World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. január 4. 13:50:24
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 493
Szerzett kredit: 14 786

4 kill 1 sebzés na ez a szánalmasan kevés
Sippie
ha valaki lowtier akkor ez a megoldás van. Azért van ott alul hogy spottoljon a nagyoknak, szép elképzelés az hogy a többi kicsit nyírja ki, de ha az ellenfél toptankjai pont arra jönnek akkor nem lehet megkérni õket hogy bocsi, de a te feladatod a másik toptank kinyírása, ugyan hadd robogjak már tovább hogy a kicsiket lõhessem. A prém sermannal flankolni sem lehet, ellenben a typeal, úgyhogy a kettõ kicsit más.
Dobjunk össze egy tiltakozó / aláírásgyûjtõ oldalt angolul és nyomjuk overlord orra alá ha elegen aláírták. Le kellene rajta írni az érveket/tényeket és hogy ne legyünk azért alsóbbrendûnek bélyegezve mert a világ jobb végén élünk....

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

De igazából 10k-ból ki lehet hozni gurus kóddal.

JethroHUN
Jah tényleg, euro :/ Igen tudom h ~15k most nézem az oldalukon csak lemaradt az 1es <#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Francia tankokat még csak teszt szerveren tolhattuk ( kivéve az oroszokat náluk már éles a 7.1 mivel nekik csillogóra nyalják a seggüket a fejlesztõk a pénz miatt ) de jópofák. Kis tierben lassúak és vastag a páncéljuk, nagy tierben meg gyorsak és papír a páncél, de ott az auto loader.

WoT: Nishizumi77

Tájékoztatlak, hogy a Löwe 12500 Gold, ami forintban jelenleg kb 15k...

Hát mivel most épp 319 forint 1 euró 1 havi prém:3190 Ft

Tuvok
Mai elsõ csata: top gunt csinálok és majdnem invadert is, de a bázist védõk elhullanak mint a legyek, pont befoglalnak elõttünk .

Második csata: lepattanok egy E75-rõl, õ kilövi az ammo rackem, egy lövés -1790 hp

Nos, miután örömmel konstatáltam, hogy a nickem idén még mindig az örökké szopatottak adatbázisában maradt, mostmár nyugodtan élve eléghetne az egész rohadt szarházi WG-s bagázs az összes rokonával együtt .

JethroHUN
Francia tankkal van vmi tapasztalat? 😄
Mennyi 1 havi premi? és van olyan premi tank amit megérné megvenni? Persze nem az 5ks löwe

Ne csesszel mar ezzel a suicid premiumtank elgondolassal, multkor is egy type59 tulajnak az volt a vegso mentsege, amikor mindenki ot szidta egy ugyanilyen suicid-de amugy eredmenytelen-berohanas utan, hogy a type az egyetlen tank, ami ha semmit se lo csak atrobog az ellenseghez es azonnal kilovik, akkor is fizet 30k-t... Gondolom nem vagy kivancsi mit valaszoltam neki erre.
Ja egyetértek hogy vacak, egy KV jobban keres.
7.0 elõtt elfogadható volt, most meg semmire se jó.

Uhmm, most akkor egyertetel velem vagy csak nem ertem?
Sippie
nem kerül be olyan csatába sûrûn, nagyon gyakran toptank. Ha mégis, akkor elõreszaladás, spottolás, kilépés, és az a kevesebb mint 1 perc is hozott legalább 3ezer plussz kreditet, ha nyer a csapat többet is 😄
új HE rendszer óta az a sherman tökéletesen használhatatlan lett. Sok esély van 92es pennel T7-8as csatában.

Sippie
azzal a prémium shermannal sima accounttal 15k+ köröket lehet futni 😛
Ki kel abranditsalak de nullarol kezded mindenkepp, az a premium Sherman az nem fog kihuzni semmibol, inkabb csak neked egy jelkep hogy ott voltal te is a kezdeteknel.
FAQ:
Mit csináljak a kis tankommal a nagy monstrumok között?

Az emberek elkövetik azt a hibát, hogy azt hiszik nekik a top tankokat kell legyõzni. Elmondom a titkot – NEM.
Az ellenség IS7 + Maus brigádjának a megállítása a saját IS7-ek meg egerek feladata. A tied pedig leküzdeni azt, ami a másik oldalon veled egy szinten van + azokat akik közelharcra nem alkalmasak. Azaz:

- idióta ellenséges scoutok, akik 10 másodperccel kezdés után már ott vannak a te zászlódnál. Úgy lõhetsz rájuk, mint a céllövöldében. Ha begyûjtesz egy Leo, a20 vagy PZIII skalpot, máris prónak látszol a csapatban

- sunnyogós scoutolás: ugye van camo net a PZIII-on? Szépen, bokorról-bokorra óvatosan elõre, nem sokkal a csapat elõtt. Ha jön az ellen és tökösek vagyunk, nem lövünk, csak mutatjuk a célt. Ha úgy sebzik, hogy te mutatod, kapsz érte jutalmat.
Imakönyv upgrade nem árt, mert ugye a bokor most lutri, de többnyire – mint tudjuk – ápol és eltakar.

