World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi vagyok, hogy 30 vagy csak 29 francia tank lesz. :-)
Csak a kis Renault-t 😊
Free xp-bõl meg csináltam gyorsan egy fullos H35-öst 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
I met God. She's black
Jövõhéten talán már nálunk is itt lesz.
Tuti nem lesz bennük, de a top tier TD-knek lesz.
Gunslinger: nem sok az igaz, de egyáltalán nem is akartam játszani az orosz szerveren, csak érdekel hogy mit bír így valós körülmények között, ahol nem mindenki golddal lõ 😊
Mikor kijött az amcsi nehéz ág, akkor is elmentem T29-ig az orosz szerveren....de minek...az EU-n most van elég dolgom, remélem nem csábít el a sok kis francia 😄 Ezért szögeztem le elõre hogy csak Tier 2-ig.
Ki érti ezt?
Ilyen tûzcsapással max a t7-8 artyk rendelkeznek, de az nem tud egyszerre több célpontot lõni.
Gyõztes csatám 2perce:Hetzer(1lövés)/T1 Heavy(2lövés) megsebezve.
Full Kv1(100%ról megölve).Xp 460,Kredit 14800.Prém nélkül.
Ehhez tudsz valamelyest viszonyítani.
Ez jó pofa, úgy írod, mintha az a 212 xp annyira megfontolandó elkölteni való legyen. :-) Egy 4000-es napi duplából kitermeled free-nek. :-)
Alkalmazni kell a francia tanktikát sokszor: VISSZAVONULÁS!
Felmentem himmelsdorf várába AMX 50 100al és jött egy KV-5, akkor találkoztam vele össze mikor mentem volna le a várból az ellenség bázisa felé lévõ úton, belenyomtam a 6 skulót,kb 17%a maradt, aztán hátra arc, elnyargaltam a vár mögé, közben kaptam pár seggest tõle. Betöltöttem, aztán megkapta a magáét.
De volt ennél meredekebb újratöltési akcióm is, mindenesetre nekem nagyon tetszenek 😄