World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Prokhorovka 2012. január 4. 13:50:24
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 493
Szerzett kredit: 14 786
4 kill 1 sebzés na ez a szánalmasan kevés
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
WoT: Nishizumi77
Második csata: lepattanok egy E75-rõl, õ kilövi az ammo rackem, egy lövés -1790 hp
Nos, miután örömmel konstatáltam, hogy a nickem idén még mindig az örökké szopatottak adatbázisában maradt, mostmár nyugodtan élve eléghetne az egész rohadt szarházi WG-s bagázs az összes rokonával együtt .
Mennyi 1 havi premi? és van olyan premi tank amit megérné megvenni? Persze nem az 5ks löwe
7.0 elõtt elfogadható volt, most meg semmire se jó.
Mit csináljak a kis tankommal a nagy monstrumok között?
Az emberek elkövetik azt a hibát, hogy azt hiszik nekik a top tankokat kell legyõzni. Elmondom a titkot – NEM.
Az ellenség IS7 + Maus brigádjának a megállítása a saját IS7-ek meg egerek feladata. A tied pedig leküzdeni azt, ami a másik oldalon veled egy szinten van + azokat akik közelharcra nem alkalmasak. Azaz:
- idióta ellenséges scoutok, akik 10 másodperccel kezdés után már ott vannak a te zászlódnál. Úgy lõhetsz rájuk, mint a céllövöldében. Ha begyûjtesz egy Leo, a20 vagy PZIII skalpot, máris prónak látszol a csapatban
- sunnyogós scoutolás: ugye van camo net a PZIII-on? Szépen, bokorról-bokorra óvatosan elõre, nem sokkal a csapat elõtt. Ha jön az ellen és tökösek vagyunk, nem lövünk, csak mutatjuk a célt. Ha úgy sebzik, hogy te mutatod, kapsz érte jutalmat.
Imakönyv upgrade nem árt, mert ugye a bokor most lutri, de többnyire – mint tudjuk – ápol és eltakar.
- kihasználjuk, hogy van sebességünk: ha látjuk, hogy jön a valami marha nagy, nem leállunk lõni, nem tesszük fel a kezünket, hanem futunk el – lehetõleg valami fedezék felé vagy vissza a csapat felé (ami ott van nem sokkal mögötted, emlékszel? ), vagy el a tûzvonalból.
- ellenséges artyk levadászása, amikor már elkezdõdött a bál: Szépen átsunnyogunk ott, ahol a legkevesebb piros látszik, meglõjük miközben robogunk felé, majd full gázzal beleszállunk az oldalába. Szeretni fogja. (érdemes azért ügyelni rá, hogy valamennyit mi is sérülhetünk, igy nehogy az legyen hogy 5 HPval belerohanunk és mi robbanunk fel. Hasonlóképpen, ha az arty magasabb tierû mint mi, a vele való ütközés számunkra lesz jobban egészségtelen).
- ellenséges TDk, akkor amikor mondjuk elfoglaltak vki mással: Oldalt kiszaladunk, leszedjük a láncát a nagynak, a kicsinek meg leszedjük a láncát és megöljük.
Fontos: ne zavarjon, hogy ugat a csapat, ha a fentiek bármelyikét csináljuk. Egyedül akkor jogos a kritika, ha MÖGÖTTÜK kempelsz egy bokorban. Sajnos a nagy tankok tulajdonosai és a tüzérek hajlandóak zavargálni a kicsiket, hogy ész nélkül rohanjanak elõre scoutolni, csak hogy nekik legyen mire lõni. Nem kell rájuk mindig hallgatni…
Persze sokszor nem jön össze, és jobb lenne másik PZIII netán PZII ellen harcolni – de nem eldobni a szerszámot, ha a kicsik között vagyunk a tornasorban…
Elmondom, IS7-el szemben én is egy az egyben elbukom a legnagyobb tankjaimban (IS3, KT) is. Csak én nem 1 lövésbõl mint a PZIII, hanem kettobol. Esetleg 3-ból 😊
Végezetül egy példa, hogy néha jobb alul lenni mint fölül: Ugyanannyi találat
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
PR-katasztrófa.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amugy van ra egy pofonegyszeru magyarazatom, ami megintcsak a trehany sufni(WG)programozokat dicseri, a lovedeked is huz tracert, es a program nem tesz kulonbseget hogy tied vagy mase es modositja neked is a latoszog figgvenyeben, minnel meszebbre jut annal durvabban torzitja. Szerintem.
Azé a pofátlanságnak is van határa, és a WG mindig egy szinttel feljebb teszi a mércét 😊
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Melyik nemzet tankjait javasoljátok? Heavyt akarok, medet soha többé >.<
TDzni sztem nem nagyon, artyval sem voltam túl jó. Francia tankok az milyenek? (heavy) van róla tapasztalat? statok alapján elég gyengének látszanak.
Havi premium az mennyi Ftbe?
Mondjuk ez az E-100 az IS-7 német megfelelõje megint olyan mint az IS-4 a szovjet Maus. Nem igaz. Ha jól emlékszem ezt is Overlord kezdte el írogatni, amikor kérdezték milyen lesz az E-100. Gondolom megint nem volt magánál. Eleve a tömege miatt felburult az egyensúly a három tulajdonság közt és nem lehet olyan mindenes mint az IS-7. Annyiban a megfelelõje, hogy ez egy második tier 10-es gép, mint ahogy majd az IS-7 is az lesz.
Nincs E-100-asom, de kb úgy vagyok vele, mint a Vk4502 Aufs B-vel. Összességében az E-100 se rossz, csak semmiben se kiemelkedõ, minden téren van nála jobb. Nem igazán alternatíva. Bár a köténypáncélzata elképesztõ, abban tényleg kiemelkedõ. Rengetegszer kiakaszt, de ez nálam nem ér meg 6 milliót.
Az IS-4-nél csak akkor kell lõni a tornyot, ha a testet nem látod. A test sérülékenyebb. A napokban sikerült ammo rackelnem egy IS-4-est 86%-ról oldaltalálattal. Valahol a torony alatt találtam el a harckocsi bal oldalát, szerintem a döntött résznél.
Arról szintén nem tudok nyilatkozni, hogy az IS-4 mennyire hajlamos az ammo rackre, mert nem szeretem az IS-4-est. Gyakorlatilag nem is játszok vele. Csak a rengeteg creditem és a plusz egy slot miatt nem adtam még el.