World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Screenshotot az elsõ csatáról!
Kíváncsi vagyok, hogy 30 vagy csak 29 francia tank lesz. :-)

Ruszkik sztem nem kapnak.

Eagle16
Nem igazán.

Csak a kis Renault-t 😊

Free xp-bõl meg csináltam gyorsan egy fullos H35-öst 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A gond az, hogy a Batmobilt minden irányból egy lövéssel szedik ki. Szerintem én megvárom, amíg éles szerveren, a nagy campelések és 5 artys csatákban látok majd eredményes francia tankokat, és akkor talán elgondolkozom azon, hogy érdemes-e kifejleszteni õket. Az már bizonyos szituációkból tesztszerveren is kiderült, hogy nem ezek lesznek azok a tankok, amik eldöntik a csatákat. Sõt, ha itt is lesz majd 3-as francia top tier platoon, ahogy az amcsi T34-nél, T30-nál is csinálták, akkor - hacsak nem mindkét oldal ilyen, ami azért nehezen elképzelhetõ - a kevesebb francia csodával rendelkezõ csapat fog gyõzelmet aratni.

Megkaptad a tetrachot? 😄

WoT: Nishizumi77

Köszi szépen:-)Tényleg olyan...
de az oroszoknak késõbb van karácsony
Köszi, ez full ugyanaz, mint a teszt2-es verzióban van.

Danke schön.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bat Chatillon 25t

Eagle16
Oh, van megint karácsonyi díszítés 😄 (így karácsony után...)

Majd kiszedik az áprilisi patchel megint<#idiota>

Itt az ARL-44 végleges verziója, meg az ágyúi:

Itt meg a díszek: 1.
2.

Az oroszok bezzeg kaptak karácsonyfát a garázsba, viszont nem kaptak premi tankot. 7.1 ben ígértek egy T2 -es premit?
Sziasztok.Melyik a "Batmobil"?
najó de e-50 a t-54et is majdnem megfelezi😊
Csináltunk Szakesszal ütközéstesztet, õ jött az E-50nel én meg Batmobillal, aztán malinovka közepén összekoccantottuk õket. Az E-50 vesztett vagy 150 HP-t, a Batmobil viszont kis híján lefelezõdött.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nekem ráadásul a formája is nagyon tetszik😄
hát igen vigyázni kell vele mert könnyû meg papír, de falkában vagy éppen ha nagy a zûrzavar hihetetlen pusztítást tud véegzni
volt már olyan is oldalt eltalált object212 e-50ben és oneshootolt
szabii98
A Stug IIInak mennyi a kredit faktora?

I met God. She's black

Akkor lehet én vagyok perverz, de nekem a L40t lett a kedvenc francia tankom, annak biztos helye lesz a garázsomban<#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A Batmobilnak még van egy igen nagy hátránya, a könnyû tömege, ha egy E-50 megpuszilja frontálisan úgy 60-al máris oda akár 5-600 hp-ja.

igen ezt akartam írni ha vmit eltalál az arty annak már reszeltek mert ha nem is öli meg tuti 2-3 modul sérülés plusz még embereket is kilõ. Bár biztos jobban sérül majd attól is ha mellé lõnek. De én azt mondom ha artyk vannak akkor inkább ülök egy olyan tankban ami baromi gyors és kevésbé páncélozott, minthogy egy olyanban ami páncélozott de lassú
Már IS-7-bõl is szedtek egy lövéssel párszor, nem mondom hogy már hozzászoktam, de szintén kellemetlen. :-)

sztem agilitásuk kiváló, viszont a függõleges kitéríthetõség tényleg borzalmas
lehet nem véletlenül lett T8 T9 helyett a lóri 😄

Mikor T9 volt a Panther II akkor 100%ról becsomagolt engem egy GW tiger úgyhogy nem újdonság 😄

Spall liner kötelezõ lesz rájuk. Egy T30 vagy E-100 HE-re töltve két lövésbõl megzabál egy AMX-50B-t, ha oldalról találja el.

Na majd megnézem, el akartam kezdeni a med ágat is de az AMX 13 széria eléggé elrémít, jól néznek ki csak hát nem valami agilisek, a függõleges csõmozgatást meg inkább hagyjuk, katasztrofálisan szar. De ha bejut valami mögé akkor annak fájdalmas meglepetésben lesz része ha lesz elég ideje beleüríteni a tárat.

szabii98
Ahhoz szvsz sok skill kell hogy egy száguldó tankot eltaláljon az arty..valaki megtudja csinálni, de sokan nem (hála istennek)

I met God. She's black

hát ésszel kell vele. De a heavynek is szr a páncélja oldalról ha eltalálja arty pukkanhat
Jó és meglepõen sokat pattantam róla mindenféle ágyúval, a Lóri40t-rõl meg soha semmivel. Az egy igazán szar tank lett és még nagyobb méretû is, mint az AMX-50-100. De a gumigörgõi miatt unikum. :-D

Az a baj, hogy tesztszerveren kevés az arty. A múltkor nézegettük, és a Batmobilt szembõl 1 lövéssel kiszedik a nagyobb artyk. Ez elég kellemetlen lehet.

