418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #392678 Csak hát ez még a medpack újratöltődés előtt lett kiválasztva, és azóta nem osztottam újra. Egyébként volt már olyan, hogy arty lövés, vagy japán tehén vitte mindhárom embert a toronyban, és ilyenkor egyszerre csak egyet tudok gyógyítani, mert nem használok prémium medpacket. Ebben az esetben nem rossz az ezermester. -
asolyom #392677 De akkor az nem a repesz ágyú volt, hanem a 14 cm-es. -
Látótáv kell, jobb mint az ezermester, annak már nem sok értelme amióta újratöltődik a medpack -
Plata #392675 Ez is 600-at sebzett volna,ha át üt de nem.A másik meg láncba ment.Azt nem számolta bele a kivédett sebzésbe. -
Plata #392674 Ne szivass 60 fölé megy ha dombról lezúgsz. -
yossarianHUN #392673 Ja, csak azt felejted el mondani, hogy az IS-7 a 60-at csak szabadesésben éri el, hátszéllel. Irányított ütközést tenni rá szerintem totál felesleges, de kezdem megszokni már a Plata-féle különvéleményeket. -
asolyom #392672 A parancsnoknak még mehetne látótáv növelés, de a lövésznek, meg a töltőnek nem sok értelmes képesség marad. -
asolyom #392671 Akkor szívás, ha derp ágyú van a Typeon. Akkor ha arannyal lő, simán bevág 5-600-at az IS-7 tornyába, te meg még arannyal is csak 50%, hogy átütöd. Arany nélkül meg esélytelen szemből. A T-10 HEAT lőszere viszont viszi, mint kés a vajat. -
Plata #392670 Tudom valszeg hülyeség,de vezetőnek az irányított ütközést majd szerezd be.
Az Is7 nagyon is fürge jószág,az előbb 2 gyökér t54 ltwt elkaptam vele.Pedig menekültek mint a mérgezett egerek.
Irtózatos poén svédeket meg franciákat széttrancsírozni.
Kurva nagy poén 60-al szétcseszni egy kranvagent vagy emilt.
De franciákat is feltekeri a falra mint a vécépapírt. -
asolyom #392669 Köszi.
Egy kicsit más téma, a T-10 legénysége rövidesen eléri a következő skill sort. Eddig így néz ki a leosztás.
Parancsnok: 6. érzék, javítás, ezermester
Lövész: javítás, pillanatkép, fegyverkovács
Vezető: javítás, off road vezetés, kuplungégető
Töltő: biztonságos elhelyezés, adrenalin roham, javítás
Mindegyiknek van a 0. sorban BiA. A következő sorban mehet álcázás? -
Plata #392668 Én arra emlékszem hogy a T34 egy igazi istenverte szutyok,T34-85 jó,t43 is jó,csak ne mutasd a seggét soha,meg az oldalát se nagyon,a segge rohadt érzékeny,hihetetlenül gyúlékony,T44 nagyon jó a T54 is.
Egyébként meg az Is7 egyáltalán nem szar.Sok homár goldal lövöldözött.Még dagi type 4 is lepattant,pedig állítólag az bárhol belövi,én meg lelőttem a láncát.Két darab sebző találatot kaptam be,többi pattant vagy csak láncot szedte le sebzés nélkül.Még kis balfék t54 ltw-k is arannyal lőttek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #392667 Azon az ágon leginkább a T-43 a fájdalmas, na az tényleg jellemformáló, de a T-44 nem rossz, a T-34-85 pedig nagyon is jó. Én sosem ajánlom, hogy valaki T6 fölött másik ágról átugorva húzzon ki egy tankot. A saját ágán lévő, alacsonyabb szintű tankokon való átvergődés többé-kevésbé mindig felkészíti az embert az adott gépre. Nem fogod kitapasztalni az adott medhez szükséges játékstílust, ha egészen a kifejlesztéséig lightokkal játszottál és vice versa. Sőt, sokan ilyenkor relfexből, öntudatlanul megpróbálják az addig használt (Iightos) játékstílust erőltetni, aztán szentségelnek, hogy nem működik a tank. -
asolyom #392666 A T-54 megközelítése a med vagy light vonalon fájdalommentesebb? A T-43/44 vonalról nem sok jót olvastam. Illetve azt, hogy erősen átlagos (vagy inkább átlag alatti) közepes tankok. -
Angelus1991ster #392665 Mi?
DonQuote irigylésre méltó életet élt.
Megvolt a heti lsd adagja, meg az ahhoz tartozó csodás trippek. Tiszta pillanataiban meg a bögyös curvy Dulcineát baszta. Mi kell még? -
Plata #392664 Ezt most hogy érted?
Úgy érted hogy angelus megszállottságához képest don kihóte tök kezdő volt,
Vagy angelushoz képest don kihóte nem is volt olyan őrült?
