418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Micsoda kempfesztek vannak,a hevik a td-k mellett Gondolom még nem jött ki a 9.19 es aimbot,tundra és társai
  • SzocsA
    Mármint a kiírása, hogy így írják ez olyan idegesítő, mert nem tudja az ember, hogy pontosan mennyi van.
  • Rammsch31n
    nemtom... mire gondolsz? kaptad pluszba vagy vmi más?
  • SzocsA
    Tök jó ez a rangsorolt csaták így végre nem rak mellém retardáltakat mindig nyerek.
    Amúgy mi ez az 0.5 millió kredit? meg tapasztalat?
  • Rammsch31n
    ...ja főleg, hogy a 8-as svédet ingame is meg lehet már venni! :)
  • Sherman0070
    Svédek előnyben.
  • Rammsch31n
    ...sztem 1 két OP td-t 5 méterről sem fogunk meglátni. :D
  • Sherman0070
    RHM-re jó lesz a +camo.
    Lesz vagy 70-es camóm úgy.
  • Rammsch31n
    ...így látatlanba kicsit módosítanék... azért az equipmentek akkora túl nagy bónuszt nem adnak... viszont ezek a kis műtyűrök a legénységre vagy a tankra... na az rohadtúl nem kéne!!!
  • joe662
    Az éjszakàkat nyugodtan töltheted majd alvàssal-:DD,mert eddig ugy volt,hogy csak bizonyos idöszakokban lehet majd jàtszani.Ha jól emlékszem 17-22óràig.
  • joe662
    Az éjszakàkat nyugodtan töltheted majd alvàssal-:DD,mert eddig ugy volt,hogy csak bizonyos idöszakokban lehet majd jàtszani.Ha jól emlékszem 17-22óràig.
  • Rammsch31n
    ...hát igen... én mondjuk attól is tartok, hogy az 1. béta héten 2 vizsgám is lesz... :D a kövi héten meg még1... szóval... ez a béta, ez nekem is béta lesz... júliustól ha lesz a szezon meg be lehet vetnie magát az embernek... éjszakánként mondjuk. :) (főleg, hogy laptopon azért nem az igazi koliba a játék xD)
  • kigyi
    Attól függ mennyire gyorsan lehet ennyit összeszedni rá (nekem nagyon lassú folyamat lesz, ha él még a rendszer jövőre akkor majd talán elkezdhetem :D )
  • Rammsch31n
    ...sheridanre raknék tegyük fel mondjuk fejlesztett töltésgyorsítót meg ventit... 8,63-ról lemenne...normál töltésgyorsítóval ez lenne 7,53... fejlesztettel... 7,32... a venti viszont, nem csak a töltést gyorsítja, szal sztem az jobban megéri... feltéve ha tudok szerezni egyet, és ha erre raknám...

E25 ugyanez... alapból 2,81...alap venti és töltésgyorsító: 2,41 fejlesztett ventivel normál töltésgyorsítóval: 2,46!!!!!!!! és mindkettő fejlesztve: 2,39... 5 tized 10k bondért? hmmm.... nem biztos, hogy megéri.

Szóval lehet ezzel szórakozni, hogy mire éri meg, és hogy hogyan... én a szellőzést hasznosnak tartom azért, mert a legénységet húzza, ergo minden 1 kicsivel jobb lesz...
  • Rammsch31n
    ...nos ez fura... én úgy értelmeztem, hogy egyet lehet... de pl. hasonlításnál 3-at lehet feltenni, különbözőt... és nyilván ugyanolyat fejlesztett meg simát nem...
  • kigyi
    Elvileg 3-at lehet, de a sima és a fejlesztettből csak egyféle lehet fent azonos célra való nem. (én ezt vettem ki a leírásból)
  • Plata
    Nem nagyon néztem meg,mivel még nem elérhető,csak júni 5-től,de úgy láttam 1 hely van.
  • realcsabi
    Biztos vagy benne? Én úgy tudom 3 fejlesztett felszerelés plusz egy fejlesztett fogyócikk pakolható gy tankra.
  • Plata
    De.Egy darab kötvényes cucc slot van.
  • asolyom
    Persze ingyen bond nincs mi? :)
  • Rammsch31n
    Ha jól értem ezekből a bondos fejlesztett felszerelésekből csak 1-1-et lehet majd feltenni egy tankra, nem?
