World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanya01
Vadásztigris nevû honfitársunk a csata elsõ percétõl kezdve öregbítette hírnevünk. Szét káromkodta az egész meccset....persze 0 killel pusztult el 3 perc alatt. ha olvasod haver: hányok tõled!

T1 M6 se rossz tank!relatív .minden tank jó! megfelelõ kezekben.meg hát ki kell ismerni õket mire használhatóak.mi a jó taktika velük.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

bency
Hát amélykel jobban lehet játszani és fejlõdni egyenlõre😛 Igen Heavyt szeretnék de ha jobb a Sherman tényleg akkor meg azt veszem😛

:) Semmi okosság :P

gondolom heavy tank kel nem? akkor mi a kérdés?<#vigyor1>

Igen érzem a következõ csata már bukó volt<#shakehead>
bency
Igen? Nagyon gondolkozok rajta de nem tudom mélyknek mi a negativuma és pozitivúma?

most igen. de majd késõbb? a beetetésben mindíg nagy volt a wot<#eplus2>
olyan ez mint nálam az is-4 130mmel.6 kilõtt tank az elsõ körben vele.azóta jó ha 2.

Koridor
Engem "lebeszéltek" a T1-röl. Nem rossz az M4-es.

Gyõzelem!
Csata: Mines 2011. december 31. 13:01:37
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 720
Szerzett kredit: 16 048

Csatában elért Achievement: Pusztító

A 88mm-es elsõ be vetése a vk3601-esen 5 kill
wmisi
mi lenne ha visszaolvasnal?

Valaki?
bency
Szerintetek mit éri meg venni 5iknek? T1 Heavy vagy M4 Sherman?

újabb gyöngyszem:
miller343(SBI), õ az a fajta noob, aki a nevetséges statjait megfejeli azzal, hogy írkálja az ellenfélnek, hogy hol vannak a csapattársai

mégis csak jó dolog ez a reportálás

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Igen, aranyat pénzért lehet venni, abból lehet átváltani. 1 arany = 25 xp.

HÁHÁ rossz szöveg volt a vágólapomon, na mégegyszer:

FAQ

WoT: Nishizumi77

Igen, 25xp=1 gold

Amúgy ezt érdemes elolvasni: FAQ

Köszi a választ! Még egy kérdés!
Van ez a tapasztalat konvertáló, no az nálam nemigen mûködik, vagy az nem is fog, csak fizetéessel lesz arany?
Sziasztok!
Látom, hogy lehet bónusz kódot kapni a WoT fõoldalon....
Mit kell tenni érte?
Kérek egy kis segítséget.
Köszönöm!

Nincs külön magyar szerver, három szerver elérhetõ három különbözõ kliens-el, az NA (Észak-Amerika), RU (Orosz) és az EU, ami az európai, valszeg ott játszol. Azon belül vannak chat csatornák, abból van több magyar is.

bal alsó sarokban csatornák gomb, ott beírod a keresõbe hogy: hun és csatlakozás. Ha kér jelszót akkor az is hun.

Hja, kis kölykök az ilyen egyéni teljesítményre épülõ játékokban, meg ahol baromi sokat számít a reflex és a koncentráció néha meglepõen pengék, de ahol már kicsit taktikusan is kéne játszani az jellemzõen nem megy nekik. A WOT-hoz azért kell némi taktikai érzék is, átlátni a csata alakulását, mert rajtunk kívül van még 14 másik játékos is a csapatban.
FPS-ekben könnyû jónak lenni, legegyszerûbben játszható játékfajták egyike, de egy RTS-ben már nem biztos, hogy virítanak. Én Düne 2-n, C&C-n, Red Alerten nõttem fel, a 90-es évek elején-közepén állandóan ezeket toltam, de mára totál elfordultam ettól a stílustól, utolsó RTS amit érdemben játszottam, az a C&C Generals:Zero Hour volt (egy-két utána jövõt még kipróbáltam, de a RA3 meg Starcraft 2 már egyáltalán nem érdekelt), de mégis sztem hülyére verném az akkori 10-12 éves önmagam RTS-ben.

