World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ha jól tudom még mûködõ darab is van belõle
errõl jut eszembe ferdinandokból maradt fent múzeumba példány?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hypo
<#worship><#worship>

xblades
Mindenkinek:

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Bugi Misi
jobb késõbb mint soha

sajnos a választott zenémet kikellet vennem mert youtube-k nem tetszett de remélem így is tetszeni fog a videóm

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Koridor
Ez van ha harácsolásba megy át a dolog.

Itt egy érdekes példa a láthatatlan su-85 és KV-ról
Ültem már eleget abban a bokorban ahol a KV-volt és érdekes módon engem a TD-ben 10-bõl 9x észre szoktak venni meg azt ne mond, hogy a su-85 spottolt mert annál vakabb jármû nem nagyon van a játékban.

Solten
A jatek nem tortenelemhu e tekintetben, a Marder II is 75-os Pak 40-el volt felszerelve, a jatekban meg alapbol egy 50-es van rajta.

B.Ú.É.K.

Saor Alba

Az a baj, hogy rengeteg dolog van ami miatt lehetne anyázni de úgy is szarnak a fejünkre így vagy megtanulunk vele élni vagy töröljük a játékot.

mindenkinek boldogbékésújeszetndõt!!
Azt írta ki van maxolva a tank!

Ha jól tudom akkor ott van még a S-51 ki fejlesztése ami elég húzós
Szerintem ki kell kapcsolni a gyorsított képzést, és gyûjteni a tankkal az expt.

Nekem is nagyon bejött annó a T34-85.

Brutal
Nem mondanám de a KV jó farm volt nekem eddig....
De a kérdés nem a kockaságra irányult

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Hát ha legénység 100% és mind a 3 képességet kinyomtad akkor kocka vagy! 😄

..azert ebben a tortenetben erzek koltoi tulzasokat.. csak kilott tankot lehet ugyanis eltolni..
A T3485 nekem nagyon bejött vertem vele a Vk-kat simán, de persze mindenkinek más fekszik a keze alatt! 😄

Koridor
Én a jo multkor egy hetzer gázoltam el a kv-val.
Rongyolok a bokorban és csatt, lánctalp sérülés. Megállok hogy mi volt ez? Bumm szemböl egy löves. Elindulok, csörgés-csattogás de nem látok semmit, mindegy, megyek tovább elöre és tolok valamit kifelé a bokorbol(?), még egy lövés. Lövök egyet magam elé a trollal, "gáccsá" és megjelenik közvetlenül az orrom elött egy döglöt hetzer.
Na ez idáig hol volt?

Brutal
Lenne egy hülye kérdésem

Mi van akkor,ha ki van maxolva az adott tank és a legénység 100%,valamint megvan az oltás v. javítás v. rejtõzés 100% és még játszom az adott tankkal.
Tehát az ez után kapott xp-vel mi lesz?
Nem volt még ilyenem ezért kérdezem.

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Oké, köszönöm. Mostanság is csak a vizsgaidõszak miatt nem vagyok sokat, de ez nem lesz mindig így. Meg majd veszek valami jobb T6 tankot a Tré-34/85 helyett. 😄

Nah elõbb írtam hogy mit csináltam a SU-152-vel. Ez egy régi menetem vele.
Összehasonlítás képen itt vanak a mostani meccs adatai.
Csata: Karelia
2011. december 31. 20:00:17
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 814 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 832
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
20/19 lövés 8kill 2T7 2T6 4T5

Na akkor figyelj. Arctic regionon az ember a hegyen keresztül lövöldözött. Sok a kamu. De a legjobb: most vettem észre, hogy a Tiger tank 75mm löveggel van szerelve. Idióta ruszkik. 88-as volt a kicsikén, nem volt tank amit nem lõtt ki 2000m belül mozgás közben is.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

patchaou
0T3P nullával az elején. Aki akar vegyen fel barátnak. Amúgy ma hiába kerestétek 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lassan azt hiszem te is kapsz naponta goldot😄

Tíz méteren belül nem látok meg egy fullos t54-el egy köcsög gw tigert ami egy szaros kis bokor mögött dekkol?

Igazából már többször is leírtam, és most is lefogom, és hangsúlyozom; nem cáfolom, sõt elismerem, hogy bugos a láthatósági rendszer olykor, de az esetek többségében a játékosok tapasztalatlanságuk miatt nem veszik észre azt a tankot, ami éppen lövi õket. Ezt lehet orvosolni, ezen lehet segíteni, a komolyabb hibákért meg anyázni. 😊

Hát zárt szokott lenni ha megvagyunk ezért nem láthatod. Amúgy lassan veszem fel az embereket akik szoktak gamelni bent és akkor tudom kik vannak fent. Majd felveszlek mert régen toltad velünk emléxem.

Én már délután óta keresem ezt a companyt de sose ad ki ilyen néven companyt.

