World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mazlista, bezzeg ha nekem jon az a terkep combo akkor hátul campelo lightokat es heavy tankokat fogok ki a csapatomban, na meg a 4 arty sem eppen kedvező
Nincs azzal semmi gond, viszont szerintem sokkal nagyobb kárt tudsz okozni minimális kredithasznalat mellett ha supportalsz. Jo időben jó helyenn track elsz le ellenséges tankot, netán spotolsz vagy akar eljatszod a csalit.
Mikor az UDES-sel bentragad a Malinovka + Prokhorovka kombó, olyankor egyefene nem bánom ... 😄D Véletlenül megcsináltam 2 OBJ 260-as küldit. xD
Hát nem tudom...kinek a pap, kinek a papné. Nekem valahogy nem igazán ad élményt ha stock tankkal pattogok a két tierrel magasabb ellenséges tankról, és nulla sebzéssel meghalok a végén. De lehet, hogy nem vagyok eléggé perverz. <#zavart1>

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

voivod32
HE lőszer... lelövöm a láncod, ha kell ötször, az arty meg kicsap téged egy lövésből. Mindenki jól jár!<#eplus2>

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Na, csinálhatok egy újabb vodoo bábut.... 😄

voivod32
Tökéletesen kifejezted, amit én is gondolok a dologról. Sokan itt szörnyülködnek, hogy stock tankokkal kínlódunk, stb, pedig épp a fokozatos haladás adja meg azt az élményt, ami miatt érdemes játszani vele.
Múltkor nyomattam az Alien Isolation-t, (nagy Alien fan vagyok) és a 12 éves lányom nézte, ahogy bújkálok, kerülök, elterelő cseleket dobok be , stb, aztán megjegyezte, hogy milyen kár, hogy az a dög mindig a nyomomban van, vagy legalább le lehetne lőni. Erre mondtam neki, hogy akkor mi értelme lenne a játéknak? Csak egyszer ledurrantanám az Alient, és utána végigrohannék az összes pályán a végkifejletig? Elég hamar vége lenne a játéknak, ráadásul a kihívás -faktor is igencsak lecsökkenne.

Tessek youtube formában mikor nem tudsz nyugodtan Kampinovkazni mert a csapat nem engedi tier x sved td
Ahogy olvastam a véleményeket mindenkinek idő kellett, amíg hozzászokott. Azt hiszem, hogy ennek a tanknak az a bazi nagy ágyú adja a fun faktorát. Medként beletolni valakibe 400-as sebzést igazán kellemes, még ha igen csak tud oda-vissza trollkodni ez a kínai ágyú. Szóval itt ez a 122-es adhatja azt a funt, mint a KV-5-nél az egyáltalán nem ritka 4-500-as rammolások. Persze nyilván idő kell ehhez a med-heavy hibridhez hozzászokni.

Összeségében csak akkor vedd meg a T-34-3-at, ha nagyon nem tudsz mást kitalálni. Én most vettem meg egy pár hónapja, hát az elején néhányszor majdnem sírva fakadtam, hogy mi a fasznak fizettem én ezért. Azóta már megbarátkoztam vele, de elég nehéz volt ráérezni a játékstílusra. Én egyébként VENTI, TÖLTÉSGYORSÍTÓ, STAB felszereléssel használom(meg a T-34-2 -ből kölcsönvett 3 skilles legénységgel), így elég jó köröket megyek vele. Ami most még azt jelenti, hogy legalább 70%-ban meglövöm a tankom HP-ját(ami nálam a minimum cél minden meccsen és minden tankkal - bár gondolom más is így van ezzel), bár néha még így is becsúszik egy-egy 0-ás kör.
Szóval nem egy egyszerű járgány, bár kifejezetten szerethető.
Optikát semmiképp nem tennék rá, ahhoz az ágyúhoz a stab, az EGLD és a rammer mind vitális.
Az optika dolgom gondolkodom én is. A 380 m egy T8-as mednél amolyan átlagos dolog. Az angol és amerikai medek átalában többet tudnak. Viszont a T-34-3-nak jobb az álcája, tehát közelebb tud menni az ellenséghez. És ezzel az ágyúval általában közelebb is kell menni, mert sniperkedni nem nagyon lehet vele, így a látótáv növelése talán nem annyia fontos. Esetleg optika helyett legénysé gi skillel.