- kihasználjuk, hogy van sebességünk: ha látjuk, hogy jön a valami marha nagy, nem leállunk lõni, nem tesszük fel a kezünket, hanem futunk el – lehetõleg valami fedezék felé vagy vissza a csapat felé (ami ott van nem sokkal mögötted, emlékszel? ), vagy el a tûzvonalból.

- ellenséges artyk levadászása, amikor már elkezdõdött a bál: Szépen átsunnyogunk ott, ahol a legkevesebb piros látszik, meglõjük miközben robogunk felé, majd full gázzal beleszállunk az oldalába. Szeretni fogja. (érdemes azért ügyelni rá, hogy valamennyit mi is sérülhetünk, igy nehogy az legyen hogy 5 HPval belerohanunk és mi robbanunk fel. Hasonlóképpen, ha az arty magasabb tierû mint mi, a vele való ütközés számunkra lesz jobban egészségtelen).

- ellenséges TDk, akkor amikor mondjuk elfoglaltak vki mással: Oldalt kiszaladunk, leszedjük a láncát a nagynak, a kicsinek meg leszedjük a láncát és megöljük.

Fontos: ne zavarjon, hogy ugat a csapat, ha a fentiek bármelyikét csináljuk. Egyedül akkor jogos a kritika, ha MÖGÖTTÜK kempelsz egy bokorban. Sajnos a nagy tankok tulajdonosai és a tüzérek hajlandóak zavargálni a kicsiket, hogy ész nélkül rohanjanak elõre scoutolni, csak hogy nekik legyen mire lõni. Nem kell rájuk mindig hallgatni…

Persze sokszor nem jön össze, és jobb lenne másik PZIII netán PZII ellen harcolni – de nem eldobni a szerszámot, ha a kicsik között vagyunk a tornasorban…

Elmondom, IS7-el szemben én is egy az egyben elbukom a legnagyobb tankjaimban (IS3, KT) is. Csak én nem 1 lövésbõl mint a PZIII, hanem kettobol. Esetleg 3-ból 😊

Végezetül egy példa, hogy néha jobb alul lenni mint fölül: Ugyanannyi találat

hello. ha betesz a pz 38 nA-mal egy olyan csatába ahol még t9-es ellenfelek is vannak akkor mit tudok tenni? megéri scoutolni?

JethroHUN
Mien promó tankra? vmi t1esre... Nem azért toltam végig a bétás és küldtem be bugoat, h 0aról kezdem :S

Irj supportnak és segitenek. Jó ez, fõleg az 5-ös shermannal. Én azzal toltam a pénz KV3/Tiger-ig. Mire meglett az XP a tankkal a credit is.

patchaou
Jobban jársz ha csinálsz egy újat, úgy szert tehetsz valami kis promo tankra is plusz egy garázshellyel.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JethroHUN
<#help>Megvan az accom de nem tudok belépni, de még jelszó emlékeztetõt sem tudok kérni, mert az emailre azt írja h nincs ilyen. Ötlet h mit tudnék csinálni?

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ennek a videónak azért van egy vitathatatlan elõnye, kellõen sokszor próbálja megértetni a type tulajokkal, hogy menjél harcolni, ne campelj

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na most "confused" vagyok, mint Butters, de megnézem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Valójában nem függõleges, de ha szemben állsz vele akkor annak tûnik. Gugli képeket jobban megnézegetve inkább a döntött orrpáncélra merõleges.

JethroHUN
Belenéztem ebbe a Type 59 gájdba, ne el is vettem a kedvem a játéktól.

De felrakták hivatalos oldalra, még a kliens indítóképernyõjére is.

PR-katasztrófa.

Nyilván a WG nem támogatta 😊

Erról a függõleges részrõl csináljon már valaki egy print screent.

sztem csak külföldön, de van aki rendelt belõle Mo-ra.
Eagle16
A videót nem a WG csinálta, hanem egy orosz MMO-s oldal...van még pár hasonló videójuk. A fórumban is mindenki azt hiszi hogy ezt a WG rakta össze, reklámnak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

JethroHUN
Dobozos? az meg hol lehet kapni? :o

Nyomjal rola replayt, es remelhetoleg van neked is 5k folotti csatak szama, maskepp mindjart neked esik itt valaki....
Amugy van ra egy pofonegyszeru magyarazatom, ami megintcsak a trehany sufni(WG)programozokat dicseri, a lovedeked is huz tracert, es a program nem tesz kulonbseget hogy tied vagy mase es modositja neked is a latoszog figgvenyeben, minnel meszebbre jut annal durvabban torzitja. Szerintem.
De jó volt az a type guide a jutúbon. Mentem is trollkodni egy kicsit.

