World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem biztos hogy nerfelik. Franciákkal nem egyszerû játszani, fõleg t7 felett és elég durvát nerfeltek rajtuk a test1-hez képest, én még buffot is el tudok képzelni.

de grat amúgy
attól függetlenül egy szar😄 fõleg tigerPhez képest ami meg a legjobb tier7 sõt még tier8ban is megállná a helyét, sima tigris meg inkább tier6ba állná meg de kv3 még ott is jobb lenne nála talán😄
Gottfried
Sokan szidják itt a TigerI-et de én mindig szerettem.Lehet vele nagyon szép köröket menni úgy is ha a közép mezõny alján van. :-)

Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. január 2. 11:33:01
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 684
Szerzett kredit: 53 950
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Mesterlövész

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Én meg közben elírtam, mert nem 242, hanem 224 kell T30-ig, 120-as ágyú már megvan. :-)

HAC talán.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Az lenne csak az igazi bunkóság de kitelik tõlük. Oroszoknak lassan 1 hete 7.1 van.

WoT: Nishizumi77

Hûûû, most néztem, hogy elértem a bûvös 1300-as határt az extended statistic oldalon. Melyik volt az a klán, ahol ilyen érték volt a felvételi követelmény?

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

M431 HEAT, a 105mm M27 a hátrasiklás nélküli löveg, gyalogsági fegyver.

Most kaptam egyik moditól.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez a jugó T-54A teszt. Jó táblázat. Te csináltad?

A 105 mm M27A1 milyen löveg? Sehol nem találtam használható infót.
Illetve a 90 mm M36-nál az M431 az az APDS lövedék?
Hát akkor nekimegyek a T30-nak. Naponta 10k xp szokott összejönni. Meglesz egy hónap alatt, ha nem szopat nagyon a játék, és meg nem unom.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Nyugodj meg😊 nálunk a 0.7.1 az kb jövõ hét csütörtök😊

Most van T34nél 138K xp, mára a kitûzött cél 150k ha tartom az ütemet szerdára meglesz, de nagyon remélem hogy nem tudom tartani az ütemet mert holnap vagy utána egy patch miatt csúszni fog. 😄

Brutal
Úgy veszem észre a US-en ma leming nap van....

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Franciákkal sztem megvárom a 7.2-õt, úgyis nerfelik akkor majd õket. Inkább az azt követõ állapotukhoz szoknék hozzá.

kerla
Ugyanezt vettük észre cimborámmal. Mindkettõnknek megvan a BT-2 kezdetek óta, platoonban olyan jókat lehet vele szórakozni (volt hogy 6-6 killel végeztünk), eddig berakott a sok loltraki és ms1 közé, de az update óta bizony más a leányzó fekvése...

kerla
Hát az update óta a KT-val olyan mínuszos köröket is tudok produkálni creditben, hogy öröm nézni. Prémmel játszok, sikeres kör, gyõzünk, marad pár százalékom, megdbo 1200 xp-vel és 33ezer credittel. Ez szép is, csak a javítás 14k és a muníció is kb 15. Így plusszos lett a kör, kerestem is vele 4ezer creditet. wáó. BT2-vel jobbakat keresnék...

Én legkorábbra betippelnék egy február végét. Nekem még 242K kéne T30-ig, franciák mellett nem hiszem, hogy lesz hozzá energiám. Még 4k xp kell E-100-ig, na azt viszont tuti nem veszem meg. :-D IS-7-el olyan jól elvagyok, hogy hatalmas csalódás lenne.
IS-7-el 7.0 óta gyakorlatilag 90%-os túlélésem van.

Azt mondtam legalább, az egy minimum érték, lehet a legalább 1 hónap akár 10 év is 😄

Csak azért mert 3 hónapjukba telt kiadni a 0.7.0-át? kiadják a 0.7.1-et, és rá egy hónapra megint patch??😄DDD szerintem most úgy gondolják hogy pihenhetnek vagy 2 hónapot..

lol😊 1?

Komolyan mondom ez már szánalmas.. minden nap vissza vesznek a creditbõl vagy mi a faszom?? olyan pénzeket kapok premmel hogy sírok...
Lassan már csak prem tankal lehet játszani... röhej

Szerintem van legalább 1 hónap 7.2ig.

Mennyit játszottál vele? Mert régen is berakott tier 3-ba, az a maximum csata amibe bekerülhet, szerintem kevés manapság a tier 1 tank, tier 3-ból meg sok lesz, mert most a low tier prém tankok fél áron voltak valamint ott volt a T-127-es kódos akció is, így oda gyakrabban dobálhat be.
A match maker semmit nem változott, majd 7.1-nél fog.

Szerintem átrakták egy kicsit az összekerülési fán. Több járgányon csiszoltak. Vegyél 38H-t, vagy B2-t, azzal mindig felül vagy.

Apropó 38H. A múltkor kilõtték a commandert belõle. Hát ne próbáljátok ki.

Szarabb lett az mm.

