World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harmadrészt: amikor bevezetnéd ezt az improved matchmakert, akkor ugyanaz a tömeg, aki eddig azért sír mert +3 tier van közte és a top tank között most azért sirna hogy +2 tier van.
Persze akkor sosem sír senki amikor õ van a toppon, olyankor semmi gond. Szóval amit nyersz a vámon, elveszted a réven.
Persze akkor sosem sír senki amikor õ van a toppon, olyankor semmi gond. Szóval amit nyersz a vámon, elveszted a réven.
Én mindent kilövök amire lõhetek. Na jó, IS4-ben pl loltraktort nem, azt inkább elgázolom.
De komolyan: aki nekimegy egy nagyobb tierû célpontnak, nem bújik el vagy ilyesmi, az miért várja el hogy az ellenfél ne lõjönk rá?
Mi ez, hello kitty?
Amúgy ez nem gazdasági kérdés: tuti biztos vagyok benne, hogyha kicsapok mondjuk IS4-el egy stugot, simán visszahozza a lõszer árát és nyilván több mint 0 xp-t jelent. Akkor meg miért ne lõjem ki.
+1: a legkisebb szutyok is tud spottolni. Márpedig ki szereti ha spottolva van?
-------
Végül az improved matchmakernek: nekem nem tetszene. Kis tierként azért, mert esély se lenne olyan sikerélményre hogy PZIV-el halomra lõjek egy beflankolt Tigris II-t, nagy tierként meg azért mert nem lenne meg a jutalom hogy kiszenvedtem a nagy tiert, és most erõs és hatalmas vagyok.
Igen, néha k* jó érzés, hogy az IS4-rõl pattog a szerencsétlen PZIV, akinek nincs annyi esze hogy ne lövöldözzön .
Tessék, lehet improveolni a matchmakert, legyen az hogy csak mindenki a saját tierjável játszik. Marha izgalmas lenne, csak éppen minek akkor fejlõdni?
De komolyan: aki nekimegy egy nagyobb tierû célpontnak, nem bújik el vagy ilyesmi, az miért várja el hogy az ellenfél ne lõjönk rá?
Mi ez, hello kitty?
Amúgy ez nem gazdasági kérdés: tuti biztos vagyok benne, hogyha kicsapok mondjuk IS4-el egy stugot, simán visszahozza a lõszer árát és nyilván több mint 0 xp-t jelent. Akkor meg miért ne lõjem ki.
+1: a legkisebb szutyok is tud spottolni. Márpedig ki szereti ha spottolva van?
-------
Végül az improved matchmakernek: nekem nem tetszene. Kis tierként azért, mert esély se lenne olyan sikerélményre hogy PZIV-el halomra lõjek egy beflankolt Tigris II-t, nagy tierként meg azért mert nem lenne meg a jutalom hogy kiszenvedtem a nagy tiert, és most erõs és hatalmas vagyok.
Igen, néha k* jó érzés, hogy az IS4-rõl pattog a szerencsétlen PZIV, akinek nincs annyi esze hogy ne lövöldözzön .
Tessék, lehet improveolni a matchmakert, legyen az hogy csak mindenki a saját tierjável játszik. Marha izgalmas lenne, csak éppen minek akkor fejlõdni?
Igaz azt 1-el visszavenném!
@Destydeme
Am most vettem meg nemrég az E75-öt. Stock motorral olyan lassú, hogy nem lehet se támadni se védekezni vele tisztességesen. Tuti nem érek vele vissza, ha rosszra fordul a helyzet és sokszor elõl se tudod segíteni, mert nem érek oda.
Lakewillen páran maradtunk (én stock e75el) és a pálya másik végérõl 3x rámírtak h miért nem megyek segíteni -- azt hitték h állok mert olyan lassan ment a völgybe ez a szar.
@Destydeme
Am most vettem meg nemrég az E75-öt. Stock motorral olyan lassú, hogy nem lehet se támadni se védekezni vele tisztességesen. Tuti nem érek vele vissza, ha rosszra fordul a helyzet és sokszor elõl se tudod segíteni, mert nem érek oda.
Lakewillen páran maradtunk (én stock e75el) és a pálya másik végérõl 3x rámírtak h miért nem megyek segíteni -- azt hitték h állok mert olyan lassan ment a völgybe ez a szar.
Persze,ez tiszta sor,nem errõl beszélek,hanem mikor mondjuk a KT kerget 1 scout-ot.Ilyenkor"mosolygok",néha valóban mosolygok.
