World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is, énis azzal használtam, de mondjuk célozni ugyanolyan gyorsan céloz mint a 100mm. Szóval még a 85mm BM-et is csak célzásgyorsítóval érdemes használni, (az sokat dob rajta), de nekem még úgy se volt túl meggyõzõ.

Én a T-34/85öst kizárólag a valamikor érkezõ Historical Battlek kedvéért tartottam meg a garázsban, nem a saját érdemei miatt.

Más szóval gyakorlatilag semmi, vagy könnyen javítható sérülés a tankban. Azt sem látom be, miért szakadna be jobban az ilyen lõszerektõl a legénység füle, mint az ellenséges tankok robbanó AP lõszereitõl vagy a tüzérség HE gránátjaitól. Eleve nem értem, a tank lezárt belsejében ülõk füle miért szakadna be egy, a tankon kívüli robbanástól.

85mm ágyút kell rajta használni. Pontos, gyorsan céloz, gyorsan tölt újra. Szerintem fényévekkel jobb, mint a 100mm.

Ez érdekes minél magasabb tierbe kerülök annál nagyobb idiótákba botlok
Hát nekem volt kb 120 csatám a T-34/85össel, de nem bírtam megszeretni. Szerintem rossz tank. Nagyon nem kielégítõ a mozgákonyága, fõleg akkor lesz tetû lassú, ha szépen rárakod a népszokásoknak megfelelõen a 100mm-est meg a töltésgyorsítót. Lassú, nehézkes tank. A tanktest frontpáncélja kemény 45mm, kevesebb mint a Panzer3-nak, a Leenek vagy a Tier5ös Shermannak. Tekintve hogy a T-34/85 Tier6ként Tier 6-7-8-9 ellen megy, az akkor lövi át bárki bármivel, amikor akarja.

A lövegek is nagyon impozánsnak tûnnek, fõleg a 100mm-es Tier6ban, de abban sincs sok köszönet. Borzasztóan lassú 2,5ös célzási ideje van szinte az összes orosz med lövegnek, pedig a medium tankok "menetbõl lövök" és "kibukkanaok a ház mögül, lövök, majd visszamegyek mielõtt rámlõhetnének" játékstílusaival nem fér össze. A 100mm emellett még rohandtul pontatlan és lassan is tölt be, ha pedig töltésgyorsítót raksz fel, akkor 200 kilóval nehezebb és így lomhább lesz az amúgy is lomha tankod. Én a 85mmes BM löveggel használtam a tankot, az legalább pontos és viszonylag gyorsan tölt újra (még így is fényévekre van az E8 kiválló M1A2 lövegétõl), de sajnos kicsi a sebzése és az áthatolása. Összességében én el nem tudom képzelni, hogyan tudnak az orosz med tankos játékosok ezzel a két ótvar löveggel harcolni három Tieren keresztül.

Gyakrolatilag a szar gyorsulása és a lassú célzású lövegei miatt éppenhogy alkalmatlan arra játékstílusra, amit a medium tankok csinálnak. A T-43 egyébként ugyanez változatlanul egy tierrel magasabban, csak a fullos T-44 lesz nagyon jó tank, de oda eljutni ritka szar út lehet.

Beragadt torony, tönkrement optika, vérzõ füllel megsüketülve heverõ személyzet, kigyulladt elektromos vezetékek. Ha nem volt elég rugalmas az acél, leszakadt darabok, amik ide-odarepkedtek. Nem volt az élmény, hidd el😊.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hogy ne csak a festés legyen más.

nandorb
Nem,akar vki. tank companyizni, van egy IS3-asom, persze 1TS sem artana kozbe.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ami a WGnél még legalább +1 hónapot jelent 😄
MatchDiabolo
"ennek a játéknak kábé semmi köze a valósághoz"
Persze mégis megkövetel egy szimu szerû állapotot ahol szinte ördögien trükkösen hasonlóak a tank adatok pl:T34 miért lett olyan gyengusz ha ez játék lenne csak akkor miért ne lehetne jobb védelme és több sebzése és még sok más tanknak szóval amit mondasz az eléggé elcsépelt lerágott csont ezzel védekezni.

Orosz heavy ág variálásig még legalább 2 hónapod van. 7.3ban jön.

WoT: Nishizumi77

Hát azt nemcsak a WG állítja, hogy a howizerek pontatlanbbak, ez saját tapasztalat.

Mellesleg a HE-s eszmefuttatásod felesleges volt, ennek a játéknak kábé semmi köze a valósághoz. A legtöbb pró WoT játékos ha kipróbálna egy igazi tankszimulátort(pl: Steel Fury), nem sokra menne.

