World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vki nyugtasson már meg hogy nem csak én kapok 5 nyomorékot egy csapatba!
Most swampen védek objecttel aki 10x lõtt és 1x talált. Type Vk3601 marad meg az artjuk látom hogy a VK megy vissza mondom kilövöm kijjebb bújok a fedezékbõl 10mp telik el mikor meghalok. Mondom ez hogy? Hát az object704 seggbe lõt, írja hogy sry hát igen ha bemászok elé tûzharcban akkor én vagyok a marha, de hogy én várom a Vk hogy megjelenjen nem látunk shenkit és úgy lõ seggbe hát ez hihetetlen. Arra kérek mindenkit jelentse Chaos_Templar -t! 😄

Nah jó volt ez a random meccs. Kiderült ha az E-100 és a T54 egymásnak háttal áll 10 méterre akkor az E100 nyer de csak 500 hpja marad ezzel az volt a gond hogy mind a ketten az én csapatomban voltam 1 platoonban.

Sippie
a rohadt láthatósági rendszerbe... há miazhogy cappolnak nyílt terepen, én bokor mögül nézem toptankként és engem lõnek halomra, és én semmit nem látok... há mieeeez, há mieeeezzzzz????
😛
Gondoltam vagy már olyan nagy vérpistike a codban h megbocsájtod nekem ha kiírom fonetikusan, na de mind1, akarom mondani mindegy, lépjunk.😊 Persze, mindenképpen leszek, de privátban írj, ha sírni támad kedved, ne itt a fórumon tegyük mert tényleg gáz már. Na jó nem etetem tovább a trollt.

Niko: nyugi, tudom. de ez már tényleg ahhoz hasonló már néha.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Mindenesetre fineszes és a magyar mivoltját sem hazudtolja meg a hülyéje<#boxer>

randomban láttam és hát megakadt rajta a szemem :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nik0Bellic
hello kitty

Érdekesen játszottad ezt a játékot az oviban már bocs hogy beszólok de ez rofl ezt lányokkal szokás játszani.

Van század ? Mennék én is , kit kell keresni a játékban?

Valaki nem-e tud valami megoldást amivel le lehetne operálni azt a géppuskát az Is-7-rõl?(modelcsere,mint a tornyoknál?)Szerencsétlen úgy néz ki vele mint egy mutáns tele-tabi.

Kezd fárasztó lenni. De lépek úgyis. Ha még kedved támad trollkodni holnap ilyenkortájt tedd légy oly drága, akkor leszek itt legközelebb, és a csacskaságaid kedvéért nem olvasnék vissza. Ja és. Cheater.
Pedig nem szívesen teszem, de az ilyeneket mint te, hát leírhatatlan élvezettel.😊 Gondolom a codból hozod ezt a szép választékos magyar nyelvet, amit az elõbb bemutattál nekünk. Ki is itt a 10 éves?😊

Mint azok a szánalmas vérpistikék, akik chatba küldenek el a felmenõimbe, csak mert meglõttem õket. Vagy egybõl chitert kiáltanak, mert nem értik a játék mechanikáját és magát a játékot sem.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Köszi a választ.
Ám az álcaháló ér valamit, vagy a KV olyan magas, hogy teljesen mind1, hogy rajta van-e.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

..tenyleg elhuzhatnatok a picsaba evvel a csakazertisenyemazutolsoszo mentalitassal mar..
Ez ki?Cimbora,ismerõs?<#alien2>

Jajj csak ne bánts te hõs 😊. Véget érne az életem ha nem írhatnék erre a fórumra. De el kell ismerni a színvonalad tényleg tízéves szinten van. Erre is tudnék mondani egy metaforát, codban amikor valaki beközli hogy "csak kés kör vagy hívom az admint a haverom és mindenkinek bann". De nyugodtan 😊
152-nél kötelezõ a töltésgyorsító, szerintem inkább arra költsd a pénzed.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

😊

Boccs, csak közben dr. houset nézek és az izgalmasabb mint ez, így gyorsan irok, sok a melléütés és nkább arra figyelek. Meg eredetileg más szó is akart lenni, végül ez lett a nagy faragás közben.😄 Musztafa említette h érdekes lehet statom, én ajánlottam neki h nyugodtan megnézheti az átlagos statomat, cserébe én is kiváncsi lettem volna az övére. Tipikus e-penis játék, mint az oviba, ha te is megmutatod, én is.

