World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az egérfogó stimmel,a kamikaze maradt ugyan az.
A fene tudja, én se vagyok egy pörfekt englis de a kockulás alatt ragadt rám annyi a hájon kívül, hogy gond nélkül boldogulok ha nem magyar egy átlagos játék.
Még mindig kiver a víz amikor látom egy hsz-ben vagy a chat-en ezeket a Kiváló Lövész, Nagyon jó Lövész, Fasza Lövész, Kaland Lövész meghatározásokat. Vagy itt volt a briliáns fordítás a Tank Hunter-re a minap.
Tényleg a Kamikaze meg a Mouse Trap hogyan van fordítva? Öngyilkos meg Egérfogó?

De azért az "Újratoboroz" (Recruit) se semmi... Komolyan ezek nem nézték meg mit forditanak,csak berakták google translatebe és el is van intézve?

A fordítók is Google Translate-t használnak nagy valószínûséggel... És ezért kapják a fizetést. Szégyen!

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ezt a "privát" dolgot nem értettem amikor elõször láttam kiírva. Majd amikor láttam valakinél kitéve rangnak hogy parancsnok helyettes, akkor jöttem rá egy facepalm kíséretében hogy ez mi akar lenni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gunslinger

Az IS-4-et azét lõvik át többen szembõl mint eddig mert a 7.0-ban 20 mm-er kisebb a páncélja,mint eddig.0.6.7-ben frontja az IS-4-nek 160 mm volt most 140 mm lett.
pointer4
Én azt nem értettem vele, hogy egy csatában IS7-et szembõl egymás után 7x sem sikerült meglõnöm. Nem voltam túl közel hozzá, simán jó helyre ment az összes lövés. Már arra mertem csak gondolni, hogy ennyit erõsítettek az IS7-en.
Bementünk gyakorlóba haverral, és ugyan ott, kb ugyan arról a távról, meglõttem 3x, és bele is halt...
Az az illetõ meg azóta tuti azt hiszi az is7-jérõl, hogy õ az isten XD.
Hát én akkor mennék egér felé ha tigris és kt ágon lenne,a vk30p szopás,vk36h meg elég jó.

Mert sokkal egyszerûbb magyarul olvasni, mint beírni a google fordítóba vagy ne adj isten megtanulni valamelyik világnyelvet 2012-ben.
<#sir>
Metalmilitiakid
Na akkor témába vágva, most állok ott, hogy a pz4 rõl melyik irányba menjek, akkor mi éri meg jobban a maus vagy az e100 ? Csak mert látom, hogy arról megy itt a duma.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szerintem meg most sem sokkal jobb, nem értem miért kell mindenáron lefordítani mindent ha jól hangzik ha nem.

Most megnyugtattál, hogy nem csak én érzem egy orbitálisan fosch tanknak azt és abszolút credit pazarlás volt megvennem.

Jah, én is a 175 penes D-25 családra gondoltam, hogy korábban esélyük sem volt átlõni, most meg IS kapáslövéssel leszed szembõl 100 méteren belül. Nem mondom, hogy 10-bõl 10-szer elõfordul, de ahhoz képest sokszor, hogy korábban ez szinte lehetetlen volt.

Amennyire masszív lett az IS-7 szembõl, IS-4 annyira papír lett. :-(

A régi fordítás sokkal szarabb volt,3 mesterlövész medál volt.Sharpshoter Master gunner és Sniper medál is mesterlövész volt.Most valamivel jobb.

Ezért is nem használom a magyarítást... Tele van hibával... Ne jöjjön nekem azzal senki, hogy nem fér be a helyére a szöveg. Konkrétan talán az IS3 leírásánál van oltári nagy magyartalan, értelmetlen szóhalmaz. A legjobb talán valami ijesmi volt: "IS-3al" Odabasz az biztos..

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Talán mert így hívják amedikában?

