World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig mondom az én - szerintem átlagos- statom mellet, csak nincs okod szégyenkezni. Gondoltam biztos valami über stattal ütöd az enyémet és ha eleget könyörgök, megtanítasz játszani heti háromszori különóra segítségével röpke fél év leforgása alatt...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A type-s kép nagyon lol, de gondolom a "nagyonsoklemminges" oldal kapott ki.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Aktív SU-152 húzás közepette jött a patch ráadásul volt ném CB-s prémiumom is így van összehasonlítási alapom minden variációra.
A 0.7.0 elõtt akár farmolni is jó volt a SU most meg nyertes kör is becsúszhat mínuszba úgy, hogy szó nem volt a WG részérõl az arty-kon kívül creditnerf-rõl.
Érted már nem bejelentett paraméter csavargatás folyik ennél sunyi cégnél a mi kárunkra.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Viszont print screent nem csinált, hiába nyomogatom a print screent, már nem mûködik???
2. mondtam h tanulj meg olvasni! leírtam h "NÁLAD azt jelenti, h seggel állsz az ellennek", ebbõl mi olyan felfoghatatlan/kiolvashatatlan?
3. felépítmény az alváz fölötti rész, oda tartozik a front és az általad bogárhátnak nevezett rész. az nem a ferdi felsõ része? hol itt a gond? ennek amúgy mi köze a magyarhoz, ez olyan mûszaki izé, nem? én nem tudom, végülis csak gépészmérnöknek tanulok...
az én statisztikám szabadon megnézhetõ, úgyan ez az ingame nevem, nézd meg nyugodtan. viszont a tiedra kiváncsi lettem, csak nehogy csalódni kelljen a végén.😄
Itt van róla a visszajátszás, amúgy E-75-tel voltam és utána én is kiszedtem két Is-7-est nagy nehezen.
link
Majd ha meglesz az Is-7 akkor lehet nem árt rá majd egy wet ammo rack.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Azzal jó hogy összejön mert OLCSÓ BELE A LÕSZER! Nem mindegyik tier 7 keres ugyanúgy és nem farmra vannak kitalálva, fõleg a tier 7-ek legtöbbje nem de nektek csak sikerül kiragadni azokat amelyikek jól tudnak keresni mert
a. vagy nagyobb a szorzójuk
b. nem 1k bele a lõszer ezért jobban jön velük a kredit
De a többségnél egyáltalán nem ez a helyzet. Összességébe nézve 5-6k kreditet kell hozniuk átlagba csatánként.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ráadásként most visszanéztem, kiosztottam 1k+ sebzést mind T8 vagy felette és kaptam bukóra 14k-t.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
mindösszesen vázoltam egy alternatívát idegeskedés ellen (nálam bevált)
1. nem mondtam hogy nem válaszoltad meg a kérdést csak tisztáztam hogy az alját nem lõhette cheat nélkül.
2. írtam hogy szembõl ebbõl gondolom nem lõheti a seggem habár nálad a jól fedezett ezt jelenti akkor gondolom szép statod lehet.
3. látom a magyarban tényleg van hiányosságod mert a felépítmény az egész tankot jelenti a felfüggesztésen és az alvázon kívül, nem csak a bogár hátat.
4. Köszönöm válaszod és csak annyi hogy azzal a 107 "lolcanonnal" vagy mit írtál én 600 méteren belül lövök bárkit 70% pontossággal
a 3. nálam egy ideig még tool box (amíg nem lesz 100% a repair), utána vertical stab (már ha rámegy) mert aktívan/agresszívan játszok
WoT 1on1 Funcup #10
Ha senki sem kapta meg a top gunt a csata végén, akkor lehet h csak elnézted a killjeid számát. Ha meg más is 6 kill-t szerzett (amit te nem vettél észre), akkor annak adja a játék, aki több xp-t kap a csata végén. Olyan nem valószínû, h nem kapod meg, ha jogosan járna.
Régebben pl. a Tigrisel mire összejött az xp megvolt a credit a KT-ra namost ennek vége.
Fizess bammeg ha nem akarsz szopni lett a WG szlogenje. Ez a baj.

Egy, már ráköltöttem a játékra egy másik AA premier kategóriás árát és most is ott van a garázsba 5,5k arany de mostanában már azon gondolkodok, hogy felrakom a vaterára az acc-om.
Kettõ, elvbõl nem akarok ennek a gerinctelen féreg fejlesztõcégnek egy fillérrel több hasznot hajtani akik lényegi plusz tartalom nélkül várják a jólétet ráadásul ami alap dolguk lenne arra is szarnak (patch menetrend megtartása, nyilvánvaló, õsidõk óta meglévõ bugok javítása). Amíg a többé kevésbé mûködõ dolgokat elbasszák, hogy fizess paraszt ha nem akarsz szopni, amit meg reszelnek az csak egyre szarabb az ígéreteikkel meg Dunát lehet már rekeszteni megvalósítaniuk meg vajmi kevés értelmeset sikerült.
Addig én többet nem fizetek ezért a szarért.
Három, meg különbenis jusztse.
Négy, majdnem kimaradt a hozzáállásuk az EU szerverhez.