World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totálisan egyéni preferencia kérdése, ég és föld a kettő. Medezni, vagy heavyzni akarsz?
A Löwe egy vérbeli heavy, kiváló ágyúval, fostos, bár a buff óta egy fokkal élhetőbb mozgékonysággal, és szintén a buff óta vállalható páncélvédelemmel.
A T-34-3 elég egyedi játékstílus, ha kezdő medes vagy, nem ajánlanám, kell némi gyakorlat, hogy kezelni tudd az irdatlan lassan szűkülő és pontatlan ágyút, de az is orbitális hülyeséget mond, aki szerint a 122-es miatt játszhatatlan az a tank. Remek az álcája, úgyhogy sunnyogni, lapulni kell vele, és középtávról osztani a 400-as taslikat. De adott esetben a többi meddel is simán falkába lehet verődni vele, vagy közel menni, és harapdálni, amíg a heavyk el vannak foglalva az iszapbirkózással. Nem szoktak vele foglalkozni, mert csak egy med, de azért ha kioszt egy fülest, mindenki behúzza a nyakát. Stab és EGLD kötelező rá.
Azt sem árt mérlegelni, hogy a T-34-3 tierlimites (pont ezért működik rajta az az ágyú), és mint ilyen, valszleg egy ponton el fog tűnni a shopból, míg a Löwe nem.
A Löwe egy vérbeli heavy, kiváló ágyúval, fostos, bár a buff óta egy fokkal élhetőbb mozgékonysággal, és szintén a buff óta vállalható páncélvédelemmel.
A T-34-3 elég egyedi játékstílus, ha kezdő medes vagy, nem ajánlanám, kell némi gyakorlat, hogy kezelni tudd az irdatlan lassan szűkülő és pontatlan ágyút, de az is orbitális hülyeséget mond, aki szerint a 122-es miatt játszhatatlan az a tank. Remek az álcája, úgyhogy sunnyogni, lapulni kell vele, és középtávról osztani a 400-as taslikat. De adott esetben a többi meddel is simán falkába lehet verődni vele, vagy közel menni, és harapdálni, amíg a heavyk el vannak foglalva az iszapbirkózással. Nem szoktak vele foglalkozni, mert csak egy med, de azért ha kioszt egy fülest, mindenki behúzza a nyakát. Stab és EGLD kötelező rá.
Azt sem árt mérlegelni, hogy a T-34-3 tierlimites (pont ezért működik rajta az az ágyú), és mint ilyen, valszleg egy ponton el fog tűnni a shopból, míg a Löwe nem.
Most hogy lecsillapodtak a kedélyek a prémium lőszer illetően szeretném megkérdezni, hogy a Löwe és a T-34-3 közül melyiket ajánlanátok? Csak egyre van pénzem most, és kellene német HT-hoz illetve kínai közepeshez is legénység húzásra prémium tank. De melyik legyen előbb? <#awink>#awink>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A gondolatrendőrségtől nem félek. Ellentétben a hülyeséget terjesztőktől. <#banplz>#banplz>
Az E100 csak egy példa volt. Bármivel helyettesíthető. A mondandóm lényege nem az volt...
Elég szar áron váltják be, ennyiért kár eladni őket. Max tényleg ilyen TOG meg ilyeneket.
Úristen a VK-n a 10,5-t használni, hát ez megalooool. Azért kell rá az a 128 többet ér a pánvélozott heavyn az alfa, meg a pen.
véletlenül néha nekem is el tud sülni a kezem<#wave>#wave>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Na ja, csak a 128 millis az E-100-on minden, csak nem gyors. Akkor érné meg használni, ha szignifikánsan rövidebb lenne a töltése, ezáltal nagyobb a DPM-e, mint a 150-esnek. De nem az.
Időközben egy videói is kijött erről:
angelus1991ster.blogspot.hu
" Lovagias viselkedés, hogy nem használjátok ezt az ördögtől való holmit, hanem anélkül lövitek (vagy próbáljátok lőni) mondjuk az E100-am... " XD
Nem félsz a gondolatrendőrségtől?<#eplus2>#eplus2>
Hát en inkabb gyors lovetu agyukat szeretem ha a tankom lassu es pancelozott. Ezert is hasznalom a 9 es VKB-n a tiger2 es ágyút. Gyors pontos igy konnyebb harcolni a medek falkái ellen.