Teljesen köztudott dolog, hogy a valóságban a HE lõszer ártalmatlanul robbant fel a tank páncélzatán. Ha extrém nagy kaliberû volt, akkor a robbanás felboríthatta a tankot, lánctalpat eltörhette, de semmi több.

kb 1 hét múlva meglesz a józsi 4, szerintetek van értelme kigrindelni a 7est? van még vanjon annyi idõm? 7köznap nincs sok erõm játszani, de lehet meg kéne próbálni, és akkor lenne 2 T10 ha behozzák a 2 heavy ágat, nemtudom.. kb 60k xpt rááldozok h hamarabb meglegyen az S70 rá, így talán egyszerûbb lesz..
Gyõzelem esetén 50%-os a bónusz, ellenben vereségnél -50%-os a büntetés. Az a titok, hogy nyerni kell.

darki81
aha ja

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

nandorb
Tank Company-ban ha tolnam,akkor is kapok creditet+ XP-t?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

bardocz
Uh. Nekem a 10k killhez inkább kéne 20k meccs, mint 7k 😄 Grat!
7030 csata után végre meglett a 10 000. killem 😄

T34el voltam és a szerencsés áldozat egy Jagdpanzer IV volt. Sajnos a kört buktam de 4 kill lett és elég jól jött a pénz.

Vereség Csata: Himmelsdorf 2012. január 1. 15:08:34 Jármû: T34 Szerzett tapasztalat: 834 Szerzett kredit: 60 667 Csatában elért Achievement: Carius Kitüntetés I Osztály

A Type-59 az nálunk a Pedotank, mert csak a kicsik érdeklik....

Szerintem tegyenek bele Foszfor lövedékeket. 😄

Nah itt a lapon fent a FAQ felett van olyan hogy arra rányomsz és behoz egy oldalt ami épp hasonlít a játékban szereplõ techtree-re. Rányomsz jobb gombbal egy tankra felül "More info" és kiad dolgokat. Ott az elsõ a láthatóságot jelenti ezért leírok egyet összehasonlításnak.
IS
0.2/0.3 Invisibility factor
Tiger
0.05/0.1 Invisibility factor
Amit én úgy értelmezek hogy a Tigrist a bokor mögött állva hamarabb észreveszed mint az IS-t a puszta közepén mozogva.

MatchDiabolo
Persze te el is hiszel mindent a WG-nek jó kisfiú.
KV-n csak a 152-est használtam és 76%-os volt a hit ratiom amióta a 107zis-t kell használnom már csökkent is és olyanokat eltaláltam amit AP-vel soha volt ilyen 580m-es is. Ezek a WG-sek amúgy nagy HE funok náluk ez a csodafegyver csak most már egyedül az arty operálhat ezzel milyen érdekes nem.

Közbe meg ugyan az a HE van töltve a KV-n mint az ugyan olyan 155-ös humin de ha melléd is lõ már többet lekaphat mint amit te tudsz ha eltalálod kicsit tudnak programozni a fiúk.

HE-rõl meg annyit hogy ezek TnT-vel voltak töltve és annak meg nincs olyan nagy robbanási sebessége hogy kárt tudjon okozni egy tanknak eleve nem is tank ellen használták hanem a gyalogság ellen.
Persze a hülyék azt állítják hogy van sokk hatása meg ilyenek ami jó nagy kamu mert a kialakítása miatt se lenne rá képes mert ez egy egyszerû fém henger töltve egy nem elég erõs robbanó anyaggal amit jó lefojt amibe beletették.

A hülyék keverik a szezont a faxommal aminek komoly hatása volt azt már semtex-el töltötték vagyis C4, plasztik és nem csak egy egyszerû hengerbe rakták bele hanem vékony fémburok rétegek voltak.
Ezt a lõszerfajtát (HESH) rogyókúpos robbanó lövedéknek hívták és a britek fejlesztették ki.
Nagy robbanóerejû rogyókúpos gránát (HESH), robbanás elõtt szétterül a páncéllemezen és a robbanás erejével fémdarabokat robbant le az ellenség belsõ páncéllemezérõl ahelyett hogy átütné azt.