Ezt hallgassátok meg,minesen állok a bázis mellett egy bazi nagy szikla mögött.Erre a szikla túl oldaláról valami láthatatlan kinyír,úgy hogy bazi nagy szikla van köztünk,és dombon állok.Hogy a halál faszába nyírt ki?A lövés a szikla mögül jött.

OT3P
Ha kialakul a csapat, kellõen erõs, akkor igen jól szokott menni, tegnap is 20-6-os arányt mentünk amibõl az elsõ három még bénázás volt kevés KV-3-al.

Pedig semmi ilyen szándékom nem volt <#rolleyes>
Az pedig tény, hogy bugos a láthatóság mert nem egy hely van ahol egyik körben világítunk a másikban meg csak akkor vesznek észre ha nekünk jönnek.
Régebben volt egy youtube video ahol object704-Masu vívott nyílt terepen bõven látótávolságon belülrõl és érdekes módon az object minden lövése után eltûnt de õ látta a Masu-t folyamatosan.

Koridor
már ugy is kezdett hiányozni egy kis alázás

Milyen századnévvel szoktatok játszani? Többször kerestelek titeket a tankszázadoknál ma is, az elmúlt napokban is, de nem találtam semmit.

Ez még tõled is gonosz volt. 😊

Na errõl beszéltem.
Most visszanéztem egy körömet ahol kiosztottam 2800hp-t és a végén kaptam 22k-t nyert körnél. Hö...
Elmehet a búsba a WG amint lesz arany utalás a játékban adom el azt az 5k-t ami ott rohad az acc-on.

Az a baj,hogy patch elõtti képet sajnos nem tudok betenni,mert mikor jött a patch töröltem a játékot és a 0.7.0 klienst raktam fel,és töröltem több mint 800 fényképet.Így sajna képpel nem tudom meg mutatni mennyit kerestem sluggerrel.

Csata: Karelia 2011. december 31. 20:00:17
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 814 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 832
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés

8 kill és ennyi. Ne mondjátok hogy nem lett nerfelve a kredit. Jah és ebbõl 2 T7 volt 2 T6 a többi T5

Bakker,sose gondoltam volna hogy a T25 TD valaha is igazán ütõs járgánnyá válik majd.Sokáig meg sem vettem,annak ellenére hogy ki volt fejlesztve,de most lett fullos.És a 105-ös ágyú nagyon jó,tájpot szétszedi gyorsan.  
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2011. december 31. 19:47:41
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 1 144
Szerzett kredit: 30 913

patchaou
Szerintem a prém tankokat leszámítva most a legjobb pénzgyûjtési lehetõség a tier6 század. Sõt ma tier8 szakasszal is dõlt a lóvé.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem mindenki oltott le, tényleg így van, igazad volt. Érezhetõen visszavették a bevételeket, hovatovább a Tier5 tankok emiatt megszûntek pénzkeresõ szerkentyûknek lenni. És ezzel szerintem az ok is, hogy bárki is tovább játszon velük. Újabb rossz ötlet a fejlesztõk részérõl, mert csak mégjobban eltolódik a játék súlypontja a nagy Tierû tankok felé, ami már így is akkora probléma, hogy sokszor játszhatatlan tõle a játék. Például emiatt mennek a Tier6 tankok állandóan Tier 8-9-10 tankok ellen.

Koridor
Hát persze hogy az.
Én állva camoval nem látok egy ~150m-re levö mozgo jagp-t, de ö engem igen.

Hogy miért keresnek kevesebbet? Ez jó kérdés, valószínûleg rájöttek, hogy túl könnyen keresünk pénzt, ezért visszavették. De a nagy tier-ekeét hagyták, hogy aki már amúgy is elmegy odáig, ill. el szeretne, az amúgy is vesz goldot. Annak a fenntartása meg már elég húzós prém nélkül. Így hát kellemeset a hasznossal... 😊

Én is már írtam ilyet ide régebben, de lemínuszoztak, meg leoltottak, hogy hülye vagyok, ilyet nem csinálnak a drágák. Azóta csak mosolygok, amikor sorra jönnek az ilyen hsz-ek, hogy kevesellik a kreditet. Igen, a wot is olyan lesz mint a kormány, egyre többet fizetsz, és egyre kevesebbet kapsz. Haverom nagy KV májer, de 3-4 napja futott már mínuszos kört. Ennyi. Nincs mirõl beszélni..

maniac78
BUÉK minden kockának.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Na persze gyakorlatilag épp hogy csak nem nekimentem a gw tigernek,elhagyom,de nem láttam erre meglõ.

Hát én se. A múlt héten még azon gondolkodtam, hogy megtartom farmolni most meg valamiért nem az igazi.

BUÉK minden tankosnak!

Hát akkor nem értem.
Szintén 152-vel, de mínusz még nem volt vele. Pedig voltak nagy bukók is.
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2011. december 31. 18:37:35
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 4 790 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 68 887
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Szeretem a 4-eskét(valami 60k xp a 7-eskéig),de a 3-aska egy örök kedvenc marad😄

BUÉK Harcostársak!😊