World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Pláne ha a nem magyarok a nem magyar nyelvût..
Talán lenne közel 50% nyerési arányom.😊
Sajna mostanában nem voltam,lepattantam a benzinkútra 1 palack borért😊
De egyébként tök jó és hasznos dolgokat írtál.Mivel vastagon alkalmazom a leírtakat.Pl:medek támogatják a heavy-ket)Medként ezt teszem,heavyként már nem tapasztalom.De ettõl még helytálló amit írtál..
Egyébként mi már harcoltunk együtt😊3 napja.
Akkor pont az arty-kat védtem a swamp pályán..Veled meg beszéltem mi kéne.Ha emlékszel pont IS4 jött(én Tiger-el voltam)írtam a c6-ra:Is4 eat me,szerencsére a tornyába lõttem=helló..Le is tudtam gyõzni és nyertünk.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerintem 10m-rõl se ütöd át szembõl 180-as pen.-el tesztszobában, nem hogy valós körülmények között.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Még 100%-os legénységgel is gyakran lõsz mellé inkább közelharcra való
ott viszont elég jól harap.
Az e100 az egyetlen fejleszthetõ t10-es tank jelenleg és bizony valahol ki kell grindelni az xp-t rá. Senki nem fogja elvárni tõled, h 6 milka credit -és még másik 1,5 milka credit a felszerelésekre- mellett legyen 65k free xp-d h egybõl megvehetsd rá az ágyút. Egyébként a 150-nél talán már a maus gun is használhatóbb lett, már ha nem gold ammoval lövöldözõl.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 743
Szerzett kredit: 18 633
Szerintetek ez normális?
Csata: Himmelsdorf 2011. december 28. 20:21:53
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 665
Szerzett kredit: 16 636
Csatában elért Achievement: Pusztító
Ilyen is van néha 5kill
Játékidõben - csak mert kérdezted - valamikor tavaly májusban kezdtem, amióta megnyílt az open béta. A béta alatt nagyjából az összes nemzet összes tankját végighúztam (artiknál csak az S51 meg a hummel).
Azóta élesben ismét kihúztam mindent tier8-ig, illetve egy-két helyen már tier9 (megint artynál csak GWpanther és S51 van).
Tier 10 tankjaim nem lesznek szerintem, de Tier9 mindenhol tervben van, ahol nincs is meg ott már a tier8-as tank maxra húzva csorog tier9 felé.
--------
Mondjuk lehet azért eltérõek a nézeteink a matchmakerrõl, mert sok bétással, mi még éltünk abban az idõben, amikor semmiféle tier limit nem volt - az embereket beérkezési sorrendben dobta csatába, szóval nekünk (nagy öregeknek 😊 ) megszokott volt stuggal mausra lõni meg PZIV-el T-44et kergetni 😊
Ehhez képest ami most van... kánaán.
Plusz régóta leszoktam a matchmaker nézegetésrõl, annyiszor nyertünk nagy hátrányból és annyiszor szoptunk már nagy elõnnyel, hogy KB semmit nem jelent milyen a leosztás 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Én a traktorral jól elvoltam,egész jó arányban.A vereség sem zavart.
Aztán feljebb a PZ II is jó volt.
Utána jöttek a gondok.Fõleg tier 3-6.
A Tiger annyiban gáz,h ha bukta,akkor bukta.Idõnként nem, rajtam múlt,ez bosszantott fel,ekkor írt a nagy medve...
Az artykat mára hellyel-közel védem.Szikla és ház.Régen sokszor kilõttek,de azóta nem õk a fõ.
Ma már a hülyeség bosszant.(4en nézik,h harcolsz,bezzeg ha 20%-on van a levitt ellen mindenki jön"segíteni".Jelenleg csak kredit választ el az új tanktól.Ez motivál.
A FAQ is írta,h mihelyt"nagy leszel,már tetszeni fog".
Nagyon nagy nem leszek,de már bárkire veszélyes leszek elvileg(crit 0 dmg max).
Kb 2 napja már harcoltunk együtt,beszéltünk is c6-on és nyertünk is😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szúrópróba szerûen, tier 8-as nehézzel a következõket lõttem ki: tier 5 nehéz, tier 8 közepes, tier 6 közepes, tier 7 TD, tier 8 közepes, tier 7 közepes, tier 7 nehéz.
Azért van benne két tier 8-as, és három tier 7-es. Persze nálam az ilyen eredmény ritka.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem az zavar,h kilõnek és vesztünk,hanem az,amikor azok miatt kapunk ki,akik elvileg a csapat élén vannak,de mégsem.
Azt én is nagyon rühellem, amikor a top tierek beszólnak a lista alján lévõknek hogy menjetek scoutolni.
