World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobban kifejtve, alig bírt elbánni egy 5 méterre lévõ T-43al, csak forgatta jobbra balra a tornyát, mert a T-43 mozgott, lehet nem tudja hogy mozgó célpontot is el lehet találni.

WoT: Nishizumi77

Egy gyöngyszem:
royal73

Meglepõen sokat játszott de nézzétek meg az ölés számát csatákhoz képest. Azért kerestem rá mert úgy játszott a KV-5el hogy nem hittem a szememnek, biztos voltam benne hogy valami kezdõ. Ebben tévedtem, de abban nem hogy nem 100as.

Nem vedeni akarom a GayW parducot, de a WG megint egy alatomos fasszopo(mashogy nem tudom mondani, bocs az alpari/tragar/szalonkeptelen kifejezesert), mert az ok hogy crdit nerfet pakolt az arty-ra, meg az is ok hogy mostmar hiaba pottyantok a HUmmel pofajaba egy 1500-as bombat es nem doglik meg, de az mar kurvara nem ok hogy ha annyi gerinc volt benne es belepiszkalt az accuracyba akkor irta volna mar ki a retkes kurva anyjaba a patch noteba, mert ujabban nincs az az isten hogy barmit is eltalajak allo helyzetben teljesen beszukult celzokorrel akarmelyik artyval, GW putter es S51, ugyanaz a szimptoma, nem is tudom mi az idegesitobb ha nem talalom el az ellenseges artyt vagy ha eltalalom de nem doglik meg, es cserebe meg ki is rohog a buzerans. Reszemrol a counter arty egyre kevesbe mukodik, persze tudom az en keszulekemben van a hiba...

Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. január 6. 8:28:36
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 092
Szerzett kredit: 58 144

Gyûlölöm az artykat! Tök jól védek az 5 killembõl hármat úgy szereztem hogy csak 388Hpm volt, erre egy GayW panther kiszed a világ másik felérõl, miközben könyökölt és kavargatta a teáját gondolom.

3. vereség a reggeli kezdet óta ezzel a ocsmány vacakkal...(T7-T5 móka T5-ben Kv-k csak az egyik oldalon alá MM)
Kéretik a preparált hörcsögöknek átfáradni a másik csapatba!Köszönöm!

Master91
Micsoda izgalmak! A végén mind a kettõ jött foglalni. Fent voltam a hegyi kezdõn, a hegyen ahol mindig artiznak. Hummel be ért, oldalt volt nekem. Sajnos 20 cm-vel kb. felé lõttem 😞
Tolattam a helyemre, jött az AXM, bele tudtam lõni, maradt 8 (!!!) HP-ja, és ki lõtt engem. 546 exp...prémium nélkül. Pedig ha ki lövöm mind a kettõt, elsõ win lett volna <#nemtudom>

Eagle16
Tegnapi mókázás AMX-12t-vel, auto-loader akcióban 😄

Lehet vele kellemes csatákat tolni. Egy lövésem sajnos csapattársat ért, még jó hogy alig sebez valamit 😊

link

Látszik hogy hatalmas szívás mikor a lánctalp csak úgy benyel több lövést is, meg elég lassan is céloz...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én "dugong"-nak hívom az Amx-40-et,(van ilyen randa tengeri emlõs)
mert kotonguminak nem akartam.<#idiota>
Nálam viszi a "Legrondább Francia harckocsi ingame" címet!

Master91
Olyan szar hogy a Pz B2 -vel már nem elsõ vagyok :/ most is van vagy 4 B1-es elöttem. Röhej.
Mert náluk van egy pár tank amin több ágyú van ( jó részük még nincs benne a játékban ). De mivel megint bénák voltak a fejlesztõk ezért késõbb jön a több löveg kezelés.

Nemsokára jön a román techtree is.
A kódot már elküldték hozzá.
NEWYEAREU.
mégilyet...
rtalálkozott már valaki Arboc1-el?

szvsz õ a legalja, egyedül maradt egy kiégett (5%) arty ellen és rendületlenül kempelte tovább a bázisunkat, aki bentmaradt az szídta rendesen

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ehhez jobban értetek mind én egy "durva" becsült átütést kérhetek <#smile> AP/APCR vagy HEAT-re vagy kitudja mi való hozzájuk....
noname23
Ha van csõtorkolati sebesség és AP súly abból már lehetne számolni J-t.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Van egy francia nyelvû dokumentumom. Nem nagyon említ átütési adatokat. Úgy néz ki azok nem nagyon maradtak fenn. De szerepelnek lövedéktömegek és csõtorkolati sebességek. Illetve az ARL-44 lövegeit (75 mm SA 44 és 90 mm SA 45) kicsit részletesebben is tárgyalja. A 100, 120 mm-es lövegeknél nem jelöl meg konkrét típust.
Gottfried
Na ez már kezd sok(k) lenni.Hogy a büdös faszba van az hogy ezek mindig az ellennél vannak....
Nem hiszem el hogy nem szándékosan rakják õket egy csapatba.Bassza meg az anyját egy erdõ majom annak akinek ehhez köze van. !!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

SirAlo
Lol most rakott be egy csataba ahol mar AMX50-100 van😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Hm ez a nap kész gyötrelem volt fejlõdni tudtam de milyen áron. Nem számoltam mennyi - lett a mai nap de sok T29 69%-ról 64%-ra lement úgy hogy volt 3 1200 feletti csatám is. Hát igen új patch új emberek kik nem tudnak játszani. Szerintem robbantsunk ki háborút az ellen úgy is csak rohanni fog a tömegbe!

