World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Nyugi, ez csak rosszabb lesz. IS-3-nál 44k xp-t kell összeszedned olyan ágyúval ami tier8-ban alig ér valamit 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Én egyszer egy Is-4-et mentettem meg, másik Is-4 ki akarta lõni, már alig volt HP-ja, én meg a lövés elé álltam T-50-2-vel 😊 De nem köszönte meg 😞

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Köszi a gyors választ,kiprobáltam az e-100 hát nem gyengén szivás nem egy hamar fog összejönni 56k xp de már megszoktam, csak a javitás nem semmi .Még egyszer kösz HELLOKITTY92, R3NTON .
Na kicsi a világ😊Annyira meglepõdtem,h te írta a FAQ-ot,h hagytam magam a kicsiknek kilõni.Valóban meglepett.Na nem lenézés képp,hanem,mert valóban átolvastam 3-4 alkalommal😊Gratulálok,mert sok jó dolgot leírtál.Ha mindenki olvasná...Legalább a hun-o😊k
Pláne ha a nem magyarok a nem magyar nyelvût..
Talán lenne közel 50% nyerési arányom.😊
Sajna mostanában nem voltam,lepattantam a benzinkútra 1 palack borért😊
De egyébként tök jó és hasznos dolgokat írtál.Mivel vastagon alkalmazom a leírtakat.Pl:medek támogatják a heavy-ket)Medként ezt teszem,heavyként már nem tapasztalom.De ettõl még helytálló amit írtál..
Egyébként mi már harcoltunk együtt😊3 napja.
Akkor pont az arty-kat védtem a swamp pályán..Veled meg beszéltem mi kéne.Ha emlékszel pont IS4 jött(én Tiger-el voltam)írtam a c6-ra:Is4 eat me,szerencsére a tornyába lõttem=helló..Le is tudtam gyõzni és nyertünk.

noname23

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

patchaou
Akkor az enyém valami egyedi darab lehetett 81%-os pontossággal 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

bardocz
7.0 óta ilyenebb, elõtte ezt nem vettem észre annyira, meg viszonylag jó volt a találati arányom, semmivel sem rosszabb, mint a többi tankomnál.
Eagle16
Aha...akkor te sem mostanában találkoztál össze Is-7-tel.

Szerintem 10m-rõl se ütöd át szembõl 180-as pen.-el tesztszobában, nem hogy valós körülmények között.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sajnos azok az ágyúk olyanok én most tartok ott.
Még 100%-os legénységgel is gyakran lõsz mellé inkább közelharcra való
ott viszont elég jól harap.
Igazából csak az ordas nagy állatokon szoktunk borzongani pl. e75 rövid 105-el, ne ajd isten 88(igen láttam má' olyant), vagy is4 100m-el, pattont tarackal, e50 L/70-el(olyant is) stb.😄

Az e100 az egyetlen fejleszthetõ t10-es tank jelenleg és bizony valahol ki kell grindelni az xp-t rá. Senki nem fogja elvárni tõled, h 6 milka credit -és még másik 1,5 milka credit a felszerelésekre- mellett legyen 65k free xp-d h egybõl megvehetsd rá az ágyút. Egyébként a 150-nél talán már a maus gun is használhatóbb lett, már ha nem gold ammoval lövöldözõl.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

bardocz
Nekem már fullos, és nem jó vele játszani. Az ágyúja olyan szinten random lõ, hogy beszarás. Full becélzott ellenfél, de mellé megy.
Elég sok xp kell a ki fejlesztésére és nagyon rosszul ad még ha nyerek vele akkor is
Még nem
nyugodtan farmold ki vele nem fognak le noobozni. Fõleg, hogy nem mondanám hogy a 150es ágyú jobb, hanem inkább más stílusú. Nekem is most fog összejönni rá a pénz😄
patchaou
Fullos már az az IS? Én nagyon sajnáltam amikor eladtam.

IS7-et Pershing utolsó 90-esével szembõl is ütöm 5-bõl 3x...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nah ma este sem lesz company. AMúgy most kipróbáltam a 88-ast a ferdire hát annyit tudnék mondani róla, hogy most már nem -10K az átlag.

Ha már az IS-nél tartok ezzel a tankal jó alaposan ki lett szúrtak szinte semmire nem használható szerintem mágnes lehet benne mert úgy jönnek rá a lövedékek mint légy a sz..ra elég ha melletem csapódik be máris le vesz a hp-ból.Bár a hp-je jó de ezzel be is fejezõdtek a jó dolgok benne.
Nekem is csinál ilyeneket IS-nél 3-400 Xp-t ad gyõzelemre
Csata: Fisherman's Bay 2011. december 28. 20:32:13
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 743
Szerzett kredit: 18 633

Szerintetek ez normális?

