World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
sajnos a választott zenémet kikellet vennem mert youtube-k nem tetszett de remélem így is tetszeni fog a videóm
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ültem már eleget abban a bokorban ahol a KV-volt és érdekes módon engem a TD-ben 10-bõl 9x észre szoktak venni meg azt ne mond, hogy a su-85 spottolt mert annál vakabb jármû nem nagyon van a játékban.
B.Ú.É.K.
Saor Alba
De a kérdés nem a kockaságra irányult
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Rongyolok a bokorban és csatt, lánctalp sérülés. Megállok hogy mi volt ez? Bumm szemböl egy löves. Elindulok, csörgés-csattogás de nem látok semmit, mindegy, megyek tovább elöre és tolok valamit kifelé a bokorbol(?), még egy lövés. Lövök egyet magam elé a trollal, "gáccsá" és megjelenik közvetlenül az orrom elött egy döglöt hetzer.
Na ez idáig hol volt?
Mi van akkor,ha ki van maxolva az adott tank és a legénység 100%,valamint megvan az oltás v. javítás v. rejtõzés 100% és még játszom az adott tankkal.
Tehát az ez után kapott xp-vel mi lesz?
Nem volt még ilyenem ezért kérdezem.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Összehasonlítás képen itt vanak a mostani meccs adatai.
Csata: Karelia
2011. december 31. 20:00:17
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 814 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 832
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
20/19 lövés 8kill 2T7 2T6 4T5

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha kialakul a csapat, kellõen erõs, akkor igen jól szokott menni, tegnap is 20-6-os arányt mentünk amibõl az elsõ három még bénázás volt kevés KV-3-al.
Az pedig tény, hogy bugos a láthatóság mert nem egy hely van ahol egyik körben világítunk a másikban meg csak akkor vesznek észre ha nekünk jönnek.
Régebben volt egy youtube video ahol object704-Masu vívott nyílt terepen bõven látótávolságon belülrõl és érdekes módon az object minden lövése után eltûnt de õ látta a Masu-t folyamatosan.
Most visszanéztem egy körömet ahol kiosztottam 2800hp-t és a végén kaptam 22k-t nyert körnél. Hö...
Elmehet a búsba a WG amint lesz arany utalás a játékban adom el azt az 5k-t ami ott rohad az acc-on.
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 814 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 832
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés
8 kill és ennyi. Ne mondjátok hogy nem lett nerfelve a kredit. Jah és ebbõl 2 T7 volt 2 T6 a többi T5
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2011. december 31. 19:47:41
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 1 144
Szerzett kredit: 30 913
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én állva camoval nem látok egy ~150m-re levö mozgo jagp-t, de ö engem igen.
Én is már írtam ilyet ide régebben, de lemínuszoztak, meg leoltottak, hogy hülye vagyok, ilyet nem csinálnak a drágák. Azóta csak mosolygok, amikor sorra jönnek az ilyen hsz-ek, hogy kevesellik a kreditet. Igen, a wot is olyan lesz mint a kormány, egyre többet fizetsz, és egyre kevesebbet kapsz. Haverom nagy KV májer, de 3-4 napja futott már mínuszos kört. Ennyi. Nincs mirõl beszélni..
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Szintén 152-vel, de mínusz még nem volt vele. Pedig voltak nagy bukók is.
Csata: El Halluf 2011. december 31. 18:37:35
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 4 790 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 68 887
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Szeretem a 4-eskét(valami 60k xp a 7-eskéig),de a 3-aska egy örök kedvenc marad😄