  • asolyom
    Én nagyon megkedveltem, és mióta úgy játszom vele, mint egy felhízlalt T-54-gyel, azóta sokkal jobban is megy vele. A lényeg, hogy nem szabad leállni pofozkodni az igazi heavy-kel. Nemsokára eléri a legénység a 4. skill sort, és van nekik BiA, mint 0. skill. Így elég ütősek. :-)
  • Plata
    Ez az új hang mód bugos.
    Svéd meddel mentem volna egy csatát,bekapcsoltam,vagy félpercig nem volt hang a csatában,után meg állandóan töltötték az ágyút,sniper nézetben állandóan az a hang volt amikor a tárat újra töltik.
    Borzalmasan idegesítő volt,utána meg a tankom felakadt egy kidöntött ház falába,le volt döntve a ház még is felakadtam rá,mozdulni sem tudtam.
  • MuldR
    T-10 nekem kimaradt, mert mikor kihúztam az IS-4 volt ott, ami akkoriban a legjobb 9 es volt. Konkrétan CW-re is vittük, ha nem volt más.
    De aki játszott T-10-el mindenki istenítette. Grand Finalra is vitték.
  • Quli
    GG :)
  • asolyom
    Akkor lehet, hogy csak én vagyok csöcsön velük.
  • diegho™
    Amíg 132-vel toltam nem igazán éreztem ezt. Elég sok volt a full T8 csata.
  • asolyom
    Viszont cserébe a T8 tankok rácuppantak a csöcsre. :-)
  • diegho™
    T9 most tényleg olyan jó lett, mint régen volt. Alig vannak T10 tankok (max 5db), tehát mondhatni rengetegszer top vagy. Igazából a T9 tankok már szinte kivétel nélkül megfelelő ágyúval rendelkeznek ahhoz, hogy bármit sebezni tudjanak, így tényleg nagyon élvezetes most velük. Én T9 lightokat toltam kb 1 hétig, már ki van fejlesztve mind3 10-es, de nem akarok feljebb menni, mert a 9 tökéletes most. Még azon is gondolkodtam, hogy visszaveszek valami normálisabb 9-est és azzal tolom, de bőség zavara van.
  • asolyom
    Én a T-10-et is szeretem, csak mindig gyökerek közé pakol vele.
  • MuldR
    Igen, benne voltak eddig is.
  • MuldR
    Pedig randomba tier 9 az egyik legélvezetesebb. Iszonyat jók azok a tankok (nem mind).
    vk ausf b, E-75, t-54, type 4 és wz-111 1-4 egy álom.
  • asolyom
    Az S1 egy kredit gyár, csak nagyon csapat és térkép függő.
  • ilovearty
    Tegnap megvettem az ohot majd par csata utan eladtam a picsaba. Mar ott gyanus volt hogy az elso csataban sem volt top tank pedig tudtommal az elso csata olyan felsz.po jellegu. Onnantol kezdve csak t10. Lovegsullyedes elore gyakorlatilag nulla. Ramentem egy foldimogyorora es mar csak a napot tudtam loni. Oldalra jobb volt de hevivel csak Nintendogameboy1996PL jatszik oldalazva. Elkoszontem tole es visszavettem a 8-as kinai konnyut amivel ujra elvezhetem a sebesseget es buzi artystakra vadaszhatok. Fordult a kocka...
  • joe662
    A Steyr Wt,a Vk4503 eddig is bent volt in game?Mert az strvS1-et is berakták,gondolkozok is rajta
  • kigyi
    Kíváncsi leszek változik-e valami érdemi dolog ebben a javításban. (elolvastam amit írtak note-ként, de náluk sohasem lehet tudni mit csesznek még el ahogy észrevettem)
    Tegnap igazi vegyes este volt 1 lila 1 piros WN8 :D Jellemzően azokat hoztuk le ahol nekem nem ment szóval xp sem jött...
  • Plata
    Én szeretem.
  • asolyom
    Remélem, hogy az IS-7 tényleg kap valami ágyú buffot, mert így nem akarok 6 millát kiadni érte.
  • Plata
    Valamikor 1-2 vagy 4-5 év múlva lesz E100-am is.Ha így haladok.Kb hetente egyszer le duplázom tigrist.
    Vagy 1 hónapja már csak kb 20k xp kellene E75-höz de nem volt kedvem vele játszani.
    Mindig t10 csatába dob.
  • Plata
    Nekem van 3 T10.
    Sheriden Is7 és T110E4.
    Kifejlesztve van több is.
    De vagy eladtam vagy megsem vettem.
    Mivel randomba eddig max t8-at vittem.