Üdv!

EGy kérdés, jelenleg elvileg a W.O.T szerveren játszom!, A magyar hun szervert hogy tudom beállítani?
mozesapo
Ha nincs arty egészen jókat lehet menni.
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2011. december 31. 12:18:49
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 764
Szerzett kredit: 65 865
Csatában elért Achievement: Acélfal

wmisi
ez ismeros..foleg a hiszti resze..😄 az enyem is sportol..de neha el akarja kummantani hogy helyette psx ezzen..😄 februartol meg ugye ott lesz a sz.gep neki...valami rendszert majd vinni kell bele hogy mennyit jatszon...majd kitalalom..😄

mijki

Boldog Újévet Kívánok!!!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

franciáknál
wmisi
ha kijon a 7.1

azért a tier8 med mekkora kicseszés már, jó hogy nem 1 milla xp kell hogy kimaxoljam, csak a motorok 100k
nekem 9 éves az unokaöcsém, gyakorlatilag 6 éves kora óta xboxozik, persze szigoru keretek között, suli, sport és tanulás után.. persze néha hiszti van belõle.. 😄 amúgy meglepõen gyorsan tanulnak a kölykök játszani, esélyem nincs ellene xboxon 😄
wmisi
en sem szeretem...csak azt mondtam hogy ilyen is lehet/van...de azert meg nem biztos hogy idiota..

Edorn
7.1 ajándékkódot (NEWYEAR) most kell beírni, vagy majd ha kijön a 7.1?

http://worldoftanks.eu/news/796-happy-holidays-wargaming
Sippie
a tech tree-t nem kell megmutatni neki, és akkor nem lesz 😄
wmisi
ujj acc lesz persze..kap egy kettes premet..azt hagy jatszon...de elobb utobb lesz nagyobb tankja is...biztos ..😄

Na igen, inkább adjál neki valami kis tierû tankot, mert ott még olyan zavaró, mint ha valaki egy IS3-ban ülve csinálja a fesztivált.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem az egyik barátom ilyen, codbna a saját klánja csíterezte le 😄😄

Hát most mit mondjak, nem szeretem ha az én csapatomban töketlenkedik valami idióta.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ARL-44 frontjáról pattantam über 90essel, az nagyon szívós, úgyhogy tornyát kell lõni.

patchaou
Nem kell a gyereknek tier8-as prémium tankot venni 😊 Kis tierben szerintem annyira nem zavaró ez. Amúgy nincs kizárva, hogy jó játékos legyen egy gyerek. Ismerek egy 9 éves kölyköt aki úgy tolja a cod black ops-t, hogy sûrûn lecsíterezik, én is csak lestem, úgy játszik mint Én mielõtt elegem lett volna belõle 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha már videó. Ugyan itt nem tûnt el senki, de olyan esélytelenül indultam, Tigrissel T10-es csatában aztán egész jól alakult😊 Sztem érdemes megnézni ez ugyanis arra is jó példa talán h nem kell beszarni azért mert nagyok közé rak, és igenis hathatósan lehet segíteni a csapatot ha ügyi vagy és perszeszerencséd is van. http://www.filedropper.com/201112311142germany-pzvihimmelsdorf
Szerintem hagyd játszani! De ne a te tankjaiddal. Új accot neki és kezdje a kicsikkel, tanuljon bele. Az én lányom(8éves) is szokott bohóckodni lightokkal. Persze õ nem lesz pro sosem, mert annyira nincs rákattanva, de néha elvan vele. Legyen a fiadnak egy-két kicsi prém tankja a promókból, a többi majd jön magától!

pedal to the metal...

Jaja, ugyanazt tudja az az ágyú, mint a Zis-6, de szerintem még a company miatt sem éri meg eltoszni rá 16K xp-t, mert randomba úgy sem azt vinnéd. Fõleg hogy KV-3 frontról erõteljesen pattogna, míg a legjobb 90-es biztosabban ütné át több irányból is. ARL-44 frontját sem tudom, hogy átvinné-e biztonsággal a 105milis.

