World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2011. december 31. 12:35:41
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 106 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 817
Csatában elért Achievement: Pusztító, Védõ, Lavrinenko Kitüntetés III Osztály, Mesterlövész

Ez nagy volt!😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

BUÉK mindekinek <#nevetes1>
szent szar, mi munka lehet kitanulni ilyen szarul játszani, ennyi erõvel akár megtanulhatna jól játszani is :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jó ez a WoT-os xp, credit rendszer. Nem olyan borzasztó a grindelés. Nem is volt fárasztó vagy megerõltetõ a Maus kifarmolása a Vk4502 Aufs B-vel.

Amit a NF-rõl írtál az nem igaz. A shared xp-t a csapatsebzés határozza meg. Kis hajóknak számít az a mennyiség, de BB3 és CV3-tól felfelé egyre kevésbé. A végén már majdnem elhanyagolható kategória.
Az egyéni teljesítmény nagyon számít, sokkal jobban mint a WoT-ban. Talán 2 olyan csatamód van ahol nem számít olyan sokat.
.. ime miert a vilag legnagyobb idiotasaga a free xp atvaltas..

nev: blitzpete

.. is3ban top tank volt nalunk.. koszonjuk emese..
jó nem szeretem az e-100at, kínszenvedés kifarmolni a nagyágyút, és csak olyan mapokra pakolgat pl prhorovka vagy swamp ahol el se tudsz bújni az artyk elõl, persze a bokorból lövõ objectet megint csak 20 méterrõl lehetett észrevenni. CW-re lesz ez jó csak majd, randomba ótvar
Aha, de érted azzal hogy ugat nekem nem rontja el a játékélményt. Ám ha a csapattárs IS lövi a Maus-om seggét..na az ront rajta.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De amúgy ez nem rossz ötlet, legközelebb kihasználom az idegességét, és elérem hogy agyvérzést kapjon 😄

WoT: Nishizumi77

figyelj, 1. opció a feljelentésben a sértegetés provokálás, ez volt, megkapta 😄

Annyira nem érdekel a hiszti a kilõtt ellenfelektõl, de ennek különösen mocskos szája volt.

Ezért feljelenti? Szerintem felesleges.

Most nagy dolog, hogy ugat...ugasson.

Engem jobban zavar, ha egy hülye azt hiszi, én azért vagyok hogy neki legyek fedezék, és nem mászik ki a seggembõl, nem tudok tõle fedezékbe tolatni.

Vagy ha platoon-ban be jön egy kis csicska tier 1-es, a magas tierû csatába.

Vagy, mint a tegnapi csata.

Prokhorovka: Két közepes tankunk kempingezik a bokorban. Nem ám támadna...nem. Rohanjak én elõre E-100-al. Írtam támadás, mozgás, gyerünk...nem mozdultak. Aztán lerohantak minket, menekültem vissza felé, és én vagyok a hülye , mert miért nem verek le egymagam vagy 10 ellenséges tankok. Tényleg miért is nem?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

1. feljelentésem az volt mikor egy csapattárs vk36 a kónikus szarjával 6x seggbe lõtt míg mással fightoltam és még ki is égtem.

Mellesleg eléggé mocskos szája volt úgyhogy megérdemelte, ha már van ilyen rendszer akkor használjuk 😄

Ez elõtt még sose jelentettem fel, semmi kedvem nem volt supportolni, így viszont csata közben kényelmes, úgyhogy bannolják vagy chatbannolják csak ki az ilyen "nem tudok veszíteni és akkor sértegetek" nyomorékokat.

Ejj de érzékenyek vagyunk... és már a második feljelentésed? 😊 Te kis III / III-as 😊

írtad volna be neki, hogy nemi is gold hanem gyémánt ammo volt, de ha megadja a címét küldesz neki kiflit hogy ne haljon éhen ha már neki nem tellik. Tuti a mentõk vitték volna el agyvérzéssel.

Ez a jelentgetõ rendszer sztem csak vmi placebo.

