World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bueno nacho

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

noname23
Addig jó is még nem lõ vissza xD ne hagyd hogy kipécézzen magának

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Igen, HE-re meg AP-re gondoltam, csak kicsit bezavarodtam.
Sokszor csak elölrõl érhetõ el az ellen, és hát akkor is lövöm, mert hát kopik, ha lassan is, persze ha elérhetõ más része, akkor természetesen azt és gyenge pontokat: motor, rádiós, ammo rack, vezetõ, stb.

noname23
Jah jól elírták xD játékban szerencsére nem pl:IS7 APCR-je UBR-482P ott a HE

Master91
Ez kell 😄
noname23
Jelenleg egy tanknak sincs HEAT csak pár önjáró lövegnek artynak van olyanja.
A tankoknál AP van(Armour Piercing Páncéltörõ lövedék) és aranyért vásárolható APCR (Armour Piercing Composite-Rigid, Keményfémmagvas páncéltörõ lövedék) ezek pattanhatnak ha olyan szögben találod el az ellent.
(A páncéltörõ lövedékek kinetikus vagyis a mozgási energiát használják fel hogy áttörjék a páncélzatot egy nagy fémdarab mint a piercing testékszer xD)

Nem vagyok nagy HE fan vagyis R.R.O én azt javaslom ne szembõl mártírkodj nincs sok értelme leállni a nagyokkal inkább kerüld el persze rányomhatsz pár HE-t, ha nem téged céloz hátha okozol neki valami kritikust, de inkább keress más pozíciót ahonnan oldalról tudod lõni õket, ha már ott se üti át akkor nagyon kegyetlen volt veled az mm ilyenkor tartalékold magad addig még hátulról nem tudod seggbe lõni a nagyokat.

25% sry.

Ezt cáfolom most neked,mert 400m-re sem igazán lövök,csak ha"kicsi"az ellenfél.(azt meg simán látom/látnom kell magamtól is)Szal az én esetemben max 3-400m-rõl van szó,de volt már,h kisebb távról tûnt el bokorban(szikla/ház nincs),aztán elõtûnt újra.Írom ezt úgy,h periszkópot is használok,rgo+255látótáv.

Gottfried
Van pl.olyan hitzone skin is ami nem csúfítja el annyira a tankokat,mégis jelzi a gyenge pontokat.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

HE lövedéket lehet már hasztnálni vagy ugyanolyan mint volt?
Ja ha nem látom K4-5 környékérõl a egyszerre az arty teknõbõl a tracert én is inkább segítem a csapatom.(az Is-4 a Jt és a T34 az elsõ lövésembõl származik mindhármat érte a splash)Utána megláttam a csíkokat...

Köszönöm az információt.
A lövedék megnevezését a tankinfóról vettem (http://www.wotdb.info/).
Ott minden repeszlövedékhez ezt írják: High Explosive Anti-Tank (HEAT)
Na tetszett Fajsz? 😄
Nem vagyok rá büszke de muszáj volt megtennem!!!!
Gottfried
Ezt a linket egyébként a FAQ-ba is be lehetne tenni.

Gottfried
http://mirtankov.net/flags.html

Gottfried
Még zászlók is vannak a bázisra,köztük a magyar címeres is.

Gottfried
Egyébként a legjobb és legtöbb skint itt találod:

http://mirtankov.net/

Vagyis AP akart lenni, belezavarodtam az elõzõ kommentbe.

Gottfried
Már nem tudom honnét szedtem le de ha adsz egy mail címet akkor átküldöm a fileokat.

patchaou
Vagy csak simán nem Te látod, hanem egy csapattársad spottolja, aki vagy fedezékbe vonul, vagy kilövik és ezért nem látja tovább.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ok,köszönöm
:-)
Szia.Szerintem az emberke nem arra gondolt,h bokor+épület mit takar,hanem,h mész és egyszer csak látod,aztán x secig nem,aztán újra.Legalábbis nekem van olyan,h látom,aztán nem,lövök...semmi,aztán ugyanott feltûnik,vagyis a bugról van itt szó.

