World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
néha.de általában nem

I met God. She's black

Srác, nem tudom ezeket honnan veszed, de nekem nem e körül a játék körül forog az életem, így egy statot látva se tudok irigykedni. Az én fogyatékosságom tudom 😊
Eagle16
Igen, én is azt vártam hogy most aztán replay dömping lesz...nem tudom, vagy nem tudnak a visszajátszás lehetõségérõl, vagy mindenki pro lett közben 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ne keverjük a fogalmakat. Azt mondtam a meggyõzõbb érv, nem meggyõzõbb elõadásmód. Nagyon nem mindegy. Az érv olyasmi amivel segítünk megérteni dolgokat másoknak. A politikusok pont az ellenkezõjét próbálják. Mellesleg az általad elõadott kép nem politikus hanem a politikust bárányként követõ utca embere. Megintcsak ellentmondás.
Hallgatsz zenét a WOT alatt?

szabii98
én pl krvára nem..😄

I met God. She's black

Arra nem gondolsz hogy itt mindenki meg van elégedve a statjaival?

yossarianHUN: így már értem, meg azt is hogy mire mondod.

Eagle16
A Maus is tud brutálisan jó lenni, de szerintem nehezebb kezelni...meg kell tanulni hogy hogy forgasd hogy ne lõjék át, külön a testet külön a tornyát, max. 20-al megy, tehát bázist nem lehet vele megmenteni...nagyon elõre kell vele gondolkozni. SPG célpontnak tökéletes, szinte el sem lehet hibázni.

Ettõl függetlenül nagyon erõs tank, szóval célnak jó, és mire oda eljutsz lesz elég tapasztalatod is, én csak azért mondtam az Is-7-est mert azzal talán könnyebb jó eredményt elérni...gyors, szembõl erõs, az ágyúja is erõs.

..gondolom ebbe az is belejatszik, h a kritikakat eleg erdekesen tudnak megfogalmazni egyesek 😊
Nem én kezdtem, csak állatira arrogáns tudok lenni ( de csak néha) és fel is húzott, ezért nem bírom ki h ne az enyém legyen az utólsó szó.😄

Nolifer se nagyon vagyok, mert még mindig csak 4500 plus csatát sikerült mennem, mások meg már a 20k-is elhagyták. Egyébként itt a legnagyobb szájuak valamiért csak akkor vesznek vissza a tempóból (pl te is), mikor szóba kerül a stat, akkor mindig emberibb/barátságosabb módon megy a társalgás. Így az e-penis igen is fontos, ha rendet akar az ember. Amugy igen, jól szórakozom...😄😊

Egyébként megértem, téged mért zavar ez a statos dolog, én meg ezt is legalább olyan szánalmasnak tartom- ezt írigységnek hívják. Jó magyar ember módjára fújod a szomszédot mert szebb a kertje, nem igaz?😊 Így inkább bele se szólnál ezekbe a dolgokba, pár napja is belemakogtál egy hasonló dologba, akkor még úgy döntöttem nem szólok hozzá. Lehet hiba volt?!😮

A t20-al meg semmi gond sincs, böllérem is van vele. Jelenleg talán õ a legjobb t7-es med véleményem szerint, de csak mert nem szeretem a panther rákényszerített bokorbújós stílusát.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Nik0Bellic
Hülyeség

Nem akarsz politikus lenni? Ezzel a felfogással sokra vihetnéd. Higgyünk annak, aki meggyõzõbben adja elõ magát, teljesen mindegy, mekkora baromságokat is hord össze valójában. Ez aztán tényleg elõrelendíti a dolgokat.

Én vinnék egy sluggert.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Köszi!Most a standard venti-vertical-rammer szerelést kapja ha meg, ha "elszáldogálok" akkor majd kapja a wet-amót,a venti rovására.

Á ilyen itt nincsen itt mindenki prõ 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

sg-s tier6os század? meglennénk?
Szedd szét és megérted. No life.
Én a Mausra gondoltam mint cél.

Eagle16
Mind jó valamiben...aminek nincs kirívó gyengesége most az az Is-7. Mindenben jó valamennyire. Meg ugye szovjet tank, be van biztosítva nerfelés ellen 😄

Bmsrt: grat hozzá, wet ammo racket vegyél rá, mert robbanós...

Amúgy én nem veszekszem csak vázolom a tényeket. Mit jelent a nolifer?

én azon csodálkozom, hogy ide is alig töltöttek fel videokat a kezdõk, vagy akik jobbak akarnak lenni, hogy "figyeljetek már, így játszom, mi a hiba, mire figyeljek, stb"

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hi.Az lenne a kérdésem az IS 4-7 tulajokhoz,ill.aki tudja,h közelharcban-szembõl pontosan hol van a gyenge pontja?Az én szemszögembõl a toronytól jobbra"mintha"elsárgult volna a célkereszt.Köszönöm a választ!

Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: IS-7. Elköltött XP: 178 445. Elköltött szabad XP: 0.
Megvásárolva:
IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
Megérkezett!

(na majd aztán szopok vele rendesen,meg gyõzzem etetni😊

szerintetek ha csak egy t-10-es tankot akarok akkor az melyik legyen? melyik a legjobb?

Én meg annak, aki meggyõzõbb érveket tud felsorakoztatni 😉
Most kapott látótávolság buffot, ha teszem azt beáldozod a rammert és teszel rá távcsövet, nagyon jó kis bozótspottert lehet belõle csinálni tapasztalt legénységgel.

A fontos helyekre meg mindig odaér elsõnek, 7.1 után tán nem lesz ennyi szemberakott Type pedotank sem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Állítólag van valami orosz oldal ahol gyûjtik az oroszok a visszajátszásaikat...az EU fórumban olvastam valahol, de most meg nem találom hogy mi a címe. Aki tud róla az mondja már meg 😊

EU fórumon van replay topik, de ott alig van valami.

