World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvettem és megnéztem, hogy van 2.8millám
játszogattam mindenféle tankkal (napi duplázók, t8-10 tankokkal prém nélkül tényleg vicces)
majd látom ma, hogy jé 7.3millió cr. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

természetesen sok minden át tudja lõni, ami stabilan átüt 80-90mm pent, csakhogy te üldögélsz a 100%-os legénységü tankodban (10k+ lejátszat csata rutinjával), amin van egy golyószóra, jön Béla a fullos t-28al, minimális tudással 54%-os legénységgel és hát annak az esélye, hogy õ megy tovább igen csekély :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Bocs h így válaszolok, de felidegesített a tapló válaszod, meg az h jelenleg engem is szívat a játék.😊 Olvasd már el h mit írtam, vagy tanulj meg olvasni, mert megválaszoltam a kérdésedet.

Talán leírtad h pontosan hogyan is voltál fedezékben? Honnan a pics.ból tudnám mit jelent nálad a "jól fedezett ferdinánd". Egy ilyen kérdés után azt is kinézem belõled, h nálad azt jelenti h seggel álsz az ellennek.

Tudod mi az a felépítmény? Megsúgom a ferdinándod felsõ része. Õrülj h egyáltalán valaki válaszolt a kérdésedre és nem csak elszállt az éterbe.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

bardocz
Remélem lesz majd aranyat kapós promó valamikor, és akkor tudok venni egyet. Mégse kellett volna annyit költeni garázshelyre...😄
Master91
Talán. 5-7 lövésbõl 1x sebzem szembõl. Vagy olyan negyed szembõl.
Amiket nem szeretek hogy ha össze jönnek ellenem:
másik B2 ( ez vicces azért )
Hetzer
M3 Lee
Master91
Így van! De a creditet hogy számoltad ki ,hogy mennyit hoztál vele eddig? oO
t-28 talán át tudja lõni nem?
azzal kell indulni akkor a holnapi funcupon😄
puffancs lol
B2 alias puffancs: 625 ft, 250 csata, 4-5 millió credit (prém nélkül), plussz az érzés, hogy kilõhetetlen vagy, ár/értékben szvsz ezt semmi nem ûbereli

FCH kari
ezek után asszem elkondolkodom hogy vissza merjem venni is-3 tigris 2 eltudom képzelni milyen lehet prém nélkül"gyöztes csata 5k kredit 25 k javitás"😛

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Jelentem Sherman fronton is ez a helyzet. KT-ról meg ne is beszéljünk, patch elõtt se volt egy farmtank de most valami rémálom nyertes körök mennek tízezres mínusszal, a veszteseket meg meg se merem említeni. Prém nélkül, hozzáteszem.
A kv tankal is ez a helyzet 15-20 ezer creditet is össze lehetett szedi vele 1 csatában most meg mínuszos kört is lehet futni vele ami eddig nem volt jellemzõ.
FCH kari
valami van a dologban mert pöcs elöt t-20 al simán jött 25-55k credit és 1k feletti xp most valahogy nem igazán jönnek ezek az értékek. prémium nélkül

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Nagyon el vagy tévedve vagy mint írták nem mentél még T7-el a patch elõtt.
A SU-152 majdnem elment farm tanknak ha kiosztottál vele 1-2k sebzést most meg örülhetsz ha nem mínuszos a kör.
De ugyan ez van T6-ban is fõleg prémium nélkül, állítom már rég nem 1,5x-ös a prémium szorzó inkább közelebb van a duplához.
Sunyi módom úgy tekergetik a creditszorzókat, hogy vagy vegyél prémiumot vagy prémium tankot ha haladni akarsz a játékban.

Bocs már hogy így válaszolok de felidegesít a wot mert T-43-mal most volt 5 0damages critem, de értelmezd már azt amit olvasol vagy tanulj meg olvasni de írtam hogy "egy jól fedezett ferdinándot" azaz az alja egy szikla mögött volt csak a felsõ része látszott ki, de õ ezt simán átlyuggatta.

Ecsém, hol találtad azt a NewYear kódot? Mert ott minden le is van írva ahol kiírták 😊

Alul egy 160 átlag penes ágyúval könnyen átlõhetik a ferdit, mondjuk ahoz mázlisnak kell lenni, hogy lolcannonnal el is találja távolabról.😄

Bárhol biztos nem fogja, a mausgun vagy a 120-as is tud pattanni a felépítményrõl, jó, azért nagyrész gond nélkül viszik, de õk más kaliberû ágyuk.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Majd nerfelik tiger P-t is olcsó a lõszer bele.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az miért van hogy egy jól fedezett ferdinándot a KV5 szembõl bárhol bármikor átüti? Azt írta a srác hogy nem prémiumot használt pedig úgy tudom hogy a KV 107mm van rajta.

Nem tudom hogy te játszottál-e a patch elõtt T7-el de én T7-el szedtem a kreditem a Tiger P-vel simán bejött 30K is úgy hogy azzal is a legtöbb XP alig volt 1K felett amihez hozzá jön az hogy 7 kill volt T7ben most kinyírtam 7 tankot 5öt 100%ról JP-t meg levittem 20%ra amikor kilõtte vki és 1K xp sem kaptam.

Ha megtalalom a linket akkor bedobom, de arty modban nincs 15 fokos elteres, en pontosan ott latom ahol van. Minden mas tanknak viszont megvan es min 15 fok, mivel minnel messzebb van annal nagyobb az elhajlas hogy annyira konnyen ne lehessen visszakovetni.
üdvözletem. én nemrég kezdtem artyzni S51-el. szinte mindig counterezni próbálok és a jelenleg a lövedéket simán látod akár van közelbe tank akár nincs. nem csak a kiinduló pontot elhagyó lövedéket lehet látni hanem a teljes ívén bárhol.