Nálunk meg honvéd a kozlegény igazából. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

némelyik? jaj de optimistán látod :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ezt nem hiszem el komolyan mondom némeik játékos 1 marék lepke értelmi szintjén van.
Toby0501
Most komolyan ennyire el van cseszve a fordítás, hogy a közlegény simán privátnak lett lefordítva?<#wilting>

hát az önkritika jobb esetben korral jön, mr california me még nem jött rá, hogy átlag alatti statokkal nem biztos, hogy neki kéne észt osztani :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jaja közben megnéztem, hogy nem változik (lásd #9877), szóval ja, pontosabbak lesznek :-)

Igen ezt én is tapasztalom,már legjobb hull down-ba használni mint az Usa-heavy-ket,Kt már simán átviszi a frontot kapáslövésbõl(néha meg minden pattan...random), és volt olyan kör ahol a Kv-3 lövöldözött át szembõl 2x egymás után...

Ezzel a barommal vigyázzatok,egy csapatban voltunk,én t54-el.Csata el sem kezdõdik elkezdi osztogatni a parancsokat,plusz hozzáteszi aki nem arra megy amerre mondja azt lelövi,én elindulok a szokásos utamon mire elkezd pofázni,és egybõl ellövi fél hp-m.Nem tudom másokat meglõtt-e,de összevissza ugatott a medekkel.

nem rossz

viszont én beszéltem hülyeségeket, mert most nézem, hogy egyforma a célzási idõ/ pontosság, szóval nem nagyon kell változnia, max felfelé a rutin miatt

szabii98
Teljesen random hogy mikor találsz el valamit mikor nem. Német tankokkal kicsit több az esély, oroszokkal kevesebb.
Példa: Elõbb 5 killem volt KVval 107el.
Az elsõ killem 200 méterrõl volt, pont el találtam. A végén a Hetzert nem találtam el, 50 méterrõl felé ment pedig a közepére céloztam. Így szállt el a Top Gunom 😄

I met God. She's black

De én azzal használom réges-régen(S-70-re gondolsz ugye?) és azóta tovább javult az arányom...régebben a Bl-9-el volt olyan 84% mint az Is-3-on amióta meg lett az S-70 meg már itt tartok...
(oké én mindig fordítva mûködöm mint kéne<#vigyor2>)
Amúgy szerintem is hülyeség ez a "pontosság" "pontatlanság" máshogy kell használni kész(feldugom az orrába nem kell célozni).

az akkor viszont elég lol, már rég mentem is-4esemmel
patchaou
Az nem az IS-3 hibája, hanem a játéké. Az enyémet ha szembõl átütik akkor rendszerint sérül.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

E-75-rõl meg elegánsan megfeledkezünk. :-) Én speciel azt tartom a legjobb t9 heavynek.

Nekem S-70-el picit még emelkedett is. :-)
Ha jól emlékszem BL-9-el olyan 82-83% körül voltam.

Jó elismerem h az e50-nél talán kicsit tényleg boldoggá tették a német buzikat...😊 na de az e100 az egy ritka fos tank, a t10-es tankok megcsúfolása...😄 kritikán aluli.

De most tényleg nagyon magukhoz nyúltak a fejlesztõk. Engem most fõleg az is3 idegesít, mikor elnyeli a sebzést az elején! Féloldalról lõttem a hozzám merõleges frontlemezeket t34-el és 2 lövést csak úgy elnyelt, pedig a sérülés alapján átütõtte! Meg újjabban maus gunnal pattanok teljesen szembõl 15m-rõl, a hasáról. 3x megcsinálta ezt velem, azt hittem nyomban besz.rok. Ha az is7 benyeli a maus gun vagy a 120-as sebzést az oldalán -átütés mellett- azt már fel se veszem.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Dehogy lesz az IS-4 az orosz Maus. Kitalált valami jól hangzót Overlord aztán ezt nyomta mert jól hangozott. Szerintem fogalma se volt mit beszél. Szembõl soha nem lesz olyan erõs mint a Maus. Nem is kell, más karakterisztikájú harckocsi. Jelenleg összességében még az IS-7-nek sincs Maus szintû védelme.
nem, akkortájt ez volt a kedven érve a szovjet tankosoknak, hogy "de hát pontatlanok"

egyébként szvsz, minden tank egyformán pontos, ha megfelelõ távolságból használod õket