Besírtok 😄DD

Kis E2vel vagyok T8as csatában és az elsõ csatám ma, mondom fasza vagy Geri ez megint szép dupla lesz. Nézem vezetünk. Elmegyek kicsit elõre hogy azért sebezzek vmit el is találtam 1 tankot. Mondom ez már több lesz mint 500dupla. Kövi pillanatban nézem vesztésre állunk elég durván. Elindultam elõre Lakeville pályán voltunk és középen megindultam. Egy PanterII volt ott mondom tök mind1 megyek és lövöm. Hát ebbõl a lövöldözésbõl az lett, hogy lekapkodtam neki 100alá az életét de ekkor már úgy röhögtem ,hogy még a pólóm is nyálas lett, mondom ez nem igaz. Végén jött egy Is-3 és azzal daráltak meg. Sajnos videót elfelejtettem csinálni =/ Itt a csata vége.

Vereség
Csata: Lakeville 2012. január 3. 19:33:01
Jármû: M4A3E2
Szerzett tapasztalat: 939
Szerzett kredit: 24 103
Csatában elért Achievement: Elit lövész

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

én pl annak a véleményét veszem inkább figyelembe akinek jobbak a statjai

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Köszi a választ, megfontolom azért majdnem másfél millát nem költök el bármire, fõleg hogy a csóróság az utóbbi idõben permanenssé vált.
Mit lehet ezen nem érteni? Csak azon röhögök hogy elkezdõdik egy vita egy technikai kérdésrõl, teszem azt mi honnan üti át a Ferdi frontját, öt perc múlva már azon megy az anyázás hogy mi a felépítmény, újabb öt perc múlva meg valamelyik ostoba bedobja a "Na és milyen a statod öreg" beszólást, ami k*rva szánalmas, mert egyrészt azt mutatja hogy az illetõ már végképp nem tud mit mondani, másrészt meg hogy totál nolifer. Kábé az ovisok között örökzöld "Vigyázz mert behívom a bátyót azt elver" észérvvel van egy szinten.
A francot, klasszikus "üss és fuss" tank. Alacsony, tankhoz képest jól rejtõzik, gyors, elég jó ágyúja van. Stabilizátor viszont muszáj, mert többnyire menetbõl fogsz lõni. Ha megtanulsz jól tapadni a terepre, egyik legkellemetlenebb támogató tank tud lenni, csak szembõl szembe összecsapásokat érdemes kerülni vele.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

a heavy vonallal nekem sincs bajom de a td-ag es a med-ag agyui a shermanok felett tudnak hajmeresztoeket produkalni..
Nem értem ezt az amerikaiasan pontatlant. Nekem M4A8E2 meg T29-em van 90MM amikkel szedem a mesterlövész archievmentet akkor ez azt jelenti hogy pontatlan? 😊

felette levo medek meg nincsenek meg nekem, csak jatszom ellenuk, de nem erezem tul meggyozoknek oket. - marmint a t20as felettiek
Bejött a WG-nek a lemezes kiadás, majdnem 53.000-en játszanak.
t20 tier 7, a slugger tier6 igy nem nagyon tudok mit mondani.. a t25-at lesz tier 7 td vonalon. inkabb azt dontsd el hova akarsz eljutni.

a slugger alattomosan pattogos tud lenni, bar eleg lomha. nekem a nagy agyuja nem jott be, mert bar szepen harapott, de lassu volt az ujratoltes. a amsik alternativa az m8 gyorstuzeloje, viszont ahhoz sme eleg gyors sem eleg mozgekony.

felette levo medek meg nincsenek meg nekem, csak jatszom ellenuk, de nem erezem tul meggyozoknek oket.

t-25at utana jol mozog, szembol eleg strapabiro, viszont az agyutol agyfaszt kaptam. ha nem szukult ra teljesen, akkor szinte tuti mellement. hatranya h ts, azaz nincs torony. es persze egy valag type-al fogsz talalkozni..

t28 van nekem most, de egyenlore mivel nincs meg a tierX agyu, nem sok baber terem. lassu, uton akar 17el is megy. szembol viszont jol birja. oldala mar karcsubb. t95 me ilyenebb lesz majd gondolom.
Nem tom a tiéd milyen stat, de az enyém is átlagos. A stat érdekel engem a legkevésbé mert ebben a játékban nem te alakítod a statod nem a valósat mutatja. Az X meg azt jelenti hogy nem kívánom folytatni azt a beszélgetés szal ki X-elem régen használtam msn-en hogy beszélgetés közepén írtam egy X-et(ami azt jelentette hogy jobb felsõ sarokban X-re nyomok) majd egy power gomb a gépen és mentem.

FCH kari
[/url][/img]
nekem ezt hozta T-20 ez jo -e vagy nem? passz

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

:-)köszi
igen

Látjátok???Mûködik a reklám!<#nevetes1>

tényleg nem érted, vagy csak ironizálsz?

Akkor inkább Slugger?
.. gyors , de semmi pancelja.. uveg az egesz. az agyu amerikaisan pontatlan es lassu ujratoltes.. atutes keves amikkel talalkozol, csak flank.. sebzes szo-szo.. szodaval elmegy..
Azt mondta haver, amerre nézett, tájp termett. 😄

A T20 tényleg olyan hulladék mint ahogy azt a legtöbben állítják?
Imádom mikor összevesznek aztán egy ponton a noliferek elkezdenek a statjukkal dobálózni <#taps>
próbáltam képet fel tölteni de nem sikerült<#shakehead>
De ennek ellenére ez az IS-3 egy vadállat tank, mérföldekkel jobb mint a bétában. Remélem az IS-4 is hasonló lesz. 😊