Nem csak nekem tûnik úgy hogy az orosz pajtik patchrõl patchre szép fokozatosan veszik vissza a csatákért kapott xp és kredit mennyiséget? El sem tudom képzelni miért <#mf1>
Nem értem mi a bajod ezzel tier 7-es jármûveekkel 5-6k körüli az átlag amit keresni lehet te itt msot kaszáltál 15k-t.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

FRAPS

szabii98
mert akkor nem 700 mega hanem 3 giga lett volna a fájl 😄

I met God. She's black

Nevetséges ez az xp/kredit amit a patch óta kapok! 10K elment lõszerre, javításra és egy javítócsomagra.

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 3. 17:22:28
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 944 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 176
Csatában elért Achievement: Top Gun, Boelter Kitüntetés, Kiváló Lövész, Mesterlövész

Sziasztok! Mi ez a NEWYEAR cód? Merre találom? Köszi.
és hogy lehet videót készíteni?
mivel lehet a videót megnézni?
h kell hozza csapattars is.
..nem, en ezt csak kapcsolt infonak szantam, mert korabban valaki bizonytalankodott.
Írtam én olyat, hogy ehhez külsõ segítség kéne? Szerintem nem. Viszont már nem látod a tracert, csak akkor, ha onnan indul ki, ahová nézel. Ez kb. 15° lehet a löveghez képest.

Kell is a reklám a Type-nak nincs még mindenkinek!

Ez meg a vége:

videjó😊

..tarackkal a masik tarck tracere minden kulso segitseg nelkul lathato arty modeban.. counterarty rulez 😊
Sippie
én párszor láttam rendesen a kiinduló helyzetet, ha onnan lõtt ahol éppen néztem, máskor viszont lószaron kívül semmit sem, gondolom a tracer csak a kiindulási helyrõl látható, ha csak valahol a pálya közepét pásztázzuk akkor nem látható a csík.
A harmadik majd kijavít az adatoknál. Az arty tracer gyakorlatilag a lövedék maga mögött húzott csíkja, amit látsz, ha a löveghez képest 15°-os(?) tartományon belül van az ellenfél távolságtól függetlenül.

bardocz
Hát én látom a csíkot, ha van a közelébe tank, ha nincs.
A farmolás se jön be ma 3 óra alatt 60e creditet gyûjtöttem<#shakehead>
Mondom, hogy elméletileg. De aki artyzik, majd biztos elmondja, hogy most mit lát.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Sippie
hogy vannak akkor a counter artyk ha csak akkor látom ha más is látja a csapatomból és annak 400m-en belül kell lennie? Olyan simán lövöldözgetik ki néha egymást, és kizárt hogy 400m-en belül legyen bármilyen ellenséges tank is.
Trabant93
Elsõ csatám az új m6-al:
Vereség
Csata: Cliff 2012. január 3. 16:03:21
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 4
Szerzett kredit: 260

Ilyen szar kört még nem mentem 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Találtam egy érdekes oldalt: http://managertoys.hu/termekkategoria/Kamion,Tank/26/

1/24 méretarányú, távirányítós KV-2 tank modellt lehet venni, de kár, hogy most találtam meg, ezt kértem volna karácsonyra. :-)
6 mm-es airsoft lövedéket tud kilõni, és lehet egymásra lövöldözni. van rajta infraérzékelõ, és jelzi a találatot is.
A KV-2-n kívül van M1A2 Abrams és Type 90-es is.
Lényegében a tracer a lövedék által húzott csík. Régen simán láttad, ha az arty lõtt és ha visszakövetted a csíkot, akkor a végén ott csücsült a barátunk. Na ezt színezték és nyújtották meg egyes kollégák és ezért vették el.

Most úgy mûködik a tracer, hogy négyszáz méteren belülrõl láthatja jármû, aki arra is néz. Artyból most úgy látod a tracert, ha valaki látja a csapatodból. Azt hogy ne lehessen színezni, nem tudom hogyan oldották meg.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

bardocz
Engem is volt, hogy szétszopattak vele😄
Elég érdekes csata volt, a sínek mellett a csapatunk faszán elõrenyomult, elkezdett foglalni, és akkor egy ellenséges E-75 szétszedte õket. Én meg azt nem figyeltem, csak térképen láttam, mert bíztam benne, hogy 5 tankunk elbánik akármelyik heavyvel. De nem. Az erdõben meg két kemperünk volt, akkor jutottak el a pálya feléhez, amikor 5 perc volt hátra. Azokat próbáltam támogatni, végül sikerült is. Az utolsó artyjukat inkább be se céloztam, csak lõttem bízva a szerencsében, mert az E-75-ünk nem tudta egy lövésbõl kiszedni.
Master91
Én se igazán. Asszem a csíkja a lövedéknek. De láttam videókat, ahol meg maradt, meg kék színû volt, stb...
nandorb
Akkor,magyarazd mar el,hogy mukodik az a tracer mert nem vagom...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

A gw panthert még elõttem lõtted ki asszem, sokan még mindig nem ismerik mit jelent a tracer.😄

Másnap miután bejött a 7.0, egy arty kezdte el noobozni a csapatot, mert kilõtte egy másik arty már a csata elején. Nem jött rá az idióta, h nem spotolták, hanem mozognia kellett volna lövés után...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

bardocz
Nem, én a kezdést adtam meg. Akkor egyedül te voltál rendesen látható. Viszont utánad sikeresen kilõttem a ti 2 artytokat, az jól esett😄