De sokszor valóban csak a hülyeség miatt van bukó.Nem mondom,h én vok Guderian,de a mini map sokszor elmond mindent.(pl,mikor 10-en vannak 1 oldalon nálunk:Na az is elmond mindent.Ha szerencsénk van és bamba az ellen akkor nyerünk,de nem ez a jellemzõ).
De sokszor valóban csak a hülyeség miatt van bukó.Nem mondom,h én vok Guderian,de a mini map sokszor elmond mindent.(pl,mikor 10-en vannak 1 oldalon nálunk:Na az is elmond mindent.Ha szerencsénk van és bamba az ellen akkor nyerünk,de nem ez a jellemzõ).
Szerintem bõven EGO.Én az utóbbi idõben gyakran KV-zok mert elég fun,de ha nagyok közé kerülök elsõk között hullok el akárhogy is sunnyogok.
Tier 4 heavy ( B1 és B2 ) kicsit meredek lenne T6ban 😄
De amúgy teljesen jó lenne ez. Csak hát sose lesz, mert így kevesebb goldot vennének.
De amúgy teljesen jó lenne ez. Csak hát sose lesz, mert így kevesebb goldot vennének.
WoT: Nishizumi77
Én pl nem keresem a kisebbeket, ha van tisztán nagy célpont azt lövöm.
De van olyan eset, amikor távolabb van egy nagyobb és egy kisebb, akkor elõbb a kisebbet lövöm ki, mert félek, hogy a nagyobbról lepattan. Ilyenek pl a hulldownos esetek is, kicsinek a tornyát is át tudom lõni a nagynak viszont esélytelen, ilyenkor a kicsit kell lõni.
De van olyan eset, amikor távolabb van egy nagyobb és egy kisebb, akkor elõbb a kisebbet lövöm ki, mert félek, hogy a nagyobbról lepattan. Ilyenek pl a hulldownos esetek is, kicsinek a tornyát is át tudom lõni a nagynak viszont esélytelen, ilyenkor a kicsit kell lõni.
Mert túl kedvezõ lenne mindenki számára.
Van 1 kérdésem hozzád és a nagyérdemûhöz(tényleg érdekel,h akinek van nagy Tierje mit mondd):Miért van az,h a Tier 8-10,a csatában a tier 6-7-re vadászik?Úgy értem,h nem amikor eléjük megy valami kisebb és leöli,hanem,h szándékosan õket keresi.Nagy arányban azt látom.Viszont a saját +-1tiert nem keresi.
Ez a kredit miatt van+tudja,h nem sebezheti a kicsi?Sok xp-t nem kap értük,vagy így akarja nullára hozni az esetleg bukó party-t?Vagy ego kérdés,h"Na most is kilõttem 3-at"?(csak kicsit)
Vki írta ma a fórumon,h tier 8 alatt nem lehet mérvadó a gyõzelmi arány,mivel sokszor nem top tanknak rakja be az MM,egyetértek.
Nem ritka,h úgy kapunk ki,h összesen van 6-7killünk,mondjuk a top 2 tier lõtte ki szinte mindet,de mindegyik kill 2-3-al kissebb náluk.
Olyan is van nem 1x,h az E-75 pl,akkor jön védekezni,amikor már 5-6-7tank támadja a bázist.Akkor már minek?Teljesen felesleges,bezzeg ha 3percel hamarabb jött volna,lehet más lett/lenne az eredmény.
Várom a rutinosak véleményét/válaszát.THX😊
Ez a kredit miatt van+tudja,h nem sebezheti a kicsi?Sok xp-t nem kap értük,vagy így akarja nullára hozni az esetleg bukó party-t?Vagy ego kérdés,h"Na most is kilõttem 3-at"?(csak kicsit)
Vki írta ma a fórumon,h tier 8 alatt nem lehet mérvadó a gyõzelmi arány,mivel sokszor nem top tanknak rakja be az MM,egyetértek.
Nem ritka,h úgy kapunk ki,h összesen van 6-7killünk,mondjuk a top 2 tier lõtte ki szinte mindet,de mindegyik kill 2-3-al kissebb náluk.
Olyan is van nem 1x,h az E-75 pl,akkor jön védekezni,amikor már 5-6-7tank támadja a bázist.Akkor már minek?Teljesen felesleges,bezzeg ha 3percel hamarabb jött volna,lehet más lett/lenne az eredmény.
