World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én jobb vagyok, nálam szerintem nem élt meg 10 kört mikor megláttam a számlákat a körök végén. 😄

Nazarov77
Tudom kicsit sajnálom is, hogy nem mentem arrafelé de folyamatosan szívatnak a patch csúszásokkal mert novemberben már nem álltam neki mondván úgysem érem el a T34-et.
Erre itt van január és még híre nincs mikor lesz belõle prémium, simán kihúzhattam volna azt is, inkább mint az E-100-at.

Mindig a nagyobbak után megyek, mert tudom T6-7-8 ellen nem sok egyedül az esélyem.
A mióta a 152es megvan én olyan vallásos lettem, folyamatosan csak imádkozok. (Városi pályákért, 3-4-5 max 6os szintû ellenfélért, még 1-2mpért, hogy betöltsön az ágyú anélkül, hogy kilõnének) :-D
A legénység 83%on van. Számoltam vele, hogy sokáig meglesz a gép és rögtön megvettem a 75ös legénységet.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Apropo T32, nem tudom miért de eszméletlenul magas sebzeseket kap a trollgunos KVtol. A napokban volt olyan hogy 700 eletrol kilottem, sot olyan is volt hogy tobb mint ezret kapott, ami egy kicsit hihetetlen...
Azért már tényleg bekaphatja ez a faszrángató wargaming!!
Tudom nem volt egy jó kör.. de minden lövésem talált! és ez természetesen prémmel!!!!!!!!!!! E-50!!

Az elején a függõleges részt kisebb ágyúk is átviszik. 107-sel, 122-sel 105-sel szokott menni. Néha még E8-al is átlövöm. Itt egy kis leírás.

http://www.bashandslash.com/blog/2011/12/30/t59-the-most-hated-tank/

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

A fordított háromszög szerintem a vezetõ elõtti lemez (driver plate) lesz. Azt teszteltük az amerikai 155 mm T7 löveg ellen. Talán olyan 60%-ban átüti, de elég ritkán veszít HP-t a harckocsi. Fõleg az optikát üti ki.
T32 nagyon jó tank, annak ellenére hogy neki van a leggyengébb lövege T8 heavyk közül.

WoT: Nishizumi77

Nem is, kopkodjenek meg de en vagy 30 party szivas utan inkabb viszatettem az L/71et. Premium nelkul nem elvezet loni a bermudakra, es szigoruan credti szempontbol 5-ot lohetek a 88-al amig 1-et a 105el. Mivel a penetration ugyanaz, ez meg tobb damage is teoretice.
patchaou
Vagy azt a függõleges részt találtad el amit lõni kell rajta, vagy a parancsnoki kupolát. Ezeket viszi a 107-es, utóbbit sûrûbben.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tudom, hogy nincs most azon a vonalon T9-ig jobb ágyú nem is irigylem akik most mennek a Masu-ért de attól még nem jó az L/52.

Igen a 107-es tud furcsa dolgot szembõl én is löttem rá typera és a meg lepett hogy 10% hp-t le szedtem róla hogy hogy sikerült azt ne kérdezd mert nem tudom de én is alig hittem a szememnek
patchaou
Minél kisebb arty van a nagyok között annál jobb 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az lehet de a német vonalon az L/71 nagyon elkényezteti az embert 😄
Bár akivel platoon-ba szoktunk menni elég becsületes eredményeket produkált T32-vel is, 80%-os találati arány 10 körönként egy sniper.

A Tigris kettõen valóban xar az az ágyú, mivel van jobb, de a VK45A-n nincs, ezért meg kell vele elégedni. Elõször nekem sem ment vele a buli, de rájöttem, hogy elég gyors járgány ez, ezért elkezdtem medesre venni a figurát. Amikor már oldalba és seggbe mentek a lövések, akkor jött az eredmény. Ezzel van a lejobb átlag xpm is.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

patchaou
Tedd fel rá a zis-6-ot. Azzal tier 7-es tankokat simán lövöd, de a nyolcasok is átlyukadnak ha ügyesen és jó helyre célzol. Ja és sokkal olcsóbb bele a bogyó. Még valami, KV-ba már nem árt minimum 75%-os legényeket rakni.

