World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kis T-127-el kinyírtam egy B2-õt.<#taps>
Imádni való ez a kis cucc,a Tetrarch is megtartós lesz valszeg mert jó néha a kicsik között funnolni.(na meg lesz már 2-5ig minden tierbe prémtankocskám...szép sorozat)

..csodas.. es meg mondja valki h az mm az endben van, es a wg jol vegzi a munkajat.. ez egy SZAR
Gottfried
beírtam,köszi a választ! :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

I.C.ram
Majd, ha kijön a 7.1 akkor kapsz egy Tetrach tankot ajándékba, feltéve, ha beírtad a promókódot.
Gottfried
Ez az újévi akció pontosan mit takar,mert nekem egy kicsit zavaros a leírás. :-S(sajnos vannak hiányosságaim az angolban :-D)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

I.C.ram
Fasza MM...

A falut rögtön el is lepték. Esélyünk se volt.

Tuvok
Na ne mondd 😄
Megfogadtam, idén realistább leszek, mint tavaly: ha elmennék fát vágni és levágnám baltával 3 ujjam, akkor is több ujjam maradna, mint a várható gyõzelmeim száma 2012-ben .

Megértelek. Rémes lehet, ha az ember csak 950-es sebzéseket osztogathat a pálya túlsó végérõl bármilyen kockázat nélkül, nem pedig 1800-at. Fõleg hogy a tierbeli nehéztankok legjobb ágyúja se sebez többet 390-nél, és õk nem büntetlenül, meg kockázat nélkül lövöldöznek. Õrájuk vissza is tud lõni az ellenség.

Igen egy kicsit, de csodát ne várj. Kb. ugyanazt a súlyt egy erõsebb motor mozgatja. Viszont hihetetlenül érzékeny jószág: A bekapott találatok 95%a átmegy, és 80% kritikus sebzést okoz. Amikor lövök egy p2-t rendesen sajnálom, folyamatos csilingelés, tudom milyen érzés...
Alapvetõen csalódás p1 után, szerintem a két tank között nincs meg az 1 tiernyi különbség, inkább fél. Rámegy a hosszú 88as és +200 hp, de cserébe sokkal erõsebb ellenfeleket kapsz, sok t9, t10.
Rossz a hozzáállás.

.. a szivoszallal csak tamogatni lehet, a tobbi agyu meg felejtos.. ez a mozgaskultura meg vicc.. pather mint med.. muhahaha..
Kezdem érteni, miért ilyen passzívak a német tankerek, ha nem top tier, ez a guruló ammorack elsõ vonalba teljesen alkalmatlan.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

azért ne add fel a noobok már le feküdtek<#fogmosas>
Tuvok
jellemzõ ez a fáradtság, másfél órát lebzselek bejelentkezve wot-ba, majd eszembe jut, hogy lehet legalább duplázni kéne, de látom már fél 10, úgyhogy inkább bele se kezdek, ma már úgyse nyernék egyet se
jól kezdõdik ez az év is ...

búék !

..jobb..
Nyugtasson meg valaki, hogy a P2 agilisabb ennél a szerencsétlen rokkantnyugdíjas Panthernél.

bardocz
Hihetetlen milyen retardáltak vannak. Épp S-51-el mentem, és folyamatosan kaptam a noobozást, mert nem tudtam semmit se one-shootolni a kisebbik ágyúbvval, majd amikor szóltam a gyermeknek, hogy mivan, akkor ment akackac, akkor nem 200 a splash dmg, hanem csak 1800. Ha még élt volna, tuti kilövöm az ilyen majmot a faszba.
..nekem a legviccesebb az amikor a tank ket lanctalpa kozott a tekno alatt lovok el.. az priceless 😄
Koridor
Már akkor tudtam hogy bukta amikor megláttam a kiosztást. Nem tévedtem.

szabii98
Nem is figyeltem, érdekes 😄

I met God. She's black

Áhá! Köszi 😊

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

bardocz
Angol neve hunter, és a tankok listáját elnézve elég egyértelmû, hogy azért, mert különbözõ állatnevekkel megáldott tankokat kell hozzá kilõni, erre lefordítják páncélvadászra<#eljen>
szabii98

I met God. She's black

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. január 1. 20:02:27
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 2 178 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 863
Csatában elért Achievement: Páncélvadász

Mire kaphattam ezt az achievementet?

utólag belegondolva, ja 😄
Viszont akkor jobbnak láttam átfordítani a vádolását arra az álláspontra hogy õ a noob 😄

WoT: Nishizumi77

bardocz
De az ilyeneket nem kell elmondani 😄
Mondtam neki hogy gyémánt ammot lõttem, aztán kioktattam hogy legközelebb ne forgassa be a pike noiseos tankokat.

Komarinon középre mentem mint ahogy mindig szoktam heavyvel azzal a reménnyel hogy hamar meghalok ott és leléphetek arról a pocsék mapról, a pajta falán lévõ lyukból lõttem, az IS-7 meg szintén a középsõ szigeten lévõ nagy barna sziklánál volt, tehát tényleg nem volt messze.

Nem lehetett túl messze.

miért nem írtad hogy nem mert akkor 1 lövésre ki lötted volna<#nevetes1>
Hát ez tök jó hogy mindenki azt hiszi a T34emre hogy gold ammoval lövök 😄

Noob IS-7 beforgatta a tankját, így nyilván könnyû volt átütni a frontját. 2x átütöttem egymás után azt jött a válasz: T34 gold ammo noob 😄😄

xblades
Nem kéne belekeverni a játékba a Babylon 5-ös féreglyukakat <#szomoru2>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Nekem az tetszik a leg jobban mikor 20m-errõl mellé lövök 100% legénységgel a t1 nem találtam el padig akkor mint 1 hegy <#falbav>
Mondok jobbat. A 20mre levõ ellen akit teljesen összeszûkült célkeresztnél lövöm oldalba és shemmi nem történt csak fény effekt a csövem elõtt de se földön lyuk se a tankot nem találtam el.

xblades
Akkor kell abbahagyni a játékot amikor többször teljes ráfokuszolálással sem találsz el senkit és a végén egy 150 méterre lévõ tankra rálõve nem történik semmi. És a semmi alatt azt érted hogy nemhogy a tankot nem találod el de a talajt sem ???

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

szabii98
😄DD
T6 Company:

Nesztek Lengyelek 😊

I met God. She's black

Miután volt hogy rövidnadrágba beülve az autóba az ülésen leégettem magam lábon úgy hogy 2 hétig éreztem szerintem 5 perc elég oda is bõven de 10 percen belül ha jól megforgatod tuti tálalhatod 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

szabii98
De õk 5 percen belül már kajáltak 😄

I met God. She's black

Ezt manapság is el lehet játszani bármely autó kesztyûtartója fölött csak hagyd kint az autót nyáron pár órára és üss rá egy tojást egybõl megsül 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Múltkori computerbuildes kis akciózást mindenki mélygarázsépítésnek hívta a sok ingyen hely miatt aztán ráragadt 😊

Király ez a T29 imádom.

xblades

saslaca
Jé kaptam prémium acc-ot is😄D Köszönöm!😊

patchaou
Akinek nem engedett 10-et az lecsúszott róla. Én már valami duplázós event-nek örülnék.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem is csak 1-et engedett.
nandorb
Jah,ezt saccra mondtam... szar ugy akkor... Nincs hasonlo kod?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nekem a 4. után incorrect codeot ír =/

patchaou
Egy accra max 10-et tolhattál be.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nandorb
Multkor,toltam be 13db.-t kb😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

VK4502 A Panther II Ferdi esetleg T29 vagyok én is!