Azt mondom még az e-50nél is élvezetesebb volt vele játszani😄 komolyan az megfizethetetlen élmény amikor pislogni nem tud a JT de te már lebontottad😄
Ja vágom, azt hittem, hogy az EU szerverre írtad. :-)
Jövõhéten talán már nálunk is itt lesz.

Nagyon jól néz ki a batmobil, nekem biztos hogy lesz olyan! 😊
Jól is nézne ki, elnyomnak négy lövést aztán 5 perc kávé szünet.
Tuti nem lesz bennük, de a top tier TD-knek lesz.

hát majd ha mész vele 2 kört egybõl elájulsz😄 buzi jó eleve többet sebez egy sorozatból, mint a amx-50-b, baromi gyors, baromi fordulkény, tényleg a t-50-2höz hasonlítható baromi jó ágyúval. Igazi TD-Heahy-Arty gyilkos. Csak a medekkel kell vigyáznia.
Csak a max sebessége alacsonyabb, gondolom jobban gyorsul mint a H39, õ a 37km/ht vagy mennyit max leejtõvel éri el, amúgy meg annyival megy mint a maus.

Eagle16
H35-nek pedig olyan motor frissítése van...huh. 75 lóerõrõl 82-re asszem. Az aztán megéri.

Eddig még nem készítettem, nem volt kedvem visszanézni a bénázásaimat. De akkor megyek gyorsan pár kört, aztán meglátjuk, mi sül ki belõle.

jó az a batmobile? Stat alapján nem ájultam el tõle.

Eagle16
Oké, 10-15 perc és felrakom.

Gunslinger: nem sok az igaz, de egyáltalán nem is akartam játszani az orosz szerveren, csak érdekel hogy mit bír így valós körülmények között, ahol nem mindenki golddal lõ 😊

Mikor kijött az amcsi nehéz ág, akkor is elmentem T29-ig az orosz szerveren....de minek...az EU-n most van elég dolgom, remélem nem csábít el a sok kis francia 😄 Ezért szögeztem le elõre hogy csak Tier 2-ig.

Az a gáz, hogy a H35-nek erõsebb a motorja, még is 10km/h-val lassabb...
Ki érti ezt?

Azért remélem a francia top tier artykban nem lesz auto loader 😄

tier2ig???😮 micsoda??😄😄😄 Én addig nem nyugszok ameddig a batmobil nem áll a garázsban amx-50es nem is érdekel annyira😄
CW-n bizonyos védelmi szitukban nagyon ütni fognak, mikor két AMX-50B kitáraz egy csapatra majd visszabújnak tölteni két Maus mögé és ezt fél percenként ismétlik. :-) Támadó ékként meg még jobban lehet majd variálni, mennek az IS-7-ek elõtt, majd a kitárazás után helycsere.
Ilyen tûzcsapással max a t7-8 artyk rendelkeznek, de az nem tud egyszerre több célpontot lõni.

Most épp 3601H-val farmolok(farmolnék).
Gyõztes csatám 2perce:Hetzer(1lövés)/T1 Heavy(2lövés) megsebezve.
Full Kv1(100%ról megölve).Xp 460,Kredit 14800.Prém nélkül.
Ehhez tudsz valamelyest viszonyítani.

Lehet elmegyek A Tier 2-es franciáig is a közepes ágon, azzal lehet osztani 😊

Ez jó pofa, úgy írod, mintha az a 212 xp annyira megfontolandó elkölteni való legyen. :-) Egy 4000-es napi duplából kitermeled free-nek. :-)

Jaja az nálam megtartom kategória lesz, legalább nem kell a H39es prémium tank, ugyanazt tudja a H35 is csak jobb motorral 😄

Ja autoloaderes heavykkel nagyon kell taktikázni hogy mikor érdemes újratölteni, mikor nyugis helyzet volt, volt hogy 4 volt a tárban de akkor is újratáraztam.
Alkalmazni kell a francia tanktikát sokszor: VISSZAVONULÁS!
Felmentem himmelsdorf várába AMX 50 100al és jött egy KV-5, akkor találkoztam vele össze mikor mentem volna le a várból az ellenség bázisa felé lévõ úton, belenyomtam a 6 skulót,kb 17%a maradt, aztán hátra arc, elnyargaltam a vár mögé, közben kaptam pár seggest tõle. Betöltöttem, aztán megkapta a magáét.

De volt ennél meredekebb újratöltési akcióm is, mindenesetre nekem nagyon tetszenek 😄