Várom a rutinosak véleményét/válaszát.THX😊
Elkészítettem a saját match-makingemet. Leegyszerûsítettem és összébb húztam a tiereket. Mi lenne egy ilyen mm-el a gond sztetek? Mik a hibái és miért nem vezetnek be ilyet v hasonlót?

IS3 on mindenképp ki kell fejlesztened,mert csak ezután tudsz az IS4 felé menni.Akkor már az IS en szenvedd ki.
Mûködik a távcsõ, még CW elején amikor állandó el haluf volt😊)) ha nem volt fönt az object704-en nem láttam a szemben fönt állókat csak mini mapon, ha fönt volt tudtam lõni õket.
Nem elég az hogy gyorsabban tölt?Más különbség nincs is valóban.😊
(mindenképp érdemes mert azt viheted Is-3-ra is és nem T8-ban szenveded ki.)
(mindenképp érdemes mert azt viheted Is-3-ra is és nem T8-ban szenveded ki.)
a másodiknak jobb a rate of fire-je
tulajdonság helyett különbség bocs...
Sziasztok!
Az IS-nél van két 122mm-es ágyú én nem látok a kettõ között
érdembeli tulajdonságot pedig a D-25T elég borsos xp-ben.
Akinek van vagy volt tapasztalata érdemes kifejleszteni?
Az IS-nél van két 122mm-es ágyú én nem látok a kettõ között
érdembeli tulajdonságot pedig a D-25T elég borsos xp-ben.
Akinek van vagy volt tapasztalata érdemes kifejleszteni?
Ok,köszi.Tetszik a -25%átütés dolog,mert nincs szükségem a periszkóp miatti -25%-ra😊
Tegnap elõtt (full)Tiger-el mentem a napi 1.gyõztes csatáért.30m-re voltam szemtõl szemben 1 KV-al.Volt 2 critem 0 sebzéssel,amíg õ levitt 30-40%-ra.Ezt azért már sokalltam!
Ezt melyik patch fogja javítani?
De ma volt a csúcs a Tigerrel:6 egymás utáni crit 0 damage...
Azért na....
Tegnap elõtt (full)Tiger-el mentem a napi 1.gyõztes csatáért.30m-re voltam szemtõl szemben 1 KV-al.Volt 2 critem 0 sebzéssel,amíg õ levitt 30-40%-ra.Ezt azért már sokalltam!
Ezt melyik patch fogja javítani?
De ma volt a csúcs a Tigerrel:6 egymás utáni crit 0 damage...
Azért na....
Elvileg bizonyos távolság felett a -25%-os átütési értéket kapja meg a lövedék. A periszkóp spottolásra jó, másra nem nagyon, bár egyesek esküsznek, hogy távolabbi spottolt célpontokat is meglátnak vele. Eddig ezt nem tapasztaltam, de esetleg aki tesztelte, az megcáfolhat. 😊
Nice😊
Tudom hogy farmolni sok jó játékos is használja de rengeteg köztük az olyan idióta akinek szinte fogalma nincs a játékról,viszont pénze annál több,így megveszi és vagy szerencsétlenkedik vele vagy gyáván elmenekül.
Én sokakkal együtt minden esetre rühellem õket és szívesen vadászom rájuk.Ha több célpont is kínálkozik,mindig ezeket a kínai szemeteket lövöm. :-)
Én sokakkal együtt minden esetre rühellem õket és szívesen vadászom rájuk.Ha több célpont is kínálkozik,mindig ezeket a kínai szemeteket lövöm. :-)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Vereség
Csata: Karelia 2011. december 28. 16:51:45
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 102
Szerzett kredit: 61 683
Csatában elért Achievement: Acélfal, Pusztító, Mesterlövész
Bírom az ilyen jó kis farmolós T9 vereségeket😄
Csata: Karelia 2011. december 28. 16:51:45
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 1 102
Szerzett kredit: 61 683
Csatában elért Achievement: Acélfal, Pusztító, Mesterlövész
Bírom az ilyen jó kis farmolós T9 vereségeket😄
Ha jól sejtem neked ez csak jó.😊))Én is szívesen találkoznék ilyenekkel.
Nekem olyan jutott ma,h a vk3601h-val mentem(farmolni)együtt 1 type-al+párduc II-vel.Belefutottunk 2 Type-ba.Erre a mi Type-unk elszaladt.Le is öltek,igaz a Párduc II 1-et lerendezett.
Csak néztem..és nõtt a harag a Type tulajok iránt.
