World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig kiver a víz amikor látom egy hsz-ben vagy a chat-en ezeket a Kiváló Lövész, Nagyon jó Lövész, Fasza Lövész, Kaland Lövész meghatározásokat. Vagy itt volt a briliáns fordítás a Tank Hunter-re a minap.
Tényleg a Kamikaze meg a Mouse Trap hogyan van fordítva? Öngyilkos meg Egérfogó?
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az IS-4-et azét lõvik át többen szembõl mint eddig mert a 7.0-ban 20 mm-er kisebb a páncélja,mint eddig.0.6.7-ben frontja az IS-4-nek 160 mm volt most 140 mm lett.
Bementünk gyakorlóba haverral, és ugyan ott, kb ugyan arról a távról, meglõttem 3x, és bele is halt...
Az az illetõ meg azóta tuti azt hiszi az is7-jérõl, hogy õ az isten XD.
<#sir>#sir>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amennyire masszív lett az IS-7 szembõl, IS-4 annyira papír lett. :-(
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Nálunk meg honvéd a kozlegény igazából. <#smile>#smile>
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ezzel a barommal vigyázzatok,egy csapatban voltunk,én t54-el.Csata el sem kezdõdik elkezdi osztogatni a parancsokat,plusz hozzáteszi aki nem arra megy amerre mondja azt lelövi,én elindulok a szokásos utamon mire elkezd pofázni,és egybõl ellövi fél hp-m.Nem tudom másokat meglõtt-e,de összevissza ugatott a medekkel.
viszont én beszéltem hülyeségeket, mert most nézem, hogy egyforma a célzási idõ/ pontosság, szóval nem nagyon kell változnia, max felfelé a rutin miatt
Példa: Elõbb 5 killem volt KVval 107el.
Az elsõ killem 200 méterrõl volt, pont el találtam. A végén a Hetzert nem találtam el, 50 méterrõl felé ment pedig a közepére céloztam. Így szállt el a Top Gunom 😄
I met God. She's black
(oké én mindig fordítva mûködöm mint kéne<#vigyor2>#vigyor2>)
Amúgy szerintem is hülyeség ez a "pontosság" "pontatlanság" máshogy kell használni kész(feldugom az orrába nem kell célozni).
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha jól emlékszem BL-9-el olyan 82-83% körül voltam.

De most tényleg nagyon magukhoz nyúltak a fejlesztõk. Engem most fõleg az is3 idegesít, mikor elnyeli a sebzést az elején! Féloldalról lõttem a hozzám merõleges frontlemezeket t34-el és 2 lövést csak úgy elnyelt, pedig a sérülés alapján átütõtte! Meg újjabban maus gunnal pattanok teljesen szembõl 15m-rõl, a hasáról. 3x megcsinálta ezt velem, azt hittem nyomban besz.rok. Ha az is7 benyeli a maus gun vagy a 120-as sebzést az oldalán -átütés mellett- azt már fel se veszem.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
egyébként szvsz, minden tank egyformán pontos, ha megfelelõ távolságból használod õket
0.35-ös ágyúval a tied is visszább fog menni kicsit, tippre 80%-ig
Persze a legszebb az egészben, hogy sokan még bétában is azt hangoztatták, hogy nem is dúrvák a szovjet vasak, meg jó hát van páncélja (ugye akkortájt a német tankokon nem volt páncél, az újak kedvéért a !mauson! sem volt), meg jó láthatatlanok, meg jó hát minden lepattan róluk, de pontatlanok. Hej de mókás idõk voltak azok :-)
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyébként is csak 1,5 milka creditem van, messze van még, h meg is vehessem...
A Tigrisnél csak azt nem szerettem, amikor a láthatatlan bokrok elkezdtek lõni és csak ezt hallottad: bumm, bumm, csatt, rötty. "We've had it! Let's get out of here!"
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WoT: Nishizumi77