World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
yossarianHUN: így már értem, meg azt is hogy mire mondod.
Ettõl függetlenül nagyon erõs tank, szóval célnak jó, és mire oda eljutsz lesz elég tapasztalatod is, én csak azért mondtam az Is-7-est mert azzal talán könnyebb jó eredményt elérni...gyors, szembõl erõs, az ágyúja is erõs.
Nolifer se nagyon vagyok, mert még mindig csak 4500 plus csatát sikerült mennem, mások meg már a 20k-is elhagyták. Egyébként itt a legnagyobb szájuak valamiért csak akkor vesznek vissza a tempóból (pl te is), mikor szóba kerül a stat, akkor mindig emberibb/barátságosabb módon megy a társalgás. Így az e-penis igen is fontos, ha rendet akar az ember. Amugy igen, jól szórakozom...😄😊
Egyébként megértem, téged mért zavar ez a statos dolog, én meg ezt is legalább olyan szánalmasnak tartom- ezt írigységnek hívják. Jó magyar ember módjára fújod a szomszédot mert szebb a kertje, nem igaz?😊 Így inkább bele se szólnál ezekbe a dolgokba, pár napja is belemakogtál egy hasonló dologba, akkor még úgy döntöttem nem szólok hozzá. Lehet hiba volt?!😮
A t20-al meg semmi gond sincs, böllérem is van vele. Jelenleg talán õ a legjobb t7-es med véleményem szerint, de csak mert nem szeretem a panther rákényszerített bokorbújós stílusát.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Bmsrt: grat hozzá, wet ammo racket vegyél rá, mert robbanós...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A következõ tank kifejlesztve: IS-7. Elköltött XP: 178 445. Elköltött szabad XP: 0.
Megvásárolva:
IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
Megérkezett!
(na majd aztán szopok vele rendesen,meg gyõzzem etetni😊
A fontos helyekre meg mindig odaér elsõnek, 7.1 után tán nem lesz ennyi szemberakott Type pedotank sem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
EU fórumon van replay topik, de ott alig van valami.
Kis E2vel vagyok T8as csatában és az elsõ csatám ma, mondom fasza vagy Geri ez megint szép dupla lesz. Nézem vezetünk. Elmegyek kicsit elõre hogy azért sebezzek vmit el is találtam 1 tankot. Mondom ez már több lesz mint 500dupla. Kövi pillanatban nézem vesztésre állunk elég durván. Elindultam elõre Lakeville pályán voltunk és középen megindultam. Egy PanterII volt ott mondom tök mind1 megyek és lövöm. Hát ebbõl a lövöldözésbõl az lett, hogy lekapkodtam neki 100alá az életét de ekkor már úgy röhögtem ,hogy még a pólóm is nyálas lett, mondom ez nem igaz. Végén jött egy Is-3 és azzal daráltak meg. Sajnos videót elfelejtettem csinálni =/ Itt a csata vége.
Vereség
Csata: Lakeville 2012. január 3. 19:33:01
Jármû: M4A3E2
Szerzett tapasztalat: 939
Szerzett kredit: 24 103
Csatában elért Achievement: Elit lövész
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
a slugger alattomosan pattogos tud lenni, bar eleg lomha. nekem a nagy agyuja nem jott be, mert bar szepen harapott, de lassu volt az ujratoltes. a amsik alternativa az m8 gyorstuzeloje, viszont ahhoz sme eleg gyors sem eleg mozgekony.
felette levo medek meg nincsenek meg nekem, csak jatszom ellenuk, de nem erezem tul meggyozoknek oket.
t-25at utana jol mozog, szembol eleg strapabiro, viszont az agyutol agyfaszt kaptam. ha nem szukult ra teljesen, akkor szinte tuti mellement. hatranya h ts, azaz nincs torony. es persze egy valag type-al fogsz talalkozni..
t28 van nekem most, de egyenlore mivel nincs meg a tierX agyu, nem sok baber terem. lassu, uton akar 17el is megy. szembol viszont jol birja. oldala mar karcsubb. t95 me ilyenebb lesz majd gondolom.
nekem ezt hozta T-20 ez jo -e vagy nem? passz
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."