Na mar nem enged szerkeszteni , meg hozzá akartam tenni hogy ezek még képesek a JPZE100 at meg a Halálcsillagot is pattintani , az hogy hogyan azt én sem tudom de megkeresem a replayt azt dobom youtubera.
Az 5 os TD ig áttugrottam Free XP bol de a tobbi az nagyonis élveztes volt , egyszeruen nagyon bejon nekem ez a Váltogatós mód, meg hogy mennyire másak ezek a TD-k ,de az utolsó 9-10 esek a legjobbak amíg meg nem tanulják ,hogy csak a kupola loheto be ha nincs meg a megfelelo kalibered vagy nincs Heat loszered.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2017.01.12. 23:02:50
Igen. Mondjuk én majdnem mindig ezt teszem a medjeimre, nagy néha becserélve valamelyiket optikára.

#386181: Jesszus, neked már megvan a tízes? Hát nem vacakoltál.
Nem lehet igaz , kapok egy jó Campinovkát végre (azt hittem ott meg tudom csinálni a sebezz 4000 ugy hogy a sebzés pillanatában ne légy felspotolva) erre nekem kell támadni mert .... mert mert egyszerubb ha megnézitek. Tier X Svéd TD
Hogy boldogulsz azzal a 3 fokos gun deppel a WZ-n? Én a KV-85-ön nem egyszer idegbajt kaptam, de egyébként azzal a tankkal ennek ellenére jó volt statom. <#csodalk>

Ezt szoktam nézni, de ennek ellnére nem mindig könnyű dönteni. <#awink>

joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Typeminátor T-34-re ezeket raktam: töltésgyorsítót, ventillátort, stabilizátor híján célzásgyorsítót.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.12. 21:10:26

angelus1991ster.blogspot.hu

A kínai Type T-34-re milyen felszereléseket javasolnátok? Én optika, venti, GLD kombóra gondolnék. Töltésgyorsító nélkül is gyorsabban tölt, mint ahogy szűkül. A jobb látótáv meg T5-ben aranyat érhet.

Milyen felszereléssel megy nálad? Töltésgyorsító, stabilizátor, célzásgyorsító?

Ruszki nem kell,inkább amerikai vagy britt,vagy ha szép lenne talán német.

Hát attól mert megveszed Djokovics ütőjét még nem leszel világelső, de tény, hogy elképesztően szép dolgokat csinál. <#awink>

Amióta felraktam a Milky-féle WZ-120 skint jobb vele a staccom. Csávó egy művész 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.01.12. 19:57:46

Tedd fel ezt az új Milky félét, ha még nem tetted meg, marha jól néz ki. Tény, hogy a kínai ágon kevés a HD modell, de a japán med ág is hiányos.

Egyébként arra gondoltam, hogy ha tier limites volta miatt úgyis kiveszik egyszer, akkor minek törjék magukat a HD modellel. Bár igaz, hogy a Type 59-nek is van HD modellje.<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.01.12. 19:47:14

Miért ne lenne? Minden tanknak lesz, főleg a prémeknek. Bár tény, hogy már jó ideje várok rá. Az ázsiai gépeket eléggé elhanyagolja a WG.
Kár, hogy már vélhetően nem lesz HD modellje. Bár Milky éppen most csinálta meg a 9.17-re.

Ilyen is. Vagy szereted, vagy gyűlölöd 😊
A T-34-3-ról csak ilyen szélsőséges véleményeket olvastam. <#awink>

Ja de, volt a T92. Akkor talán belátható időn belül kézhez kapjuk.
Lightból talán a T92, bár már jó ideje nagy kuss van róla, tudtommal szuperteszten se volt még. Azt még én is megvenném, olyan fájinul néz ki.

Medből legközelebb talán ez a fostalicska remek kis T-44-85M.

Heavyből majd az Obj. 252U, de az nem lesz fürge, az ziher.

