World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elõbb megvettem a JagdPantherre az L71-et, csak épp lõszert elfelejtettem, így anélkül mentem csatába. 😊

ez nekem most nem vilagos most fog valtozni a hotkiss besorolasa is vagy ez meg korabban tortent?

"Based on the previous changes, you can see that we are rather careful when adjusting premiums. I can recollect Loewe's price increase and the increase of MM spread of Hotchkiss and T59. "
JethroHUN
Akk az baj h átállítottam, az irányítást... jmb-re raktam a snipe nézetet

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sippie
az a baj hogy túl drága a lõszer ahhoz hogy a randomba bízzak 😄 meg aztán a random sosem volt a barátom, mostanában IS-el rendszeresen lövik el az ammo rackom elsõ lövésre randomból 😄 Hulldownban jó tank, de sok olyan pálya van ahol nincs rá lehetõség, ott meg nem igazán tudok mit kezdeni magammal, mert még egy Tier5ös röhögve lõ át szembõl, ha a testet célozza. Max próbálok roncs mögül kukucskálni, de persze a társak nem halnak meg a kedvemért keresztbe a pályán 😄 Viszont sokat pattogok szembõl E75-rõl még teknõjérõl is, arctámadózni nem tudom van-e értelme, T32-nél jó volt azonos tiert simán kivégzett, itt ha oda is mennék nem tudnám mit lõjek közvetlen közelrõl hogy én sebezhessek.
A páncélzata tényleg nem rossz, de ami tényleg jó benne az a kötényezés és az abból származó elõnyök.
De az egyik ok ami miatt nem kell az E-100 az a lövegválaszték. Ha 15 cm-es löveg kéne (de nem kell, lehetne, de T30-asom sincs) akkor inkább T30. Az amerikai nehéz hk mozgékonynak számít tier 10-es szinten. Ha meg a 12,8 cm Kwk44, akkor inkább E-75 vagy IS-7.

Majd ha végzek a francia heavy ággal akkor lehet megveszem az E-100-ast is. Feltéve ha addig nem jön ki az M103, T110.
Sippie
na az kõkemény, Stug3-al 3x lõttem bele egy másik stug3-ba szembõl, és egyszer sem sebeztem, õ meg kivégzett 😄 röhej
A random miatt azért átlõhetõ a torony IS4 és E75 esetén is, míg a T34-nél csak a Jagdtiger szokta átlõni, az is inkább azért, mert be bírja célozni a parancsnoki kupolás messzirõl is. Egyértelmûen jobb járgányok a T34-nél a többiek, de elboldogulok vele. Még jól is jön néha, hogy lenézik.

Periódikus vele a teljesítményem. Egyik napon húsz meccsbõl van meg a 10k xp. Másik napon meg nyolcból. Sajnos sokszor nem játszom azonkon a napokon, amikor éppen a nyolcas van. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

bardocz
Egér jobb gombot kell nyomva tartani.

Irányítás miért hülyül meg néha? A tank megy egyenesen tovább, hiába vettem el a gázt, csak kanyarodni tudok, meg célozni. Nem ír magas pinget, és laggolást sem jelez.
Na megtalaltam, es lon pofara eses, a replaybe nem ugy latszik mint ahogy az en (nem tul jozan?) szemem latta. Ez van, direkt megneztem tobbfele lejatszasi sebesseggel, a replayben nyilegyenesen lottem a KVval, nahat.
Nem kanyarlovo KV
10:23tol a jagdpanzerre leadott elso lovest kell nezni es latni a semmit.
Sippie
jobbklikk
Természetesen megvan neki határozva, h mit válaszolhat egy-egy témában. Ez mindenhol így van, egyik cég se szeretné, ha valamelyik alkalmazottja kiteregetné a szennyest.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

