World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IS7 gyõzelem(na számomra nem egy fényes) 1 kill csak de az egy egér, plusz 4 másikba bele lövöldöztem...
33k credit a csata költsége 49k credit.. azért gratulálni tudok ennek a faszfej anyabaszó fejlesztõcsapatnak aki ezt megalkotta!!!
természetesen gyõzelem+premium, föltenném a kérdést mi a faszomnak T10-es tank ebbe a játékba? + minek kihúzni?😊))) én nem tudom megválaszolni pedig rendes retardált módjára, kihúztam 6 top jármûvet de nem tudom minek😄
(nem nehéz átváltani a billt vagy a nyelvi csomagot de nekem így is jó csak akkor meg ne te beszélj nekem hogy nehézségeket okoz egy vesszõ)
Mert tudjuk a WG egy korrekt cég és nem nyúl bele semmibe.. de röhejes xp-t kapok.... néha hogy csak röhögök már rajta..
Azt viszont értem mire írtad most már.
De viszont lehet te nem nézted meg még ki volt írva mit mennyirõl lehet észrevenni 500m-es látótávval és a Mouse volt a legrosszabb 420-al.
miss click
helyesen 460*0.87= 400
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
#89271: vannak erdekessegek, mikor is a nemet 75-os agyunak eletszeruen keresztul illene lonie egy Stuart M3-ast 20 meterrol, erre csak megsebeztem...
Saor Alba
ha egy tanknak 460 m a látótávja, akkor az 100% legénység + venti + csoki/kaja/cola gold cumóval jön össze
tehát ha te ülsz egy tankban amin nincsen venti, de 100% a crew akkor a 460 máris csak 380 m, lásd faq
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Most olvastam a wot honlapon, hogy van ajándék bónusz kód mindenkinek 1-szer felhasznlható, DE kell hozzá a 7.1-es verzió😊 Viszont a kód csak 30 napig él. Így aki EU szerveren van az imátkozhat hogy használni tudja.
ennyire szar elvezhetetlen meccseket mar reg mentem mint evvel a hulladekkal..
elvezet lesz az a maradek 190ezer xp a mausig...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amúgy még az artykon kívül 3 dolog amire utálok lõni mert random pattanak:
-Tiger(P)
-Slugger
-Vk3061(H)
ezzel a trióval bármi megeshet,csak lesem ahogy a T10-es löveg pattan ezekrõl a "kiscsávókról"(amiknek kb free fragnek kéne lenniük)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szeretném egy pár szóban bemutatni nektek egy új képfeltöltõ oldal által kínált lehetõségeket.
A Kepfelho.com egy végtelenül egyszerûen használható instant képmegosztó szolgáltatás amin keresztül megoszthatod élményeidet. Nincs szükség regisztrációra és belépésre, csak szimplán töltsd fel a képeidet. A feltöltött képeket megoszthatod a Facebook-on, Twitter-en, Delicious-ön, reddit-en, StumbleUpon-on, Myspace-en, különbözõ üzenõfalakon, fórumokon, blogokon, csatolhatod e-mailhez, beszúrhatod MSN és Skype beszélgetéseidbe is.
Próbáljátok ki még ma!
kepfelho.com