World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>
rendbe jött. rájöttem hogy az új lövegembe sokkal drágább a lõszer mint eddig volt benéztem egy kicsit

Ez most akkor azt jelenti h nem kapok statot?😊

Pedig mondom az én - szerintem átlagos- statom mellet, csak nincs okod szégyenkezni. Gondoltam biztos valami über stattal ütöd az enyémet és ha eleget könyörgök, megtanítasz játszani heti háromszori különóra segítségével röpke fél év leforgása alatt...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

<#nevetes1>
Na most meg egy stock-ágyús a csapatomba Is-4 mi a frász van ma???

..a type hype oldal foruma mar -200as ertekelesnel tart 😊
Master91
Mííí? Ezt már csak hiszem ha látom! 😄
Koridor
Amiota az oroszok levették a lovét nem igazán van, 10 gépet kell "tápolnom".

A kapott xp mennyisége alapján dönti el a rendszer, le is van írva a top gun leírásánál. Most õ volt a szerencsésebb, legközelebb meg majd te leszel.😊

A type-s kép nagyon lol, de gondolom a "nagyonsoklemminges" oldal kapott ki.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hulladék mind2.
Ezt eddig is tudtam ha valami jobban keres lejjebb tekerik a kreditszorzót fõleg ha tier 7. Túl sokat keresett. És most mi ebben a meglepõ?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bardocz
DB mindenek felett!
kv-13 vs DB Melyik a jobb????
nekem most azt kezdte el hogy nem a teljes nyert összeget adja hozzá az egyenlegemhez hanem kb 1000-el kevesebbet. és nem javítás meg lõszerköltség hanem azon felül még 1 ezrest vesz le kb

Egy klántársam meccse: 😊

vajon melyik oldal a nyerõ???

Még mindig write only vagy, esetleg nem megy az értelmezés.
Aktív SU-152 húzás közepette jött a patch ráadásul volt ném CB-s prémiumom is így van összehasonlítási alapom minden variációra.
A 0.7.0 elõtt akár farmolni is jó volt a SU most meg nyertes kör is becsúszhat mínuszba úgy, hogy szó nem volt a WG részérõl az arty-kon kívül creditnerf-rõl.
Érted már nem bejelentett paraméter csavargatás folyik ennél sunyi cégnél a mi kárunkra.

És mennyit kerestél velük átlagba? Utána is nézték vagy csak a nyertes 35k-s köreidre emlékszel velük?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Ha van lóvéd, akkor 122mm. Nagyon szép sebzéseket lehet be vinni.
X

Visszanéztem, a másik oldalon a tiger p elõbb elérte a 6 killt, de kis fos tankokat lõtt ki, én meg inkább heavy-ket. Sztem inkább az kapja a top gunt, aki elõbb eléri. Tier 5-öket lõtt ki a tiger, én meg mindjárt egy tigrissel kezdtem, meg type is volt az étlapon, meg 2 is-3.. Egy-egy lövésre hagytam õket, de nem én nyírtam ki õket. Mindegy. Legyen az övé, akkor is megvan a 6 kill 😊
Viszont print screent nem csinált, hiába nyomogatom a print screent, már nem mûködik???

Jaja,ventit nem is vettem még rá majd ha akciós lesz...persze T4-szutyokra 600ezres ventit...naná...

Jah csak az keres úgy amivel mi játszunk mert te egy Is-el mentél mert annál van csak 1K kredites lõszer. Amivel mentem patch elõtt. VK3002DB Panther, Tiger P, Tiger, JagdPanther, T-43, Kv-13, Su-152

1. akkor pontosan mi is volt a problémád, minek kellett ilyen taplón hozzászolnod? jah vagy most valamit kellett írni, nehogy ne tudj hozzá szólni?😄
2. mondtam h tanulj meg olvasni! leírtam h "NÁLAD azt jelenti, h seggel állsz az ellennek", ebbõl mi olyan felfoghatatlan/kiolvashatatlan?
3. felépítmény az alváz fölötti rész, oda tartozik a front és az általad bogárhátnak nevezett rész. az nem a ferdi felsõ része? hol itt a gond? ennek amúgy mi köze a magyarhoz, ez olyan mûszaki izé, nem? én nem tudom, végülis csak gépészmérnöknek tanulok...

az én statisztikám szabadon megnézhetõ, úgyan ez az ingame nevem, nézd meg nyugodtan. viszont a tiedra kiváncsi lettem, csak nehogy csalódni kelljen a végén.😄

Koridor
A KV3-ra melyik ágyu a jobb? 100-as vagy a 122-es?

Eagle16
Hmm, egy Is-7-est közvetlen elõttem ammo rackelt egy T34-es a 120-as ágyúval 100%-ról 😄

Itt van róla a visszajátszás, amúgy E-75-tel voltam és utána én is kiszedtem két Is-7-est nagy nehezen.

link

Majd ha meglesz az Is-7 akkor lehet nem árt rá majd egy wet ammo rack.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

IS 4 re felmegy a fejlesztett torony +S70 vagy kell a lánctalp? nem sok kedvem elsz +24k xpt szenvedni, lehet inkább fél milláért kéne az a +10% laod limit, úgy mûködne?
Jézusistenfasza....
Azzal jó hogy összejön mert OLCSÓ BELE A LÕSZER! Nem mindegyik tier 7 keres ugyanúgy és nem farmra vannak kitalálva, fõleg a tier 7-ek legtöbbje nem de nektek csak sikerül kiragadni azokat amelyikek jól tudnak keresni mert
a. vagy nagyobb a szorzójuk
b. nem 1k bele a lõszer ezért jobban jön velük a kredit
De a többségnél egyáltalán nem ez a helyzet. Összességébe nézve 5-6k kreditet kell hozniuk átlagba csatánként.

ellenõriztem, tényleg nem megy rá, akkor nálam marad így, esetleg lehet majd kipróbálom milyen kukkerrel, mert kistierben (a legénység miatt) igen csak dúrva a (380*0.93*1.25)442 m látótáv :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mondjuk érdekes volt tegnap amikor bementünk VK3601/M36 platoonal 9-es csatába. A T95-öt oldalról sem tudtam HE-vel sebezni komolyan egy vicc lett ez a játék.
Ráadásként most visszanéztem, kiosztottam 1k+ sebzést mind T8 vagy felette és kaptam bukóra 14k-t.

Az online tech tree-ben meg lehet nézni, hogy mi megy rá fel.
az hadján, de ugye hvy, szóval 1,5 millát simán eltapsol az ember a kiegészítõkre, ha nincsen a garázsban pár akciósan vásárolt kütyü :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

I.C.ram
szép is lenne stabi egy háború elõtti tankhoz 😄 miközben a Pantherhez sincs.
Azt hiszem nincs stabilizátor hozzá.

megértelek :-)

mindösszesen vázoltam egy alternatívát idegeskedés ellen (nálam bevált)

Vertical-stab T4-ben mi...<#nevetes1>

Öhm
1. nem mondtam hogy nem válaszoltad meg a kérdést csak tisztáztam hogy az alját nem lõhette cheat nélkül.
2. írtam hogy szembõl ebbõl gondolom nem lõheti a seggem habár nálad a jól fedezett ezt jelenti akkor gondolom szép statod lehet.
3. látom a magyarban tényleg van hiányosságod mert a felépítmény az egész tankot jelenti a felfüggesztésen és az alvázon kívül, nem csak a bogár hátat.
4. Köszönöm válaszod és csak annyi hogy azzal a 107 "lolcanonnal" vagy mit írtál én 600 méteren belül lövök bárkit 70% pontossággal

Filléres tétel. Ellenben az S35 739(f)-et nehogy megvegyétek, nincs MM kedvezménye, berak egészen T6-ig. De ha esetleg top tank, hasonlóan jó, mint a B2.

spall liner kötelezõ : t18, hetzi, artyk + rammolás miatt

a 3. nálam egy ideig még tool box (amíg nem lesz 100% a repair), utána vertical stab (már ha rámegy) mert aktívan/agresszívan játszok

Master91
Problem solved, meg van!
Az biztos, hogy a T5-T6 nagy szopás, mert egyrészt már nem lehet velük farmolni, a játékélmény meg nagyjából nulla, amióta az MM a meccsek 85-90%-ában bebasz T8-T9-be.

Master91
Erre hol lehet jelentkezni? 😄
WoT 1on1 Funcup #10
bardocz
Gondolom a lõszer is olcsó bele.
Nincs képernyõ mentésed, vagy nem vetted fel a csatát?

Ha senki sem kapta meg a top gunt a csata végén, akkor lehet h csak elnézted a killjeid számát. Ha meg más is 6 kill-t szerzett (amit te nem vettél észre), akkor annak adja a játék, aki több xp-t kap a csata végén. Olyan nem valószínû, h nem kapod meg, ha jogosan járna.

Baromira nem így kéne mûködnie az eddigiek szerint se a T7-nek se lefelé ha értelmeznéd amit mások is írtak.
Régebben pl. a Tigrisel mire összejött az xp megvolt a credit a KT-ra namost ennek vége.
Fizess bammeg ha nem akarsz szopni lett a WG szlogenje. Ez a baj.

Amúgy erre képes a kis puffancs. 😊

Ezzel egy problémám van. Azaz több.
Egy, már ráköltöttem a játékra egy másik AA premier kategóriás árát és most is ott van a garázsba 5,5k arany de mostanában már azon gondolkodok, hogy felrakom a vaterára az acc-om.
Kettõ, elvbõl nem akarok ennek a gerinctelen féreg fejlesztõcégnek egy fillérrel több hasznot hajtani akik lényegi plusz tartalom nélkül várják a jólétet ráadásul ami alap dolguk lenne arra is szarnak (patch menetrend megtartása, nyilvánvaló, õsidõk óta meglévõ bugok javítása). Amíg a többé kevésbé mûködõ dolgokat elbasszák, hogy fizess paraszt ha nem akarsz szopni, amit meg reszelnek az csak egyre szarabb az ígéreteikkel meg Dunát lehet már rekeszteni megvalósítaniuk meg vajmi kevés értelmeset sikerült.
Addig én többet nem fizetek ezért a szarért.
Három, meg különbenis jusztse.
Négy, majdnem kimaradt a hozzáállásuk az EU szerverhez.

Milyen kiegészítõt érdemes a B2-re dobni a ventillátor mellé?

Srcáok, egy aprócska kérdés. Lett 6 killem egy pályán, meg foglalásából meglõttem egy "tájp"-ot. A defendert megkaptam, a top gunt nem, pedig másnak nem volt ennyi killje, engem meg sajna kilõttek. De ettõl még megkaphatom nem?

K3rnel

Mert így kell mûködnie egy tier 7 nek 6.3-ban volt 360 köröm T29-el csak tudom hogy hogyan hozta a lóvét. SU-152 nem tudom hogy hozta de ezek szerint most hozza ahogy kell. Ha túl letekerték majd javítanak rajta, slugger és wolverine is kapott credit income buffot.