Pedig anélkül nincs sok értelme. Okos játékkal gold nélkül is el lehet vele élni, és osztogatni a 800-as puszikat.
Es legalabb elvezted a csatákat nem pedi az jart a fejedben hogy jaj de hasznalhatatlan ez a szar mert mindenhol belovik. Haver accjan kiprobaltam az E100 de a sajatomonn tuti nem fogom megvenni a nagy loveget, az az agyu egy vicc.
Nem semmi vita megy itt a prémium lőszerekről. Én annyit mondanék a gold-ellenzőknek, hogy nagyszerű tett az övék! Lovagias viselkedés, hogy nem használjátok ezt az ördögtől való holmit, hanem anélkül lövitek (vagy próbáljátok lőni) mondjuk az E100-am... Eme nemes cselekedettel nagyon sok örömet és különösen sok lepattanót "okoztok" nekem. <#awink>#awink> Csak így tovább!
Időről időre fellángol itt ez a vita, de valahogy mindig döntetlen az eredmény. <#awink>#awink> Ki ezen az oldalon áll, ki a másikon.
Szerintem 6-ostól lehet váltani azonos vagy fentebbi tierbe (a mellékelt kép szerint). Jól jönne, adnám el azokat a t6-osakat, amiket nem használok😊
De nem volt korábban ilyen feltett kérdés/válaszban valami ehhez hasonló feltevés pár éve? Akkor mintha elutasítóan beszéltek volna róla.
De nem volt korábban ilyen feltett kérdés/válaszban valami ehhez hasonló feltevés pár éve? Akkor mintha elutasítóan beszéltek volna róla.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Napok óta olvasgatom a vitátokat a gold ammóról és tegnap este vettem észre magamon hogy befolyásoljátok a játékomat.
Eddig gold nélkül toltam, de most simán goldra váltok ha nehéz ellenfél jön szembe. Sokkal szórakoztatóbb lett így a játék. Lehet neki állok a 3. jel grindelésnek a kedvenc tankjaimon <#eplus2>#eplus2>
Várom a hasonló tippeket.
Eddig gold nélkül toltam, de most simán goldra váltok ha nehéz ellenfél jön szembe. Sokkal szórakoztatóbb lett így a játék. Lehet neki állok a 3. jel grindelésnek a kedvenc tankjaimon <#eplus2>#eplus2>
Várom a hasonló tippeket.
Kisebb prémium tankot be lehet majd váltani, a különbözet kifizetésvel egy nagyobb szintű prémium tankra? Ennek akkor lenne értelme, ha ritka prémium tankokat akarnál megvenni és megszerezni.

Na látod ebben végre egyetértünk. <#wink>#wink>
Valóban sarkítok, mert azért a játékban tényleg nem akkora befolyásoló tényező a gold ammo, csak a koncepcióval nem értek egyet.
Valóban sarkítok, mert azért a játékban tényleg nem akkora befolyásoló tényező a gold ammo, csak a koncepcióval nem értek egyet.
Igen, egy IS-3-al szemben a T-150 ágyútöltelék, pont ez a lényege a fejlődési rendszernek, ahogy az M3 Lee is ágyútöltelék a T-150-nek.
Az IS-3 meg ágyútöltelék egy MAUS-nak. Pont itt a lényege a játéknak, hogy azért grindelsz ki egy tier 10 tankot, hogy mindekit meg tudjál vele fingatni. Minek a fullos IS-7 és a beletöltött hónapok munkája, ha egy tier 8 stock KV-4-el is átütöd a frontját golddal.
Az IS-3 meg ágyútöltelék egy MAUS-nak. Pont itt a lényege a játéknak, hogy azért grindelsz ki egy tier 10 tankot, hogy mindekit meg tudjál vele fingatni. Minek a fullos IS-7 és a beletöltött hónapok munkája, ha egy tier 8 stock KV-4-el is átütöd a frontját golddal.
