World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Full tieres ágyúmmal a shermann jumbi tornyára láttam csak rá mondom nem baj kisfiam megpecsétellek nem lehet gond a 177mm erre no pen és nem lecsúszott hanem csak úgy elszívta a fekete segglúkijuk utána meg egy tiger no comment.
SU85B-vel négyet löttem egy E2-es sherman-ra, két pattano, egy sz@rt se érö kritikus, és egy ~120-as sebzés. Még le is nooboztak mert négyböl se tudtam kilöni.
vele volt a random...tegnap bl-10-el oldalba lõttem kv-t és did nát gó trú
kicsit se téptem hajam...prém nélkül azért 1650-s ár mellett....
amúgy csak én érzem úgy h bl-10 csak szarabb lett béta óta? komolyan mondom 30 méterre áll tõlem pershing, cappel, és fölé lövök, úgy h a hull-t céloztam, utána meg csak tornya látszódott ki, arra meg kaptam 1 did not pent....és egyszerûen hiába van beszûkülve a célkereszt, várok 3 napja és áll a célpont, és eltûnik a shell...
KT mutatja seggét és semmi, se mellette, se felette, se oldalt semmi becsapódás, se sebzés semmi ...még az se h critical v ilyesmi, egyszerûen eltûnik a shell....hozzá vagyok szokva a szar ruszki lövegekhez, 122-s és 130-s ágyúkkal 87 és 88% hit ratiom van...komolyan mondom a 152-s trollgun pontosabb volt mint a bl-10 most ... nem tom mi lehet a gond :S de az tény h alig várom már a JT-t...legalább annak pontos a gun-ja 😄
Azt hittem,ott rögtön tökönszúrom magam.
Attól még nem ártana 64 bites, mert a CPUm is annyi 😄
Hátha jobban futna a BF3 tõle, mivel most CPU miatt inkább nem részletezném
WoT: Nishizumi77
Appdata\Roaming\Wargaming.net\WorldofTanks\preferences.xml fájlban ezt a részt írd át nullára:
<textureQualityMemoryBlock> 3000 </textureQualityMemoryBlock>
Amúgy 1 éve van jogtiszta 64bites win7 serialom csak semmi kedvem felrakni 😄
2 giga min. kell de jobb ha 4 van.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ha tele van (vagy valaki szponzorál),akkor érdemes mert mint az adatai is mutatják,sokkal jobb mint az AP.Meg lehet lepni vele a nagyokat akik szembe állnak veled,gondolva hogy úgysem tudod átütni õket,aztán a gold simán átviszi. :-)
(egyszer vettem 10 db.-ot a vk3601 88-asához és élmény volt az is3-akat átlõni velük szembõl. )
Sajnos ennyi az össz tapasztalatom velük mert felesleges dollárral nem vagyok túl jól eleresztve. :-(
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Errõl mi a véleményetek?
De amúgy pénzkidobásnak tartom.
Felesleges aranyat kolteni a szemelyzetre is. Majd jon az xp nekik szepen es fejlodnek. Amugy igen, sniper modra is vonatkozik a lovesz tapolasa.
Vicces joszag a tier2 francia tank, de annyira nem jo, foleg, hogy most kapunk ingyen egy tier2 premium tankot. Inkabb varj, ha lesz akcio ennyiert kapsz felaron egy skoda T-25 vagy egy US T-14 est azokkal jon is valami penz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
személyzet fejlesztése? ha példul a lövészt "tápolom" akkor az a sniper módra is vonatkozik ,vagy csak arra amikor külsõ nézetben megcélzok valkit (auto) és neki kell lelõni?
érdemes az elején a játéknak 750 aranyért megvenni azt a franci csodát? valmi tier2es
köszi😉
Amúgy jó az az ágyú rajta. Csak az oroszba kevesebbet sebez érdekes módon.
I heard you just turned tier 5...
No HE? Perfect...
Emlékszem pl, hogy az orosz tankok mennyire OP-k voltak szinte egyezményesen, de valamiért:
Tier 1: randomba MS-1, ESL-re viszont T1-et visznek
Tier 2: Hotchkiss, BT-2
Tier 3: M2Med
Tier 4: T-28, de valószínûleg a B1 be fogja elõzni
Tier 5: A KV volt régen az ász, de ma már nem annyira, ennek ellenére (talán) vezet.
Tier 6: 3601, nem véletlen, hogy anno az Ural Steel moszkvai döntõjén mindkét csapat 14vs14 3601-gyel tolták. Akik KV-3-mal operáltak, mind kihullottak. Kis nerf most volt a kónison, de még mindig a legbrutálabb ágyú tier6-ban.
Innentõl heavyk csak:
Tier 7: T29
Tier 8: T32, nem véletlen, hogy az ESL-be a menõ csapatok mind azt viszik. Az IS-3 feljön a mostani buffal, talán X lesz a két tank között.
Tier 9: E-75, IS-4
Tier 10: Ebben nem nyilatkozom, mert rámkötnétek (így is rám fogtok 😊
Nem látok orosz OP-t mára. De pl Tier8 medben a Type-fóbia szintén érdekes jelenség. Érdekes, hogy halomra ölöm õket, és tettem már korábban is T-44-gyel, amit most még erõsítettek is, majd ki kell próbálni. Tier9 mediumok mind jók sztem.
De tankokra lebontva sem érzékeltem az utóbbi idõben azt (lehet h tapasztaltabb lettem), hogy valamelyik tank nagyon el lenne szállva a többi hasonló szintûtõl.
Sommázva: Szerintem az OP hiszti.
Két bevitt sorozattól egy fullos M2 is megrokkan.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Inkább adtak volna 500 aranyat, szar ez a prém tank mánia a készítõknél. Lassan már annyi prém tank lesz hogy meg tudnának vele tölteni egy teljes nemzet tech tree-t.