World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imádni való ez a kis cucc,a Tetrarch is megtartós lesz valszeg mert jó néha a kicsik között funnolni.(na meg lesz már 2-5ig minden tierbe prémtankocskám...szép sorozat)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Megfogadtam, idén realistább leszek, mint tavaly: ha elmennék fát vágni és levágnám baltával 3 ujjam, akkor is több ujjam maradna, mint a várható gyõzelmeim száma 2012-ben .
Alapvetõen csalódás p1 után, szerintem a két tank között nincs meg az 1 tiernyi különbség, inkább fél. Rámegy a hosszú 88as és +200 hp, de cserébe sokkal erõsebb ellenfeleket kapsz, sok t9, t10.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
jól kezdõdik ez az év is ...
búék !
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Csata: Siegfried Line 2012. január 1. 20:02:27
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 2 178 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 863
Csatában elért Achievement: Páncélvadász
Mire kaphattam ezt az achievementet?
Viszont akkor jobbnak láttam átfordítani a vádolását arra az álláspontra hogy õ a noob 😄
WoT: Nishizumi77
Noob IS-7 beforgatta a tankját, így nyilván könnyû volt átütni a frontját. 2x átütöttem egymás után azt jött a válasz: T34 gold ammo noob 😄😄
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú