World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hogy mûködik? Elindítom, megyek egy meccset, és írja, hogy melyik mappában van a log fájl, de olyan mappa nálam nincsen😄
Pedig jobban megéri mindent kifejleszteni alacsonyabb tierben, mint késõbb szenvedni vele. El se bírom képzelni milyen pocsék lehet az IS az 85mm-es ágyúval.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

lehet nem fejlesztette ki KV-3-on, esetleg KV-1S-rõl ment IS-re (én is így tettem), akkor alapból nincsen D-10 és a fejlesztett toronyig D-2-5 se

Ezt ismeritek? végre számszerû értékben megjelenik az adott csatában kiosztott sebzés.

Mert nem volt felesleges 80K megvenni és gondoltam 9K xp jobban mondva 4K xp(van 4K free) meg tudok ezzel is szerezni a toronyhoz, de így nem ha folyamatosan nyomikkal vagyok. T29 kevésszer dob be T8 fölé. régóta olvasom a fórumot és be voltam szarva hogy majd milyen szar lesz az amcsi heavy ág hát nagy csalódás volt (jó értelemben), mert 65% win rate nekem megfelelõ bár még mindig a 90MM használom rajta de már csak az ágyút és a T32 kell kifejleszteni, nekem bejön a 90MM-el attól félek hogy a 105MM nagyon pontatlan lesz de úgy is hozzá kell szoknom mert T8 majd T9-en is ezt kell használnom.

Kedves © bgabor köszönöm az építõ kritikát. Bár azt hiszem 4369 (49-49%)csatával, és egy fullos kt-vel rendelkezem némi tapasztalattal ezen játékkal kapcsolatban. Bár bizonyára az ezen csaták során szerzett tapasztalat a tied nyomába sem ér. Mégis gondot jelent a kiválasztás.
Most kaptam meg a cheater jelzõt egy balfasztól, mivel 3x gyújtottam ki egymás után a T34-esét, amihez ugye elég lõni a hátsó futógörgõt. De szegény szerint ezt csak cheattel lehet megoldani <#nevetes1>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

7.0 óta velem is 3x eljátszotta már, egyszerûen szétkapcsolt a kliens mondván nincs net. Közben persze van, vissza belépek egybõl és tölti is vissza a csatát...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

xblades
Nem értem Kv-3 107-el bekerülök tier 10 heavy és tier 9 Td csatába.

Túlélem 100%-on, nyertünk, sikerült lesebeznem (örültem hogy egyáltalán sikerült) 3 nálam három szinttel magasabb tankot és keresek 5000 kreditet???

Nem arról volt szó ha túlélem (már ez hogy még javítani sem kellet) és nálam nagyobb tier-t sebzem le annál több Xp és kredit jár?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Koridor
Egy ismerösöm a game.co.uk-tol szokott rendelni játékokat, ott is 7.99 a WoT.

Eagle16
Most engedett vissza. Nem a net volt, mert miközben a WoT-ba nem tudtam belépni, simán tudtam böngészni...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A neted köhöghet mert a szerver él és virul.

bardocz
Megnézed, hogy aranyba, vagy creditbe kerül-e, és kiderül, hogy prémium vagy nem prémium lõszer.
A "HE anti tank" a 122-es lövegnél ugye nem prémium lõszer?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Eagle16
Zsír, csata kellõs közepén meghal a szerver.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De miért a 85mm-es löveget használod, amikor megy rá stockként is a 100mm-es ágyú?

hm. Miért a 85-ös van az IS-en, mikor a 100 és 122-es ágyút is kifejleszthetted a korábbi tankokon?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Srácok nektek az IS-t szintén 14 nyomorék játékos közé rakta be, vagy csak velem ennyire rendes az MM? Jah és persze eddig csak T9-T10be voltam a kis 85 löveggel.

Dehogy immunis, át lehet vele ütni még szembõl is. Amúgy 100% hogy HE volt mivel az effektjérõl felismertem, meg egyszer képes volt megsebezni a 6 lövésbõl, akkor sebzett 50HPt.

WoT: Nishizumi77

Hell Girl
Már nem kapsz semmit sem. 😊

Azért igen, WG elbaszta a kiírást. Felesleges volt még kirakni.

ELQRTÁTOK !! 😄

"Type pedig csak névleg medium tank, a páncélzata gykorlatilag olyan mint egy Ferdinandé"
Ezzel felvidítottad a mai estémet, rég nevettem ilyen jót.

Ha heavykkel van tapasztalatod, akkor Löwe vagy KV-5, attól függ, mennyi pénzt akarsz rááldozni. Type pedig csak névleg medium tank, a páncélzata gykorlatilag olyan mint egy Ferdinandé, az is jó lesz neked.

Igen fel kellet raknom pedig annyira nem szeretem de el kell ismerni hogy nagyon brutális tud lenni
Mellesleg lesz ma t6 company?

