World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Sérülés helyett beírtam hogy Damage, a tûz van helyére pedig hogy KIGYULLADTUNK 😄

Káromkodás szûrõ offon van már régóta 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Engem miért mindig az idióta pöcsökhöz rak be a játék?

http://data.hu/get/4564495/20111229_1335_ussr-KV_steppes.wotreplay

..barkinek sikerult mostanaban tier5os tankkal olyan csataba bekerulnie ahol nem az also harmadban volt?
Valamelyik mod teszi tönkre az ékezetes betûket, nekem is jó volt, amíg fel nem tettem egy használható célkereszt modot, azután elõkerültek a kockák...
Én angolul írtam be, de nálam is kockák vannak az ékezetes betûk helyén amúgy.

darki81
nekem alapból ékezetes (win7)
kapcsold be hogy ne szûrje a káromkodást, lehet segít

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

patchaou
Arra van valami trükk, hogy az ékezetes betûk helyén ne kocka legyen? Vagy inkább írjam be angolul a dolgokat?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gottfried
Nem is a kilövés volt nagy mûvészet hanem az hogy kb.50%-on voltam mikor beértek,négyen lõttek és annyit pattogtak rólam hogy mind a négyet kiszedtem.Aztán jött egy 100%-os KV1s amit szintén leszedtem 50-re de ekkor már csak 3%-on voltam és egyik lövése kivégzett. :-(
Ha azt is sikerült volna elkapni akkor már csak a két artyjuk marad és talán még nyerhettünk is volna.Akkor lett volna ám mindenféle medál esõ.... :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Ha valaki nem akar a tier V-ösökkel kreditet farmolni,magasabb szinten a JP a legjobb választás.(a prém tankokon kívül)

Az IS-t ki lõni nem nagy mûvészet papírból van a páncélja
Gottfried
Bár már sokszor írtam hogy mennyire szeretem a JP-t de most megint dícsérnem kell.Egyedül maradtam és végül vesztettünk de a bázison szemtõl szemben lõttem ki két IS-t,olyan 70%-ról,közelrõl,és még két másik támadót.Ezeken kívül volt még egy rakás sebzés és prém nélkül egy vesztes csatában azt hiszem ez elég jó lóvé. :-)
(természetesen a hosszú 88-at használom,így a lõszerköltség minimális és egyébként is jobb mint a 105-ös)

Vereség
Csata: Mountain Pass 2011. december 29. 13:04:40
Jármû: Jagdpanther
Szerzett tapasztalat: 769
Szerzett kredit: 37 868
Csatában elért Achievement: Védõ

Ment közben is és a torony forgása közben is mûködik.
Eleve szûkebben tartja a célkört,ezért nem is kell annyit várni a szûkülésre.
Jó modul szerintem.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A hozzá mellékelt TL.txt-ben át kel írni a kívánt nyelvre a cirill betûs részt.

patchaou
Tudnátok linkelni egy olyan damage panel-t ami nem ír ki cirill betûvel dolgokat játék közben?

pointer4
Hát menet közben, meg torony forgatás közben 20%-al kevésbé ugrik szét a kör. Csökkenti a full célzásra állás idõt, mert nem engedi annyira szétugrani. Menet közben is javít kicsit a pontosságon.
pointer4
FAIL <#taps><#banplz>

#88786: elég szánalmas ilyen eredménnyel kérdkedni 😄
Met
A stabilizátor nem a menet közbeni lövésekhez van?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

patchaou
Kv-nál kötelezõnek érzem 😊 IS-3-nál viszont lecserélem majd Én is stabilizátorra, csak most nem állok úgy anyagilag.

ruszki ágyúknál kötelezõ az a célzásgyorsító mert elég gáz a 3as célzás idõ.
Meg amúgy is, minél hamarabb becélzod, lõsz annál hamarabb mehetsz vissza fedezékbe, nálam nagyon sok tankon rajta van.

WoT: Nishizumi77

Sokan mondjátok ezt a célzás gyorsítót.
Ez alapvetõen arty cucc.
Tankokra már akkor inkább a stabilizátor a jobb.Szûkebben tartja a célkört.Lassú tankoknál szinte szét sem csúszik.
Esetleg a high tier proletár tankokra jó kombó,stabi+célzás gyorsító.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Jajj... annyira élvezem a leselkedést Pershinggel meg T-44-el.

Most is a meccs végére maradt egy ISU, T28, Ferdi trio az ellenségnél. Lopakodva sikerült kispottolnom õket - ott álltak velem szembe, de nem láttak. Én meg kértem az artikat helyezkedjenek úgy hogy ki tudják lõni õket a ház mögül.

Annyira jó volt nézni a csávót egy percig (mozdulatlanul állt), aztán beirtam chatre neki hogy "xxxx I see you, and u dont see me".... hirtelen vadul elkezdte mocorogtatni a csövét, miközben becsapódtak az atomtöltetek.