Rohadt Match making.
Tudom, hogy mindenki szidja, én is beállok a sorba.
Mit keres 2 T4es szerencsétlen arty a T8-9esek között?
Ráadásul 2 db, mert a rendszer úgy érzi igazságosnak, hogy egyik helyre berak 2 T4est, a másik helyre meg 1 T6ost. Volt artym, tudom, hogy az 1 szinttel magasabbakat is nehéz sebezni, fõleg ha Heavy.
Támogatni, segíteni nem tud 1ik se, viszont foglal 2 helyet.
Az meg már csak poén, hogy 1 Kv alulról a 3. a két arty után.
Nah mind1. Nem panaszkodik, hanem Uninstal. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tökéletes.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Két lehetõség van:
- vagy hagyod a 152-et és szurkolsz, hogy jobban városi, illetve bújkálós pályákra dobjon be. Én ezzel az ágyúval mindig a legnagyobb tankunk mögé szegõdöm és akivel õ harcol, abba beledurrantgatok én is. Ha van két-három lövésre lehetõséged, akkor már pozitív lesz a píz.
- 107-re váltasz. Én ezzel sniperkedem, mert néha meglepõen pontos az értékeihez képest. Sokszor még tier nyolcakba is bele lehet lõdözni. Itt is két-három sebzés után már pozitív a píz. Ha meg legfelülre kerülsz, akkor az nyolcadik utas a halál tipikus esete <#smile>

Amcsi 105 kisebbet üt át, és pontatlanabb. Szóval aki játszott T32vel és stock T34el, az tudja értékelni az L/52es löveget 😄

Amint hazaerek melobol kikeresem neked, jo lessz?
Az amerikai 105-öst nem ismerem de a 105L/52 egy vicc kategória nálam.
A KT-re megvettem aztán nagyon gyorsan visszaraktam az L/71-et mert adataitól függetlenül irgalmatlanul szeret pattogni, pontatlan és a lõszerár is horror hozzá, fõleg az elérhetõ sebzéshez képest.

Kár hogy nincs róla replay...

Lol fõoldalról levették a typeos propaganda videót hírek közül, biztos túl sok volt a flame ( jogosan ) 😄😄

KV 107-es olyat mutatott tegnap, amilyet utoljara az Angelina Jolie foszereplesu WANTED cimu filmben lattam, es amit magyarul kanyarlovesnek hivtak. Felreertes ne essek sajat KV-m hajtotta vegre a mutatvanyt, sniper modeban, fust efektek kikapcsolva, hihetetlen latvany: ralovok egy 140m-re levo JagdpanzerIV-re es a roppalya 2/3nal a lovedek kiter balra. Nem vicc. Azt hittem rosszul latok.
darki81
nálam is, 2x próbáltam. Kíváncsi lettem volna hogy lehet ennyi creditre szert tenni 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tudom ez a gond a 152-esel is ezért hasztnálom a 107-est az jobb bár kevesebbet sebez
A Löwe-t már agyon nerfeltek, hogy vegyen mindenk Type-ot. 😊

A 122es megvan, de sima lõszerrel sokat koppant.
A 107est kipróbálom de jelenleg nincs pénzem semmire. :-D

Miért lenne fos a VK45A 105 L/52ese? Ha megnézed az adatlapját, jobb az amcsi 105ös lövegnél.

Javaslom a 107-es vagy a 122-es ágyúkat azzal jobb
Pechedre elkéstél. Ezek az állítások igazak voltak a 0.7.0 elõtt most már nem.
Köszönjük WG mi így szeretünk...

Nem mondod...
Szép teljesítmény egy T8-as prémiumtól feltartani 2 t5-öt, 1 T6-ot meg egy fosch ágyúval rendelkezõ T8-at.
Irónia off.

