World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja jó tank az, mondjuk amikor én vittem akkor még nem volt e-75. IS-4et valóban le lehet zúzni könnyebben. E-75 már macerás mert ügyes kezekben, beforgatva biztos pattani fog róla több is.
Szeretem ezt a tankot:

Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 2. 19:15:42
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 566
Szerzett kredit: 57 352
Csatában elért Achievement: Top Gun, Billotte Kitüntetés

Ebben a körben egy rohadék KV a trollgunjával meglõtt és a 6 crewembõl csak a driver és a commander élte túl.... meg 100Hpm maradt, így már érthetõ a billotte kitüntetés 😄

Amúgy a nagy rof miatt 1v1ben simán le tudom nyomni az IS-4et és E-75öt közel, és közepes távról, ha 2nél több a lepattanó akkor szívtam.

WoT: Nishizumi77

SirAlo
es akkor mi van ha mar aktivaltam es el is fogadta?😮 hasznalhatom majd meg1x vagy megkapom igy is a tankot?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

A kisebb a jobb. KV-2 152-es ágyúja 0,6-os pontosságú, Löwe (elméletileg kurva pontos) ágyúja 0,29

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A fegyverek pontosságánál (0.3 / 0.57) a kisebb, vagy a nagyobb érték a jobb.
A számok a szórást jelentik 100 méteren, vagy minél nagyobb a szám, annál pontosabb.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nah ma megint noobok napja van. 3 csatát tudtam visszahozni a shemmibõl 1-2 tank segítségével.

Hell Girl
Minek akarod te még azt aktiválni ? Olvassuk már el figyelmesen hogy mit kapnánk érte .........

Ne legyetek már ostobák.

Bugi Misi
akkor jól emlékeztem

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

nandorb
Fent a hegyen szedted le a lanctalpat,utana lent mar,nemtudtal eltalani😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Egy kedves kis kör a VK3061-el, két Type kivégzésével.

Bugi Misi
most nem tudom hogy mielõtt kilõttél eltaláltalak-e vagy sem mert elvileg nem tudtam belõni a sarokig😮

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Itt a replay
Mondjuk pattogtam is rendesen 27 bekapott találat,random isten velem volt.😊

50b mennyi idõ alatt tölti újra a tárat?
Az se rossz...

Nekem nem ígértek még semmit. Kérdésre nem reagáltak, egyedül a megrendelés állapotát látom, ami december 23.-i szállítást mutat.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Valószínûleg troll gunja volt, nem kell rajta csodálkozni, azzal m6-ost is lehet egylövésezni.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

107-es és Ammo rack... Ne lepõdj meg rajta.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Január közepére ígérték nekem a cuccot a zavvi-nál.

saslaca
Kb fél órája volt egy csatám amivel KV-val mentem 122-es löveggel Találkoztam egy Másik KV-val és szembõl kilõtt. Megjegyzem 100%-on voltam.

VK45P-vel oneshotoltam egy IS7-et, utána közvetlenül egy IS3-at. Utána meg kikaptunk.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

kerla
most tépek haza melóból, de ha dobsz egy privit otthonról elküldöm a bolt linkjét, ami otthoni gépemen van elmentve. UK webshop, neve nem jut eszembe.

www.zavvi.com

Hát ha a Zavvy-ról rendelted, akkor nem fog gyorsan jönni. December 14.-én rendeltem meg és még nem jött meg.

Is-4-el 1 lövéseztem egy másik Is-4-et 100%-ról elpárolgott egy oldaltalálattól,na ilyet se láttam még...

mozesapo
Honnan? 1 linket pls.

nandorb
Azert,valjuk be nem olyan rossz jatek. Egyedul a balanszolas az ami nem nagyon tetszik,hajnalban akartam penzt farmolni meg kis tankot huzni,erre szokszor marder2-es + BT-7 melle berakott E100-at. Ugyanez KV,meg T34 melle bereakott IS4-et stb. hat, az IS3-al nemtudom megsebezni az E100-at csak ha oldalrol lovom,azis ritkan van. +az mellett tegnap IS3-al tank companyba 90k credites vesztesegem,volt..