Én csúsztatok, te sarkítasz. <#vigyor0>#vigyor0>
Mondtam, legyél büszke arra, hogy úgy játszod a játékot, ahogy neked szimpatikus. Le a kalappal.
Én modok nélkül, és csalások nélkül játszom, nekem így szimpatikus.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.12. 11:05:09
Mondtam, legyél büszke arra, hogy úgy játszod a játékot, ahogy neked szimpatikus. Le a kalappal.
Én modok nélkül, és csalások nélkül játszom, nekem így szimpatikus.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.12. 11:05:09
Ez már megint egy csúsztatás. Annak a heavy tanknak más sincs, csak a páncélja. A ti logikátok szerint az a jó játék, ha egy 2 tierrel alacsonyabb light tankkal szemből, arany lőszerrel legépelitek ezt a heavy tankot, mert hát ugye a játékszabályok megengedik. Nekem meg az a jó játék, ha meg sem próbálom átlőni alap lőszerrel, hanem spottolom a többieknek és/vagy megpróbálom oldalba/hátba támadni.
Soha nem fogunk megegyezni, mert ti azt valljátok, hogy a cél szentesíti az eszközt, vagyis tökmindegy,hogy mi történik, csak nyerjek és kilőjem az ellenséget, én meg azt mondom, hogy nekem az nyújt játék élményt, ha az adott tankot okosan használva megoldom a problémát, Megpróbálom egyszer-kétszer-ötvenszer és nem sikerül, de ha 51.-nek bejön akkor az sokkal nagyobb élmény, mint hogy pénzért vett cuccal kilövöm 10-ből 9 szer.
Soha nem fogunk megegyezni, mert ti azt valljátok, hogy a cél szentesíti az eszközt, vagyis tökmindegy,hogy mi történik, csak nyerjek és kilőjem az ellenséget, én meg azt mondom, hogy nekem az nyújt játék élményt, ha az adott tankot okosan használva megoldom a problémát, Megpróbálom egyszer-kétszer-ötvenszer és nem sikerül, de ha 51.-nek bejön akkor az sokkal nagyobb élmény, mint hogy pénzért vett cuccal kilövöm 10-ből 9 szer.
Miközben ballagsz a háta mögé, az IS-3 követ a tornyával, és vígan megesz reggelire.
Ezek akkor jó tanácsok, ha nem egyedül vagy ellene, és amíg a másikra figyel, te be tudsz osonni mögé.
Ezek akkor jó tanácsok, ha nem egyedül vagy ellene, és amíg a másikra figyel, te be tudsz osonni mögé.
Nyugodtan használd ilyen szituban a prém lőszert.
Ha meg top tier vagy, akkor felesleges. Én max 20%-át tárazom be, ha kevés lőszer fér el, Ha meg sok, akkor általában 10-12 a limit.
Annak elégnek kell lennie.
Ha meg top tier vagy, akkor felesleges. Én max 20%-át tárazom be, ha kevés lőszer fér el, Ha meg sok, akkor általában 10-12 a limit.
Annak elégnek kell lennie.
Ha szerencséd van és letudod láncolni, akkor 15 mp alatt elérhetsz az IS3 hátsó fertályáig és azt alappal is lőheted.
Garázsban van az IS-7, a T57, az E5, és a brit FV215b, a Mauson, és a japánon kívül az összes többi kifejlesztve.
A Maushoz még kb 60000 xp kell, a japán az, ahol a nyolcasnál tartok.
A Maushoz még kb 60000 xp kell, a japán az, ahol a nyolcasnál tartok.
Pont erre mondtam azt, hogy egy T-150 milyen gyenge pontot lőjön egy IS-3-on, amit el is talál, és 167-es pennel beüt? Vagy hogy kerülje meg? Vagy csak legyen egyszerűen ágyútöltelék?
Csak a brutális sebzésű lövegek esetében lehessen ez a mód, ha lehet. Kisebbeknél és kevés alap penes tankoknál antikrisztus ments, hogy ez bekövetkezzen.
Nem lehetetleníti el. A gold lőszer ellenzői azt szajkózzák, hogy az ellenfél tanuljon, keressen gyenge pontokat, lehetetlen utakon próbáljon a hátukba kerülni, amíg a heavy szépen gyalogol szinte kilőhetetlenül.
Erre csak azt tudom mondani, hogy a heavy tulajok is tanuljanak, szokják meg hogy kilőhetőek, érezzék a törődést ők is.
És ezt úgy mondom, hogy az összes heavy ágat majdnem végigvittem már, és érdekes módon nem frusztrált a sérülékenysége.
Erre csak azt tudom mondani, hogy a heavy tulajok is tanuljanak, szokják meg hogy kilőhetőek, érezzék a törődést ők is.
És ezt úgy mondom, hogy az összes heavy ágat majdnem végigvittem már, és érdekes módon nem frusztrált a sérülékenysége.
Az emlitett előnyök nem válnak instant kárára a szembenálló félnek. Legalábbis nem annyire nyilvánvalóan mint agold lőszer.
Nyilvánvaló hogy valamilyen előnyt muszáj hogy bisztosítson a gold - ha nem adna semmit akkor nem lehetne eladni. DE sztem olyan előnyöket kéne adni amelyek anélkül adnak segítséget a vásárklónak hogy a nemvásárló kárát lássa.
Klasszikusan ilyen pl a prémium acc. Vagy aprémium tankok. Ezek ugye úgy adnak bónuszt, hogy más nem látja kárát - időt spórol az aki vesz.
A prémium consumable már necces, mert az ugye megjelenik a csatában, de még mindig nem okoz jelentős kárt annak aki nincs.
A prémammó viszont pont arról szól, hogy a fizető embert egyértelműen a nemfizető fölé helyezi.
(természetesen ezt árnyalja az a kép hogy a prémammó megvehető creditért is).
Nyilvánvaló hogy valamilyen előnyt muszáj hogy bisztosítson a gold - ha nem adna semmit akkor nem lehetne eladni. DE sztem olyan előnyöket kéne adni amelyek anélkül adnak segítséget a vásárklónak hogy a nemvásárló kárát lássa.
Klasszikusan ilyen pl a prémium acc. Vagy aprémium tankok. Ezek ugye úgy adnak bónuszt, hogy más nem látja kárát - időt spórol az aki vesz.
A prémium consumable már necces, mert az ugye megjelenik a csatában, de még mindig nem okoz jelentős kárt annak aki nincs.
A prémammó viszont pont arról szól, hogy a fizető embert egyértelműen a nemfizető fölé helyezi.
(természetesen ezt árnyalja az a kép hogy a prémammó megvehető creditért is).
Mert ellehetetlenít egy tankosztály a prémiumlőszer. Le kell korlátozni a csatába vihető mennyiséget és a sebzését visszavenni. Problem solved.
Mert az neki is elonyos...
Mint az aranyert vett alcafestes.
Meg felszerelesek.
En nagyjabol 6db prem loszert viszek vesz esetere.
Az esetek 80%-ban nem lovom el.
Vesz alatt ertek olyan szitut, amikor beszorulok, vagy 1-2 lovesen mulik, hogy ottmaradok e, vagy sem.
Szerintem azt a szot lenne jo ertelmezni, hogy: jatek.
Javaslom, forgassak kis ideig magukban a szo jelenteset. Esetleg terapias modszerkent tudom javadolni, hogy mikor konnektal', mondogassa magaban, hogy most jatszani fogok. Jatszani...
Mint az aranyert vett alcafestes.
Meg felszerelesek.
En nagyjabol 6db prem loszert viszek vesz esetere.
Az esetek 80%-ban nem lovom el.
Vesz alatt ertek olyan szitut, amikor beszorulok, vagy 1-2 lovesen mulik, hogy ottmaradok e, vagy sem.
Szerintem azt a szot lenne jo ertelmezni, hogy: jatek.
Javaslom, forgassak kis ideig magukban a szo jelenteset. Esetleg terapias modszerkent tudom javadolni, hogy mikor konnektal', mondogassa magaban, hogy most jatszani fogok. Jatszani...
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
No meg a prémium fogyóeszközök. Azzal sincs semmi baj, csak a lőszerrel.
A goldért vett free exp, meg 100% legénységképzés bezzeg fer dolog, azzal semmi előnye nem származik a játékosnak? Azt miért nem ekézi senki, csak a kredites lőszer miatt megy az ajvékolás....
Sokszor meg még a top löveg sem elég +2 tier esetén gold nélkül. <#awink>#awink> Egy T-150 mihez kezd pl. egy IS-3-mal? És ne jöjjön senki azzal, hogy gyenge pontra célzás, bekerítés, spotolás. A T-150 egyszerűen egyikre sem jó.
Ha a te logikádat követnénk, tilos lenne használni agyonpáncélozott nehéz tankokat, mert sportszerűtlen úgy átgyalogolni a harcmezőn, hogy az ellenfél nem nagyon tud kilőni.
Értem én, hogy mire akarsz kilyukadni, de nem tudok egyetérteni vele.
Amikor letöltöttem, elfogadtam a játékszabályokat, és a szerint játszom. Ha a játékszabályok alapján jogom van használni egy ellenféllel szemben egy hatékony eszközt, akkor nem mondok le a használatáról, mert neki az idegesítő. És ezzel nem vagyok sportszerűtlen.
Amikor letöltöttem, elfogadtam a játékszabályokat, és a szerint játszom. Ha a játékszabályok alapján jogom van használni egy ellenféllel szemben egy hatékony eszközt, akkor nem mondok le a használatáról, mert neki az idegesítő. És ezzel nem vagyok sportszerűtlen.
Ahha, annyira tisztább hogy pl. senki sem grindelne tankot, csak a prémekkel játszana, mert a stock löveggel +2 tierben csak a perverzek szeretnek alaplőszerrel lövöldözni...
Mitől lenne sportszerűbb? Ez nem egy sport, ahol nemes cselekedet magad elé engedni egy esetleg sérült versenyző társadat. Na látod, az sportszerű cselekedet.
De egy játékban, rögzített játékszabályok mellett lemondani bizonyos elemekről, mert egyeseknek az kényelmetlen, az tisztán butaság.
Illetve ha csapat csatában megbeszélitek az ellenfelekkel, hogy milyen feltételek mellett játszotok, és ott kikötitek bizonyos elemek tilalmát, és ennek ellenére van aki használja, akkor az sportszerűtlen,
Ha már sportszerűség. Akkor szüntessék meg a csaló modokat, játsszon mindenki tisztán!
Ja, hogy az nem szúr szemet, mert nincs olyan mod, ami megmutatja hogy ki csal ellened? Gáz.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.12. 09:55:16
De egy játékban, rögzített játékszabályok mellett lemondani bizonyos elemekről, mert egyeseknek az kényelmetlen, az tisztán butaság.
Illetve ha csapat csatában megbeszélitek az ellenfelekkel, hogy milyen feltételek mellett játszotok, és ott kikötitek bizonyos elemek tilalmát, és ennek ellenére van aki használja, akkor az sportszerűtlen,
Ha már sportszerűség. Akkor szüntessék meg a csaló modokat, játsszon mindenki tisztán!
Ja, hogy az nem szúr szemet, mert nincs olyan mod, ami megmutatja hogy ki csal ellened? Gáz.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.01.12. 09:55:16
Bizonyos szempontból nem pénzért vett, mert kreditért (is) lehet venni. Más szempontból pedig mégis az. Igazán akkor volt pénzes dolog, amikor csak aranyért lehetett venni. Legalább is szerintem.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.12. 09:52:11
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.12. 09:52:11
Igen-igen, nyilván a WG pénzügyi érdekeit szolgálja gold ammo, azért van bent a játékban(írtam is) és én nem nézek le senkit, azért amiért használja(akkor magamat is le kéne néznem), de azt ismerd el végre valahára, hogy tisztább és sportszerűbb lenne a játék nélküle. A pénzért vett eredmény szerintem nem jó dolog.
És újra mondom, hogy pont ez a legnagyobb baj, hogy a gyengébb játékost nem fejlődésre, hanem fizetésre sarkallja, a nagyon jó játékosok meg azért kirívóan jobbak, mint a többiek, mert a repülő kismadárra is goldot spammelnek.
