World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
:) Semmi okosság :P
:) Semmi okosság :P
olyan ez mint nálam az is-4 130mmel.6 kilõtt tank az elsõ körben vele.azóta jó ha 2.
Csata: Mines 2011. december 31. 13:01:37
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 720
Szerzett kredit: 16 048
Csatában elért Achievement: Pusztító
A 88mm-es elsõ be vetése a vk3601-esen 5 kill
miller343(SBI), õ az a fajta noob, aki a nevetséges statjait megfejeli azzal, hogy írkálja az ellenfélnek, hogy hol vannak a csapattársai
mégis csak jó dolog ez a reportálás
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Van ez a tapasztalat konvertáló, no az nálam nemigen mûködik, vagy az nem is fog, csak fizetéessel lesz arany?
Látom, hogy lehet bónusz kódot kapni a WoT fõoldalon....
Mit kell tenni érte?
Kérek egy kis segítséget.
Köszönöm!
WoT: Nishizumi77
FPS-ekben könnyû jónak lenni, legegyszerûbben játszható játékfajták egyike, de egy RTS-ben már nem biztos, hogy virítanak. Én Düne 2-n, C&C-n, Red Alerten nõttem fel, a 90-es évek elején-közepén állandóan ezeket toltam, de mára totál elfordultam ettól a stílustól, utolsó RTS amit érdemben játszottam, az a C&C Generals:Zero Hour volt (egy-két utána jövõt még kipróbáltam, de a RA3 meg Starcraft 2 már egyáltalán nem érdekelt), de mégis sztem hülyére verném az akkori 10-12 éves önmagam RTS-ben.
EGy kérdés, jelenleg elvileg a W.O.T szerveren játszom!, A magyar hun szervert hogy tudom beállítani?
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2011. december 31. 12:18:49
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 764
Szerzett kredit: 65 865
Csatában elért Achievement: Acélfal
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://worldoftanks.eu/news/796-happy-holidays-wargaming
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
pedal to the metal...
Megfeszített három havi melóval összegyûjtöttem 96k free xp-t, mire kijönnek a franciák már a 100k is meglesz talán és kezdhetnék fapados AMX M4-el, de inkább fullos ARL-44-be ülök és gyorsan kihúzom az M4-et vele t6-os companykban, de ebbe a "gyorsan kihúzom" ütemtervbe nekem tuti nem fér bele a 105-ös ágyú, csak annak érdemes kihúznia, aki meg is akarja tartani az ARL-44-et t6 company fightra.
Adjunktus, szerintem töredezettségmentesítsd minimum a játék mappáját.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
de...
a minap tudatosult bennem a dolog a kisfiam szamitogepet szeretne a szuletesnapjara...fog kapni valami hasznalt gepet, es a WoT-al akar jatszani...mindig nez mikor jatszom nagyon lazba van...a gond csak az hogy 7. eves lesz...mit csinaljak? ne engedjem jatszani a jatekkal? mert tuti nem lesz PRO! 😄
ezt csak azert irtam be mert lehet ti is valami ilyesmibe futottatok bele...szerencsere nem sok ilyen jatekos van...es ha neha bele futunk ilyenbe akkor nem kell rogton a plafonon lenni...😄
Lassan tölti be a mapokat,csata közben pedig többször is szétcsúsznak a pixelek.Színes vonalak meg pontok jelennek meg a képernyõn,és ilyenkor le is akad pár másodpercre.
Mi a gond?Videó kártya?
Minden más játék tökéletesen mûködik.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Jut eszembe. Ezt a csilingelõs találat dologgal nem terveznek valamit kezdeni? Röhej, hogy hol sebez, hol nem. Azt sem tudom, hogy egyáltalán mi akar ez lenni?
Mondjuk nagyon komoly rádió hatótávja és sebessége van, simán megkaphatná, nem lenne gáz.