World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így már nyugodtabb vagyok, ha már te is ezt mondod Szakesz😊
egyik kedvenc tankom, rettentõ jó és panther2vel utána e-50el csak jobb lesz
Na jó, én itt végeztem a Pantherrel, semmirevaló szemét még kifejlesztve is. Ezt közepes tanknak csak csúfolják, kempeléssel meg nem fogok csatát nyerni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

MatchDiabolo
Ezeket a mesedélutánokat is direkt beleprogramozták hogy jobban fogyjon a kredite a gyereknek most nagyon ráutaztak erre a kredit leszívásra venni kell a prém tankot szerintük mert az jól hoz a konyhára nekik.

Full tieres ágyúmmal a shermann jumbi tornyára láttam csak rá mondom nem baj kisfiam megpecsétellek nem lehet gond a 177mm erre no pen és nem lecsúszott hanem csak úgy elszívta a fekete segglúkijuk utána meg egy tiger no comment.

Az Obj. 704-es BL-10 ágyúját próbálgattam pár hete, de annyira pontatlan volt, hogy letettem a szovjet high tier TD-k megszerzésérõl.

Koridor
Én is szoktam imádni az ilyeneket.
SU85B-vel négyet löttem egy E2-es sherman-ra, két pattano, egy sz@rt se érö kritikus, és egy ~120-as sebzés. Még le is nooboztak mert négyböl se tudtam kilöni.

MatchDiabolo
Jah bétában érdekes is volt még tudta a highot aztán már elfeledte mert beíták ezt <textureQualityMemoryBlock> 3000 </textureQualityMemoryBlock> kb ilyen egyszerû sok dolgot is beprogramozni nekik mocsok banda.

vele volt a random...tegnap bl-10-el oldalba lõttem kv-t és did nát gó trú
kicsit se téptem hajam...prém nélkül azért 1650-s ár mellett....

amúgy csak én érzem úgy h bl-10 csak szarabb lett béta óta? komolyan mondom 30 méterre áll tõlem pershing, cappel, és fölé lövök, úgy h a hull-t céloztam, utána meg csak tornya látszódott ki, arra meg kaptam 1 did not pent....és egyszerûen hiába van beszûkülve a célkereszt, várok 3 napja és áll a célpont, és eltûnik a shell...
KT mutatja seggét és semmi, se mellette, se felette, se oldalt semmi becsapódás, se sebzés semmi ...még az se h critical v ilyesmi, egyszerûen eltûnik a shell....hozzá vagyok szokva a szar ruszki lövegekhez, 122-s és 130-s ágyúkkal 87 és 88% hit ratiom van...komolyan mondom a 152-s trollgun pontosabb volt mint a bl-10 most ... nem tom mi lehet a gond :S de az tény h alig várom már a JT-t...legalább annak pontos a gun-ja 😄
Sippie
Azt nem tudjátok az ikonok akadozását hogy a frászba lehetne megszüntetni? ha nem látok rá egy célpontra, csak az ikonját látom akkor néha nem folyamatosan mozog, hanem másodpercenként ugrik pl. Baromi idegesítõ amikor városi pályán szeretnék célozni, és konkrétan azt sem tudom hogy hol van
A k.életbe.Lakevillben,a városban,megállt felettem egy type.Még a csavarokat is láttam a hasán,a KV 122-esével bele a közepébe,és lepattant!
Azt hittem,ott rögtön tökönszúrom magam.
pointer4
Nem volt túl igazságos az ellenfélhez az MM., de azért csúnya ebben a kategóriában a Flawless Victory. Nem lettem volna az enemy csapatnál.
kis trükkös, meglesem
Attól még nem ártana 64 bites, mert a CPUm is annyi 😄
Hátha jobban futna a BF3 tõle, mivel most CPU miatt inkább nem részletezném

WoT: Nishizumi77

Toby0501
Engedi úgy is a maxot. 😊
Appdata\Roaming\Wargaming.net\WorldofTanks\preferences.xml fájlban ezt a részt írd át nullára:
<textureQualityMemoryBlock> 3000 </textureQualityMemoryBlock>

Nem rég nyomja ezeket az üzket a játék,a 6,7-nél nem volt ilyen...
nekem is annyi van és probléma nélkül fut max beállításon, egész pontosan textúra közepesen van mivel 32 bites win7 van felrakva és úgy nem engedi a maxot.
Amúgy 1 éve van jogtiszta 64bites win7 serialom csak semmi kedvem felrakni 😄

Csodálkozok...3Gb memóriám van....köszi
Gottfried
Az hogy nincs elég memória.....

