World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyors,agilis,torony is gyorsan forog,egész gyorsan lõ a 88mm-esel.Nekem is bejött😊
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. január 2. 22:07:00
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 2 113
Szerzett kredit: 50 001
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Mesterlövész
Hû ez a vk nem is olyan rooooszz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nem azt mondom,h xy löveg átviszi,vagy nem,hanem,h csak kis %ban lehet,holott más tanknál ez a szám 90-100%ban megy.
Ma volt 1 story-m type ellen.
Csak néztem:170m-rõl 3x rálõttem KT-val(min 200pen a legkisebb ágyúja is)egyik sem sebezte.Mivel ezzel el is intéztem magam,mert addig mások lõttek,gondoltam utolsó lövés és legyen ennyi ebbõl a csatából.
430-mre lõttem a KT-val KT-re és láss csodát sikerült.Mint mondtam,csak néztem,h mi a szösz van már!?(este kimaxoltam a Kt max lövegét.10.5cm Kwk 46 L/68 225mm pen.320damage.Remélem ezzel javul az arány rohamosan)
a medek dolga kinyírni a többi medet, med pedig nem 500m-rõl harcol 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Emancipate yourself from mental slavement!
Tudod hol vannak a T-54 weak spot-jai szembõl?
Ha igen akkor nem lehetne gond a Type sem mert pont ugyan ott vannak és ugyan úgy már az orosz 100mm-es ágyútól lõhetõk gond nélkül, persze nem a pálya másik végérõl mert el is kéne találni.
Hidd el 170 körüli penn-el lazán üthetõ szembõl az a kína szutyok.
Sztem vastagon tettek bele lepattanó faktort ha már gold-ért megvették sokan.
gondolom sok embert összezavar, hogy a "test alul", az szovjet kütyüknél kurvára alult (1-2mm) jelent. Egyébként gyakorló csata, prtscr, mindenki boldog
Jól kifejlesztettem, és most szart sem érek vele, mert nincs aranyam. a másik lõszer meg nem visz át semmit. buktam több mint 3000exp-t a semmire.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Plata: hun csatin lesz róla szó ha lesz..😄
szerk.:
ja,, nem a frontját nem ütöm át 😄 oldalt csak 😊
I met God. She's black
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
mint a vajat....
a találati arányról meg csak annyit, hogy az azt jelenti hogy hányszor talál el célpontot, nem pedig azt, hogy hányszor érsz el átütõ találatot!
ui.: T34/85 100mm-esével is átlövöm a type59et szembõl... 😄😄
75% a találati arányom a Pershingel, tehát a rendes célzás nem megy éppen rosszul. A 180-as átütésû ágyúm pedig nem viszi át a Type frontját, még ha a weak spotokra lövök, akkor sem.
Az meg, hogy te a Pershing-el nem ütöd át szembõl nem azt bizonyítja, hogy az egy Ferdinánd hanem, hogy te nem tudod hol kell lõni.
Ne is haragudj de amikor D2-5C-vel simán lövöm szembõl akkor a hiba benned van.
A Ferdinand páncélzata 200 elöl, és 80 oldalt. A Type páncélzata a tornyon elöl 200, oldalt 100, a testen elöl papíron 100, a gyakorlatban a Pershingem 180-as átütésû lövege sohasem viszi át, tehát 200 körül van az is valójában, a test oldalt meg 80. Szóval összességében 200 elöl, és oldalt 80, a tornyon oldalt meg 100. Ez nemhogy olyan, mint a Ferdinandé, de annál még jobb is.
Ilyenkor mindig felmerül bennem,h h jutott el ideáig?!
Bár ez esetek x %ban akkor is nyersz,ha csak a körben állsz.
Talán 1 újabb normális játékos😊
U.I.:A szándék a fontos és így x5 nálam!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Csata: Murovanka 2012. január 2. 21:16:08
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 243
Szerzett kredit: 10 803
Több mint 1,5 hónapja hogy megvettem nem mentem vele egy kört se,
gondoltam ma kipróbálom,felraktam rá a 105-öst+a rádiót.(semmi felszerelés csak consumablék oszt had szóljon)
Szerintem megvárja a prémesítést úgy érzem 1 kemény körrel...
De jó fej volt: segítség kellett az 1ik Heavynek, és õ kiírta, hogy siet. :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ruszki szeron ünnep van???
Победа!
Бой: Рудники 2012. január 2. 21:12:18
Танк: Hotchkiss H35
Получено опыта: 942 (x3 за первую победу в день😉
Получено кредитов: 2 763
3x-os xp???:lol eu le van szarva😛
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Nekem is sikerült átlõnöm csak nem sebez rajta semmit mert villan.