Azé a pofátlanságnak is van határa, és a WG mindig egy szinttel feljebb teszi a mércét 😊

FCH kari
tegnap nekem is volt egy ilyen sniperben csinált a lövedég egy hurkot és jobbra ment el mint ha meg fujta volna a szél😛

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

szerintem nem törölnek accot, amúgy van valami meghívós kedvezmény. Asszem a dobozoshoz is járt valami ilyesmi meg a computer bildnek is volt egy ilyen a t-217hez hasonló promo kódja ami kezdõ acchoz van.
JethroHUN
Remek már nincs meg, az acc... -.-" vki akar meghívót küldeni? jár azért vmi bónus?

Úgy volt hogy lesz a héten patch??Én nem hallottam semmit erröl...
E-100 esetében kapsz egy remek páncélzatot, ami arty ellen is jól véd, sok HP-t, és a mozgékonyság se rosszabb mint IS-7-nek. Azt mondom most patch után IS-7 jobb, mert oldalról is nehéz átlõni, elnyeli, pattog, stb, eleje is durva. DE!! Van egy baromi nagy elõnye E-100nak IS-7el szemben, ami mondjuk egy CW csatát simán eldönt, képes akár 900akat is sebezni az IS 5-600val szemben. És goldammoval 340 körüli pent kap ami még t30 gold lõszerénél is nagyobb.
SirAlo
a WOT meg mindig beta

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

JethroHUN
Csasztok, asszem folytatom a WoT-ot Beta-ban játszottam végig. Mikor kijött a "teljes" akkor abbahagytam mert nem javult sokat. Remélem megvan még az accom a pz3/4 premium ajándék tankkal 😊

Melyik nemzet tankjait javasoljátok? Heavyt akarok, medet soha többé >.<
TDzni sztem nem nagyon, artyval sem voltam túl jó. Francia tankok az milyenek? (heavy) van róla tapasztalat? statok alapján elég gyengének látszanak.
Havi premium az mennyi Ftbe?

Eme hármas alapján igen.

Mondjuk ez az E-100 az IS-7 német megfelelõje megint olyan mint az IS-4 a szovjet Maus. Nem igaz. Ha jól emlékszem ezt is Overlord kezdte el írogatni, amikor kérdezték milyen lesz az E-100. Gondolom megint nem volt magánál. Eleve a tömege miatt felburult az egyensúly a három tulajdonság közt és nem lehet olyan mindenes mint az IS-7. Annyiban a megfelelõje, hogy ez egy második tier 10-es gép, mint ahogy majd az IS-7 is az lesz.

Nincs E-100-asom, de kb úgy vagyok vele, mint a Vk4502 Aufs B-vel. Összességében az E-100 se rossz, csak semmiben se kiemelkedõ, minden téren van nála jobb. Nem igazán alternatíva. Bár a köténypáncélzata elképesztõ, abban tényleg kiemelkedõ. Rengetegszer kiakaszt, de ez nálam nem ér meg 6 milliót.
hát próbálhatják, hogy mit érdemes kifejleszteni, mit nem. Kevesebb franciát látsz most mint a teszt elején.
azt kell, hogy mondjam én megvagyok elégedve e-100al és azt kaptam amit nagyjából vártam. Van is-7esem is, ami most a patch óta végre nem egy rakás fos, hanem végre egy igazi tier10es assault tank lett. De ennek ellenére szerintem CW-re goldammoval e-100 jobb mint is-7.
Sztem nem nagyon lesz itt 7.1-es patch a héten. Teszt szerver is még ezerrel megy, érdekes, hogy a társaság fele orosz, pedig náluk már egy hete kijött a 7.1.

Az IS-3 is erõsebb lett 0.7.0 pacth-el. Most már a 175-180 mm átütésû lövegek nem nagyon ütik át szembõl. De közelrõl 200+ mm-el még mindig átüthetõ. IS-3-al nem kaptam ammo racket a patch óta, igaz nem is mentem vele sokat kb 25 csatát.

Az IS-4-nél csak akkor kell lõni a tornyot, ha a testet nem látod. A test sérülékenyebb. A napokban sikerült ammo rackelnem egy IS-4-est 86%-ról oldaltalálattal. Valahol a torony alatt találtam el a harckocsi bal oldalát, szerintem a döntött résznél.
Arról szintén nem tudok nyilatkozni, hogy az IS-4 mennyire hajlamos az ammo rackre, mert nem szeretem az IS-4-est. Gyakorlatilag nem is játszok vele. Csak a rengeteg creditem és a plusz egy slot miatt nem adtam még el.
patchaou
Nyilván azért sikerül akkorákat sebezni vele, mert átüti a páncélt. T32 teste pedig távolról sem a legbikább a játékban 😊 Lõj a tornyára és azonnal bead pár két számjegyû sebzést.

Az meg hagyjan hogy ezreseket lovoldozok a holdra Neil Armstrongnak, de van valami ezzel a tankal, ugy ertem mas harckocsin nem sikerult ennyi retardalt( x:15, x erteke 0(!)tol max 5ig) eredmenyt begyujteni egymasutan. Kicsit homalyba vesz a pontos szam, de 10 csata folott kifuladtam, gondoltam ez is a "make it or brake it" elven mukodhet es 10 csataig tuti eroltettem, aztan feladtam. Viszaraktam ra hosszu 88ast es azota ha szivas is a party de nem minuszos.