Üdv mindenki!
Változott a match making rendszer?
Van 1 BT-2-m. (megtartottam, mert nagyon tetszett, és jól is mentem vele)
Eddig 1-es, és 2-es tierekkel rakott össze (artyk és TD-k nélkül), viszont tegnap óta van minden: 3-as tankok, általában 2 arty, és minimum 1 TD. Már nincs is olyan, hogy csak 1-2esekkel rakna csupán össze.
Ez szerintetek mitõl van?
Rossz szerencse, vagy kevés a loltraktor, esetleg összefüggésben áll a legénységem szintjével is?
Szerettem ha top tank voltam, mert legalább volt 1 kis gyõzelem/ügyesség érzésem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

És erre valami elõirányzott dátum van már? Még 230k xp kell a T30-ig.

Amúgy a pénz lesz a gond, mert csak két millióm van, és csak lassan csordogál.

pointer4
Mindenkép érdemes, nekem ugyan még nem az volt rajta, itt már megvolt a nagyobbik csõ és motor, lánctalp a csaták során lett meg pl, és már nincs messze a torony sem. Az ugye általában három dolgot ad, kicsi hp, picit rövidebb töltésidõ, jobb látótáv. Páncél meg oda vagyon mindig írva 😄

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 2. 10:34:47
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 2 502 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 725
Csatában elért Achievement: Top Gun
A csapat elég gyorsan meghalt,hárman maradtunk,su-152 meg egy arty és én,artyt kikapta egy tájp,elég érdekes csata volt két td sok ellenség ellen,de végül megnyertük,42 hp-m maradt,mert meglõtt az arty párszor,de túléltük,ketten 11 killt hoztunk össze.És nem voltunk top tankok.

ja igen azt folyamtosan
A kredit bevételt, nem a T30-at. Mentem pár kört E8-al patch után, nem ment rosszabbul, mint elõtte. Aztán néztem, hogy hol a pénzem...

patchaou
Nálam is nagyon ritkán esik le, akkor inkább amikor minden arty engem lõ, de akkor úgyis mindegy 😄 Nekem csak egy 4670-em van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

én mondjuk nem vettem észre h nerfelték volna, lehet a többi lett túl jó kompenzációs cucc miatt. Bár most lesz majd igazán szívás mikor jönnek a franciák, mert mondjuk 2 batchat 5 másodperc alatt fogja leépíteni a t30at
Egész pontosan a nagyobb füstöknél esik az FPS nem a lövésnél, pl mikor az arty elém lõ akkor van jó nagy füst, ilyenkor leesik néha de nem mindig.

Valakit érdekel ilyen? IRL, nem WOT.

TVelvet
Nekem is ez van. Most 6900 szériával kiakad, de GTX 295-el meg nem volt gond.
nekem Ati radeon HD4850em van, különösebb bajom nincs a füsttel, csak annyi hogy elõfordul sniper módban hogy nagyon leesik miatta az FPS.

Megrendeltem ma, kérdés mikor jön meg a boltba. Hét 2. felét mondták...

Néha platoon-ban is az. 😄
Én megvettem, azóta alig van kreditem. Fõleg, hogy sutyiben nerfelték.

Én most keményen elkezdtem tolni a T34et mivel egyszerre jön az M103 és T110 sajnos, de azt kell hogy mondjam fullosan baromi jó tank a T34.

TVelvet
Fura, Nvidia kártyával sosem volt bajon a füsttel, belsõ nézetben. Atival, ugyanúgy kiakad. Nagyon gáz...
Eredetileg játszani sem akartam a T34-el, de elduplázgattam egészen a nagy ágyúig. Így meg már élvezhetõ járgány lett. Ahogy a WG-t ismerem simán elduplázgatok a T30-ig.

Viszont mindjárt Masu vásárlás, valamint meg kellene venni IS3-at, Jagdpanthert, Sluggert. Nem tudom, hogy pénzileg utolérem-e magam. Egy ingyen high end tank persze meggondolandó, de majd meglátjuk.

hát figyelj prémium nélkül úgy hogy eladtam e-75t kb 2 hét volt kifarmolni a pénzt e-100ra t-25el(ez a prém vacak, amúgy jó lenne csak állandóan tier8ba rak vele) ha van kitartás akkor meg lehet oldani a 6 millát
Nem a farával tolatok ki. Ez más fajta csiki-csuki.

Végig szembe állok az ellenféllel, takarásban. Amikor pedig lõni akarok, akkor hátra tolatok annyit amennyi ahhoz kell, hogy jól rálássak. Nagyon elõnyös tud lenni.
Tuvok
Jáj, jobbulást :/
Haladj, szólóban fos az egész 😊

Rongyos 6 millió kredit, csekélység😊.

érdemes szerintem megvenni és beállítani a garázsba. Idõ mint a tenger😊
Na így gondoltam én is. Zsír.

Egyértelmû: T30 kifejlesztve lesz majd mint T9 TD, T110 szintén kifejlesztve lesz, csak egyiket se kapod meg és nincs ingyen slot se.