World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy játékba úgy vágsz bele, hogy ismered a szabályrendszerét, a játék adottságait, és elkezded, akkor nem nevezhetsz semmit unfairnak, amit a szabályok megengednek.
Illetve ha annak érzed, akkor az a te egyéni szociális problémád, attól még a szabályok nem lesznek érvénytelenek.
A sportszerűségről alkotott elképzelésed meg erre a játékra vetítve teljesen téves.
Van egyáltalán annyi magyar WoT játékos?<#idiota>#idiota>
Nem ragozom tovább, mert látom itt komolyan gyökeret vert egyesek fejében az illúzió.
De ami a játék része, az szabadon használható, sőt egyes elemei, mint a prém lőszer kötelezően használandó.
És egyáltalán nem igazságtalan. Akkor lenne az, ha csak csaló mod tenné lehetővé.
De nem. <#vigyor0>#vigyor0>
Senki nem kockáztatja meg azt, hogy amiatt bukjon a csapata, hogy rosszul értelmezett lovagiasságból ezzel átengedje a győzelmet az ellenfélnek.
És nem, a random csata sem különleges abban a tekintetben, hogy tiltva lenne bármilyen szinten a prém lőszer használata.
Csak egyesek képzelik ezt valamiféle ősi álomba révülve. <#vigyor0>#vigyor0>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Erre jó kontraszt a csalók, akik a játékban nem szereplő segédprogikkal komoly jogosulatlan előnyre tesznek szert a csalásokat nem használó tisztán játszó játékosokkal szemben.
A prém lőszer nem jogosulatlan előny, a játék része, te is használhatod minden probléma nélkül. Ha neked az élvezetedet rontja, hogy belövik a páncélodat, akkor vedd figyelembe, hogy az Ő élvezetét pedig növeli, ha ezt sikerrel megteszi törvényesen.
Az a te hibád, ha ezt zokon veszed. <#vigyor0>#vigyor0>
Én mikor videóra vettem egy bugot 1 hét bannt kaptam.<#banplz>#banplz>
Tudod te hány százszor hackereztek le engem meg aimbotoztak?
És volt nekem valaha ilyenem?Nem,és ami azt illeti én még élveztem is ha hackereztek.<#mf2>#mf2>
pedal to the metal...
Nincs semmi baj azzal, ahogy te definiálod a saját értékrendedet, tartod magad valamiféle lovagiasnak képzelt harcmodorhoz. Szíved joga.
A baj azzal van, hogy te másokat lenézel, pocskondiázol amiatt, mert ők a tiedtől eltérő stílusban játszanak, és csak annyi a "bűnük", hogy a játék által adott valamennyi lehetőséggel élnek.
Ez semmiképpen nem elfogadható álláspont. Ugyanis te nem a játékot tönkretevő csalókra vagy mérges, hanem azokra akik teljesen tisztán játszanak.
Érthetetlen számomra, hogy ezt egyáltalán te hogy érezheted jogosnak, alapnak a felháborodásodhoz.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.09. 23:28:19
Szerintem meg mind a két fél túl sokat engedett meg magának, mindketten vehetnének vissza az arcból nem keveset. 😊
"Csodálatos" és kurva nyomasztó...
angelus1991ster.blogspot.hu
Ezek szerint az ellenfél lövegirányát a minimapon jelző mod nem tiltott?És az equipment mod se,még?
Mennek vissza<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"de nekem nem élvezet egy játékban hogy rácélzok egy tankra azt majd a gold ugyis áttuti"
Neked nem másoknak meg IGEN. (abba nem megyek bele hogy a "golddal" is kell célozni)
Tiszteletben tartjuk, hogy neked NEM élvezet, tartsd Te is tiszteletben a mi élvezetünket.
Y Béke Y
Utoljára szerkesztette: replicabuk, 2017.01.09. 18:03:47