2 giga min. kell de jobb ha 4 van.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nincs elég memória a textúráknak ezért alacsonyra vette a játék mert úgy kevesebb helyet foglal.

Gottfried
.....ehhez csak az kell hogy tele legyen a pénztárcád felesleges dollárokkal. :-)
Ha tele van (vagy valaki szponzorál),akkor érdemes mert mint az adatai is mutatják,sokkal jobb mint az AP.Meg lehet lepni vele a nagyokat akik szembe állnak veled,gondolva hogy úgysem tudod átütni õket,aztán a gold simán átviszi. :-)
(egyszer vettem 10 db.-ot a vk3601 88-asához és élmény volt az is3-akat átlõni velük szembõl. )
Sajnos ennyi az össz tapasztalatom velük mert felesleges dollárral nem vagyok túl jól eleresztve. :-(

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nincs elég memória. Textúra minõségi szint "Alacsony"-ra állítva.
Errõl mi a véleményetek?
Ha már arany megnéztem a KV trollját; 206 pen, 700 sebzés mindez 6 aranyért. Kipróbálom 2-3 skuló erejéig asszem! <#nevetes1>
Én remekül megvagyok nélküle is, bétában is csak teszt jelleggel vettem 105 és 152es troll gunokba gold ammot de amúgy ott se használtam igazán gold ammot annak ellenére hogy ingyen volt a gold. Természetesen ha CWre kapok klántól goldot veszek és használom 😄
De amúgy pénzkidobásnak tartom.

Aranylõszert szinte minden esetben érdemes venni. Jóval kisebb az esélye, hogy le fogsz pattanni velük, mint AP-val, ami bizonyos esetekben nagyon jól jön. Ehhez csak az kell, hogy csatánként ne sajnáld kiadni értük azt a 100-200 aranyat. 😊

polluxware
köszi😉

Buci
Egyetértek, remélem ma is csapatjuk 😊

carpe diem

Nem erdemes aranyloszert venni es elfogy. Csak clanwarra szoktak aranyat vinni.

Felesleges aranyat kolteni a szemelyzetre is. Majd jon az xp nekik szepen es fejlodnek. Amugy igen, sniper modra is vonatkozik a lovesz tapolasa.

Vicces joszag a tier2 francia tank, de annyira nem jo, foleg, hogy most kapunk ingyen egy tier2 premium tankot. Inkabb varj, ha lesz akcio ennyiert kapsz felaron egy skoda T-25 vagy egy US T-14 est azokkal jon is valami penz.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sippie
naja, megszoktam hogy én hummellal 300-akat sebeztem átlagban, így kissé meglepett. Ráadásul topgun lett a rohadék 😄
A SU-val is vannak olyanok amikor T7-8-ba 900 körül sebzek, de ritkán. Ugyanez volt a Hummel-nek és te voltál a szerencsétlen áldozat. Elõfordul, de az a szar amikor velünk. 😛
Sippie
egy kezemen megtudnám számolni hányszor lõttem hummellal egylövésbõl 800 hp feletti TD-t. Hiába volt kevesebb páncélja, valahogy pont nemjött össze.
polluxware
jelenleg az elején vagyok, de megkérdezném hogy van e értelme aranyat venni kommulatív töltet érdekében? valamint hogy az rendre elfogy? (ez tudom hülyébb , de hátha van valmi min bonus)

személyzet fejlesztése? ha példul a lövészt "tápolom" akkor az a sniper módra is vonatkozik ,vagy csak arra amikor külsõ nézetben megcélzok valkit (auto) és neki kell lelõni?

érdemes az elején a játéknak 750 aranyért megvenni azt a franci csodát? valmi tier2es

köszi😉

Talán mert te vékonyabb vagy neki, mint amit te lõttél (hummel 85 pen te vagy 75/60/60).

Amúgy jó az az ágyú rajta. Csak az oroszba kevesebbet sebez érdekes módon.
Sippie
érdekes ez a játék... SU-152 trollcannonnal 200-100-akat sebzek az ellenségbe, erre jön egy hummel és egylövésbõl kiszed 850hp-t... hát hogyne.
Én fel raknám õket t9-10-be a maus meg e-100-ellen mutássák milyen fa..a gyereke
Áááá, a végén még elkezdek jpeg-eket gyártani a Type-okról. Teljesen áll a pedobeares metafóra.

I heard you just turned tier 5...

No HE? Perfect...

Legitimista
Az OP mémje pedig csak terjed és terjed.