Szal örülj,h te az ellenkezõjébe futottál.😊
Nekem olyan jutott ma,h a vk3601h-val mentem(farmolni)együtt 1 type-al+párduc II-vel.Belefutottunk 2 Type-ba.Erre a mi Type-unk elszaladt.Le is öltek,igaz a Párduc II 1-et lerendezett.
Csak néztem..és nõtt a harag a Type tulajok iránt.
Szal örülj,h te az ellenkezõjébe futottál.😊
..minap megneztem jobban az uj usa techtree-t es nem latom a t34et sehol.. ami az erdekesebb h a premiumok kozott sem. errol van valakinek infoja, h miert?
Nézzétek meg ezt az idiótát,érdemes: Igorek11111
A garázsában van 3 tier1-es masina és egy type59. Csak azért voltam rá kíváncsi mert az elõbb 1vs1-ben egy KV-val nyírtam ki 100%-ról.(nem troll gonnal) Ennyire szerencsétlen Type tulajt még nem láttam,pedig van belõlük bõven.
A garázsában van 3 tier1-es masina és egy type59. Csak azért voltam rá kíváncsi mert az elõbb 1vs1-ben egy KV-val nyírtam ki 100%-ról.(nem troll gonnal) Ennyire szerencsétlen Type tulajt még nem láttam,pedig van belõlük bõven.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Van valami számítás arra,h a távolsággal arányosan,h csökken az ap?
Általában mi az a távolság amikor még érdemes lõni 300m?Esetleg 400 is?Tier 8-10kategóriában?Ehhez kapcsolódik,h akkor a spot-on kívül nincs más jelentõsége a periszkópnak?
Köszönöm.
Általában mi az a távolság amikor még érdemes lõni 300m?Esetleg 400 is?Tier 8-10kategóriában?Ehhez kapcsolódik,h akkor a spot-on kívül nincs más jelentõsége a periszkópnak?
Köszönöm.
Ok köszönõm.
Még annyit a teszthez, hogy az AMX-50B meglehetõsen rezisztens mindenféle modulsérülésekkel szemben, a teszt alatt összesen egyszer gyulladtam ki és egyszer sérült meg az ammo rack, de egyéb modul vagy legénység sérülésem egyáltalán nem volt, pedig azt hinné az ember, hogy ha egy 45-50 kilós HE gránát akadály nélkül bejut a küzdõtérbe ott azért elszáll pár muksó meg berendezés, de nem.
Köszi.
Mondjuk inkább vártam volna öt percet ha kell, mert se a Löwe, se a KV-5 nem hatódott meg a puttyogtatásomtól... 😞
Mondjuk inkább vártam volna öt percet ha kell, mert se a Löwe, se a KV-5 nem hatódott meg a puttyogtatásomtól... 😞
Már nincs sajnos, az MM ezen funkcióját kikapcsolták, mert terhelte a szervert és egyes esetekben jelentõsen megnövelte a csatába jutás várakozási idejét.
Már nincs ez a "kedvezmény", hogy ha veszel egy új tankot, akkor az elsõ pár csatában a top környéken leszel? Megvettem a T1 Heavy-t, az elsõ csatám Tier 7-es volt, a második Tier 8-as... 😞
Nazarovval leteszteltük, õ E-100-at hozott 150mm-es ágyúval én mentem AMX-50B-vel.
Az eredmény:
Ha átüt a HE a spall liner nem ér semmit sõt, a rekord sebzést spall liner mellett kaptam be, ami 1153 volt. A random össze-vissza adta, volt pár 1000 feletti és volt több 7-800 körüli lövés is, de ha átment a HE tök mindegy volt, hogy van-e spall liner vagy nincs.
Spall nélkül test oldalára, ahol 30mm a páncél:
-1004
-459 (ez a trackre mehetett, nem ütötte át)
-913
-826
-773
-1010
Spall liner mellett ugyanoda:
-901
-1153(!)
-712
-952
-985
Viszont lõttünk toronyra is, amit összesen egyszer ütött át a HE, és itt a spall liner bizony nagyon komoly sebzés csökkenést adott.
Toronyra szembõl spall nélkül:
-438
-403
Spall linerrel:
-258
-180
Tehát gyakorlatilag 50%-al kevesebb sebzést kaptam be.
Az AMX-50B oldala trükkös, mert ha a tracket találja el, ott már nem üti át a HE, csakis a track feletti vékony felsõ sávot.
