World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MatchDiabolo
Ott van a másik lehetõség is de hát azt az éles eszednek köszönhetõen ugye ugye fel se fogtad de szerintem a szokásos legyunk tapló parasztok az új fiúval dolgot abba hagyhatnád mert ebbõl csak offolás lesz meg attól hogy többen oltotok nem lesz szebb a dolog.

Nem tetszene ezeknek a wargaminges kis köcsögöknek ha én belépnék a szaros irodájukba....

IS7 gyõzelem(na számomra nem egy fényes) 1 kill csak de az egy egér, plusz 4 másikba bele lövöldöztem...

33k credit a csata költsége 49k credit.. azért gratulálni tudok ennek a faszfej anyabaszó fejlesztõcsapatnak aki ezt megalkotta!!!

természetesen gyõzelem+premium, föltenném a kérdést mi a faszomnak T10-es tank ebbe a játékba? + minek kihúzni?😊))) én nem tudom megválaszolni pedig rendes retardált módjára, kihúztam 6 top jármûvet de nem tudom minek😄

Eltaláltad, õ egy másik account. Nem gondoltam volna, hogy éles eszednek, és tapasztalatodnak köszönhetõen ily' egyszerûen le fogod vonni a megfelelõ következtetést. Minden elismerésem.

MatchDiabolo
<#taps>gratula az értettségedhez szépen kiálltál a haverodért vagy csak a másik accodat véded ilyen bátran<#hehe>

MatchDiabolo
jahahogyteismegakisbaratililiputialsokorosztalyukishaverjaidisakikheznemisszoltsenkidehoborognekmindenmellekesert

Nemtudomiarossebértkötekedtekvelehaddírjonúgyahogyakarkinemszarjaleúgyiscsakbaromságokatírt.

MatchDiabolo
loál oemgé ni csak ki beszél te meg ékezeteket<#taps>

(nem nehéz átváltani a billt vagy a nyelvi csomagot de nekem így is jó csak akkor meg ne te beszélj nekem hogy nehézségeket okoz egy vesszõ)

Osztom:-)
Valaki nagy Wargaming imádó árilja már el hogy régen simán mentem 3500/4000 xp-s duplákat😊 most mi a faszomat kell csinálni hogy meglegyen? a servert is ki kell lõni?😊)))

Mert tudjuk a WG egy korrekt cég és nem nyúl bele semmibe.. de röhejes xp-t kapok.... néha hogy csak röhögök már rajta..

lol a hummel az nagy buzi😄 ilyen velem is volt malinovkán a bokorban volt én meg talán ktvel már nem emlékszem, a lényeg hogy a boy rám lõtt de nagyon max 20 méterrõl, és nem láttam meg, az volt a szerencsém hogy elkezdett menekülni kigurult a bokorból, mert nyilván azt hitte hogy látom, mert tényleg annyira közel volt, ha a bokorban marad lehet túléli😄
Olvasd el mit írtam ma 18:46-kor. Ez volt az eddigi csúcs eltûnés. Ezen már tényleg lehidaltam. Videó nincs de gondolom nem nehéz elképzelni, azt pedig tán csak nem feltételezed h hamukázok. Az tesztszerón volt de nem hiszem h az számít.
Még 2000 tp és megvan a Tiger-ke:-)
Solten
Jaja, a 76-osra gyujtok.

Saor Alba

Eltûnik, ha csak azért vettem észre, mert ellõtte magát, vagy elért valamilyen szikla, ház stb. mögé, ami automatikusan elrejti elõlem, de nyílt terepen tank még nem tûnt el.

probalj mar meg vesszoket hasznalni. nem olyan bonyolult az, es meg akkor erteni is lehet mit irsz nagyneha.
Nálad nem csinált még olyat pl. egy type h 60-70 méterre tõled meglátod ahogy feléd robog, és egyszercsak eltûnik? Nem volt még iyen? Akkor te ritka szerencsés vagy.
MatchDiabolo
lol vagy most engem oktatsz vicc

Azt viszont értem mire írtad most már.

De viszont lehet te nem nézted meg még ki volt írva mit mennyirõl lehet észrevenni 500m-es látótávval és a Mouse volt a legrosszabb 420-al.

Bakker kise próbáltam még a videjózást a játékban. Na majd felveszek már egy pár meccset aztán meglátjuk.
[/url][/img] Én Klingonra tippeltem és sztem vmit errõl nézhettek le😊
A Nyest II állat, fõleg a PaK 76(r)-el.

na látod azt nemtudom :-)
miss click

helyesen 460*0.87= 400

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez a 380 méter melyik értékkel jött ki?

Solten
Hi. Nem regota az mit jelent? Egy kib@szott Marder II-est tudtam eddig osszekukazni... <#vigyor> A 75-os loveggel mar kezd atmenni a hasznalhato kategoriaba.

#89271: vannak erdekessegek, mikor is a nemet 75-os agyunak eletszeruen keresztul illene lonie egy Stuart M3-ast 20 meterrol, erre csak megsebeztem...

Saor Alba

az megint más.

ha egy tanknak 460 m a látótávja, akkor az 100% legénység + venti + csoki/kaja/cola gold cumóval jön össze

tehát ha te ülsz egy tankban amin nincsen venti, de 100% a crew akkor a 460 máris csak 380 m, lásd faq

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Videó vagy kép készült az esetrõl? Azért lenne fontos, mert nálam nem szoktak csak úgy eltûnni a tankok, aztán 10 méterrõl megint elõbukkanni. Szóval ha látjuk, hogy történt az eset, talán valamit hozzá lehetne fûzni, amely elõsegítené megértetni veled a láthatósági rendszert, amely bár valóban bugos olykor, de nálad kicsit többször fordul elõ ez, mint kéne.