És újra mondom, hogy pont ez a legnagyobb baj, hogy a gyengébb játékost nem fejlődésre, hanem fizetésre sarkallja, a nagyon jó játékosok meg azért kirívóan jobbak, mint a többiek, mert a repülő kismadárra is goldot spammelnek.
Na ez a bökkenő, mindenkinek van joga megkérdőjelezi mindegy hogy legalis vagy sem.
A tézisem erre is érvényes.
Ha egy mégoly komoly tudású játékos is a használata mellett dönt, az az ő magánügye, nyilván megvannak a saját érdekeit szem előtt tartó indokai, és azt nincs joga senkinek megkérdőjelezni, amíg legális eszközöket használ.
Ha egy mégoly komoly tudású játékos is a használata mellett dönt, az az ő magánügye, nyilván megvannak a saját érdekeit szem előtt tartó indokai, és azt nincs joga senkinek megkérdőjelezni, amíg legális eszközöket használ.
Az a baj nem a gyengebb jatekosok spamelek a goldot. Mi mar harcolunk egy ideje es eleg jó eredménnyel.
Teljesen úgy beszéltek a gold ammo-ról, mintha azt a csúnya ördög becsempészte volna a játékba, az isteni WG minden ellenkezése ellenére, és a grál lovagok kötelessége ezt minden szinten hirdetni. <#vigyor0>#vigyor0>
Tudatosan van bent, és a WG nagyon is jól tudja mérni a használatából fakadó előnyöket a bankszámláján.
Úgy hogy nemes próbálkozás a hittérítés, de teljesen eredménytelen. Akiknek szükségük van rá azok használni fogják, akik a nehéz tankok szerelmesei, azok prüszkölnek ellene. De hangsúlyozom, bárhogyan is látjuk a helyzetét, emiatt egymást lenézni, lekicsinyelni abszolút értelmetlen.
Legyél büszke arra, hogy alap lőszerrel is eléred amit el akarsz érni. De ne nézd le a nálad esetleg gyengébb képességű társadat, ha az meg használ egy teljesen legális eszközt.
Harcoljunk a csalók ellen. Érdekes módon a csalások nem generálnak ekkora ellenérzést, holott azok sokkal rombolóbban hatnak a játékra, mint az, ha egy szegény heavy-nek átlövik a páncélját teljesen legálisan. <#vigyor0>#vigyor0>
Tudatosan van bent, és a WG nagyon is jól tudja mérni a használatából fakadó előnyöket a bankszámláján.
Úgy hogy nemes próbálkozás a hittérítés, de teljesen eredménytelen. Akiknek szükségük van rá azok használni fogják, akik a nehéz tankok szerelmesei, azok prüszkölnek ellene. De hangsúlyozom, bárhogyan is látjuk a helyzetét, emiatt egymást lenézni, lekicsinyelni abszolút értelmetlen.
Legyél büszke arra, hogy alap lőszerrel is eléred amit el akarsz érni. De ne nézd le a nálad esetleg gyengébb képességű társadat, ha az meg használ egy teljesen legális eszközt.
Harcoljunk a csalók ellen. Érdekes módon a csalások nem generálnak ekkora ellenérzést, holott azok sokkal rombolóbban hatnak a játékra, mint az, ha egy szegény heavy-nek átlövik a páncélját teljesen legálisan. <#vigyor0>#vigyor0>
Szomoru. Eloszor a netemre gyanakodtam, modemet is csereltettem, de mostegint elkezdte. Akkor nem reklamalok tovabb a szolgaltatonal. Koszi
elég sokszor...általában átlépek a másik szerverre és kicsit jobb lesz, de kb ezt is bele kell kalkulálni már a játékba
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Milyen lett a Löwe így a buff után?
Valaki tapasztalt esetleg olyat, hogy jo ping mellett iranyitas lagja van? Kesobb reagal az iranyitasra, vagy siman megy tovabb a tank, pedig mar reg nem nyomom a gombot. Olyan is elofordul, hogy magatol elkezd menni korbe-korbe. Pingem 30 koruli, FPS-em 70-100 korul van.
Szerintem ez egesz jol bemutatja , hogy mit csinál a goldammo használata a jatekosokkal egyszerűbb mint gondolkodni