0.35-ös ágyúval a tied is visszább fog menni kicsit, tippre 80%-ig

Pont ez az, hogy nem vezetõnyílásnál, hanem szembõl már bárhol, csak rám lõnek kapásból és kész.

elõröl idáig se volt túl jó. A 220 körüli penes ágyúk stabilan átütik mindig a vezetõnyílásnál, de a 200as penes ágyúk pl hosszú88as vagy az amcsi t29es ágyúja is elég nagy százalékban átlövöldözik ott
az E50 óta boldogok kb, meg mióta kegyeskedtek páncélt rakni rájuk, E100 sajna (szerintem) meg vicc tank, nekem van vele vagy 40 csatám (pedig jó rég óta megvan), kb annyira tartom használhatónak mint a pz3a-t :-)

A németbuzik meg már örülnek nem is tudom mióta. E50, E100 ? Na-na, mond vmit? 😊

Ott pontatlanabbak voltak?

ez nem bétás kép

Ez azért nem nevezném pontatlanságnak:

IS-4 oldalról és hátulról még masszívabb lett, de szembõl... Valamit csináltak ezzel a tankkal, mert olyanok lõnek át szembõl, amik eddig nem nagyon. Lassan megéri majd seggel támadni vele, ahogy a noob typeosok szokták.

hát a szovjetbuzik azért mindig is el voltak kényeztetve, bár mostanra tény és való, hogy már nem minden ágban, meg alakul a balance tankok terén, végül is lassan 1,5 éve megy a játék csak összejött. :-)

Persze a legszebb az egészben, hogy sokan még bétában is azt hangoztatták, hogy nem is dúrvák a szovjet vasak, meg jó hát van páncélja (ugye akkortájt a német tankokon nem volt páncél, az újak kedvéért a !mauson! sem volt), meg jó láthatatlanok, meg jó hát minden lepattan róluk, de pontatlanok. Hej de mókás idõk voltak azok :-)

haha most is😄 1-et tudott belém lõni JT utána megaláztam gyakorlatilag batmannel😄😄 világi ez a tank😄😄
Jah örülhetnek az orosz buzik...😄 De én ezt nem értem, nem úgy volt h az is4 lesz az orosz heavyk maus ága? Ehez képest lesz most 2 maus tanjuk, vagy egy maus meg egy még op-bb maus águk?😊 Cserébe meg az e100 legalább többet nem dammage dealer... Kicsit elbaszták a saját koncepciójukat.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Lassan összejön egy komplett 7.2-es T110 company SG-n.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én már szerencsére kifejleszthetném a t30-at, csak egy kevés free xp kellene hozzá, de nem sietek vele.😊 Duplákból meglesz pár nap alatt, többet már nem akarok hozzányúlni a t34-hez, csak ha már prém lesz.

Egyébként is csak 1,5 milka creditem van, messze van még, h meg is vehessem...

Bármelyik géppel lehet, talán csak a Leevel nem mentem semmilyen emlékezetest.
A Tigrisnél csak azt nem szerettem, amikor a láthatatlan bokrok elkezdtek lõni és csak ezt hallottad: bumm, bumm, csatt, rötty. "We've had it! Let's get out of here!"

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

hát nem tudom volt szerencsém kipróbálni múltkor mind 2 top franciát sztem nagyon jók, de fõleg a batman. Csak nem hagyott nyugodni, ma sikerült elérni a batchatet, én csak azt tudom mondani ez a tank iszonyatosan erõs cucc ha okosan van használva, és nagyon élvezetes is vele menni. Med ág szerintem végig kellemes volt(tier5tõl kezdtem). Most probálkozok a heavyvel az viszont idáig iszonyat nagy csalódás bdr nem tetszik arl44 se igazán jött be, ez az m4 egyenesen katasztrófa bár ez még nem fullos, de majd meglátjuk...
Soká lesz meg úgyis a P2, és azt is ki kell rendesen fejleszteni. Lassan megy meló mellett.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem teljesen jó a Tigris. Vannak gyengeségei de van elõnye is: sok HP és jó löveg, de a Tiger(P) miatt már nem látszik ez, mivel ugyanazok az elõnyei + jobb a páncélja sokkal.

WoT: Nishizumi77