Hát srácok...
Megvettem a kv-t, mert mindenki azt mondta, hogy azzal milyen jól lehet keresni. Megvettem a 152-est (mondom úgyis lomha a gép, 1-2 lövés azután valaki úgyis megkerül és kilõ).
Azóta tier 8asok között vagyok, folyamatosan nyílt terepen.
Célozni nem tudok távolra, közel nem tudok menni.
Ha véletlen el is találok valakit nem sebzem, mert a szórása miatt nem tudom eltalálni a gyenge pontokat (lepattan). A kicsik, meg olyan gyorsak, hogy kár is a célzással törõdni. Olyan mínuszos köröket megyek, hogy a BT-2mel farmolok a KVnak. :-D

A Löwe nekem is jól ment tegnap.
4 tankot tartottam fel ( 2 KV egy KV3 és VK4502A)
(Karelia H8)
Ebbõl hármat kilõttem, az utolsó KV 10% ról kilõtt.
Persze vesztettünk de legalább kaptam XP és pénzt rendesen. 😊

Ja, hetedikén karácsony. Valószínûeg szerda-csütörtöktõl elõbb nem lesz patch.

Ez sajnos döntetlen lett 😄

Döntetlen
Csata: Westfield 2012. január 4. 10:12:09
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 246
Szerzett kredit: 111 030
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Mesterlövész

te szegény

Eagle16
T-54-esre is vettem wet ammo racket miután felrobbantam vele egyszer, aztán utána kb. 20-30 csatával ugyanúgy felrobbantam azzal is 😊 Le is szedtem...azóta se történt ilyesmi, bár nem is játszom vele igazán.

A gyengeséget arra értettem, hogy a mozgékonyság / páncélzat / tûzerõ terén nagyon jól ki van egyensúlyozva. A Maus lassú, a T30 papír, az E-100 meg....hát nem tudom, az is valami hasonló lenne mint az Is-7, csak gyengébb változatban 😄

Elhiszem hogy vannak hátrányai, a helyben fordulás már az Is-3-nál is kikészített...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Menj inkább dolgozni/iskolába...

hawken
Ez a játék felidegesít.
Reggel óta csak bénákat sodor az utamba. Egymás után 12 nyertes csata, ehhhh.
Nem lehet egy jót harcolni, mert mindenkit egy lövésbõl kinyírok.

Nekem 6. próbára se indult.

Megnéztem valami 4. alkalommal indult csak el nálam és amikor végéignéztem volna akkor is crashel a végén.
Az enyémekkel is csinál ilyet folyton...

Valaki nézze már meg, megy a replayem? Nálam crashel töltés végén, nem igaz hogy a tök jó körömet elcseszi a játék.

Nekem csak ez a gagyi kínai jutott pénzt csinálni.😄
Mondjuk ha akcióznák én is vennék TALÁN Lóvét is...de 10-enakárhány ezer goldot érte???Áhhh...(gondolom még olcsóért vetted?)
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 4. 8:33:12
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 085
Szerzett kredit: 113 928
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés

Tudom, olvastam a threadet 😄 Patch meg jövõ héten szerintem, kár beleélni magunkat. Már nem is merek arra gondolni, hogy mi lesz, ha kijön a másik két WG game closed betaja. A WoT akkor már végleg le lesz szarva. Nem mintha most nem lenne. A 6.4 óta nem jött idõben patch...

Tegnap megkapták a magukét amiért ezt kipostolták, és nem a patchrõl jött hír. -200 fölött jár a postoló fejlesztõ.

Igy jobb

http://www.youtube.com/watch?v=AuSE_PU4Hoc&feature=player_embedded#!

Csak nehogy hiányozzon!

Na ezért a Löwe az egyik kedvenc tankom 😄
replay

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 4. 8:47:31
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 4 382 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 147 937
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Ó hogy rohadna meg komarin:

Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. január 4. 8:23:07
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 558 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 891

Ennyire még egy pályát se gyûlöltem mint ezt.