Nekem van<#nevetes1>
Vki van kedve companyhoz?

Õsszejõtt a pénzem az e-100-ra de a nagy gun-ra nincs elég xp kezdjem el az alap gunnal vagy farmoljam ki free xp-bõl.Bocsi hogy ilyet kérdezek de eddig ugy csináltam hogy megvettem a tankot és rávettem azokat a dolgokat ami kijõtt a free+sima xp-bõl és a tõbbit a tankal farmoltam ki.Nem mondom egy tiger vagy panthernél nagy szivás volt.De nekem megfelelt mivel én nem a stat-ra játszom hanem a játékélményért ez meg is látszik a statomon de nem érdekel.Most is csak azért kérdeztem mert nem szeretném ha az alap e-100 miatt egész játék alatt nooboznának.Itt a forumba is olvastam néhány hozzászolást hogy láttam ilyen és ilyen tankot alap gunnal és hogy minek kezdet neki mért nem várta meg amig õsszejõn a nagyobbra az xp.Azért mert nem mindenki jó játékos én sem vagyok de szeretem az új tankokat kiprobálni egybõl és nem várni heteket mire full lesz rajta minden.Sorry egy kicsit hosszura sikeredet ez a kérdés. UI: Kellemes ünnepeket és Boldog újévet mindenkinek
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. december 28. 20:21:53
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 665
Szerzett kredit: 16 636
Csatában elért Achievement: Pusztító

Ilyen is van néha 5kill
Hát... A FAQ jó részét én írtam, örülök hogy olvasgatod 😊

Játékidõben - csak mert kérdezted - valamikor tavaly májusban kezdtem, amióta megnyílt az open béta. A béta alatt nagyjából az összes nemzet összes tankját végighúztam (artiknál csak az S51 meg a hummel).
Azóta élesben ismét kihúztam mindent tier8-ig, illetve egy-két helyen már tier9 (megint artynál csak GWpanther és S51 van).
Tier 10 tankjaim nem lesznek szerintem, de Tier9 mindenhol tervben van, ahol nincs is meg ott már a tier8-as tank maxra húzva csorog tier9 felé.

--------

Mondjuk lehet azért eltérõek a nézeteink a matchmakerrõl, mert sok bétással, mi még éltünk abban az idõben, amikor semmiféle tier limit nem volt - az embereket beérkezési sorrendben dobta csatába, szóval nekünk (nagy öregeknek 😊 ) megszokott volt stuggal mausra lõni meg PZIV-el T-44et kergetni 😊
Ehhez képest ami most van... kánaán.

Plusz régóta leszoktam a matchmaker nézegetésrõl, annyiszor nyertünk nagy hátrányból és annyiszor szoptunk már nagy elõnnyel, hogy KB semmit nem jelent milyen a leosztás 😄

simán

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IS4 100mm,IS7 70mm

IS-7 oldalán átmegy a 90-es? Azt megnézném. <#nevetes1>
Ebbe törõdj bele IS 4 ilyen. Úgyis felkerül tier 10-be 1 év múlva.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nehogy már erõsebb legyen IS4 sgge mint IS7 oldala
T29-el erõsebb 90-essel picsán lövöm IS4-et KÉTSZER és semmi!!!! EGyszer még csak csak de kétszer??? Seggbe?? IS7-en még oldalról is átmegy IS4-en meg seggén se?? Hát mi a szar ez? Ilyen van??
Mióta játszol?Akár prvben is.
Én a traktorral jól elvoltam,egész jó arányban.A vereség sem zavart.
Aztán feljebb a PZ II is jó volt.
Utána jöttek a gondok.Fõleg tier 3-6.
A Tiger annyiban gáz,h ha bukta,akkor bukta.Idõnként nem, rajtam múlt,ez bosszantott fel,ekkor írt a nagy medve...
Az artykat mára hellyel-közel védem.Szikla és ház.Régen sokszor kilõttek,de azóta nem õk a fõ.
Ma már a hülyeség bosszant.(4en nézik,h harcolsz,bezzeg ha 20%-on van a levitt ellen mindenki jön"segíteni".Jelenleg csak kredit választ el az új tanktól.Ez motivál.
A FAQ is írta,h mihelyt"nagy leszel,már tetszeni fog".
Nagyon nagy nem leszek,de már bárkire veszélyes leszek elvileg(crit 0 dmg max).
Kb 2 napja már harcoltunk együtt,beszéltünk is c6-on és nyertünk is😊

hát ez azért komplexebb szvsz, elvégre arty free pozicióban simán magadra húzhatod az ellenséges tüzet egérben, t7+ amcsi hvyvel, ilyenkor lesz olyan, h összejön másnak (büntetlenül lövöldözhetnek) vagy épp neked az 4-7 kill, + kellõ rutinnal vagy fülem tudja milyen moddal meg pontosan tudod, hogy a veled szembe guruló 22%-os IS3 meg 24%-os IS4 közül az IS3-ast kapd ki, mert íg õ már nem lõ vissza, és ezt lehetne itt még sorolni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Olyan hogy egyenlõ tier nincs is...vagy te láttál olyat randomban hogy csak tier 8? Vagy csak tier X?