Az IS-7 meg tényleg tud menni lighttempóban, de csak szabadesésben, hátszéllel.
Nincs valami infótok hogy milyen med vagy light prém tank jöhet mostanság?
Valami agilis fürge kis gép kellene,kéne valami új prém talicska,T6-T8 magasságban.
Bár valami mozgékonyabb heavy sem lenne rossz.
Erről jut eszembe ma Is7 duplázón az a tehén képes volt 56-al repeszteni,én is meglepődtem rajta.

Igen, az örökzöld "fosrakás a T-34-3" frázis. Nem, nem az. 1700 felett van vele az átlagsebzésem, és sosem lőttem vele goldot. Most nyomjam a szintén örökzöld "meg kő tanúni vele jáccani" frázist? 😊

Egyébként meg az általad felsoroltak közül egyedül az STA-t lehet spéci alkalmakon kívül kapni, így ezt sem árt figyelembe venni.
Én már évek óta nem kapcsolom be.<#vigyor5>
Bár a 12 killes csatánál sajnáltam hogy nem volt bekapcsolva,de ez van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.12. 18:59:13

barret
Nem fogja bekapcsolni,hónapok óta kapja az ívet 😄 Mindig evvel védekezik.Így nincs mit visszanézni.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hú de idegesítő bugba ütköztem,nekem jött csapattárs és ahogy a két tank lánca összeütközött az én láncom elkezdett szikrázni és a csata végéig recsegett ropogott meg szikrázott,az agyamra ment.De rohadt idegesítő volt.

Nem vágom miért csak úgy használjátok a replay rendszert ? Annyira kevés hellyel rendelkezel már a játék partícióján? Most néztem az enyémet 2015 ota nem toroltem a replayeket és 3,95GB replayem van most és SSD-n van a játék .
Csezd meg csak last replay van bekapcsolva,azóta meg már vagy 4 csatát mentem mással.

Ugye aki nácizik, így jár. <#eplus2>

Igazad lehet. A Löwe ráadásul sokkal jobb kredit farmoló is. Nem beszélve arról, hogy a német heavy ágat mindenképpen húzni akarom, főleg ha a beígért új tankok is jönnek oda.

Kiváncsi vagyok miér érsz majd a nagyobb ágyuddal ha a medium tank korbekerul és oldalról szétszed az elso sikeres vagy sikertelen trackelésed utánn.
Replayt, ezt igazánn megszokhatnátok már, ha valamit állíttasz támaszd alá egy replay el sokal konnyebb kielemezni .
ROMOTO
Az a foshalmaz top1 az utált nagyobb tieres járgányok között valamelyik listán.
Adok én nektek vita indítót.
Charioteer td-vel totál beszűkülve E100-ra 8 lövést adtam le,úgy hogy az e100 kétszer akkora volt mint a célkereszt,nyolc lövésből 6 alá vagy fölé ment,1 átütötte 1 nem.Top ágyú van rajta,és úgy lőttem e100 fölé és alá hogy a célkeresztet tök betöltötte a tank,mégis valahova a semmibe a földbe lőttem vagy az égbe.<#wow3>

A Liberté is elég OP. 😄
"T-34-3 a világ legnagyobb szara"

Na, ez megint vita indító mondat lehet. <#awink>

Egyiket se. Löwe még talán so-so, most a buffal. T-34-3 a világ legnagyobb szara. Ráadásul a kínai közepesek nem is olyan jók, hogy megérje miattuk egy prém tankot venni. Skorpió, Mutz, STA-2, Patriot, ezek a jók szerintem, de főleg a skorpió.
Ha mindenképp megveszed a közeljövőben mindkét tankot, akkor azzal a kaszttal kezd amivel jól megy. Így a Löwe-t vásárold meg.

Köszi. Tudom, hogy tök más a két tank. Az az igazság, hogy eddig nehéz tankokkal eredményesebben játszottam, de az utóbbi időkben inkább közepesekkel megyek, és kezdek ezekbe is beletanulni. Nem is megy annyira rosszul némelyikkel (Pz. IVH, Chi-nu, Comet, Strv 74).