Am jól viselkedsz ezentúl ezen a fórumon, vagy továbbra is taplóskódsz ha úgy tetszik az úri kedvednek?

Tényleg szólhatnátok Tvelvetnek, mert nagyon átmentem trollba és le kéne állítani. A legborzasztóbb az h még élvezem is.😄

Szép jó estét!
Megjöttem a szokásos kérdéseimmel :-D
Szerintetek KV-ra érdemes felrakni a +15% armort?
Vagy inkább költsem a pénzt a 10%al gyorsabb töltésre. (152-es pukkám van)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Látom sikerült felfogni amit írtam. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nyugalom, mindjárt jön TVelvet, és rendet tesz. Azután visszatérhetünk a már jól megszokott OP-59, rohadt arty, cheater tankosok és sz*r MM témákhoz. 😊

Ha esetleg nem emlékeznél, te hozakodtál elõ elõször a statokkal még musztafa ellen. Ezért is szóltam hozzá. Így nem is értem mi most ez a nagy pálfordulás. Ja és olyan szó hogy felvirágoz nincs.
Próbállak hát, mit gondolsz mért foglalkozom még veled, az egyszerû leszánalmazás meg a lógva hagyás helyett.😄 Akkor mégis mi miatt, mond csak el nekem, munkahely, család? Jobb mintha rajtuk vernéd le, gondolj csak bele, ingyen agykurkász.😄

Felvirágoztad a mai napom.😄

De most tényleg annyira nyomorék vagy h nem érted, h itt senkit nem érdekel a stat (fõleg engem nem)! Vannak itt nagyon jó játékosok és rosszabbak is, mindenki megvan jól egymás mellett, senki se bántja a másikat csak mert nem fektet annyi energiát a játékba.

Egyszerûen csak a parasztmutatóm akadt ki nálad, ez minden.

Folytassátok privátban,mert ez a fórum nem erre való!

Na. Ez a színvonal már tényleg a béke s*gge alatt van. El kell hogy rontsam a büszkeséged, az elõbbi kirohanás nem miattad volt, bár látom próbálsz felhúzni 😊 sok sikert hozzá barátom. Várom a következõ vitézkedésed.
Ó hát tudom hogy akinek nincs 5000 csatája az itt nem ember, de nekem mégis többet nyom a latban ha nem paraszt módon ugat mint hogy hány tankot lõtt életében.
Am játék közben is megkapod gondolom az efféle kirohanásaidra a választ... nem kell sírni!😊 Be happy...

Egyébként, én még mindig nem villogtam a statommal, nem értem miért lyukadunk ki mindig ide...

Tudom. Mert te vagy az a srác 😊
Master91
Jönnék Grille, PzIII,leopard
haverom meg JagdPzIv
Hát igen kibújt a szög a zsákból, pont erre számítottam.😄 Igazán büszke lehetsz most magadra, szánalmas. Ne feletsd én jól szórakozom az ilyeneken mint te.😊

Visszaszívom. Pont jó helyen jársz. <#nevetes1>

Aki értelmes vitát akar folytatni, az nem egy játék fórumán teszi ezt. Egy-két kivételtõl eltekintve aligha futhat össze olyanokkal, akikben méltó vitapartnert tisztelhet.

Most én is vonhatnék ovis hasonlatokat a reakcióiddal kapcsolatban, de szerény vélekedésem szerint nem sok értelme lenne. Egy ilyen vitában nem döntõ a statisztika, de mégis ízelítõt nyújt a játékos tudásából.

