-re,körbeautóztam és végülis sikerült nyerni a végén,de nem jellemzõ.
Egyébként persze,én is néztem pl:a KT,már rendelkezik a max ágyúval,ha kifejleszted,a Tier 9-10nek sincs jobb.Na jelenleg addig megyek.Mert valóban idegesít,h vannak akik 20-30-100csata után már T59-el jön és simán jobb nálam.Aztán megyek a páncélvadászokra.