Ja jó lesz az fürdõkádnak, de régebben még mélyhûtõnek is hívtam 😄

A lényegen nem változtat. Nincs olyan nagy bokor vagy szikla ami el takarná
Brutal
Hát akkor már inkább fürdõkád mert nincs rajta kialakított plató XD

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Hát gyorsabban megy kimaxolni mint kimaxolni az IS4et 😊
de tény hogy szenvedés az eleje.... a tankok nagy része ilyen.
Van ami az elején is jó, de általában nem 😊
Mindenki mondta nekem, hogy a Tiger nagyon rossz lesz az elején; hát én tök elvagyok vele már most is 😄
Miért van az hogy én mindig a balfasz arty-kat fogom ki a csapatban, jelzem neki a térképen pittyyegtetem ugy mint az öregapám szivmonitorja pittyeg ha fõléhajol a csini nõvérke hogy körbe vették a tankomat a dûnék között kihozom õket a nyilt terepre mert nekem már mindegy az e-100 lassú és körbe fogták vagy hatan is-4 e-75 és hasonlok kilõnek tart vagy másfél percig kõzben lesebzem az is-4 és kilõvõm a panthert meg az e-75 nézem utána hogy az arty mire lõ látom hogy mind a három az ellenkezõ irányba néz és lõnek mind a hárman a map másik végében egy szerencsétlen t-95-t irom nekik hogy együt van 6 tank ha mellé lõnek is kiszednek legalább 3-at erre visszairja hogy ne pofázzak inkább lõttem volna ki õket én.Megkõsszõntem a kedves szavait és felirtam magamnak a nevét hogy legkõzelebb ha találkozunk és velem lesz inkább kilépek.
Koridor
Csak amig kigrindeled addig cumi van. Nekem még a 76-os van rajta ami sz@rt se ér.

Master91
Mit néztél , hol?
Elfelejtettem leírni, hogy múltkor féláron volt és most vettem vissza 😊
régen sajna el kellett adnom mert akkor mentem tovább a T29-re és kellett a zsé....
de mindenkinek ajánlom 😛 magasabb tier ellen nem igazán hatékony, de ha te vagy a top tier, akkor igazi vérfürdõt lehet vele csinálni 😊
Én inkább kamionak mondanám vagy busznak
T1 marha király tank 😄 majdnem 60 tonna és 960 lóerõs motor van benne 😄 ha top tank ként rak be akkor csak annyi a dolgod hogy neki kell menned a kicsiknek és sorba halnak meg =)
Vagy IFA de tankra nem hasonlít 😄

Brutal
Frappáns ez a guruló fürdõkád megnevezés XD És milyen igaz....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

A T-34-85 egy igazi vérbeli medium tank.
Én nagyon szeretem, igaz hogy a páncélja az papír, de nagyon mobilis, és ezt kell kihasználni. 100mm-es gunnal elég szép dolgokat tudsz vele mûvelni. 😊
Valaki nem tudja véletlen megmondani, hol kezdõdött az a dezinformáció, hogy a német ágyúk 30 fokos értékeket használnak (tényleg annyit), míg a többiek 0 fokosat?

Boldog Új Évet srácok!

Haverékkal én a VK 3002DB-t Dragon Ballnak hívjuk.
Nekem az M4 is meg a PZIV is bejött. Még annyit hogy mindenkinek más és más tank jön be, medek között is van különbség és heavyk között is, ha nem tudod hogy kell vele játszani akkor nem is fogod szeretni. Jah amúgy néztem a láthatósági faktort az online techtreeben és jókat nevettem rajta csak ajánlani tudom mindenkinek.

Így van.

diszkrimináció

Azt mutatja, hogy hány német macskát lõttél ki. Van ilyen szalag is a játékban, azt hiszem száz darab után kapod... Érdekes, orosz, vagy amerikai hk-k után nincs semmiféle ilyesmi...

lol 😄

flashpointer
hohó mire bukkantam az elõbb , vajon tudja e ezt a WG .P

Emancipate yourself from mental slavement!

Sziasztok.Tudna vki küldeni 1 linket a penetration addonról?
Köszönöm elõre is.

ha t34 bejön akkor t34-85 is befog. szerintem gyenge a németekhez képest

saslaca
Köszönöm szépen! A T-34-est nyúzom most 😄 Mi a véleményetek a T-34-85-rõl?

közben megtaláltam, nekem is ilyen 4 perc vmennyi az átlag 😄
szabii98
Amelyiken csillag van, azt még nem dupláztad le.(nem volt meg vele az elsõ gyõzelem ami 2xes xp-t ér.)
A T-34ednek értelem szerûen megvan 😄

I met God. She's black

Hogy azokkal még nem mented le a napi duplázó kört.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A napi 1. gyõztes csatáért dupla xp jár, csillaggal jelzi a játék azokat a tankokat amikkel még nem dupláztál.

saslaca
Üdv mindenkinek!
Mit jelentenek azok a csillagok a tankok képei mellett?(a bekarikázottak) és a T-34-esemnél miért nincs csillag?