418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jah azt a küldit én T5 Arty-val toltam le, röhögtem én is a marhán akit szadiztam :D -
Plata #392477 Ez nagyon kolbász volt,de tényleg,sík barom volt.Kiment a nyílt mezőre,stunoltam és láncoltam sokszor,a csapat meg adta neki az áldást,de tök fasza volt mert rengeteg lövés lepattant róla,így jó párszor telibe tudtam nyomni mire kifeküdt.
Most 38.81 az m40 újratöltési ideje,asszem,ezt a marhát több mint hatszor lőttem meg,hat lövés kellett a küldihez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.29. 15:27:21 -
Tieren belül illetve top tier-ként én sem panaszkodhatok az Arty-ra. Sajnos T5 felett nincs belőle, de itt T5 és T4 tankokat halálra tudom szivatni vele T67-et one shot-ra is rakom néha :D -
asolyom #392475 Hát ha olyan kolbász volt, hogy kiállt a nyílt mezőre.
Én is ma telepumpáltam ólommal (1815 dmg +halott parancsnok, és halott töltő) egy Type 4 Heavyt az Egérkémmel. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.29. 15:13:30 -
Plata #392474 Asszem 200 ezret kerestem a type4 lövésén,mivel kész lett rajta a küldi.
-
Plata #392473 Ezt mond annak a type 4-nek akit szarrá lőttem nyílt mezőn.
-
Ha elég nagy az Arty és gyengén páncélozott az ellen akkor simán ki lehet csapni, de a nehéz tankoknak már nem okoz akkor problémát mint régebben. -
Plata #392471 Artyval még mindig lehet vígan oneshotolni az ellenséget,megvolt m40 napi duplázója,vakon kicsaptam bokorból td-t amint elindult a csata és betöltött az ágyú.
-
Igen a sima marad ezt meg eladom amint lehet, KV85-el még nem tudom hogy leszünk barátok, de kell az IS-hez :(
Free-t modulokra szoktam néha tolni mint itt is a lövegre toltam, mert az alap egy szenvedés volt. Komplett szintet nem nagyon tudok, ahhoz még keveset játszottam.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.05.29. 11:21:08 -
Plata #392469 Én birom azt a térképet,bár igaz sok gyökér meghal ott mert vagy le esik a hídról vagy a vízbe fullad mert rossz helyen kel át. -
asolyom #392468 Nem értem egyébként, hogy mi a gond azzal a térképpel. -
Rammsch31n #392467 Lassan map se lesz... aztán csodálkoztok, hogy nincs hova rotálnia, és zsinórban megy ugyanaz... :D egyébként ennyi erővel még vegyenek ki párat, azok is legalább ennyire félre vannak csúszva a balance-szal. -
Erlenberget vegyék is ki. Szar map. -
Rammsch31n #392465 IS6-os bitte... bár én tudom használni így is... csak fairebb lenne. :)) -
asolyom #392464 Ahogy látom az IS-7 buffolásán is dolgoznak, remélem, hogy kap egy normálisabb ágyút, mert így gyakorlatilag használhatatlan. Eleve a 250-303 pen vacakabb, mint a többi hasonló HT-nál, és ráadásul még iszonyat pontatlan is. Esélytelen ezzel az ágyúval gyenge pontot eltalálni. Kíváncsi vagyok, hogy a KV-5-ből mit sikerül kiszülniük.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.29. 10:56:54 -
ha jót akarsz,megtartod a simát mert az S szarabb :)
és free xp-t csak modulra tolj vagy úgy ha kompletten átlépsz egy szintet,ha már csak a következő tankot kell fejleszteni sosem,legalább fejlődik a legénység addig is. -
Rammsch31n #392462 ...most olvastam h a ruszkiknál az első ranked season 7. hó 5.-én startol...ha akkor jön az EU-s is... pont jó, mert már nem lesz vizsgaidőszak. :D
Viszont ezek hülyék... Erlenberget is kiakarják szedni... + azt mondják, hogy az összes találat 5%-a csupán gold... lol... (persze, mert a pew-pew low tier tankok leviszik az átlagot. :D)
+ egyéb nyalánkságok itt: Q&A -
Talán 1 hét múlva. -
Hétvége ide, vagy oda a sok marha ellenére csak sikerült gyűjten egy kis xp-t. Rég váratott magára a KV1, hogy húzzam kicsit. Ki is húztam a KV1S-t belőle úgy 12K Xp kellett még és 16K+ XP-t rádobtam a KV1S-re is :) Nekem jól jött a dupla szorzó "minden" versenyre (na azért volt egy olyan rész amikor majdnem abbahagytam, de átfordult az RNG.... Hála a KV1-nek tellett az O-i és a KV1S fejlesztésére pedig csak az előbbire volt meg a zseton :D
Nekem valamiért az S nem fekszik, nem értem miért, de valami nem stimmel vele (lehetséges a legénység tunyasága okozza, de nem adja). -
Plata #392459 Nekem angol kéne. -
diegho™ #392458 Nem tervezek másik light ágat kihúzni, ráadásul a német ágon egyik tank sem tetszik különösebben. Ha netán újra lightokat húznék, akkor az orosz ág lenne az a ltwt miatt. -
WGL Grand Finals döntő volt :) -
Amcsi nehezeket buffot fognak kapni tier 8 tól fölfelé, a francia td-k meg tárasak lesznek tier 8 tól, top tiert buffolják Murazor szerint. -
Rammsch31n #392455 tudjuk már mikor jön a rankedes "pöcs"? :DDD -
Plata #392454 Mivel rohadt érzékenyek a moduljai és van prémje a javítás tökre érthető.
