World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Én ugyanúgy bemásoltam megint mindent a res/gui/flash mappába és mükszik😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Hi.World of tank/res/gui/flash mappába másold.

Nem. De ha a http://worldoftanks.eu/ -n beírok egy kódot, akkor azt nehogy már az US szarra tegye. A promó kódo cuccát sem oda rakta.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

A leszedett OTM-et hova kell bemásolni a játékmappán belül hogy mûkõdjön?
7.0-án használtam, de az most nem mûködik, kell esetleg valamit kitörölni is? Illetve az ellenfelek neve mellett most visszafele van írva az adat hogy melyik tank az, ezt hogy lehet normálissá tenni?
Köszi elõre is a segítséget!!<#worship>
Koridor
Tölem el se fogadja a kodot :-(

xD😄
Ez a büntetés, mert artyval játszol.(: Részvétem.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

.. akinek a bt2 bejon, ez is be fog jonni. a legjobb agyuja van a tierben. a leggyorsabb is. erto kezben igazi fun tank lesz felszerelve celzargyorsitoval, ventivel es tavcsovel. tier2ben siman lehet egyedul si befolyasolnia csatat, plane ugy, h ez az agyu a tier2es prem tankokat is siman vinni fogja.. szerintem.
Azt az utõs tankot én nem mondanám ütõsnek. T2 csatában 90% random faktor hogy a nooob csapatba vagy a jó csapatba kerülsz.

NEWYEAREU-t probaltad?
Az érdekes, mert a hely meg van de a tank nincs.

.. a helyre meg egy eleg utos tier2es tankot..
Szerintem ennyire nem, mint ezek. Persze ez csak saját vélemény.

A NEWYEAR kódért csak egy szar tankhelyet kaptunk? ..szák meg.

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. január 5. 15:52:49
Jármû: M7 Priest
Szerzett tapasztalat: 6 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 161

Áram szünet pont akkor kellet nekünk is nyerni<#falbav><#falbav><#falbav>
hehe t10 csatában elõbb összefutottunk két RORos sráccal, egyik t10 hvy fr, másik t9 med fr :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

csőcse
Most lebuktál sose olvasol vissza pedig csak 2centit kéne én legalább az elsõ oldalt mindig átfutom nehogy megkérdezzem újra ugyan azt amit már 100an megtettek és mûködik próbáld ki egyszer.

megvan, 150k, csak tovább kellett volna menni 😄
ezt a tatrahot vagy mit amit a kóddal kaptunk 0áért lehet eladni?? hát ha ezt tudom annyi fáradságot se veszek be beírjam a kódot..
mondjuk igazad van. de azért jól esett h a közelharc sem biztos halál az artynak csak olyan 95%.

Hali!
Éppen boltban vagyok, melyik logitech füles jó 10-ig bezárólag?
Ez 1 vicc a D2-es nem sebzi a ligh francia tankot (D2-es top ágyú van)
olyan lájt az a lájt tank h a kv legyorsulja szerintem kétszer 😄 sajnos még 10k exp szopás kell hozzá h elégethessem 😄
bardocz
Ez inkább a játékost minõsíti, mint a tankot. Grillével el tudtam táncolni egyszer egy Pz4 elõl, mert a marhája nem állt meg, hogy egy lövésbõl kiszedjen.
az elõbb közelharcban öltem meg egy amx40 könnyû tankot egy M41 artyval úgy hogy még én nekem kellett ráfordulnom. kb 20 m-re volt tõlem és látott is

Én most láttam egy magyar játékosnál egy amx50-120-at, egybõl arra ugrott.

Am nem igaz h még mindig állandóan fentakadok a tereptárgyakon, 7.1-nél tart a játék és még mindig nem sikerült ezt megoldani a fejlesztõknek, bár gondolom szarnak rá magasról, ahogy minden másra is....

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

azért elõbb az a t10es konzervdoboz simán szétszedett 5 vagy 6 tankot a mi csapatunkban
nálunk 2 is7 volt náluk egy amx50b meg egy t30 😄
nandorb
Hat,szt. a tier5-tol vannak ertelmes tankok. Nekem volt M4-es sherman,azzal elvezheto volt a jatek, akkor a KV is kurvajo tank. Az M10-es wolverine sem,rossz a maga tierjeben persze,mert a nagyobb tierren nem sebez,csak a KV,tud nagyot sebbezni nagyobb tieren, igy ilyen tier8-9tajekat,siman sebzi a 107-es agyuval.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Áh, látom megérkeztek a csigazabálók konzervdobozai. Legalább egy kicsit bõvül a kilövendõ tankok listája.

<#gonosz1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nekem volt 2 free slotom és meg is maradt pedig megkaptam a tetrarchot meg a kis renaultot is

köszi.. elõször nem árt leszednem a peccset 😄
én nem emlékszem, hogy ennyire de ennyire szarok voltak a többi kicsik is xD persze lehet 😊
nandorb
Mindenhol,az alja kurva szar...😄

Sziasztok.
Gondolom mint sokan mások, én is kipróbáltam a franszia csodákat. Ekkora ótvar szarokat még életemben nem láttam. A "nagyok" biztos nagyszerûek, de az alja qrva szar.

Nekem mûködik hozzá a 7.0-ás OTM.

Trabant93
Hol lehet ilyen terepszínû álcákat venni a tankhoz?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

A d2-es fegyvere semmien hatással nincs a kv páncéljára ez el szomorító
nandorb
Lejebb linkeltem.

nandorb
Beszarok,egyes emberkeken, kempel a tier9-es e75-jevel, a bokorban,o az egyetlen magas tier,es megcsak megse probal segiteni nyerni. Ah,minek azt o a noob faszkemper. Leszarta hogy vannak az ora elott,tankok vagy vmi. A lenyeg volt hogy kempeljen. Mindegy kb. mikor mindenki kihalt, csak o maradt rakuldtuk az ellent. Az ilyen okrok,akkor legyenek minuszba ha mar nemtudnak jatszani.

na most értem haza melóból.. mindenki tolja már a farnciákat mi? 😄 szóval OTM nem mûködik? nemár h minden peccs után újat kell szedni 😞
Na azért már érzõdik a francia jelenlét!
(második Top Gun Kv-val a nap folyamán😄)

most láttam amx50b-t valakinek volt free expje bõven lol
Master91
Köszönjük!
noname23
Érdekesek a francisok a med vonalon a light tankok erõsebbek mint a heavyn vagyis H38 AMX35 AMX40 jobb frontban mint D1 D2 B1.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

nandorb
Igen,ez az.

Master91
Ez ami mutatja a hp-t + sebzést ugye?
Még csak D2-esem van de elõre rettegek a B1-tõl.Az is ilyen rossz?
noname23
thx
jah már csak a battle.swf-t kell átírni

nandorb
Igen. Innet toltsd le: http://bkon.ru/WoT/OTM/OTM.zip

noname23
OTM-el mi a helyzet? vkinek mûködik 7.1-el

noname23
Szokásos 3 hónap pihijüket biztos kiveszik aztán fene se tudja mi valósul meg benne.

Ja akkor bocs!
Nem vagyok a fórumra kötve 24 órában ezért néha elsiklanak a dolgok😄