Nagyon tetszik, a legszemetebb dolog 😄

Én kevésbé pontatlannak hívnám.
Amúgy ahhoz képest hogy ugyanakkora az átütése 122es többet pattog, nem tudom elfelejteni azt az esetet amikor 1 éve 5 lövésbõl 4 lepattant egy KVról. isu-152 122es ágyújával alkottam.

Az átütésük,egyforma.
A 100-as kisebbet sebez,gyorsabb és pontosabb.
Már amennyire lehet pontosságról beszélni ezeknél...

Patch elõtt azt mondtam volna, hogy nincs igazad, de most már igazad van. Patch elõtt én azért szerettem a 122-est, mert a kicsiket brutálisan zúzta, a nagyokat meg HE-vel lõttem, ami szintén kétszáz körüliket szakított. Most már nem így van.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

És nem megy rá inged gatyád a lõszerre.
Nem tusom ki hogy van vele de szerintem a IS tankhoz a 100mm-es jobbnak tûnik mint a 122-es a 100-as ugyan kicsit sebez de jobb az átütõ képessége
Hát a rövidebb 88-asból ott lett elegem, amikor még beforgatott VK3601-ról is képes volt közelrõl többször pattanni. Jelenleg az L70-es hét és felessel grindelem inkább a Panthert.

Végül 10%-os optikát tettem a célzásgyorsító helyére.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tegnap hetzer pattant t50-emrõl.Igaz ma meg slugger benyelte t34 120-as lövedékét.

Szerintem ez minden stockra jellemzõ.

szabii98
De eddig nagy tierben is elfogadható volt, ezért írtam. Kis tierben pokoli jó gép 😄

I met God. She's black

az általános jelenség, hogy aki megveszi frissen az e-100at azt 10bõl 9er malinovkára rakja be úgy, hogy tele van artykkal és a saját csapata 3 perc alatt elhullik?
T7 németre még nem megy stab.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

kis tierben teljesen jó a hetzi 105öse, nagy tierben gáz

szabii98
attólmég a KV szinte változatlanul mûködik..de pl a Hetzer nem

I met God. She's black

Általában tier 6 Company szokott lenni,és oda max tier 6 tank mehet.Kv3 a t6 company királya.

Mindig is egy vadállat volt😊

Itt egy nagyon mákos replay😄 példa arra hogy ne add fel soha😄 de inkább arra hogy én dobtam 6-ost a játék elején😄

Mákos Ojjectum😊

Nem nerfelték az ágyúkat, a páncélok lettek mások. :-)

Akkor eljött az idõ hogy megvegyem <#finom>

Az Objekt az valami elbûvölõ. Úgy pattogok minden oldaláról minden szögben a 225-ös penû ágyúval hogy a végén már én kérek elnézést hogy azt feltételeztem hogy fogja az ágyú az orosz csodát
Szevasz totti,gyere hozzánk a hac-r be😊

http://hac.host56.com/forum/index.php

jelentkezz itt és küldik a meghívót😊
Vissza néztem egy csatát Maus-al, mert furcsáltam hogy mellé meg lepattant sok lövés így nézett ki
Mellé
Mellé
Pattan
Talál
Mellé
Pattan
talál
talál
talál
talál
Pattan
Pattan.

Fõleg az elsõ és utolsó lövések miatt, a végén Ojject oldaláról, és egy arty-ról pattant, az elején meg kétszer mellé lõttem az ojjectnek.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szabii98
A KV mûködik, csak a többin nerfeltek 😄DDD

I met God. She's black

Ferdire tippelek.
Szerintem jókora mákod volt, KV-ból 7.0 elõtt sosem lõttek ki egy lövéssel trollgunnal, 7.0 után eddig már kétszer. Egy platoon társamat meg pár napja IS-3-ból 460 hp-ról szedett ki egy ilyen.
Mûködik az még.

Hát én direkt kipróbáltam a KV-t kályhacsõvel. Az esetek felében ilyen kicsit sebzett. Gondolom ilyenkor erõsen páncélozott részt találtam el. Az esetek másik felében jött a nagy sebzés.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

szabii98
kocka?

I met God. She's black

Akkor a KT az kettes nagy cica? :-D A JT meg vadászó nagy cica, végülis van benne logika. :-)

Nálunk a klánzsargonban mi a Panther II-t Pancser kettõnek vagy Papír kettõnek hívjuk. :-)

höhöhö... most futottam össze egy 152-es trollágyús KVval Pershingben. Kicsit rosszul nézett ki amikor láttam kijönni a felém fordított kályhacsõbõl a füstöt... aztán sebzett valami 100-200 HPt.

Ez lett belõle 7.0-ban, vagy csak a splashból kaptam ilyen keveset?

üdv, klánt keresek lehetöleg rendszeres legyen a cw, jelenleg egy t30-asom van.

Wot: Totti93

Stimmel a T29, a Tigris, a Type, a Vadászpárduc, a daráló: KV(daráló)

A cicák: kettes cica: Párduc II, egyes cica Párduc I, nagy cica Tigris...Type az az könnyû..sárga...kínai...kici óccó

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog