World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
I met God. She's black
Szórás:
76mm M1A1: 0,37 méter 100méteren
105mm SPH Howitzer: 0,48 méter 100méteren
Az M4 Sherman pedig szó szerint az E8 kistestvére. E8-al is ugyanúgy kell játszani, annyi a különbség hogy az E8 jobban csinálja ugyanazt.
I met God. She's black
Szóval ha te az M1A1/M1A2 lövegeket szarnak tartod, akkor még nem tanultad meg, hogyan kell egy medium tankal játszani. Hát nem úgy, hogy csak úgy célzás, helyezkedés nélkül rádurrantunk.
De mindegy, ez gyakori probléma a WoTban. Képzeljétek, most láttam egy csóri lengyelt egy Pershingben, aki a legalapvetõbb dolgokat sem tudta a mediumokról. Egy Tiger seggében ácsorogva várta végig a csatát, amíg ki nem lõtték. Rá is kérdeztem, kellemes meleg és bizonságos e számára ott a Tigris seggében. Persze nem válaszolt, lengyel lévén szart se tudott angolul.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csata: Redshire 2012. január 1. 11:58:01
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 2 160 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 670
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kolobanov Kitüntetés
Ez nagy meccs volt! 1:7-rõl fordítottam!
T28 - csiga (vmiért a hátulról nekem olyan mint egy meztelen csiga)
az orosz TD család: Szutyok
AT-1S - Atis
SU-76 - kis szutyok
SU-85b - szutyok bratyó
SU-85 - A szutyok
SU-100 - szutykos tizedes
SU-152 - szutyok dörp (152 mm-es KV ágyu után 😊 )
ISU-152 - Iszonyatos Szutyok
Object 704 - ojjektum
SU-8, SU-51 - játszótér (korláttal)
VK 3002 (D😎 - darab
Az új 5-ös lightokat meg csakúgy emlegetjük, h "vigyázz jobbrol jön egy gyors szar!"
carpe diem
A T1nek legalább van valami páncélja, nem úgy mint a Sherminek.
A 76ös is szar szerintem. A Shermi a legnagyobb vesztese a HE nerfnek, mert így nincs normális fegyvere. Szerencse h túl jutottam rajta.
I met God. She's black
Pedig eléggé effektív még mindig Jumbón pedig az tier 6 😊
I met God. She's black
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. január 1. 11:09:28
Jármû: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 3 938 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 518
Csatában elért Achievement: Orlik Kitüntetés, Felderítõ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Mines 2012. január 1. 10:50:50
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 2 100 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 010
3 kill jó kezdõdil az új év <#nevetes1>#nevetes1>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Egyébként meg egy fejlõdõs játékban honnan is fejlõdnél a tigrisben? Alapból lenne egy 88-asod, meg a legjobb motor és csak grindelnél a köv. tankhoz?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. január 1. 2:03:16
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 1 594 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 22 112
Csatában elért Achievement: Top Gun, Megszálló, Védõ
A védõ és megszálló medált mindig szerettem együtt begyûjteni. :-)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
I met God. She's black
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G