JethroHUN
Csak én nem találom rá a gombot, vagy még mindig nem lehet anélkül körbenézni h a torony ne forduljon?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sippie
nagypuskám van, nem tetszik. Igazából nem tudom mi az értelme. Azt mondják hogy a torony hûdejó, de az IS4, és E75 tornya is 250+ armoros, magyarul átlõhetetlen szembõl azonos tierben, de legalább a T34 papírtestû is. Megmondom õszintén egyáltalán nem szeretek E75-ök sem IS4-ek ellen menni, ha nem tudok hulldownba menni esélyem sincs.
Nem tudom, hogy miért kell nevetségessé tennie magát a hazugságaival. vagy felülrõl kapja az utasítást, miket váéaszoljon?

nem tudom hogy miért kell szapulni az artykat. bezzeg mikor nem vagy top formában és 2 perc után még nem nyírtál ki senkit már mondják is h buzi arty mi van alszol??? nem egyszer kaptam meg ezt mióta M41-el megyek és rohadt lassan tölt. amúgy meg nem feltétlenül gyávaságból játszik valaki artyval.

Koridor
Victory!
Battle: El Halluf 2012. január 4. 14:33:15
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 1 006 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 13 852

Nagypuskával már szerethetõ is lehet. Gyorsan lõ és nem is kicsit. Mostanábn sok IS4 és E75 szopálta be ellenem. Természetesen az továbbra is fennáll, hogy szana és széjjel lõnek.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Én szem szeretem az artykat ha másik tankal megyek de el fogadom mert néha hasznosak.
Gottfried
Soha nem süllyedek odáig hogy egy artistának nyafogjak...
Azzal meg azt hiszem hogy minden tankos 100%-ban egyetért hogy ha nincs arty egy meccsben,sokkal élvezetesebb a játék,menjen az ember kicsi vagy nagy tankkal,teljesen mindegy...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

De amikor be vagy ragadva 1 szikla mögé és az arty ki húz a bajból akkor nem ezt mondod.
Dear Overlord!
4. Why did you kill the HE shells?

Thanks for your answers.

Regards,
NH3CL from EU

A lófaszt nem...

4. We didn't.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

bardocz
Bezzeg amikor jön a nagy tank megy a sírás, hogy mivan má buzi arty, mért nem lövöd ki<#nyes>
Gottfried
Sorry!
Egyel alattad annak a kokonak szólt!

Gottfried
"Imádom" a Ferdit !! 46 csata,12 gyõzelem.Így eltart egy darabig míg összejön a 63K a normális ágyúra. :-(
Persze tudom hogy nem a tank tehet róla hogy ennyiszer kerülök vesztes csapatba de valami átok lehet a ferdin mert ilyen rossz eredményem még semmivel nem volt....

Sippie
... najóvanmostmár... 😄 túlságosan rühellem én ahhoz a T34-et hogy kifarmoljam vele a T30-at 😄
FCH kari

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

data.hu és a liket ide bepostolod.

FCH kari
Replayt hogy tudok feltölteni??

Szerintem te nem nekem akartál írni.

WoT: Nishizumi77

Gottfried
Én még ezt is sokallom! Egyetlen artistának sem adnék egy vasat sem,legyen elég nekik az "élmény" hogy gyáván,a háttérbõl lövöldözhetnek a becsületes harcosokra.
Nehogy már itt sopánkodj !!!!

A besárgult lánctalpat is sérülésnek minõsíti a rendszer, ezért az összesítésnél is feltünteti, még akkor is, ha nem okozott HP veszteséget. 😊

Nem jön, majd 7.2ben fog a T110el együtt úgyhogy lehet kifarmolni a T30at is 😄

Sippie
M103 is gyün vele, vagy megint kikukázták?
Nekem többször is benyelte a 128as lövedékemet oldalról, lett rajta egy bazi nagy lyuk csak nem sérült.

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. január 4. 14:04:32
Jármû: M7 Priest
Szerzett tapasztalat: 323

Szerzett kredit: 6 828

3 kill 1 sérülés ez is szánalmasan kevés
Így legalább többiek tudnak tájékozódni a friss pletykákról hírekrõl stb.
Vannak olyanok akiknek még azok a hírek is az újdonság erejével hatnak amik ott virítanak a fõoldalon/launcherben.