Emlékszem pl, hogy az orosz tankok mennyire OP-k voltak szinte egyezményesen, de valamiért:
Tier 1: randomba MS-1, ESL-re viszont T1-et visznek
Tier 2: Hotchkiss, BT-2
Tier 3: M2Med
Tier 4: T-28, de valószínûleg a B1 be fogja elõzni
Tier 5: A KV volt régen az ász, de ma már nem annyira, ennek ellenére (talán) vezet.
Tier 6: 3601, nem véletlen, hogy anno az Ural Steel moszkvai döntõjén mindkét csapat 14vs14 3601-gyel tolták. Akik KV-3-mal operáltak, mind kihullottak. Kis nerf most volt a kónison, de még mindig a legbrutálabb ágyú tier6-ban.
Innentõl heavyk csak:
Tier 7: T29
Tier 8: T32, nem véletlen, hogy az ESL-be a menõ csapatok mind azt viszik. Az IS-3 feljön a mostani buffal, talán X lesz a két tank között.
Tier 9: E-75, IS-4
Tier 10: Ebben nem nyilatkozom, mert rámkötnétek (így is rám fogtok 😊

Nem látok orosz OP-t mára. De pl Tier8 medben a Type-fóbia szintén érdekes jelenség. Érdekes, hogy halomra ölöm õket, és tettem már korábban is T-44-gyel, amit most még erõsítettek is, majd ki kell próbálni. Tier9 mediumok mind jók sztem.

De tankokra lebontva sem érzékeltem az utóbbi idõben azt (lehet h tapasztaltabb lettem), hogy valamelyik tank nagyon el lenne szállva a többi hasonló szintûtõl.

Sommázva: Szerintem az OP hiszti.

Nem tudom írtam-e már de UTÁLOM A TYPOKAT!!!!
Mondjuk ha nem ingyen lenne tuti alig venne belõle valaki. A tier 5 prém tankoknak is teljesen leáldozott a tier 8-ak miatt, sokkal jobban kéne keresniük és ez segítene az MM-en is, plusz t5 és 8 között van egy hatalmas ûr, össz-vissz van egy darab t6-os prém tank, az is preorderes volt és t6-ban annyira nem is használható a gyengécske ágyúja miatt.

De ezek a gyors lightok sem találnak el nagyon semmit menetbõl, hacsak nincsenek extrém közel és nem lassítanak le. Autocannon-nal meg könnyebb is mozgó célt eltalálni.

Két bevitt sorozattól egy fullos M2 is megrokkan.

Nyilván nem lesz kilõhetetlen, papír mint egy BT-2, de tier 1-ben nem az a jellemzõ, hogy a gyorsan mozgó tankokat eltalálják a kezdõ játékosok, ez meg gyors lesz és még jó ágyúja is van. Nem véletlen, hogy a t2-ben kezdõk között élvezkedõ veteránok kedvencei a gyors lightok, az M2 Light és a BT-2.

Legitimista
Ez egy tankos játék, minél több tank van, annál jobb.

Én 7.0 elõtt sem tudtam soha semmivel átlõni, S-70-el vagy 10x is próbálkoztam, persze nem egy csatában, de sosem sikerült, sztem olyan 6.6 óta nem is próbáltam ott lõni, ezután sem fogom.

E-75é a legbrutálisabb, 120 és 128assal is pattogok róla.

Eagle16
Ki is mondta hogy a T32 kupolája gyengébb lett? Hát Bl-9-cel az elõbb nem bírtam átlõni...ha ez gyengébb lett akkor nem tudom milyen lehetett mikor erõs volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Ja...akármi tudja sebezni, még egy alap loltraktor is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Annyira nem lesz gáz, még gépágyúval is át fogják lõni.

Elég OP-ra sikeredett, szó se róla. Szerencsétlen újoncok már tier 1-el sem fognak tudni grindelni. :-D Ez lesz a t2 szint typeja, a t3-4 szintnek meg a T-127 lett.
Inkább adtak volna 500 aranyat, szar ez a prém tank mánia a készítõknél. Lassan már annyi prém tank lesz hogy meg tudnának vele tölteni egy teljes nemzet tech tree-t.

Goldért lehet átváltani: 25xp 1 gold

Arannyal át lehet váltani, 1 arany = 25 xp.

hogy lehet a szétosztható tp-t szabad tp-á váltani? (a tankom már elit)
Ha nem kapod meg,akkor én sem,de akkor majd együtt búslakodunk:-),de addig is fight:-)