Én is elbasztam a kódot,de én még elsején hajnalban vagy reggel,enyhén ittasan játszani akartam egy kicsit valamikor három és öt óra közt,és láttam hogy van valami akció,rákattintottam és jé egy kód,õszintén szólva alig olvastam el valamit a hírbõl.Sajna nem tok angolul így supportnak sem írhatok.Jó kis lecke,legközelebb piásan nem játszom.

Tökmindegy melyiket veszed meg, amíg nincs elég gyakorlatod a játékban(értsd:1500 lejátszott meccs), addig amúgy is csak céltárgy leszel a gyakorlott ellenséges játékosoknak, akármilyen csilivili prémium tankban is ülsz. A saját csapatod viszont rühellni fog amiért bénázol, és hozzáértõ játékos helyett foglalod a helyet a csapatban.

Grindelj ki szépen egy Tier6-os tankot, akkor már lesz rálástásod a játékra, aztán gondolkozz el prémium tank vásárláson.

Lehet AP-vel lõtte az IS4 szinte immúnis az L/71-re szinte minden távolságból!JP-vel ma vagy ötöt lõttem bele az oldalába de csak villogott de nem sebezõdött semmit sem de hasonló történt már velem KT-ban ülve is négyeske ellen
Igencsak hezitálok, hogy a lõve, vagy a type a nyerõ. Mivel edig nem igazán volt prém tankom, nekem ez komoly fejtörés. Az a legnagyobb problémám, hogy többnyire heavy-kkel toltam, nehéz objektíven mérlegelnem t8 med tapasztalatok hiányában. Nem hiszem, hogy ebbéli "töketlenkedésem" befolyásolná a játékom. Elõre is köszönöm a segítséget!
Végig kellett volna olvasni a hírt a kódról rendesen. Lökött orosz fejleszõk a nagy piros betûs kód alá odaírták apróbetûvel azt is, hogy csak a 7.1 patch után szabad aktiválni. Azt pedig még nem tudják, mikor lesz az EU szerverre.

Oké hogy szarvashibát követtek el a fejlesztõk a hír megfogalmazásakor, de komolyan ennyi ember nem olvassa el a kisbetûs részt? Titeket akkor a bankok meg a többi szutyok is úgy szívatnak meg ahogy akarnak?

Szegény Panzer 3/4-et full HP-ról rammoltam PII-vel és még a láncom se sárgult be. <#eplus2>
Ha még kérdés akkor egyiket se mert még nem vagy elég felkészült és csak a csapatod játékát teszed tönkre.

Áhh kilõtt az Is-4-embõl egy idióta felplatoonozott SturmpanzerII-õ.(rozsdás késsel plasztikáznám a torkát,igaz már csak 36Hp-m volt de akkor is...)

help pls!
nem tudom eldönteni melyik prém tankot vegyem meg!!!!!!!!
Használd a 152-est azzal lõsz kettõt és már egész szép xp/credit mennyiséget kaphatsz.

Brutal
Mentem egyet idegbõl T1 HT-val XD

Victory!
Battle: Cliff 2012. január 2. 19:39:52
Vehicle: T1 heavy
Experience received: 1 764
Credits received: 34 702
Battle Achievements: Top Gun

[/url][/img]

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

annyira pofánverném már komolyan az olyat, aki behozza tier 9 be az idióta loltrakotrt, persze kilõttem a picsába, az ilyen idióta csapattól nem is várok mást mint vereséget, most bekékültem 😄
Mit csináltak a játékkal a kv tankot csak 8-9 de még 10-be is fel rakja.Esélyem sincs ellenük.
Annyit nem ér hogy fizessek érte 😄

I.C.ram
BL-10 tud néha meglepetéseket okozni. Múltkor egy T-52-rõl pattantam, most meg egy SU-152 frontjáról, kb 10 méterrõl.
szabii98

I met God. She's black

T40, nem M40, kéne az a szerkesztés 😄

Isteneeeem Tger(P) 88 L/71el 10 méterrõl lõtte az IS-4 oldalát HEVEL!!!!

Semmit se vett le belõle össze vissza pattogott, az IS-4 meg fragbuzi volt és az M40el foglalkozott.
Elõtte meg engem lõtt ki mert 100HPm volt T34el, az a gyökér IS-4 meg kirohant fedezékbõl és vagy 4en végiglõtték, de õt nem érdekelte jött értem hogy kilõjön... azért kapott még egy búcsúajándékot a tõlem 😄

szabii98
téked*

I met God. She's black

Most nézem, hogy 152-es He lövedék átviszi a legtöbb tier 5-6os oldalpáncélját.
Ahhoz nem is érdemes sima lövedéket venni. :-D
Erõsen gondolkozok, hogy azt, vagy a 122est vegyem-e meg.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

szabii98
mekkora téged volt

nazarov: VIP felhasználó tud csak szerkeszteni

I met God. She's black

miért nincs szerkesztés gomb??
pattanhatok, nem pattanok

Ja, még ha nincs beforgatva rendesen csak icipicit akkor is pattanok az aljáról.

152-es

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Bocs, hogy ennyit kérdezek, de melyiket hívjátok trollgunnak a KVnál?
Köszönöm sz elõzõ választ.