World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nazarov77
Tudom kicsit sajnálom is, hogy nem mentem arrafelé de folyamatosan szívatnak a patch csúszásokkal mert novemberben már nem álltam neki mondván úgysem érem el a T34-et.
Erre itt van január és még híre nincs mikor lesz belõle prémium, simán kihúzhattam volna azt is, inkább mint az E-100-at.
A mióta a 152es megvan én olyan vallásos lettem, folyamatosan csak imádkozok. (Városi pályákért, 3-4-5 max 6os szintû ellenfélért, még 1-2mpért, hogy betöltsön az ágyú anélkül, hogy kilõnének) :-D
A legénység 83%on van. Számoltam vele, hogy sokáig meglesz a gép és rögtön megvettem a 75ös legénységet.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tudom nem volt egy jó kör.. de minden lövésem talált! és ez természetesen prémmel!!!!!!!!!!! E-50!!
http://www.bashandslash.com/blog/2011/12/30/t59-the-most-hated-tank/
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
WoT: Nishizumi77
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Bár akivel platoon-ba szoktunk menni elég becsületes eredményeket produkált T32-vel is, 80%-os találati arány 10 körönként egy sniper.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Tudom, hogy mindenki szidja, én is beállok a sorba.
Mit keres 2 T4es szerencsétlen arty a T8-9esek között?
Ráadásul 2 db, mert a rendszer úgy érzi igazságosnak, hogy egyik helyre berak 2 T4est, a másik helyre meg 1 T6ost. Volt artym, tudom, hogy az 1 szinttel magasabbakat is nehéz sebezni, fõleg ha Heavy.
Támogatni, segíteni nem tud 1ik se, viszont foglal 2 helyet.
Az meg már csak poén, hogy 1 Kv alulról a 3. a két arty után.
Nah mind1. Nem panaszkodik, hanem Uninstal. :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
- vagy hagyod a 152-et és szurkolsz, hogy jobban városi, illetve bújkálós pályákra dobjon be. Én ezzel az ágyúval mindig a legnagyobb tankunk mögé szegõdöm és akivel õ harcol, abba beledurrantgatok én is. Ha van két-három lövésre lehetõséged, akkor már pozitív lesz a píz.
- 107-re váltasz. Én ezzel sniperkedem, mert néha meglepõen pontos az értékeihez képest. Sokszor még tier nyolcakba is bele lehet lõdözni. Itt is két-három sebzés után már pozitív a píz. Ha meg legfelülre kerülsz, akkor az nyolcadik utas a halál tipikus esete <#smile>#smile>
A KT-re megvettem aztán nagyon gyorsan visszaraktam az L/71-et mert adataitól függetlenül irgalmatlanul szeret pattogni, pontatlan és a lõszerár is horror hozzá, fõleg az elérhetõ sebzéshez képest.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A 107est kipróbálom de jelenleg nincs pénzem semmire. :-D
Köszönjük WG mi így szeretünk...
Szép teljesítmény egy T8-as prémiumtól feltartani 2 t5-öt, 1 T6-ot meg egy fosch ágyúval rendelkezõ T8-at.
Irónia off.
Megvettem a kv-t, mert mindenki azt mondta, hogy azzal milyen jól lehet keresni. Megvettem a 152-est (mondom úgyis lomha a gép, 1-2 lövés azután valaki úgyis megkerül és kilõ).
Azóta tier 8asok között vagyok, folyamatosan nyílt terepen.
Célozni nem tudok távolra, közel nem tudok menni.
Ha véletlen el is találok valakit nem sebzem, mert a szórása miatt nem tudom eltalálni a gyenge pontokat (lepattan). A kicsik, meg olyan gyorsak, hogy kár is a célzással törõdni. Olyan mínuszos köröket megyek, hogy a BT-2mel farmolok a KVnak. :-D
4 tankot tartottam fel ( 2 KV egy KV3 és VK4502A)
(Karelia H8)
Ebbõl hármat kilõttem, az utolsó KV 10% ról kilõtt.
Persze vesztettünk de legalább kaptam XP és pénzt rendesen. 😊
Döntetlen
Csata: Westfield 2012. január 4. 10:12:09
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 246
Szerzett kredit: 111 030
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Mesterlövész
A gyengeséget arra értettem, hogy a mozgékonyság / páncélzat / tûzerõ terén nagyon jól ki van egyensúlyozva. A Maus lassú, a T30 papír, az E-100 meg....hát nem tudom, az is valami hasonló lenne mint az Is-7, csak gyengébb változatban 😄
Elhiszem hogy vannak hátrányai, a helyben fordulás már az Is-3-nál is kikészített...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Reggel óta csak bénákat sodor az utamba. Egymás után 12 nyertes csata, ehhhh.
Nem lehet egy jót harcolni, mert mindenkit egy lövésbõl kinyírok.
Az enyémekkel is csinál ilyet folyton...
Mondjuk ha akcióznák én is vennék TALÁN Lóvét is...de 10-enakárhány ezer goldot érte???Áhhh...(gondolom még olcsóért vetted?)
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 4. 8:33:12
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 2 085
Szerzett kredit: 113 928
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés
Igy jobb
Csak nehogy hiányozzon!
replay
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. január 4. 8:47:31
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 4 382 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 147 937
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. január 4. 8:23:07
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 558 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 891
Ennyire még egy pályát se gyûlöltem mint ezt.