World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bizony,h nem😊Nekem ez a tank a farmolós mini Tigerem😊
Gyors,agilis,torony is gyorsan forog,egész gyorsan lõ a 88mm-esel.Nekem is bejött😊

Van hát, angolul Oddball-nak mondják.

noname23
Azért te ne akarjál ferdi páncélzatot azon még a 247pen is elakad valamiért a typon nem tapasztaltam hasonlót.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. január 2. 22:07:00
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 2 113
Szerzett kredit: 50 001
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Mesterlövész
Hû ez a vk nem is olyan rooooszz.

Van arra egy frappáns kifejezés arra, ha valaki balfasz, de rendületlenül okoskodik. Most nem jut eszembe, majd legközelebb.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát én a 85%-os találati arányos perzsával(37 csata után) simán átlövöm a type-ot, a front felsõ felét kell célozni. Ott szinte mindig átûti a t15 (nagyon ritka nálam a lepattanás), de még az m3 is. Bár az m3 gyakran pattanhat, meg nehéz is vele pontosan oda lõni, ahova szeretne az ember.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Úgy látom megy a vita,bár én nem"kérdezz-felelekelek",nem érdekel.De vmi sztem van ebben a lepattanásban.
Nem azt mondom,h xy löveg átviszi,vagy nem,hanem,h csak kis %ban lehet,holott más tanknál ez a szám 90-100%ban megy.
Ma volt 1 story-m type ellen.
Csak néztem:170m-rõl 3x rálõttem KT-val(min 200pen a legkisebb ágyúja is)egyik sem sebezte.Mivel ezzel el is intéztem magam,mert addig mások lõttek,gondoltam utolsó lövés és legyen ennyi ebbõl a csatából.
430-mre lõttem a KT-val KT-re és láss csodát sikerült.Mint mondtam,csak néztem,h mi a szösz van már!?(este kimaxoltam a Kt max lövegét.10.5cm Kwk 46 L/68 225mm pen.320damage.Remélem ezzel javul az arány rohamosan)

Aha persze, hát ez kölcsönös, én is unom a marhaságaidat.

bardocz
Ahol van a nagyon kicsi függõleges rész?
???
a medek dolga kinyírni a többi medet, med pedig nem 500m-rõl harcol 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kicsit unalmas már a napi Bgabor-baromságok tízperc. Egyébkétn nincs Type-om.

akinek van, ne legyen rest, gyakorló csata, ha kell viszek ellene pár vacakot, prtscr és a feltörekvõ ifjúság pzIV-bõl hülyére szivatja õket +3 morál, stb

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

flashpointer
500m-rõl lõdd a haspáncél fölötti részt lõdd lõdd! de találd is el nem elég csak célozgatni ám .D

Emancipate yourself from mental slavement!

bardocz
De hol kell lõni, hoool? 😄
Ne idegesíts már.
Tudod hol vannak a T-54 weak spot-jai szembõl?
Ha igen akkor nem lehetne gond a Type sem mert pont ugyan ott vannak és ugyan úgy már az orosz 100mm-es ágyútól lõhetõk gond nélkül, persze nem a pálya másik végérõl mert el is kéne találni.

döntve van az a 100as front
Aki akarja az át tudja ütni a Type-59-et 90mm-es ágyúval is akár. Kár ezen vitázni.

Errõl van szó, a Type testének elülsõ része kapta a legtöbbet a tankok közül a kedves fejlesztõk lepattanó varázslatából.

90mm AT Gun M3 is át üti szembõl,meg a 8.8 cm KwK 36 L/56.

Szerintem neki is szarul kezdõdött az év te meg a bénázásodat tényként akarod beállítani.
Hidd el 170 körüli penn-el lazán üthetõ szembõl az a kína szutyok.

Nem pont arról van szó,h 180-200as lövegnek nem 10/6,hanem 10/10x kéne átlõnie?Ha már 100mm a Type frontja?
Sztem vastagon tettek bele lepattanó faktort ha már gold-ért megvették sokan.

na mégegyszer:

gondolom sok embert összezavar, hogy a "test alul", az szovjet kütyüknél kurvára alult (1-2mm) jelent. Egyébként gyakorló csata, prtscr, mindenki boldog

hát ezért írtam, hogy kiüss, na szép :-)

Ezért akartam kérdezni, hogy a 122esben az Anti Tank He kredites-e.
Jól kifejlesztettem, és most szart sem érek vele, mert nincs aranyam. a másik lõszer meg nem visz át semmit. buktam több mint 3000exp-t a semmire.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mitõl vagy ilyen ideges? Csak nem benned is egy Type tulajdonost "tisztelhetünk"?

szabii98
KV 107el is lazán átütöm 😄
Plata: hun csatin lesz róla szó ha lesz..😄

szerk.:
ja,, nem a frontját nem ütöm át 😄 oldalt csak 😊

I met God. She's black

Zegi Norbi HUN
Ááá egyszerûen imádom az obj 704et😄 Én voltam a top tank(én mentem elöl, ahogy ez ilyenkor természetes😄) és úgy fejeztem be a nyertes csatát,hogy 0 damage-em volt😮 Pedig kaptam 11 találatot😄 Ez már mondjuk sokadik ilyen csatám 7.0 óta😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Kurva érdekes, nekem 10-ból 6-szor átmegy.