Szúrópróba szerûen, tier 8-as nehézzel a következõket lõttem ki: tier 5 nehéz, tier 8 közepes, tier 6 közepes, tier 7 TD, tier 8 közepes, tier 7 közepes, tier 7 nehéz.

Azért van benne két tier 8-as, és három tier 7-es. Persze nálam az ilyen eredmény ritka.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Természetesen ebben igazad van,mindig lesz aki elégedetlen lesz.
Nem az zavar,h kilõnek és vesztünk,hanem az,amikor azok miatt kapunk ki,akik elvileg a csapat élén vannak,de mégsem.

Hát igen, ez így más megvilágításba helyezi a mondanivalódat, és egyet is értek vele.

Azt én is nagyon rühellem, amikor a top tierek beszólnak a lista alján lévõknek hogy menjetek scoutolni.
Volt nekem is olyan, hoy SU152-ben voltam legalul és beszólt a Tier9es heavy hogy menjek elõre scoutolni. Én meg mondtam hogy õ meg keresse meg az anyját a konyhában aztán õt egzecíroztassa.

tegyük hozzá, hogy én legjobban a tier 5-7 tankjaimat élveztem eddig. Afelett már nagyon gyávák az emberek (a repair költség miatt érthetõ is), meg ugye a sok atomlõszerrel felszerelt arty se igazán tesz jót a játékmenetnek.
Nekem mindenesetre kimondottan bejött ha ilyen tierû tankomban valahol a középmezõnyben lebzselek. Tier9-ig csak pár napja jutottam el élesben, vhogy annyira nem fun, nem rohantam értük.

Már csak kredit választ el a következõ tanktól,ezért pont ezt csinálom.Csak azért néha gáz.Mert elvileg csapatként megyünk egymásért,s nem azért,h "lexarom veled mi lesz,a lényeg,h én sebezzeg".
Sajnos sokan ezt csinálják.Lehet köpködnek rám ezért,de én pl nem sokra tartom azokat akik 5-6-7tankot kilõnek.Mert akárhogy nézem egyenlõ tierben te nem lõsz ki 2-nél többet.Sokszor 1et sem.Mert 1 vs 1ben(egyenlõ tierben)annyira legyengülsz,h max visszamész bázist védeni.
Nemhogy másik 5-öt pl kilõsz.Persze..Hihetõ..
Inkább partizánkodsz.De már az is kiderült(kérdeztem itt),h nem az számít ? lõttél ki,hanem,h mennyi volt a sebzés.Rgo nem érdekel már a trófea.

Értem én amit írsz és nem is az a gond,h kilõsz 1 kisebbet.Biztos,hülye vok,de az zavar,amikor csak a kicsiket keresed és elvárod a Tigertõl,h vegye fel a harcot az E-75-el.Nem gond,ha lõsz mindenkire,de 1 nagy ne várja el a bokorból,h a kisebbek,majd megnyerik a harcot +2tierel szemben.
Nekem olyan prém kéne,h a csata elsõ 2 percében kilépjek minden veszteség nélkül 100arany/24óra.Ennyi idõ alatt látom az eredményt.

szabii98
igen

I met God. She's black

Zegi Norbi HUN
Ha beállítom a replayt,akkor minden csatámat elmenti?

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

MatchDiabolo
Nem<#shakehead> ez így van jól kitalálva higgyétek el<#kacsint> akár 5 szinttel feljebb is kerülhetsz és ez így jó<#eljen> õk már csak jobban tudják<#nyes> amúgy sincs értelme<#schmoll2> szembe úszni az árral<#violent><#boxer> és a systemet hibáztatni ezért szegény nem tehet róla.

.. a kis tank is ugyanolyan veszelyes egy nagyra mint a tobbi.. spottol a taracknak.. annak meg gyakran a nagy tank is egy loves.. de ha tud jatszani, es tudja a gyenge pontokat, vagy csak flankol ugyanugy sebez, zavar, stb.. vagy eppen gyors es akkor foglalhat. gyakran egyszerubb oket kipipalni eloszor es akkor sok kellemetlensegtol megszabadul az ember, viszonylag egyszeruen..

