World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random-ba?

Én vagyok az egyetlen aki jól el van az E-100al?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerintem add el és tudd be egy elborult ötlenek mint én 😄
Még nem volt tank amit annyira utáltam mint az E-100-at és inkább benyelem a 3 milla bukót minthogy menjek vele kiszenvedni a 150-es ágyút.

hát valahogy kénytelen vagyok kifejleszteni a nagy csövet rá:S
Te egy akkora gyökér vagy bazdmeg, hogy ezt árnyaltabban nem tudom megfogalmazni.
Kezdjük a hüjjeségeidet a legnagyobbal.

"Ez harci helyzetben, izgõ mozgó Tájpon többszáz méterrõl jó ha egy találatot jelent, de inkább nullát. Nevetséges."
Te fõleg de még szakesz sem fog semmin több száz méterrõl weakspot-ot eltalálni maximum egy hegyen vagy irdatlan nagy szerencsével.
Neked fogalmad nincs a játékbeli tankok használatáról ha több száz méterrõl akarsz egy Pershing-el lövöldözni, ha meg izegmozog egy tank akkor annak láthatod az oldalát akkor lõdd azt. Gyökér.

"175-ös átütésû szovjet ágyúval 10 találatból kemény 4 vitte át"
Kurvára rossz a szemed ugyanis 5 weakspot találatból 4 átvitte amibõl lett 1 gastank, 1 driver és a végén egy kigyulladás kritikal és ez a lényeg, hogy weakspot-nál simán lõhetõ már egy 167mm-es átütésû ágyúval is.
Az bazmeg ha az ágyú szórása miatt mellé megy még nem azt bizonyítja, hogy mennyire kemény az a tank amit lõsz hanem, hogy pontatlan fosh az orosz ágyú.
Ülj le egyes, ismét hüjje voltál.

"Az meg külön nagyon tetszett, hogy három percbe telt amíg a másik gyökérrel megtaláltátok egymást Malinovka rétjének kellõs közepén."
Ezzel meg csak annyit sikerült bizonyítanod, hogy büdösbunkó vagy.
Szerinted egy chat-en beírt félmondatból berángatott félismerõsnek mennyire kéne kitalálni az én gondolataimat?

Maradjunk annyiban, hüjje vagy a játékhoz emellett még bunkó is.
Szerintem töröld le, minden játékostárs jobban járna vele.

Ja ha TVelvet-nek nem tetszik a hsz. nyugodtan lehet törölni akit érdekel annak majd elküldöm printscreen-ben

Tisztelet a kivételnek de ma megint idioták játszanak
Ez jól hangzik,lehet még ma megszerzem én is a 7-eskét.
Már csak az kell kitalálnom hogy az Is-3 vagy a 4 legénységét áldozzam fel bele+a Su-152 egyik töltõjét...

Morfi
Na ja, én a T30-sal 128 csatából 59 gyõzelem...elég sivár.

IS-7-el egész jól lehet már, tegnap 6-ból 5 csatát túléltem vele.

Képzeljétek el mi lesz itt ha WG kihozza az új mmoját a World of Warplanes-t akkor még több idõ lesz minden😛
T10 tankkal kár random csatába menni.

Senki sehol nem kap egész nap 3x xp-t, tesztszerveren van 10x szorzó egész nap pénzre meg xp-re.

Tippverseny😊 jövõ hét csütörtök😊

Sajnos videó nincs róla, De sokat bénáztak akiket kilõtt.
Miért, április is dec 27 után van, nem? :-D

RU azért lesz prioritás mindig is, mert 5x több ott az aktív játékos, mint EU-n, az NA szekcióban meg egész más stáb dolgozik, ha jól tudom, õk voltak a legjobban elhanyagolva egy idõben és sok játékos otthagyta a játékot, a WG azóta ezt a helyzetet javítandó több erõforrást fordít NA felé, hogy az elbukott játékosokat valahogy visszaszerezzék és újakat is szerezzenek. Egyébként semmivel sincsenek elõbb, mint mi, ki tudja, hogy mikor jön náluk a 7.1.

de mondjuk inkább az hogy egész nap 3xorosat kapsz mint ez a szar elsõ körre 5x
Nálunk dec 19 és 27 között volt 5x xp és az NA szerveren, RU-n akkor nem volt semmi.