Ettõl függetlenül 1 vs 1-ben egy gyakorlott E-100 játékosnak nem okozhat gondot egy AMX-50B leküzdése, 2-3 lövésbõl megvan oldalát célozva HE-vel. Szembõl AP-val négy lövés, de szigorúan a tornyát kell lõni, a teknõ frontján nem megy át a 150mm-es AP, ezt is kipróbáltuk, onnan konstans pattogott!
Az eredmény:
Ha átüt a HE a spall liner nem ér semmit sõt, a rekord sebzést spall liner mellett kaptam be, ami 1153 volt. A random össze-vissza adta, volt pár 1000 feletti és volt több 7-800 körüli lövés is, de ha átment a HE tök mindegy volt, hogy van-e spall liner vagy nincs.
Spall nélkül test oldalára, ahol 30mm a páncél:
-1004
-459 (ez a trackre mehetett, nem ütötte át)
-913
-826
-773
-1010
Spall liner mellett ugyanoda:
-901
-1153(!)
-712
-952
-985
Viszont lõttünk toronyra is, amit összesen egyszer ütött át a HE, és itt a spall liner bizony nagyon komoly sebzés csökkenést adott.
Toronyra szembõl spall nélkül:
-438
-403
Spall linerrel:
-258
-180
Tehát gyakorlatilag 50%-al kevesebb sebzést kaptam be.
Az AMX-50B oldala trükkös, mert ha a tracket találja el, ott már nem üti át a HE, csakis a track feletti vékony felsõ sávot.
Ettõl függetlenül 1 vs 1-ben egy gyakorlott E-100 játékosnak nem okozhat gondot egy AMX-50B leküzdése, 2-3 lövésbõl megvan oldalát célozva HE-vel. Szembõl AP-val négy lövés, de szigorúan a tornyát kell lõni, a teknõ frontján nem megy át a 150mm-es AP, ezt is kipróbáltuk, onnan konstans pattogott!
Szerintem mivel állni fogsz gyakrabban, periszkóp.
Szerintetek a ferdire a periszkóp távcsövet vagy a szimpla távcsövet rakjam fel?<#conf>#conf> Elõre is kosz a véleményeket.
Jók ezek a low tier francia csaták. Csak azt hallani hogy din, ding, ding 😄 Mindenki pattog mindenkirõl.
Azért élvezetes a H35, ha ésszel játszanak vele akkor Tier 3-asok is nehezen küzdik le 😊
Azért élvezetes a H35, ha ésszel játszanak vele akkor Tier 3-asok is nehezen küzdik le 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
És nekik már kint van: LINK
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Mert annak elég jó az átütése, többi tank meg nem nagyon fogja tudni.
Hát nem nagy cucc ez a H35. FT-17 ami Tier 1, átlövi a legerõsebb ágyújával...
New yearrõl magyaráz úgyhogy gondolom jövõre megkapja mindenki. Kész van mivel ott van a model file a játék mappában már teszten is.
És tényleg ott van. Nem hivatkozásként rakták be és nem tûnt fel. Lehet még nincs kész a tank és csak késõbb kapják meg.
Jó kérdés, szerintem igen, de lehet le kéne tesztelni 7.1 tesztszerveren, amíg van rá lehetõség.
Lehet újév után adják oda.
Igen ezt láttam és ott van a tetrach, google fordítós:
After the release of 0.7.1 update every tank gets the New Year at its disposal a unique easy premiumny tank - Mk VII Tetrarch. By the "fireflies" in the second level will be attached, and a slot in the hangar.
After the release of 0.7.1 update every tank gets the New Year at its disposal a unique easy premiumny tank - Mk VII Tetrarch. By the "fireflies" in the second level will be attached, and a slot in the hangar.
Szerintem kevered az NA szerverrel, mert õk is kapnak, ruszkiknál csak ennyi volt a Merry Xmas hír: http://worldoftanks.ru/news/715-wargaming_net_wishes_all_a_merry_christmas_and_a_happy_new_year/
A spall liner akkor is ér valamit, ha átüti a HE a páncélt?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A T-26-os lõtt ki...a franciák nem tudtak sebezni.
pedig náluk is volt ilyen hír és a sok cirill betû között láttam egy tetrach nevet.
Nem arról volt szó hogy 7.1ben megkapja mindenki?
Ahogy így elnézegettem az ütközéstesztben részt vevö 2 tankot,lehet,hogy E-50-nel kellene egy próbát megejteni:-)E-50 VS BATMAN:-)Kb egy kategória...