-
yossarianHUN #392663 Don Quijote hozzád képest gyenge kezdő volt
-
Plata #392662 Hát ha 262 forintért kiteszik talán megveszem.
Jah mégse,túl ronda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.31. 20:24:01 -
Angelus1991ster #392661 Nem. -
asolyom #392660 Mentem pár csatát, hogy próbáljak kikapcsolni. Bár ne tettem volna! Egyszerűen kritikán aluli az az agyatlanság, amivel ma találkoztam. Szokásos lemming vonat egy oldalon. Érdekes módon jött az ellenfél, és befoglalt, mert én egyedül, meg még egy másik tank kevés voltunk ahhoz, hogy megállítsuk őket. Egyszerűen rettenetes! Szóltam is az elején, hogy jó lenne, ha nem egy kupacban menne az agyatlan banda, persze nyilván mindenki sz@rt a fejemre. Utána meg bután pislogtak, hogy jé, vége a csatának, vagy éppen azon recskázott az egész agyatlan banda, hogy kilőttek kettő tankot összesen.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.31. 19:55:16 -
yossarianHUN #392659 Na igen, és ha azt vesszük, hogy csak simán egy 30 millás Mergát vettél, és a kulcstartó is hozzá volt, akkor igen, ingyen volt. Ugyan kérem, a legősibb üzletstratégia, szerintem már az ősember is csomagban árulta a mammutormánybőrt. -
TiborTamas #392658 Engedd már el azt a Toldit... :D -
Angelus1991ster #392657 Ez is ingyé van a 26 ezer forint kifizetése után. Csak ázsiás szerón.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
https://asia.wargaming.net/shop/wot/vehicles/3705/
Ismertetőnél egy kiadós hazugság is van.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.05.31. 19:01:28 -
Megamax #392656 Hat ha azt vesszük hogy ha csak simann 30k goldot vettel es ugyan annyit fizettel mikor a tank is hozzá volt,nos akkor igen ingyen volt. -
yossarianHUN #392655 Jahm, a Mercedes-emblémás kulcstartó is ingyen van, csak venni kell hozzá egy 30 milliós S-osztályt
-
TiborTamas #392654 És tényleg, holnap megyek is a szemészetre.
-
MuldR #392653 Valójában az a tank ingyen volt, csak meg kellett venni 1 évre való goldot kedvezményesen előre.
Tudom, mert nekem is így lett. Amúgy nem akkora OP az amióta csomó trollgun van kis tierben. Én nem is szeretek vele menni. -
diegho™ #392652 Mert a zöld léthez nem kell a saját hp-dat lesebezni. Soha nem is kellett. -
jó kérdés,ez a csávó alig jobb tőlem(tök átlag vagyok kb 1600 recent wn8-al amikor épp játszom),csak épp megvett 30 ezerért egy OP szart amit a legmaximálisabban gusztustalanul használ és arra veri a nyálát... -
yossarianHUN #392650 A videó nem tette egyértelművé? -
Mi a francért kap ezekre a sebzésekre zöld statot? Saját HP-ját sem tudja lesebezni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sealclubber. :D
Nézem profilját. Nagy szinten elég életképtelenül játszik. -
Angelus1991ster #392647 Nagyon jól játszott. Példa értékű meccs volt, csak tanulni lehet tőle.
Ő igazán oda tette a vasat!
Ő letett valamit az asztalra! Mit?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler]Hát a vasat! -
*wallet_worrier a neve -
TiborTamas #392645 Még a neve is wallet_warrior... :D -
gyakorlatilag ugyanezt akartam írni :D -
yossarianHUN #392643 Biztos baromi keménynek érzi magát a csávó, miután a játék legópébb tankjával, full goldot és csokit betöltve szétkapott egy csapat szerencsétlen newbie-t, akik még azt se tudják, melyik a tank eleje. Mondjuk annyi esze például nem volt, hogy töltsön, mikor egy lövés volt már csak a tárban, de igen, egyébként biztos nagyon jó játékos, és tökre nem a nagyipari goldfosó sealclubbolással lett zöld :)
Tényleg csak szánni tudom azokat, akiknek olyan gyenge lábakon áll az önbecsülése, hogy ilyen mértékű hazug önigazolásra van szükségük, hogy valakinek érezzék magukat. Ez kb olyan, mint mikor egy önbizalomhiányos, apakomplexusos hölgyike fejemnyi szilikonmelleket, szilikonszájakat, szilikonfüleket csináltat magának, aztán szétszolizza magát, és teleposztolja a közösségi portálokat a csücsörítős képeivel. Sikít róla egy rakás komoly pszichés probléma.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.05.31. 15:53:52 -
Ez de beteg 
-
Rammsch31n #392641 nézz House of Cards-ot. :D -
Nincs ranked.... nincs is kedvem játszani :D -
Rammsch31n #392639 ja...hát nekem konkrétan szét van csúszva a szakasz létrehozása felirat, meg a nevem XDD