World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játszogattam mindenféle tankkal (napi duplázók, t8-10 tankokkal prém nélkül tényleg vicces)
majd látom ma, hogy jé 7.3millió cr. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Talán leírtad h pontosan hogyan is voltál fedezékben? Honnan a pics.ból tudnám mit jelent nálad a "jól fedezett ferdinánd". Egy ilyen kérdés után azt is kinézem belõled, h nálad azt jelenti h seggel álsz az ellennek.
Tudod mi az a felépítmény? Megsúgom a ferdinándod felsõ része. Õrülj h egyáltalán valaki válaszolt a kérdésedre és nem csak elszállt az éterbe.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Amiket nem szeretek hogy ha össze jönnek ellenem:
másik B2 ( ez vicces azért )
Hetzer
M3 Lee
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
A SU-152 majdnem elment farm tanknak ha kiosztottál vele 1-2k sebzést most meg örülhetsz ha nem mínuszos a kör.
De ugyan ez van T6-ban is fõleg prémium nélkül, állítom már rég nem 1,5x-ös a prémium szorzó inkább közelebb van a duplához.
Sunyi módom úgy tekergetik a creditszorzókat, hogy vagy vegyél prémiumot vagy prémium tankot ha haladni akarsz a játékban.
Bárhol biztos nem fogja, a mausgun vagy a 120-as is tud pattanni a felépítményrõl, jó, azért nagyrész gond nélkül viszik, de õk más kaliberû ágyuk.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 3. 17:22:28
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 944 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 176
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Vereség
Csata: Cliff 2012. január 3. 16:03:21
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 4
Szerzett kredit: 260
Ilyen szar kört még nem mentem 😄
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
1/24 méretarányú, távirányítós KV-2 tank modellt lehet venni, de kár, hogy most találtam meg, ezt kértem volna karácsonyra. :-)
6 mm-es airsoft lövedéket tud kilõni, és lehet egymásra lövöldözni. van rajta infraérzékelõ, és jelzi a találatot is.
A KV-2-n kívül van M1A2 Abrams és Type 90-es is.
Most úgy mûködik a tracer, hogy négyszáz méteren belülrõl láthatja jármû, aki arra is néz. Artyból most úgy látod a tracert, ha valaki látja a csapatodból. Azt hogy ne lehessen színezni, nem tudom hogyan oldották meg.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Elég érdekes csata volt, a sínek mellett a csapatunk faszán elõrenyomult, elkezdett foglalni, és akkor egy ellenséges E-75 szétszedte õket. Én meg azt nem figyeltem, csak térképen láttam, mert bíztam benne, hogy 5 tankunk elbánik akármelyik heavyvel. De nem. Az erdõben meg két kemperünk volt, akkor jutottak el a pálya feléhez, amikor 5 perc volt hátra. Azokat próbáltam támogatni, végül sikerült is. Az utolsó artyjukat inkább be se céloztam, csak lõttem bízva a szerencsében, mert az E-75-ünk nem tudta egy lövésbõl kiszedni.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Másnap miután bejött a 7.0, egy arty kezdte el noobozni a csapatot, mert kilõtte egy másik arty már a csata elején. Nem jött rá az idióta, h nem spotolták, hanem mozognia kellett volna lövés után...