Megfeszített három havi melóval összegyûjtöttem 96k free xp-t, mire kijönnek a franciák már a 100k is meglesz talán és kezdhetnék fapados AMX M4-el, de inkább fullos ARL-44-be ülök és gyorsan kihúzom az M4-et vele t6-os companykban, de ebbe a "gyorsan kihúzom" ütemtervbe nekem tuti nem fér bele a 105-ös ágyú, csak annak érdemes kihúznia, aki meg is akarja tartani az ARL-44-et t6 company fightra.

patchaou
De milyen jó az mikor az ellenfélnél vannak ilyen agyasok 😄 Tegnap egy nagytudású tájpos csikicsukizott érdekes módon, fal mögül félig kigurulgatott, ráadásul megvárta míg újratöltök úgyhogy minden alkalommal kapott 400+t 😄

Adjunktus, szerintem töredezettségmentesítsd minimum a játék mappáját.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Pedig szerintem nem lenne rossz, ha bekerülne t4-es csatákba is, tûzereje bõven megvan hozzá, simán elmenne a tank egy t3-nak, ha több hp-ja lenne, semmivel sem gyengébb egy BT-7-nél vagy PzIIIA-nál.

wmisi
nagyjabol igazatok van....
de...
a minap tudatosult bennem a dolog a kisfiam szamitogepet szeretne a szuletesnapjara...fog kapni valami hasznalt gepet, es a WoT-al akar jatszani...mindig nez mikor jatszom nagyon lazba van...a gond csak az hogy 7. eves lesz...mit csinaljak? ne engedjem jatszani a jatekkal? mert tuti nem lesz PRO! 😄
ezt csak azert irtam be mert lehet ti is valami ilyesmibe futottatok bele...szerencsere nem sok ilyen jatekos van...es ha neha bele futunk ilyenbe akkor nem kell rogton a plafonon lenni...😄

Lehet, hogy a WoT "optimalizáció" tekeri meg a kártyádat. Azonban nem kizárt, hogy valamelyik WoT mod kavar be. Gondolom videó kártya drivert nem raktál fel mostanában?
Ma elkezdet trógerkodni a game.
Lassan tölti be a mapokat,csata közben pedig többször is szétcsúsznak a pixelek.Színes vonalak meg pontok jelennek meg a képernyõn,és ilyenkor le is akad pár másodpercre.
Mi a gond?Videó kártya?
Minden más játék tökéletesen mûködik.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Ha nem haragszol meg, hogy beszállok a beszélgetésbe: én még a kritikus sebzésért is adnék XP-t. Oké, hogy a fantasztikus sebzés modell miatt vannak 0 sebzéses lövések, de nekem minden alkalommal furcsa, hogy ott a lyuk az ellenfelemen és nem sebeztem egy centit se, de a "critical hit" szöveget azért megkapom. Na az ilyenekért például jöhetne némi XP. Már csak azért is, hogy ne érezze úgy az ember, hogy feleslegesen durrantott bele a másikba.
Jut eszembe. Ezt a csilingelõs találat dologgal nem terveznek valamit kezdeni? Röhej, hogy hol sebez, hol nem. Azt sem tudom, hogy egyáltalán mi akar ez lenni?
Ja szerintem is, adatlapját mikor megláttam azt hittem T2 LT klón, de MM szerint mégse, ami persze nem baj 😄

Eleve nem fog B1-el találkozni, hacsak nem kapja meg a T2 LT besorolását.
Mondjuk nagyon komoly rádió hatótávja és sebessége van, simán megkaphatná, nem lenne gáz.

Ezzel a szerencsétlennel én is találkoztam a múltkor, egy IS a 100mm-es lövegével kis híján kilõtte a tankjából, csak azért úszta meg, mert az artynk besegített neki. Valamiért azt hitte, hogy a tankjának az oldala vastagabb a frontjánál, próbáltam írni neki hogy a frontodat mutasd te balfasz, de õ csak azért is az oldalát mutogatta.