Tegnap este fáradtan volt egy jó csatám,így nézzétek el a hibákat: 9 kill, de sajnos defeat lett IS4-el.
Ensk pályát szeretem ha fentrõl indulunk mert szépen beleszoktak szaladni egy-két lövésbe a fedezékembõl és elég nehezen szoktak tudni sebezni.
A videó végén elég tanácstalan voltam mert tudtam hogy a KT 80% feletti és sajnos a panther2 sem tudta kicsinálni a ferdit 1:1-ben, pedig szerintem illet volna neki...Talán jobb lett volna a sínek mögé bújni, csak ha hátulról támadtak volna akkor easy kill lettem volna, meg sajna egyszer a tigernek sem forgattam be rendesen a testet így sebzett egyet..
http://www.2shared.com/file/MQs43uMn/20111230_2007_ussr-IS-4_ensk.html
Ja amúgy most jutott eszembe, tegnap írta valaki hogy a tetrisz tank lesz a B1 killer a 64es penjével. Nem lesz az mivel én egyszer leoval még a 90fokos seggét se bírtam átütni 10 méterrõl, pedig annak 67es penje van 😄

"De miert is? Miert helyes a szinten felresikerult damage alapn mukodo jutalmazas? Focimecsen senkit se erdekel hogy a vesztes csapatbol a jatekosok hanyszor rugtak bele a labdaba hanem hogy ki nyerte a jatekot."

Te Hogyan oldanád meg?

Eleve: spottolásért szintén jár nem kevés XP, úgy hogy egyetlen lövést se kell leadnod. Damageért szintén jár XP, nemcsak a killért.

Mi másért lehetne még jutalmat adni?

A NavyFieldben van pl úgy, hogy shared XP van: azaz a csapatban (eléggé függetlenül attól hogy ki mit csinált) a hajók szintjének arányában oszlik el a teljes XP és credit, az egyéni teljesítmény minimálisan befolyásol.
Ez még akár jól is hangzik (hiszen itt is, szegény kis Tier5 mit csináljon egy Tier X meccsben), a baj csak az, hogy ezt ki is használják ott a játékosok:

afksok ezerrel, meg a suicid berohanok a tömegbe és 30 sec alatt kilõnek. Ergo, ami nagyon szépen és igazságosan hangzik papíron, a playerek "furmánysága" miatt használhatatlan lett.

Na megvolt a 2. feljelentésem is: Kilõttem T34el egy ferdit 3 lövésbõl õ meg elkezdett ugatni meg szidni hogy fucking hungarian gold ammoval lõttem stb. Hozzánk közeli országból származhat ez a <#kocsog> mert felismerte a nyelvem mikor egy másik magyarral beszéltem csatában.

én visszavettem a kv-3at úgyis jön majd a csere valamikor 2015 környékén😄 De ha megunom majd a MM-t akkor tuti bepofátlankodok még talán a tier5össel is a companykba😄
De amúgy ja, kijön a francia tree, majd nyomni kell a T6 companyt, most azért nem tolom azt mert nincs T6om 😄

Viszont ha T6 companyba menne az ARL akkor jobban járna a 105össel, az egy 107 klón.

100%, hogy bedobálja, de mostanában egész jó magyar companyk szoktak lenni, szórakoztató még akkor is ha nem igazán van taktika, és néha vesztünk😄
Az biztos, amúgy én kicsit tartok az über 90esétõl, mert 3as a célzásideje meg lassú a betöltés, kicsi a DPM. Viszont a jó öreg <#kocsog> MM úgyis T8-9ek közé tesz úgyhogy csak azt kell használni majd.

