World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Himmelsdorf 2011. december 31. 12:35:41
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 106 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 817
Csatában elért Achievement: Pusztító, Védõ, Lavrinenko Kitüntetés III Osztály, Mesterlövész
Ez nagy volt!😊
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amit a NF-rõl írtál az nem igaz. A shared xp-t a csapatsebzés határozza meg. Kis hajóknak számít az a mennyiség, de BB3 és CV3-tól felfelé egyre kevésbé. A végén már majdnem elhanyagolható kategória.
Az egyéni teljesítmény nagyon számít, sokkal jobban mint a WoT-ban. Talán 2 olyan csatamód van ahol nem számít olyan sokat.
nev: blitzpete
.. is3ban top tank volt nalunk.. koszonjuk emese..
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
WoT: Nishizumi77
Annyira nem érdekel a hiszti a kilõtt ellenfelektõl, de ennek különösen mocskos szája volt.
Most nagy dolog, hogy ugat...ugasson.
Engem jobban zavar, ha egy hülye azt hiszi, én azért vagyok hogy neki legyek fedezék, és nem mászik ki a seggembõl, nem tudok tõle fedezékbe tolatni.
Vagy ha platoon-ban be jön egy kis csicska tier 1-es, a magas tierû csatába.
Vagy, mint a tegnapi csata.
Prokhorovka: Két közepes tankunk kempingezik a bokorban. Nem ám támadna...nem. Rohanjak én elõre E-100-al. Írtam támadás, mozgás, gyerünk...nem mozdultak. Aztán lerohantak minket, menekültem vissza felé, és én vagyok a hülye , mert miért nem verek le egymagam vagy 10 ellenséges tankok. Tényleg miért is nem?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mellesleg eléggé mocskos szája volt úgyhogy megérdemelte, ha már van ilyen rendszer akkor használjuk 😄
Ez elõtt még sose jelentettem fel, semmi kedvem nem volt supportolni, így viszont csata közben kényelmes, úgyhogy bannolják vagy chatbannolják csak ki az ilyen "nem tudok veszíteni és akkor sértegetek" nyomorékokat.
írtad volna be neki, hogy nemi is gold hanem gyémánt ammo volt, de ha megadja a címét küldesz neki kiflit hogy ne haljon éhen ha már neki nem tellik. Tuti a mentõk vitték volna el agyvérzéssel.
Ez a jelentgetõ rendszer sztem csak vmi placebo.
Ensk pályát szeretem ha fentrõl indulunk mert szépen beleszoktak szaladni egy-két lövésbe a fedezékembõl és elég nehezen szoktak tudni sebezni.
A videó végén elég tanácstalan voltam mert tudtam hogy a KT 80% feletti és sajnos a panther2 sem tudta kicsinálni a ferdit 1:1-ben, pedig szerintem illet volna neki...Talán jobb lett volna a sínek mögé bújni, csak ha hátulról támadtak volna akkor easy kill lettem volna, meg sajna egyszer a tigernek sem forgattam be rendesen a testet így sebzett egyet..
http://www.2shared.com/file/MQs43uMn/20111230_2007_ussr-IS-4_ensk.html
Te Hogyan oldanád meg?
Eleve: spottolásért szintén jár nem kevés XP, úgy hogy egyetlen lövést se kell leadnod. Damageért szintén jár XP, nemcsak a killért.
Mi másért lehetne még jutalmat adni?
A NavyFieldben van pl úgy, hogy shared XP van: azaz a csapatban (eléggé függetlenül attól hogy ki mit csinált) a hajók szintjének arányában oszlik el a teljes XP és credit, az egyéni teljesítmény minimálisan befolyásol.
Ez még akár jól is hangzik (hiszen itt is, szegény kis Tier5 mit csináljon egy Tier X meccsben), a baj csak az, hogy ezt ki is használják ott a játékosok:
afksok ezerrel, meg a suicid berohanok a tömegbe és 30 sec alatt kilõnek. Ergo, ami nagyon szépen és igazságosan hangzik papíron, a playerek "furmánysága" miatt használhatatlan lett.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2011. december 31. 8:35:27
Jármû: E-100
Szerzett tapasztalat: 2 940 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 67 896
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Jo sokat kerdezhetnek meg ugyanilyen alapon, de teljesen felesleges, mert amig a WG celja csak es kizarolag a penz kisajtolasa a jatekosokbol nem pedig a minosegi jatekelemenyre valo gyuras addig olyan mindegy...
Yes and I'm one of those fools who didn't read the fine print about the code.
So Do I get one?
You will get it one way or another, though I'm not quite sure if it would be processed automatically by the system if you have tried to redeem it under 7.0. Customer support will take care of the issue, if there is any.
2011.11.04.-óta.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
BattleMountain Pass 2011. december 31. 1:38:59
VehicleFerdinand
Experience received: 4 142 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 70 273
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Sniper, Defender
a legjobb Ferdis köröm 9 kill :-)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Hozzátéve mondom elmegyek scoutkodni, mert stock m6 al mást nem tudok itt alkotni, spottoltam is egy t30 meg valamit, de mivel a t30 2 hpt hagyott és 2. tank sem volt rest a nevét már nem néztem meg mivolt...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A brutális xp vissza vételt ne is említsem... kilõvök 2 tankot T-VI+szárnysegéd!! egyik sem kisebb tier mint én.. Stug, erre 2400 duplán na menjen már az anyjába😄 20-ból 18 találat de biztos én vagyok a retardált..😊)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
bocs
A bokrok zavartak be valszeg, de akkor is egy ilyen behemótot...
jobban nem tom felrakni, ez van
https://picasaweb.google.com/116422506371416811579/WOT?authkey=Gv1sRgCJTy1PDkzdmGPQ#5692076863122411682
Kihúzok a játékba egy 85-õs warriort, majd hogy játszani tudjak vele elmegyek creditet gyûjteni egy 60-as karakterrel😄 kibaszott vicces rendszer😄