Volt nekem is olyan, hoy SU152-ben voltam legalul és beszólt a Tier9es heavy hogy menjek elõre scoutolni. Én meg mondtam hogy õ meg keresse meg az anyját a konyhában aztán õt egzecíroztassa.
tegyük hozzá, hogy én legjobban a tier 5-7 tankjaimat élveztem eddig. Afelett már nagyon gyávák az emberek (a repair költség miatt érthetõ is), meg ugye a sok atomlõszerrel felszerelt arty se igazán tesz jót a játékmenetnek.
Nekem mindenesetre kimondottan bejött ha ilyen tierû tankomban valahol a középmezõnyben lebzselek. Tier9-ig csak pár napja jutottam el élesben, vhogy annyira nem fun, nem rohantam értük.
Sajnos sokan ezt csinálják.Lehet köpködnek rám ezért,de én pl nem sokra tartom azokat akik 5-6-7tankot kilõnek.Mert akárhogy nézem egyenlõ tierben te nem lõsz ki 2-nél többet.Sokszor 1et sem.Mert 1 vs 1ben(egyenlõ tierben)annyira legyengülsz,h max visszamész bázist védeni.
Nemhogy másik 5-öt pl kilõsz.Persze..Hihetõ..
Inkább partizánkodsz.De már az is kiderült(kérdeztem itt),h nem az számít ? lõttél ki,hanem,h mennyi volt a sebzés.Rgo nem érdekel már a trófea.
Nekem olyan prém kéne,h a csata elsõ 2 percében kilépjek minden veszteség nélkül 100arany/24óra.Ennyi idõ alatt látom az eredményt.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
.. az meg h hulye valaki, teljesen tankfuggetlen 😊 nekem a legszebb az volt h egy tigri2 eliszkolt at20am elol egy bekapott lovestol.. szoval ilyen sztorija mindenkinek kismillio van.. noszensz hulyekbol rengeteg van a jatekba..
minden helyzethez tudni kell alkalmazkodni. Pl látod h nem jönnek segíteni akk te is elbújsz és minél többet sebzel egyedül.
Vagy látod, hogy tuti bukó akk minél több sebzést csinálsz. Legalább neked jó köröd lesz.
Van benne vmi,de van,h visszaér.
Igazából az a bajom,még mindig,h a kicsiket lövik a saját szintje helyett.
Biztos én vok a hülye,de ha látom és van kisebb+a közelemben mások is,fõleg ha kisebbek,akkor nem veszem el az örömüket.Max legyengítem és megölik õk.De sok nagynál azt látom,h csak van.Nem elõször elbújt a pálya szélén a bokorba és nézett.Nem értem,h jutottak el ideig,kivéve a Löwe.
Valahogy én már párszor átolvastam a FAQ-ot.Elvileg nem hülyeség amit leír:Vagyis a Heavy támad,a medek támogatják,leszedik ról a kicsiket,medeket.Na jó sokat lehetne errõl írni,de sztem randomban is mehetne a csapatmunka.De nem nagyon meg.
Az is volt,h én voltam a top tier,támadtunk,kedvezõ helyzetben kb 5-en.Jöttek szintén 5-en,de kedvezõ helyzetben voltunk.(domb alatt voltunk,szal mire õk átjönnek a dombon+célzás ránk addig"bakkan"az ellen tornya+célzás+lövés.Erre azt látom a mini mape-on,h szépen 4-en visszatolattak,mondván 5 ellenfél jön(mi is annyian voltunk).Persze én hülye voltam a hõs,persze,h kiszedtek.
Erre írtam néhány sort EU nyelven érthetõ mondatot..Mi lett a vége?:Írtak a nagy medvéék,h ki fognak tiltani végleg!
Hiába van tigerp-m amit amúgy nagyon szeretek, szinte csakis t9-t10 csatákba rak.
Nagyon eltolódott a nagy tierek felé a játék, mert a kisebbekkel nem lehet élvezni ilyen nagy tier különbségek között. Ez némiképp változtatna a dolgon.
Mindegy milyen tiert ölsz le az a lényeg hogy a pofonokat kiosszad lehet az két pzIV vagy egy nagyobb tier ugyan annyi hp-val dimézsön az dimézsön lesz és inkább a könnyebbet választom amin biztos a pen vagyis a sebzés.
Az meg ígaz ahogy mondod ha látom egyik oldalt ott van a fõ tank amit nem tudok sebezni akkor átmegyek a másik oldalra mert ott könnyebb a dolgom és tudom hogy nincsenek nehézségeim jól és gyorsan fogok hentelni<#nevetes1>#nevetes1>