én mediumokkal kezdek sztem egybõl a 12-essel, annyi freem talán összejön😄 de heavyn is el kellene indulni már csak azért is mert arl-44 sztem piszok jó lesz majd pénzkeresésre tier6os companyban.
Hát nekem sajnos nem, mert nincs prémium, pedig még 50k kéne a nagy csõig. De prémiummal E-75 volt pénznyomda szerintem.
na 27k free xpm van és tuti lesz ez még 30k vagy több mire kijön a francia tree, készülj BDR G1B és most már AMX 40, jövök! 😄 ( úgy értve hogy õket akarom freevel fullosra kifejleszteni, nem akarok szenvedni velük mert szarok. )

Ja, általában artyk miatt lesz mínuszos köröm vele, de néha jól hoz a konyhára 😄

az m6ot nem húzkodta be ilyenekbe idáig? Én kb fél éve játszottam KV-3al gyakorlatilag a csaták 95%-a hasonló volt tier9-10es mezõnyben😄
igen, de ha következõ körben mellélõsz 4et és utána kispotolnak kilõ az 5 arty egybõl, akkor -34 egybõl😄

Eagle16
Olvastam...nem baj, a lényeg hogy mindenképp megkapja mindenki.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az fasza, én is ellõttem elõre. 😄 Amúgy hol olvasod ezt az infót?

Ezzel is lehet farmolni, +34k pénz jött 😄

Gyõzelem!
Csata: Erlenberg 2011. december 31. 8:35:27
Jármû: E-100
Szerzett tapasztalat: 2 940 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 67 896
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

Az rendben van hogy magasabb teljesitmenyert magasabb arat fizetsz, es addig rendben is van hogy dragabb a loszer es a javitas. A baj ott van hogy premiummal nyert mecsen ahol nem keveset aktival az illeto a top tankjaval es ennek ellenere minuszban jon ki, mert az elcseszett WG koncepcio szerint ez igy helyes. De miert is? Miert helyes a szinten felresikerult damage alapn mukodo jutalmazas? Focimecsen senkit se erdekel hogy a vesztes csapatbol a jatekosok hanyszor rugtak bele a labdaba hanem hogy ki nyerte a jatekot.
Jo sokat kerdezhetnek meg ugyanilyen alapon, de teljesen felesleges, mert amig a WG celja csak es kizarolag a penz kisajtolasa a jatekosokbol nem pedig a minosegi jatekelemenyre valo gyuras addig olyan mindegy...
De hát Pongyi, van video, a játék könyvtárában keresd meg a replay könyvtárat, és dátum/tank/pálya szerint vannak felsorakoztatva. Megkeresed, és megmutatod akinek szeretnéd. Feltöltöd, és megosztod itt. 😊

Kis türelmetlenek, írhattok majd a supportnak 😄

Yes and I'm one of those fools who didn't read the fine print about the code.
So Do I get one?

You will get it one way or another, though I'm not quite sure if it would be processed automatically by the system if you have tried to redeem it under 7.0. Customer support will take care of the issue, if there is any.

Hi.
2011.11.04.-óta.
MatchDiabolo
wow most esik le még nem láttam 5 T10et soha eddig 4 is ritka volt mint a fehér holló<#wow1>

Hát számoljon be a pz4 mellé ellen oldalon egy maust ha már vele platoonozik, csak tudnám minek. Így csak értelmetlenül dobál be embereket nagy csatákba. De legalább nem loltrakival jöttek.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Victory!
BattleMountain Pass 2011. december 31. 1:38:59
VehicleFerdinand
Experience received: 4 142 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 70 273
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Boelter's Medal, Sniper, Defender

a legjobb Ferdis köröm 9 kill :-)
Na igen, az okos T28 - PzIV páros miatt be kellett valamit húznia a MM-nek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

MatchDiabolo
M6al idáig is ritka kegyetlen volt a rendszer de most már T10et is bevezették neki mert opé te voltál a nukleáris fegyver.

Metalmilitiakid
Teljes mértékben meg vagyok elégedve az új MM rendszerrel!

