World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
royal73
Meglepõen sokat játszott de nézzétek meg az ölés számát csatákhoz képest. Azért kerestem rá mert úgy játszott a KV-5el hogy nem hittem a szememnek, biztos voltam benne hogy valami kezdõ. Ebben tévedtem, de abban nem hogy nem 100as.
Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. január 6. 8:28:36
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 092
Szerzett kredit: 58 144
Gyûlölöm az artykat! Tök jól védek az 5 killembõl hármat úgy szereztem hogy csak 388Hpm volt, erre egy GayW panther kiszed a világ másik felérõl, miközben könyökölt és kavargatta a teáját gondolom.
Kéretik a preparált hörcsögöknek átfáradni a másik csapatba!Köszönöm!
Tolattam a helyemre, jött az AXM, bele tudtam lõni, maradt 8 (!!!) HP-ja, és ki lõtt engem. 546 exp...prémium nélkül. Pedig ha ki lövöm mind a kettõt, elsõ win lett volna <#nemtudom>#nemtudom>

Lehet vele kellemes csatákat tolni. Egy lövésem sajnos csapattársat ért, még jó hogy alig sebez valamit 😊
link
Látszik hogy hatalmas szívás mikor a lánctalp csak úgy benyel több lövést is, meg elég lassan is céloz...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
mert kotonguminak nem akartam.<#idiota>#idiota>
Nálam viszi a "Legrondább Francia harckocsi ingame" címet!
A kódot már elküldték hozzá.
NEWYEAREU.
mégilyet...
szvsz õ a legalja, egyedül maradt egy kiégett (5%) arty ellen és rendületlenül kempelte tovább a bázisunkat, aki bentmaradt az szídta rendesen
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
- 75mm SA50
- 90mm F3
- 90mm DCA 45
- 100mm SA 47
- 120mm SA 46
Ezekbõl a 90mm DCA 45-rõl tudok annyit, hogy egy tengerészeti légvédelmi löveg volt és azt ültették át egy tankra 1000m/s es kezdõsebességgel és jobb pontossággal mint a Párduc 75L70-es lövege!! Mondjuk ez engem meglepett, hogy a franciák ilyen minõségi dolgot tudtak megalkotni.....
Vicces moment viszont mikor a loltraktor mögé kerültem, kb 50 méterrõl háromszor lepattanó! 😮 :I 😄
Valószínûleg te az 1983-ben készült AMX-40-et találtad meg, ami egy MBT prototípus volt, de nem lett belõle semmi.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ezt te hol álmodtad?
Meg miért pont a fransziák miatt kellett volna bevezetni?
Tûréshatár 14320Xp
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ezért jó a B2, az mindig top tank, elég oda az 55-ös pen annak a tanknak, csak hetzi vagy AMX ne jöjjön szembe. :-)
a 2. ágyút azóta igérik, hogy t-28 (a szovjet) van a játékban
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ARL-44 érdekelne, de úgy kevésbé. ha folyton t9-es csaták listája alján csücsülök.
Amúgy valaki írja már le, hogyan mûködik a francia tankok miatt bevezetett második ágyú-irányítás, meg a gépágyúknál az új vezérlés.