.. az meg h hulye valaki, teljesen tankfuggetlen 😊 nekem a legszebb az volt h egy tigri2 eliszkolt at20am elol egy bekapott lovestol.. szoval ilyen sztorija mindenkinek kismillio van.. noszensz hulyekbol rengeteg van a jatekba..
Pales27
Így van ahogy mondod én is sokszor szembesülök vele, ezzel nem lehet mit tenni,
minden helyzethez tudni kell alkalmazkodni. Pl látod h nem jönnek segíteni akk te is elbújsz és minél többet sebzel egyedül.
Vagy látod, hogy tuti bukó akk minél több sebzést csinálsz. Legalább neked jó köröd lesz.

..az a baj h pl a mostan i hosszu 5x heten tier 5-6al menni nem kihivas volt hanem tomor szopas. ha kihivast akarok ironman-re megyek, itt inkabb csak jatszanek 😊 jo a kihivas, csak nincs olyan gyakran sikerelmeny h megerje szerintem..
Ha companyban megyek,akkor is van xp és kredit?THx.

Elég sok szó esik a franciákról. Régóta vártam a Chaffee elérését és most hogy megvan egyre jobban szeretem. Kérdésem, hogy az AMX 13/90 mellett lesz-e értelme megtartani? Játszott-e valaki mindkettõvel az itteniek közül, tud-e biztatót mondani vagy készüljek a leváltására? A hivatalos oldal fórumán annyi biztatót találtam, hogy annyira nem fordul jól. A javítási költsége milyen? Látótáv ugye ugyanakkora, fegyver elvileg jobb, bár azt mondják vertical nem rakható a franciára így a Chaffee sem rosszabb annyival. Viszont több HP és a magasabb tier nekem még jobban is tetszik, mert Chaffee-vel is a legmagasabb tierû csatákat szeretem.

Ok,ez némiképp más megvilágításba helyezhet dolgokat.
Van benne vmi,de van,h visszaér.
Igazából az a bajom,még mindig,h a kicsiket lövik a saját szintje helyett.
Biztos én vok a hülye,de ha látom és van kisebb+a közelemben mások is,fõleg ha kisebbek,akkor nem veszem el az örömüket.Max legyengítem és megölik õk.De sok nagynál azt látom,h csak van.Nem elõször elbújt a pálya szélén a bokorba és nézett.Nem értem,h jutottak el ideig,kivéve a Löwe.
Valahogy én már párszor átolvastam a FAQ-ot.Elvileg nem hülyeség amit leír:Vagyis a Heavy támad,a medek támogatják,leszedik ról a kicsiket,medeket.Na jó sokat lehetne errõl írni,de sztem randomban is mehetne a csapatmunka.De nem nagyon meg.
Az is volt,h én voltam a top tier,támadtunk,kedvezõ helyzetben kb 5-en.Jöttek szintén 5-en,de kedvezõ helyzetben voltunk.(domb alatt voltunk,szal mire õk átjönnek a dombon+célzás ránk addig"bakkan"az ellen tornya+célzás+lövés.Erre azt látom a mini mape-on,h szépen 4-en visszatolattak,mondván 5 ellenfél jön(mi is annyian voltunk).Persze én hülye voltam a hõs,persze,h kiszedtek.
Erre írtam néhány sort EU nyelven érthetõ mondatot..Mi lett a vége?:Írtak a nagy medvéék,h ki fognak tiltani végleg!

Pales27
Persze ez se tetszene mindenkinek, mert olyat nem lehet csinálni, h mindenkinek jó legyen, de ez mégis sokkal élvezetesebb lenne, a kisebb tierekben.
Hiába van tigerp-m amit amúgy nagyon szeretek, szinte csakis t9-t10 csatákba rak.
Nagyon eltolódott a nagy tierek felé a játék, mert a kisebbekkel nem lehet élvezni ilyen nagy tier különbségek között. Ez némiképp változtatna a dolgon.

MatchDiabolo
A pénznek nincs szaga<#hehe>
Mindegy milyen tiert ölsz le az a lényeg hogy a pofonokat kiosszad lehet az két pzIV vagy egy nagyobb tier ugyan annyi hp-val dimézsön az dimézsön lesz és inkább a könnyebbet választom amin biztos a pen vagyis a sebzés.
Az meg ígaz ahogy mondod ha látom egyik oldalt ott van a fõ tank amit nem tudok sebezni akkor átmegyek a másik oldalra mert ott könnyebb a dolgom és tudom hogy nincsenek nehézségeim jól és gyorsan fogok hentelni<#nevetes1>

Pales27
Hát sajnos pz4el sztem csak tier7esekre lövöldözhetnél😊, az már nem lenne kihívás? Nekem is vannak t9es tankok, de nekem az nem tetszik amikor tier6osra kell lõnöm, semmi kihívás nincs benne sztem!