Itt csak ketten voltunk az ellenféllel, meg azon a havas pályán mûvészet megtalálni ha nem az erdõbe áll így inkább segítettem a csapatnak. Aztán a végén nekem is adták az M12-õt mikor beértek a bázisra.
Meg voltak elégedve velem 😄

Felõlem lehetne akár 0 vagy mínusz is,heti 1x-2x játszom már csak vele(azt is akkor ha felbasznak) mert kész az object az arty-k meg nem érdekelnek(meg sem veszem a nagyobbat egy jóideig),csak a többi arty-s életének megkeserítése végett tartom.(nukleáris ágyú rulz mellémegy is megpusztul a "kolléga")

faq-ba le van írva, egyébként meg tegyél be replayt és kielemezzük

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TOMSILENT
Hú de jó kis skin, linkeld már be kösz még1x! 😄

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ja,kösz....no komment...
Uninstall.Ez már csak ilyen.

patchaou
Túl sok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

van valami ötlet a tankok eltünésének javítására??????most már k-ra elegem van...van tank,nincs tank,õ lát,én nem,pedig nincs 100m köztünk...
patchaou
Mert nem tudnak tovább fejlõdni. Én is így jártam, ma eladtam öt tankot de többet nem lehet, így mára megállt a francia tankok fejlesztése.

Megnézted, hogy honnan jön a füst és oda lõttél? 😊
Amúgy ezt iszonyatosan gyûlölöm...

Nálam ennyit keresett ma az S-51 prémmel

Igaz az arty-s "kollégák" levadászására figyeltem elsõsorban...

Gottfried
Mintha kevesebb lenne a franszia mint dél körül...

1120 elment 10-12 lövés

Vereség
Csata: Fjords 2012. január 5. 18:08:25
Jármû: M36 Slugger
Szerzett tapasztalat: 1 096
Szerzett kredit: 45 546
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
<#nemtudom>

patchaou
Mivel csak négyen voltunk, elhalasztva.

Na jó, de ehhez mennyibe kerül egy nyílvesszõ? 😊
Mert asszem M12-höz 1250 körül van.

Yan
Vki tudna adni tanácsot kinek hová irjak,
mert volt 650 aranyam még, most meg lett 156.
lõszert stb... tuti nem vettem

&#165; xfire: kistekila

Sokszor próbáltam utána olvasni ennek, hogy mégis melyiket érdemes használni, vagy hogy kell taktikázni vele, de sajnos nem találtam rá jó választ. Max annyit, hogy mindig HE-t, ha még keveset sebez, akkor is jobb, mert az nem pattanhat le, mint a HEAT.

Vagy hogy érdemes ezt megválasztani tankok ellen? Adatbázis legyen az agyam, és ha olyan páncéllal kerülök szembe, amit a HE átvisz, akkor azt, ha nem, akkor HEAT? De akkor magas tiernél csak a HEAT jöhet szóba, nem?

Ja azt elfelejtettem, hogy prémium nélküli eredmény.

Én annyira nem érzem 😄

noname23
(*0fokban függõlegeshez mérten és 90-ben vízszinteshez az vízszintes adat bocsi)

Gottfried
Akkor mégis csak meghallgatták... :-)

noname23
Azért ne keverd a fogalmakat légy szíves.
A HE és a HEAT teljesen különbözõ dolog a HE semmi több mint egy felrobbantott fémhenger.
A HEAT-nek még a nevében is benne van hogy tankokra van alkalmazva (AT) Anti Tank ami kumulatív elven mûködik vagyis szó jelentése felerõsítõ, összegyûjtõ azért mert a robbanás egy irányított olvadt fémsugarat hoz létre kicsit szakszerûbben→ Kumulatív gránát:
A robbanótöltet formája a robbanást egy vékony, olvadt, fémnyalábbá koncentrálja, ami megnöveli a páncélzat-átütõ képességét.

Ezek a mostani 120mm-es modern HEAT lövedékek 800mm (90 fokban függõleges) tiszta acélt képesek átégetni szóval kicsit más hatása van a HEAT-nek és a sima HE-nek jobb tudni és nem összekeverni.

patchaou
Csináltam kezdõ századot, lehet hozni a kis franciákat.

Koridor
Szerintem csak 1-1 tier tudtam volna lépni. Arrol nem is szolva hogy 2x 5-6e xp-t kellett volna összehozni T1-töl T4-ig.

Nem, csak bosszantó a 7.0 😞
Volt olyan meccsem, amiben 6 killt nyomtam, mellette elég "szép" damage és közel 1k xp-t és 25k tallért.
Mivel szép nerfen mentek keresztül, pontatlanabban lõnek, kevesebb income, így sikerült úgy megcsinálni, hogy mivel mind a 20 löveget elõttem, azért annak pótlása közel 23k volt, szal a meccsen nyertem 2k-t. Ha netán vesztettünk volna, akkor "jó" teljesítmény mellett is veszteségesen jöttem volna ki, mert a javítás az -4k.

amx 40 elsõ csata, hát õõõõ, szerintem ilyen még sosem fordult elõ, azért steel wall, de hogy senkit ne tudjak sebezni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gottfried
valamelyik..... :-)