Mert te biztos nem azt a tankod lõnéd, ami 4 másodpercenként beléd sebez 150-et, leszedi a lánctalpad, esetleg kigyújt, de két lövéstõl kipurcan, hanem azt, aminek szembõl minden második lövése lepattan, esetleg sebez 300-at, de legalább te is ugyanúgy pattogsz róla, és 6 lövés kell a likvidálásához. Ez triviális. 😊

is-7-el nincs problémám, bl-10 viszi mint a vajat, még soha nem nyelt el 1 lövésem se...ezzel szemben is-3 már jó párszor, és vhogy e-100 még többször, 1 másfél hete mióta isu megvan azóta csinálja ezt h nyeli befele a bl-10-s shotokat ....majdnem 90 fokba mutatja oldalát és telibe lövöm és ott van a nyom h átment, de 0 damage....2x egymás után (mert közbe 1 is-7-t rammolgatott), v volt h kilõttek, és néztem e-100-t másik e-100-al kõkemény 3-3 lövést nyeltek be egymástól, miután chat-be írtak 1 HA-HA-t, utána He-vel lõtték egymást...😊
de tény h most kicsit érdekesre sikerült pár tank, pl. su-152 is nyeli a dolgokat😄
Koma, akkor azt javaslom, hogy ne másolgass be ide komplett commenteket, hagyd rá, nem kell foglalkozni vele...

Remény hal meg utoljára.

Még mindig a Q&A topik:

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/703-eu-questions-answers/page__st__1600

Lassan már naponta be kell linkelnem.

Koridor
Hát az tuti hogy a lowtiert fogja löni és nem a nagyokat.
Fjordom összeakadt szemböl két T8-as heavy, én a PzIV-el megyek segiteni a miénknek, erre mit csinál az ellen: engem kezd löni. Persze a miénk kilötte, de belölem alig maradt.

Jaj ne már. Semmi jel nem mutat erre, miért tápolod magad fals reményekkel napról napra?

ezt a követem a nagyokat dolgot én is elkezdtem csinálni. elõbb egy tiger II mögé soroltam be aztán egy pz IV mögé néha kikukucskálok vagy elõreszaladok egy kicsit. el is kezdett jönni az xp 😊

overlord, is there some known bug about is3/is7 (maybe even is4, not sure bout this) side armor absorbing shells? is3 absorbs them even from front, and its funny to see object704 shoot you, pen you, only to do zero damage

theres replay with is7, after he is nearly dead, he starts absorbing shots to his side
if you want some is3 replays let me know

The main "bug" is that side skirts (parts of spaced armour) have been been recently added to many of the vehicles as a part of hitbox overhaul.

There are indeed certain inconsistencies when these skirts absorb too much damage.

Erre csak ezt tudom reagálni:

Linket...

Eagle16
Jövõhét kedd. Szerintem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ETA of 0.7.1 ?

thanks

Periodically refresh the page here, there will be an update on it quite hm .. soon ..

Hátha holnap jön a patch, hátha! 😄
Ha nem akkor FUUUUUUUUUUU

FCH kari
közel 8k csatám van.nem igazán tulajdonitok jelntöséget ennek a löszer kitérésnek csak érdekesnek találtam és most vettem elöször észre,ugy 360 méterre lötem és durván fele távolságnál csinálta hurkot és kitérést jobbra, tényleg érdekes volt😊

Én is hasonló cipõben járok. 38nA -val kinlódok a Monstrumok közt. Profi tanácsot nem tudok adni, mert szintén kezdõ.😊

Viszont ha már úgyis ez van, ismerkedek a térképekkel, ilyenkor lehetõleg kerülöm az összetûzést, bújócskázok legfeljebb célt mutatok artiknak, ha van(ez is pont).
Ha már jobban ismerem az adott terepet, kilesek egy nagyobb csoportot, bízva benne hogy együtt mûködnek és követem õket. Ha összejön tök jó kis csaták részese lehetsz, ha nem is túl aktívan😊 és persze lehet tanulni a "nagyoktól"
szal én ezt az utat járom és pikk pakk már meg is lesz a pz4 ..és kezdõdhet minden elölrõl😊