World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a T-34/85öst kizárólag a valamikor érkezõ Historical Battlek kedvéért tartottam meg a garázsban, nem a saját érdemei miatt.
A lövegek is nagyon impozánsnak tûnnek, fõleg a 100mm-es Tier6ban, de abban sincs sok köszönet. Borzasztóan lassú 2,5ös célzási ideje van szinte az összes orosz med lövegnek, pedig a medium tankok "menetbõl lövök" és "kibukkanaok a ház mögül, lövök, majd visszamegyek mielõtt rámlõhetnének" játékstílusaival nem fér össze. A 100mm emellett még rohandtul pontatlan és lassan is tölt be, ha pedig töltésgyorsítót raksz fel, akkor 200 kilóval nehezebb és így lomhább lesz az amúgy is lomha tankod. Én a 85mmes BM löveggel használtam a tankot, az legalább pontos és viszonylag gyorsan tölt újra (még így is fényévekre van az E8 kiválló M1A2 lövegétõl), de sajnos kicsi a sebzése és az áthatolása. Összességében én el nem tudom képzelni, hogyan tudnak az orosz med tankos játékosok ezzel a két ótvar löveggel harcolni három Tieren keresztül.
Gyakrolatilag a szar gyorsulása és a lassú célzású lövegei miatt éppenhogy alkalmatlan arra játékstílusra, amit a medium tankok csinálnak. A T-43 egyébként ugyanez változatlanul egy tierrel magasabban, csak a fullos T-44 lesz nagyon jó tank, de oda eljutni ritka szar út lehet.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Persze mégis megkövetel egy szimu szerû állapotot ahol szinte ördögien trükkösen hasonlóak a tank adatok pl:T34 miért lett olyan gyengusz ha ez játék lenne csak akkor miért ne lehetne jobb védelme és több sebzése és még sok más tanknak szóval amit mondasz az eléggé elcsépelt lerágott csont ezzel védekezni.
WoT: Nishizumi77
Mellesleg a HE-s eszmefuttatásod felesleges volt, ennek a játéknak kábé semmi köze a valósághoz. A legtöbb pró WoT játékos ha kipróbálna egy igazi tankszimulátort(pl: Steel Fury), nem sokra menne.
Teljesen köztudott dolog, hogy a valóságban a HE lõszer ártalmatlanul robbant fel a tank páncélzatán. Ha extrém nagy kaliberû volt, akkor a robbanás felboríthatta a tankot, lánctalpat eltörhette, de semmi több.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
T34el voltam és a szerencsés áldozat egy Jagdpanzer IV volt. Sajnos a kört buktam de 4 kill lett és elég jól jött a pénz.
Vereség Csata: Himmelsdorf 2012. január 1. 15:08:34 Jármû: T34 Szerzett tapasztalat: 834 Szerzett kredit: 60 667 Csatában elért Achievement: Carius Kitüntetés I Osztály

IS
0.2/0.3 Invisibility factor
Tiger
0.05/0.1 Invisibility factor
Amit én úgy értelmezek hogy a Tigrist a bokor mögött állva hamarabb észreveszed mint az IS-t a puszta közepén mozogva.
KV-n csak a 152-est használtam és 76%-os volt a hit ratiom amióta a 107zis-t kell használnom már csökkent is és olyanokat eltaláltam amit AP-vel soha volt ilyen 580m-es is. Ezek a WG-sek amúgy nagy HE funok náluk ez a csodafegyver csak most már egyedül az arty operálhat ezzel milyen érdekes nem.
Közbe meg ugyan az a HE van töltve a KV-n mint az ugyan olyan 155-ös humin de ha melléd is lõ már többet lekaphat mint amit te tudsz ha eltalálod kicsit tudnak programozni a fiúk.
HE-rõl meg annyit hogy ezek TnT-vel voltak töltve és annak meg nincs olyan nagy robbanási sebessége hogy kárt tudjon okozni egy tanknak eleve nem is tank ellen használták hanem a gyalogság ellen.
Persze a hülyék azt állítják hogy van sokk hatása meg ilyenek ami jó nagy kamu mert a kialakítása miatt se lenne rá képes mert ez egy egyszerû fém henger töltve egy nem elég erõs robbanó anyaggal amit jó lefojt amibe beletették.
A hülyék keverik a szezont a faxommal aminek komoly hatása volt azt már semtex-el töltötték vagyis C4, plasztik és nem csak egy egyszerû hengerbe rakták bele hanem vékony fémburok rétegek voltak.
Ezt a lõszerfajtát (HESH) rogyókúpos robbanó lövedéknek hívták és a britek fejlesztették ki.
Nagy robbanóerejû rogyókúpos gránát (HESH), robbanás elõtt szétterül a páncéllemezen és a robbanás erejével fémdarabokat robbant le az ellenség belsõ páncéllemezérõl ahelyett hogy átütné azt.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
de tény hogy szenvedés az eleje.... a tankok nagy része ilyen.
Van ami az elején is jó, de általában nem 😊
Mindenki mondta nekem, hogy a Tiger nagyon rossz lesz az elején; hát én tök elvagyok vele már most is 😄
régen sajna el kellett adnom mert akkor mentem tovább a T29-re és kellett a zsé....
de mindenkinek ajánlom 😛 magasabb tier ellen nem igazán hatékony, de ha te vagy a top tier, akkor igazi vérfürdõt lehet vele csinálni 😊
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Én nagyon szeretem, igaz hogy a páncélja az papír, de nagyon mobilis, és ezt kell kihasználni. 100mm-es gunnal elég szép dolgokat tudsz vele mûvelni. 😊
Haverékkal én a VK 3002DB-t Dragon Ballnak hívjuk.
Nekem az M4 is meg a PZIV is bejött. Még annyit hogy mindenkinek más és más tank jön be, medek között is van különbség és heavyk között is, ha nem tudod hogy kell vele játszani akkor nem is fogod szeretni. Jah amúgy néztem a láthatósági faktort az online techtreeben és jókat nevettem rajta csak ajánlani tudom mindenkinek.

Emancipate yourself from mental slavement!
Köszönöm elõre is.
A T-34ednek értelem szerûen megvan 😄
I met God. She's black
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.