Hozzátéve mondom elmegyek scoutkodni, mert stock m6 al mást nem tudok itt alkotni, spottoltam is egy t30 meg valamit, de mivel a t30 2 hpt hagyott és 2. tank sem volt rest a nevét már nem néztem meg mivolt...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Tudod hogy én ezt tudom😊 de azért az tényleg vicces hogy prem accal bukok 13k creditet egy gyõztes meccsen ahol még aktiv is voltam.. így is megbüntet ez a szarkupac a sok zöldség szintû playerrel nem hogy még ez...

A brutális xp vissza vételt ne is említsem... kilõvök 2 tankot T-VI+szárnysegéd!! egyik sem kisebb tier mint én.. Stug, erre 2400 duplán na menjen már az anyjába😄 20-ból 18 találat de biztos én vagyok a retardált..😊)

Igaz, de ez nem volt titok. Mindenki tisztában van/volt/lesz azzal, mint ahogy gondolom te is, hogy a magasabb teljesítményért magasabb árat kell fizetnie. Nem ez a probléma. A high tier tank legyen veszteséges, és igenis kényszerítsék rá a parasztot, hogy játsszon kisebb tankokkal is. Legyen az egészben egyfajta körforgás. Ne szaporodjanak meg a nagy tankok, vagy fordítva. Ne boruljon fel az egyensúly. A gond ott kezdõdik, amikor elb*sszák a kisebb tankok játékélményét, de magasabb szinteken sem nyújt semmi extrát a játék. Attól tartok, hogy a végén annyira meg fogják nehezíteni az új és a régi játékosok dolgát, hogy a végén hoppon maradnak. Szerintem már most is eléggé pengeélen táncolnak.

"Befehl ist Befehl", ahogy a mondás tartja. Pedig még csak most kezdtem el igazán élvezni a bunkó királyságomat 😞

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Fulcrum11
Picasa
bocs

Fulcrum11
Ezt a KV-s eltûnõs sztorit én is megerõsíteném... Westfield, (Easy8, 90%) G8-ban a házak mögött álltam, erre a faluból fullgázzal le egy KV, a dombtetõn spottolták/tam, lövök, elindul felém látom, lövök, eltûnik, lövök és direkt figyeltem, hogy 130m-nél tûnt el és 80-nál bukkant elõ... majd miután többen elintéztük, egy másik trollgunos jött, majdnem ugyanott, 100m-rõl láttam, persze 1 lövés voltam a papírommal.
A bokrok zavartak be valszeg, de akkor is egy ilyen behemótot...
jobban nem tom felrakni, ez van
https://picasaweb.google.com/116422506371416811579/WOT?authkey=Gv1sRgCJTy1PDkzdmGPQ#5692076863122411682

MatchDiabolo
Te vergõdsz még mindig szerintem idénre be is fejezheted az évi bunkó király vagyok megmondom én ki vagyok dolgodat vegyél inkább egy nagy levegõt és hagyjál békén.

Te kezdted a bunkózást, amikor egy értelmes választ kaptál az egyik kommentedre, de azért csak vergõdjél nyugodtan 😉.

na sikerült összehoznom a legnagyobb critical hit lövésemet full e-100 legnagyobb gun sniper nézet az egész képernyõt be tölti az is-3 oldala amit oda szoritottam a kanyon falához visszatolatok vagy KETTÕ azaz 2 métert célzok a közepére ahogy a nagy könyvben irva vagyon lövök csilingel és semmi 211 hp-ja volt simán ki kellet volna lõnöm szerencsétlen srác is ugy meglepõdõt hogy még menekülni is elfelejtett kérdezte hogy ez komoly irtam neki hogy igen szerencsés napja van láttam hogy a többiek már 80 százaléknál járnak a foglalásban és futni hagytam mind a ketten jót nevettünk ezen amig nyertünk
ha ezt átraknám egy másik játékba, pl wow nem tudom mi a max szint most? 85? mindegy is..

Kihúzok a játékba egy 85-õs warriort, majd hogy játszani tudjak vele elmegyek creditet gyûjteni egy 60-as karakterrel😄 kibaszott vicces rendszer😄