Azért nekem sikerült már nettó 12.000-es kört menni Löwe-vel, prémiummal!
Mai eszemmel tájpot vennék, de csak azért se akartam még eggyet a játékba. Szerintem kb. egyformán hozhatnak, de nem szabad elfelejteni, hogy az ára mellett egy olyan tankot kell választani, amivel élvezni fogod a játékot sok száz körön keresztül. Ez a tohonya fos eddig nem túl bíztató, bár még nem laktam be teljesen.

Majd, ha elkezdek rendesen farmolni IS-7-re vagy E-50-re, akkor csinálok rá statisztikát.
saslaca
Vegyék be 😄
Köszi a segítséget.

Bizony, egészségedre. Irhatsz a supportnak és 2 hét múlva válaszolnak...

kerla
Köszi, így megvan, persze, anno azon gondolkodtam, hogy T-25 vagy B2, aztán a T mellett döntöttem, amivel meg is vagyok elégedve teljesen, de lehet nem ártana ha lenne még egy farmgép, amivel nem kell sok idõt eltolni. Bár a dobozos játékhoz meg valami hasonlót adnak ajándékba ha jól tudom. Mert sikerült végre megrendelni UK-ból 7,99 font pk-val együtt, remélem hamar ideér!

saslaca
Lenne egy kis gondom. Aktiválni akartam a NEWYEAR kódot de azt írja ki hogy "Incorrect code" Pedig még nem piszkáltam ezt a kódot. Akkor most nyalóka van ezzel a kóddal számomra? <#confused>

nem

Amíg a WOT az egyetlen alternatíva a tankos MMO témakörben, addig a fejlesztõk azt csinálnak meg, amit akarnak. Ha nincs konkurencia, nincs verseny. Aki tankozni szeretne, az vagy WOT-ozik, vagy megy offline-ba Panzer Elit-ezni...

a 7.1 ben lesznek új prém tnkok?
Vereség
Csata: Karelia 2012. január 2. 15:16:00
Jármû: IS-3
Szerzett tapasztalat: 900
Szerzett kredit: 40 017
Csatában elért Achievement: Acélfal

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Amúgy most belegondolva az tûnt fel hogy wot oldalra már nem postolnak ki iyen értékeléses cikkeket, pedig régen hetente jöttek, lehet nem merik kirakni mert biztos a cikkek tele vannak negatív véleményekkel a fejlesztõkkel kapcsolatban stb 😄

az arty nem gonosz. mindenki szidja õket de amikor szorult helyzetbe kerülnek vagy az ellen artyjait kell kiszedni akkor mindenki rájuk vár

nandorb
Tegnap,szemet voltam veled, de aze te se voltal artatlan leszedted a lanctalpamat,legrosszabkor😊

nekem is van egy artym (M41) ugyanis a gépemen valamiért csak az arty lövészmódjában nem laggol így ha a nagygépet nem tudom használni akkor csak vele tudok menni.

szabii98
ha artizol, meg is érdemled <#hehe>

I met God. She's black

szabii98
7.1ben lesz

I met God. She's black

Bugi Misi
a csodás MM

3-15 nyertünk

Szerintem örüljünk, ha a newyear kódok aktiválhatjuk egyáltalán. Tavaly a karácsonyfa is márciusig volt, idén meg már nem is volt. <#smile>

Nem fogom egyiket sem sajnálni.
Az tetszett nekik,amikor rendszeresen agyaggalamboztak a kisebbekkel.

Hivatalosan ez a neve: Heavy Tank PzKpfw B2 740(f)

szabii98
Amúgy a klán logó a tankra cuccot berakták a játékba?

I met God. She's black

Nem tudom mióta játszol, de lassan már természetessé válik ez az állapot...

és még volt pofájuk írni hogy megpróbálják minél hamarabb kiadni a 7.1-et ahogy az emberileg lehetséges... haha

hát az, <#kocsog> WG.

nem azért mondom de szerintem elég ganaj dolog hogy az oroszok már javában tolhatják a 7.1-el mi meg csak találgatunk hogy vajon a héten kapunk-e róla egyáltalán hírt...