Túl sok munka, lehetetlen mivel szerintem nincs külön üzemeltetõ banda mindhárom részleghez.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

FCH kari
Na ez az hogy nem kellene prioritásnak lenni-e tök mindegy hogy eu-ru vagy amcsi egyformán kellene bánni a játékosokkal.

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

mármint a tankot forgattam be 45fokba
jaj de szeretem a csaló MM-t! Ensken kb 1 perc alatt 0-5re megy a másik csapat, ez még semmi. E-100al 128as löveggel lepattanok a másik e-100 oldaláról kb 85fokos szög 50 méter, miközben õ lazán átlövi a nagy csõvel a durván szinte majdnem 45fokban beforgatott alsó lemezemet, másojára ki is gyújtott. Hihetetlen. Természetesen borzasztó arányban kikaptunk, esélyünk nem volt, mintha 3 tierrel felettünk lett volna az összes tankjuk.
Ez az idióta váltott Xp-s volt a másik top tankunk nagy Vk(P)-vel
A gyökér végig kempelt mögöttem utána pedig miután felfordultam elkezdte lõdözni az ellenség ferdiének a felsõ felépítményét...

Ezzel mindenki tisztában van. Csak azt nem értem, hogy miért orosz-amcsi-eu a prioritási sorrend. Miért nem eu van elõbb... Bár mindegy, õk tudják. De tényleg kezd unalmas és egysíkú lenni a játék. Legjobb példa erre a CW... Azt mondták december 27 után újra lesz global map. Erre már 1 hete semmi.

FCH kari
azért az amcsiknak is igazuk volt abban hogy a jelek azt mutatják kivételeznek a ru játékosokkal stb...pl tegnap ru szeron 3 x xp volt?? kérdem én mire fel ünnep alkalmábol de akkor eu és amcsin miért nem??és a többi ilyen aproság, innen kezdödik az hogy lehet jogosan zugolodnak amcsik
és eu szerveren játszok.de lehet rosszul látom.

Sunsetjoy
Mondjuk érdekes, hogy a SzU-100-ra mint "self-proppeled artillery" módon hivatkozik a feliratos fordítás.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Érdekes videók, hivatkozás egy jó webes sorozatra.
http://katpol.blog.hu/2011/12/22/video_a_voros_arzenal#more3470651

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nekünk is azt kéne...

Hát elõször is elõbb fogja a pápa valamelyik iráni ajatollah szutykos seggét csókolgatni, mint hogy én egy hozzád hasonló lénytõl elnézést kérjek. Ahhoz meg kéne ütnöd egy bizonyos színvonalat, ami fényévekre van tõled.

Másodszor: megnéztem a replayt, mindenkinek ajánlom, nézze meg, mert érdemes:
175-ös átütésû szovjet ágyúval 10 találatból kemény 4 vitte át a 100 méterre pont szemben lévõ, álló tájpot gondosan célzott lövésekkel. Mindezt gyakorlatilag a lehetõ legkedvezõbb, szinte laboratóriumi körülmények között. Amikor elvileg 100 mm vastag a frontpáncél. Ez harci helyzetben, izgõ mozgó Tájpon többszáz méterrõl jó ha egy találatot jelent, de inkább nullát. Nevetséges.

Nagyjából annyit sikerült bebizonyítanod, hogy 175ös átütésû ágyúval a Tájp 100mmes döntött frontpáncélját alig lehet átlõni harci körülmények között.