Na figyelj te paraszt. Azt hiszem én kultúráltan beszéltem hozzád úgyhogy vegyél vissza az arcoskodásból. Te ugatsz egyfolytában mint egy felpiszkált kis görény és te bizonygatod egyfolytában az igazadat. Pihenj mostmár és takarodj vissza játszani hogy villoghass a statoddal te nagy ember.
1 Döntetlen 2 vereség,eddig minden fasza,pattog rendesen a 7-eske de a tucat kretént nem helyettesíthetem vele...(a döntetlent simán nyertük volna cappel,de hát kill tem all...)

Patchau csinálja sg companyt?Ha igen jönnék,van vk36,slugger,kv3,m4e8.

Az én apukám statja tuti jobb!!!😊

Most meg próbálsz hárítani, mintha teljesen ártatlan lennél... aki semmi rosszat nem tett.

LOL betalált igaz?😊 Legutóbb akkor is egy ilyen hasonló "ez már kezd szánalmas lenni" kommentet böfögtél be, mikor arról ment a viccelõdés/felvágás, h de jó lett volna, ha akkor is lett volna ez a csatafelvevõsdi, mikor mindenki megfutotta pályafutása legnagyobb sokkilles körét és de jó lenne azzal büszkélkedni. Nem igaz, emlékszer már?

Engem meg ez a fõlényeskedés mosolyogtat meg amit próbálsz csinálni, szánalmas... Gondolom veled is így bánnak.😄 Te kezdted a vitát mikor leostobáztál engem is meg a másik srácot. Az ilyeneken szoktam jókat röhögni.

Master91
Na mivan? 😄 senki nem akar bajnok szinten kampányozni? oO
Ezt az infót már megint nem tudom honnan szerezted, de elég súlyos kényszerképzeteid vannak. Általában naponta olvasom a fórumot, hacsak egy fél órára is. És az elmúlt fél évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor szóltam hozzá bármihez is. De az ilyen cicafight amit itt lefolytattatok megmosolyogtatja az embert. Viszont akár vissza is vehetnél ebbõl az agresszív támadó csacskaságból, így nem lehet vitatkozni, de még beszélgetni se.
szabii98
1 próbát megér

I met God. She's black

Pedig kár is tagadni, honnan fúj a szél... Valamiért kényszeresen hozzá kell szolnod, pont mint az ez elõtti "hú de pro játékos vagyok, most megmutatom mindenkinek h én vagyok az istenkirály, közben de átlagos a statom" témához.

Am még a végén kiderül, h tényleg politikus vagy, leszel... szerintem ez megint elmond mindent... lol😄

Itt a probléma. Ha zenét nyomsz alá jobban játszol! 😄
Nálam a zene az idióták elviselését segíti. Most T29-el T10 voltam 13-9re nyertünk foglalással úgy hogy volt 2 T10 és nálunk egy IS-7 afk volt.

én már a djúkos hangokat is kezdem unni, a következõ tényleg az orosz lesz, azt nem értem, vagy marad a zene 😊
pointer4
Én sem, sõt, akkor adjatok már ötletet, hogy kell jól játszani a MAUS-al.
Tesztszerveren kértem segítséget havertól, egy T30 al szembe álltam, tesztelgettünk.
Az alját szembõl csak a két lánc között tudta meglõni, de azt még akkor is, ha már annyira beforgattam, hogy már az oldalát simán vitte.
Gondolom akkor menjek vele tereptárgyra vele, (vagy folyamatosan elõre-hátra mozogjak).
Amikor meg nem lövök, akkor takarjam a torony bal szélét, beforgatott toronnyal. Mert ha másik irányba forgatom, akkor is átlövi, még ~30°os forgatással is...
Építõ ötlet?
Látom ma kapás volt. 😊

Master91
Bajnok szintû kampányt keresek haverommal!
köszi a véleményt