Prémmel meg prém tankkal úgyis gyorsan meg lesz neki a második harmadik skill. -
realcsabi #392453 Konkrétan egy darab ganaj az a legénység, szerintem azt a repair skillt sem gondoltad át teljesen, amikor elsőnek választottad. 
Egy álom az a tank, biával, látótáv-, és pontosságjavító skillekkel kezessé válik majd, javaslom hogy ha újraosztod a skilleket, a javítást hanyagold a 3-4. sor környékére. . :) -
Sosem gondoltam volna,hogy ezzel a foschtaligával valaha meglesz az ász 
Nem tudom,de nekem össze vissza lövöldöz ez az ágyú
igaz nincsen jó legénységem benne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #392451 Ilyen nekem is volt T34-el,több mint 8k bekapott sebzés jpze100-tól.
-
Ru251 tesztet pls. :D -
Azért vicces ez a 9 es is.
Szemből elég durva páncélja van.Tegnap meglett rá a repesz ágyú,hát így már elég szórakoztató
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt azt hittem vége a mókának
Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.28. 21:13:27 -
diegho™ #392448 Három T9-es lightot toltam eddig, azokról pár szó:
T49 - szerintem sokkal jobb, mint volt. A kis löveggel nagyon jól játszható, mindene megvan, ami egy lightnak kell.
13 90 - ez is sokkal jobb lett. Egyedül a látótáv necces, de 450m megvan, így nem annyira gáz, a töltési idő nagyon jó.
132A - ez egy rakás szar. A löveg nagyon pontatlan, a lövedék lassú, lassan is tölt, szerintem a 132 sokkal jobb T8-ban, mint ez T9-ben.
Egyik T10-et sem fogom megvenni, mert haszontalanok a jelenlegi állapotukban, de a T49, 13 90, 132 meg fog maradni, mert mindegyik kiváló és élvezetes. -
Plata #392447 Mi a ragya az a tornádó meg ding? -
Tornado Energy elég lazán nyert :/ Szegény Ding-es srácok le is léptek elég hamar. -
yossarianHUN #392445 Az Emil 2 hasa nedves papírzsepi, ha nincs hulldownban, semmi nehézséget nem okoz átlőni szemből. -
tutyimutyi2 #392444 Az mitől lehet hogy akár wot honlapján akár twich-en akarnám nézni a döntőt csak karikázik és nem képes elindulni? -
ilovearty #392442 Aimbot semmi mas. -
Plata #392441 Nem szoktam szemből nekik menni,bár annak a sutyerák angol td-nek szemből is sikerülni szokott átütni.
Már ha van kedve eltalálni,mert ha rossz kedve van akkor 5 méterről is inkább a holdat lövi be.
Sheridan-el már Emil2-t is sikerült szemből kiszedni,Sheridan alap ágyúja néha baromi durva tud lenni átütés szempontjából.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.28. 18:51:18 -
ilovearty #392440 Ha meglesz a 10-es majd meghivlak hogy lodd be szembol gold nelkul. Nem azt mondtam hogy belohetetlen de egy fogalmatlan hulyenek igenis nehez..... Lenne...
Lehet vele 3-4000 lepattanot osszehozni. -
Plata #392439 Én be sem léptem tegnapi próbálkozás óta. -
tutyimutyi2 #392438 Retardok ide vagy oda nekem speciel nagyon adja most a játék Leo-ra végre megvan a 300-as alfájú ágyú(az a 300 inkább a maximum 250-300között képes csak sebezni) minden meccsben összejön min 1,5k sebzés és győzelemnél prémium nélkül 50%os bosterrel 2k xp felett kapok :D