Srácok nem lesz ma company?

Pershing jobbik 90-se nem visz át a kínai szart??? nane 😄 viccelsz!
mint a vajat....
a találati arányról meg csak annyit, hogy az azt jelenti hogy hányszor talál el célpontot, nem pedig azt, hogy hányszor érsz el átütõ találatot!

ui.: T34/85 100mm-esével is átlövöm a type59et szembõl... 😄😄
.. nekem a kv5el sikerult.. valami hiba a te keszulekedben van..
bardocz
És hol kell lõni? Én is csak az oldalát meg seggét tudom sebezni.
Nyugodtan le lehet higgadni.

75% a találati arányom a Pershingel, tehát a rendes célzás nem megy éppen rosszul. A 180-as átütésû ágyúm pedig nem viszi át a Type frontját, még ha a weak spotokra lövök, akkor sem.

Az adatoktól függetlenül marhaságot írtál.
Az meg, hogy te a Pershing-el nem ütöd át szembõl nem azt bizonyítja, hogy az egy Ferdinánd hanem, hogy te nem tudod hol kell lõni.
Ne is haragudj de amikor D2-5C-vel simán lövöm szembõl akkor a hiba benned van.

Nem a francot nem, célozzál már egyszer rendesen.

Hát ha prémes vagyok akkor mehet a 105ös 1000 kredites lõszerrel de én a ferdin is a 88-ast használom és még azon is bejön.

JgPanther esetében melyik ágyú javallott, a 8.8 cm PaK 43 L/71, vagy a Löveg 10.5 cm K 18 L/52? Mik a tapasztalatok a két löveggel kapcsolatban? Mintha az rémlene, hogy a 10,5-öshöz drága lenne a lõszer.

Örülök neki, a sok röhögés helyett akár át is gondolhatnád a dolgot, és rájössz hogy nem véletlenül mondtam amit mondtam.

A Ferdinand páncélzata 200 elöl, és 80 oldalt. A Type páncélzata a tornyon elöl 200, oldalt 100, a testen elöl papíron 100, a gyakorlatban a Pershingem 180-as átütésû lövege sohasem viszi át, tehát 200 körül van az is valójában, a test oldalt meg 80. Szóval összességében 200 elöl, és oldalt 80, a tornyon oldalt meg 100. Ez nemhogy olyan, mint a Ferdinandé, de annál még jobb is.

Sõt,nálam idõnként a Tier 8-9-10nek írhatok,h segítsen...
Ilyenkor mindig felmerül bennem,h h jutott el ideáig?!
Bár ez esetek x %ban akkor is nyersz,ha csak a körben állsz.

Valószínûleg behozta valaki platoon-ban. Elõfordul az ilyen.

Ebbõl látszik,h nézi a C6-ot!Már LTraktorral is jobb,mint sok másik!
Talán 1 újabb normális játékos😊
U.I.:A szándék a fontos és így x5 nálam!

xblades
<#nevetes1> Bearanyoztad az estém.<#smile>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Jaja, ahonnan elindítottad a loggert.

kerla
Én innen rendeltem tegnap, tehát nem tudom mire számíthatok, remélem rendben megkapom.

WOTDVD

Vereség
Csata: Murovanka 2012. január 2. 21:16:08
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 243
Szerzett kredit: 10 803

Több mint 1,5 hónapja hogy megvettem nem mentem vele egy kört se,
gondoltam ma kipróbálom,felraktam rá a 105-öst+a rádiót.(semmi felszerelés csak consumablék oszt had szóljon)
Szerintem megvárja a prémesítést úgy érzem 1 kemény körrel...

A tier 7esek-6osok-5ösök közé berakott a gép 1 LolTraktort.
De jó fej volt: segítség kellett az 1ik Heavynek, és õ kiírta, hogy siet. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

FCH kari
SZIASZTOK B.U.É.K
ruszki szeron ünnep van???
Победа!
Бой: Рудники 2012. január 2. 21:12:18
Танк: Hotchkiss H35
Получено опыта: 942 (x3 за первую победу в день😉
Получено кредитов: 2 763
3x-os xp???:lol eu le van szarva😛

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

saslaca
Ez a 152-es löveg embertelen 😄 Megvettem, és a Tiger P-t 2 lövésbõl kifüstöltem vele, az ellen KV-t egy lövéssel keresztüllõttem 😄 Kösz a tippet!

bardocz
Ó, hogy a saját mappájába rakja a logfájlokat^^
Ja tényleg a csík!Akkor nem szóltam!😊
Nekem is sikerült átlõnöm csak nem sebez rajta semmit mert villan.