MatchDiabolo
Attól függ hogy mire 420 mert egy Mouse az 420 500m látótávval de egy kis light scout már csak 350 alatt van jah és csak akkor ha mozog.<#vigyor2>

Ez újabb bizonyíték arra, hogy némelyik SPG romulán álcázótechnológiával rendelkezik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

KM
A játék szépsége.

bardocz
Én ma grillével td-ztem egyik meccs végén, és a 30 méterre nyílt terepen velem szemben álló tank eltûnt. Fasza.
Hát a fa..om beleverem már ebbe a játékba, már rohadtul elegemvan, ugy elb@szták h az nemigaz. Tigrissel megyek, már csak Hummel van persze a bokorban ül, pofánlõ 20 méterrõl én is sebzem de amíg táraz ELTÛNIK!!!! de ugy hogy tolat, persze odalövök ahol utoljára volt de õ ugy tolatott h kicsit jobbra ment és ezért mellé lõttem...és mikor tûnik elõ megint? Naná amikor pofánlõtt megint. Miért enm látom 20 méterre tölem amikor MOZOG hisz tolat? Miért tûnik el egybõl 1azaz EGY másodpeccel azután h lõtt? Persze meghaltam. Annyira elegem van már ebbõl a sz@r láthaósági ge.ibõl h emiatt fogom abbahagyni a játékot.
Sziasztok

Most olvastam a wot honlapon, hogy van ajándék bónusz kód mindenkinek 1-szer felhasznlható, DE kell hozzá a 7.1-es verzió😊 Viszont a kód csak 30 napig él. Így aki EU szerveren van az imátkozhat hogy használni tudja.
bardocz
Köszi.
a 460 az valójában 427

Pales27
Úgy todom hogy az ellenséges tank camo bónuszából vonja ki az én látótávom, de ebben nem vok biztos, így lehet értelme az 500+ látótávnak.

..mindegyikhez oda van irva h max 500m. a tobbit en passzolom.
Rég volt már Grille-m, de szerintem a Hummel többet hoz.

Pales27
Kérdés: Ha egy 460m látótávú tankra felteszem a periszkópot és a távcsövet, akkor jóval több lesz a látótávom mint 500m. Elõbb észreveszem az ellent 500men belül, ha a periszkóp mellett a távcsõ is fennt van? Vagy felesleges rá mivel a periszkóppal is több mint 500m?

bardocz
Grillénél a Hummel több pénzt hoz? Vagy csak emiatt nem érdemes megvenni?
Akkor béna vagy. IS-3-tól lefelé minden lepattan róla és ha szembõl lövöm akkor még IS-3-al is nagyon sokszor pattogok róla. Arról nem is beszélve hogy ha jó a szög IS--7 is lepattan...

Mióta a németek rendelkeznek a legerõsebb high tier gépekkel, azóta kicsit röhejes a sírás miattuk. 😊

..valaki nyugtasson meg h a vk4502p., tenyleg annyira szar amennyire annak erzem ugy 25 meccs utan meg fullosan is.

ennyire szar elvezhetetlen meccseket mar reg mentem mint evvel a hulladekkal..

elvezet lesz az a maradek 190ezer xp a mausig...
KT-m van is. Egy ujjamon meg tudom számolni, hányszor pattant le rólam komcsi tank. Hiába próbáltam így meg úgy helyezkedni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Játszottál már az E széria valamelyik tankjával (esetleg KT)? Mert azokra enyhén szólva nem érvényes ez.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én meg úgy vettem észre, hogy a német tankokat kivéve minden tank random pattan. A német tankok jó ruszki vörös fejlesztõk módjára mindent beszopnak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TVelvet
Hírek, bannolnivaló, nyalánkságok?😊
Gw Tiger-rõl lepattantam az Is-4 S-70-es lövegével,persze õ nem volt hajlandó lepattanni rólam Td-módban.😞
Amúgy még az artykon kívül 3 dolog amire utálok lõni mert random pattanak:
-Tiger(P)
-Slugger
-Vk3061(H)
ezzel a trióval bármi megeshet,csak lesem ahogy a T10-es löveg pattan ezekrõl a "kiscsávókról"(amiknek kb free fragnek kéne lenniük)

szabii98
ezért bizony kifognak bxni, nem kis reklám
szerk.:
én szóltam

I met God. She's black

patchaou
Megnyitottam 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sziasztok Gamerek, Fórumozók!

Szeretném egy pár szóban bemutatni nektek egy új képfeltöltõ oldal által kínált lehetõségeket.

A Kepfelho.com egy végtelenül egyszerûen használható instant képmegosztó szolgáltatás amin keresztül megoszthatod élményeidet. Nincs szükség regisztrációra és belépésre, csak szimplán töltsd fel a képeidet. A feltöltött képeket megoszthatod a Facebook-on, Twitter-en, Delicious-ön, reddit-en, StumbleUpon-on, Myspace-en, különbözõ üzenõfalakon, fórumokon, blogokon, csatolhatod e-mailhez, beszúrhatod MSN és Skype beszélgetéseidbe is.

Próbáljátok ki még ma!

kepfelho.com
FCH kari
köszi😊 jah ru szerveren volt ajándék arany?

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."