Az meg külön nagyon tetszett, hogy három percbe telt amíg a másik gyökérrel megtaláltátok egymást Malinovka rétjének kellõs közepén. <#eljen>

Nem biztos hogy õk jártak rosszul.... 😊

Amúgy meg, nyilván elfér +1 ember egy egész kontinensnyi ember tájékoztatására. Pláne hogy látszik, US vonalon sok dolog másképp történik, szóval nemcsak simán +1 szerver ami nem itt van.

FCH kari
szegény amcsik kiestek a kosárbol? sokat szidták overtlordot?😛

Overlord amcsi fórummal már nem foglalkozik Vallter vette át a helyét.

WoT: Nishizumi77

FCH kari
hali. mi ez a nagy csend a forumokon?semmi hir "pöcs"-rol amcsik panaszkodnak hogy overlord két hete nem válaszol semmilyen kérdésre bezzeg eu forumon válaszolt azonnal😛

szabii98

Az év elsõ Companyja

I met God. She's black

3?!?!?!?!?!??!!?!? KILL?!!?!?!?!? WTF?!?!? replay megvan? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fúú olyan meccsem volt megint hogy hihetetlen. IS-el megyek. Én meg egy Vk4502pB kinyírtunk egy typeot aztán jött szembe egy IS4 leszedtük 2-en az életés(szembõl) 34hpra. Majd lövöm a lánctalpát hogy ne tudjon elszökni, sikerült elfordult oldalra mondom ez csemege lesz a Vk-nak. 1 lövés shemmi mondom haha majd akkor én. Hát én a 122-el 4x lõttem a Vk nem tudom hányszor de nem tudtuk megsebezni oldalról 34hpn. Megjavította a lánctalpat és elment és helyette jött egy T28 mondom én húzok VKt lesebezte 15%ra mikor már kimerészkedett az IS és akkor szembõl kinyírta a VK. amúgy döntetlen lett mert a T95 és a T28 marad úgyhogy inkább mentem körbe a bázisra de nem értem be.

Bugi Misi
nekem 8 a csúcs eddig 1x Stuggal csináltam most meg KV-l

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Nekem már 4x volt 9 a KVval! 😊

Ez vicc! Most játszottam egy kört M4-el és az ellenfélhez bekerült egy T1-es és õ nyerte meg a csatát az ellenfélnek
Bugi Misi

9 kilötték elölem....

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

attól, hogy egy szitu ritka, még nem feltétlenül értelmetlen :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

az azért mindenhol van, csak hogy mázli példa is legyen:

proharovka, déli oldal "villám" nevû gwtigeremmel igyekszem a falu irányába (ott ritkán keresik az artykat), amikor egy "csiga" is7 bespottol a középsõ átjárónal és 91% fokos szögben álló oldal páncélomon pattant, úgy meglepõdtem, hogy meg is álltam, ettõl függetlenül nem ez a sztenderd :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ó igen mikor a 122-essel lövök egy 0% criticalt face to face harcban mert ha már gyors egy heavy használjuk ki mert a 122-es amúgy sem egy távolsági pukkantó így mennyünk közel 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

I.C.ram
azt lehet BL-10zel is...
bardocz
Vagy nem 0 sebzéssel lövi le a T-50 lánctalpát😄
I.C.ram
ja, cserébe akkorát harap, mint egy tier9-es... Feltéve, ha átüti.
Az IS-7 fordulékonyságán nem változtattak. Ha megtudja közelíteni és 10-15 méter sugarú körön belül tud maradni a T-54, akkor nyer. Feltéve, ha nem sérül a motor vagy a vezetõ.
De eleve elég értelmetlen az egész.
Az a baj az IS-el hogy tier 5-tõl kezdõdõen mindenhol minden átlövi. Szarabb ilyen szempontból mint egy KV3.

a smiley tankokat még nem próbáltam :-)

Aszol egyet majd nyugodtabb leszel reggelre 😄

Szerintem ilyen alapon egy AMX 13 kilõné az IS-7-et. 😊