ügyesen kell használni õket 😊......sokan csak rohannak bele a 3-5 fõs ellenségbe....mennyi esélye van 1-3 ellen?
Úgy nem nehéz, ha a német üzemek az õ megszállási övezetükben termeltek tovább😊.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

másra nemigen jók 😊

Na ne hülyéskedjetek....menekülésre vannak a Farancia tankok???Te menekülésre gyártanál tankot???? 😊
Egyébként ezektõl a francia ágyukról tud valaki valamit, hogy eredetileg mikor gyártották õket és a valós pen adatokat esetleg?

- 75mm SA50
- 90mm F3
- 90mm DCA 45
- 100mm SA 47
- 120mm SA 46

Ezekbõl a 90mm DCA 45-rõl tudok annyit, hogy egy tengerészeti légvédelmi löveg volt és azt ültették át egy tankra 1000m/s es kezdõsebességgel és jobb pontossággal mint a Párduc 75L70-es lövege!! Mondjuk ez engem meglepett, hogy a franciák ilyen minõségi dolgot tudtak megalkotni.....
Khmm...Most hogy mondod, amikor láttam, én is arra lõttem inkább..

Állat jó ez a kis orosz csúfság, himmelsdorfon végig raliztam a küzdelmet.
Vicces moment viszont mikor a loltraktor mögé kerültem, kb 50 méterrõl háromszor lepattanó! 😮 :I 😄
oké eldöntöttem h ráállok a páncélvadászokra

Pedig jó a modell. Így nézett ki az 1940-es AMX-40. Amúgy AMX-40 Char vagy AMX-40 Char Moyen néven is ismert.

Valószínûleg te az 1983-ben készült AMX-40-et találtad meg, ami egy MBT prototípus volt, de nem lett belõle semmi.
Fúú de imádom én a játékosokat. Karleia megyek völgyben T29-el megjön velem egy Tiger ellenbõl jön egy TigerII E75 JagdpzIV Type M4 Hummel a többiek a másik oldalon voltak a JT volt fent a bázison. Én kinyírtam 3-at a két T9-ünk összesen 1-et. A jobb oldalon lévõ csapat kinyírt 3 T6 tankot meg 1 T7-est a T8-at és a T9 nem is bántották. Akkor így hogy lehet statja az embernek?

SirAlo
AMX 40-nek erdekes alakja van a jatekba 😄 rakerestem es a valodi AMX 40 teljesen maskepp nez ki , a jatekba olyan mint egy UFO tank xD

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

"Amúgy valaki írja már le, hogyan mûködik a francia tankok miatt bevezetett második ágyú-irányítás, meg a gépágyúknál az új vezérlés."

Ezt te hol álmodtad?
Meg miért pont a fransziák miatt kellett volna bevezetni?

Na eljutottam az Amx-40-ig szenvedés kapcsoló😮N
Tûréshatár 14320Xp

ahogy játszottam vele nem volt túl sok belõle egyszerre egy csatában. vagy csak én pont olyan csatákban voltam nem tudom. am nem rossz kis cucc csak meg kell szokni

A második toronnyal sztem kifejezetten tetszetõs. Egy kurva nagy hátránya van, hogy valamilyen bizonyítási kényszerbõl mindenki engem akar kilõni belõle. 5-6 tank között megyek, van még kisebb is, puhább is nálam, mégis háromból hárman engem lõnek. Ez valami olyasmi lehet mikor egy új csaj érkezik az osztályba, mindenki õt akarja megdugni.

SirAlo
inkabb a +1 hely a lenyeges ennel az ajandeknal😄

150k, ha eladod. Mellesleg az ágyújának több mint 60-as az átütése, szóval elég nagy mészálást tud majd csapni a kis Tier 1-2 tankocskák között. Bár mivel mindenkinek van, nyilván mindenki ezzel játszik ott.

kerla
Mire jó ez a kis prémes lófütty amit kaptunk ajándékba? Gondolom az esetleges békaz..ööö.. francia kezdõknek a gyorsabb haladáshoz?

bardocz
Eddig számomra a legrusnyább a KV-5 volt, de a franciák sikeresen überelték😄
bardocz
Ugyan az mint itt.
Gottfried
Én atz hittem hogy a KV egy csúnya tank de ez az ARL azzal a bódéval a torony helyén.....hát enyhén röhelyes :-D

játszok azzal is de csak tesóm gépén tudok mert az enyém csak az arty sniper módjában nem laggol. pénzem meg jelenleg nincs a gépemre szal addig marad a fõ eszköznek az arty.

Úgy van, ott a pont!

Gottfried
Ha ügyes vagy akkor hagyod a francba az artykat és tankkal játszol!

bardocz neked a játékban mi a neved?

úgy vettem észre hogy nem hemzsegnek az s-51-esek

tier4-ben borzasztó op, elvégre csak a hetzi veri ott meg (meg mostantól az AMX-40), csak ritkán van ott, azt mondják.
Ezért jó a B2, az mindig top tank, elég oda az 55-ös pen annak a tanknak, csak hetzi vagy AMX ne jöjjön szembe. :-)

a 2. ágyút azóta igérik, hogy t-28 (a szovjet) van a játékban

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

bardocz
4-5 lövéssel össze tudok szedni 20k-t (számomra) jobb körökben.
fõleg az amerikai artynak álltam neki (M41) de gyûjtök a német artykra és a szovjetekre is. tehát ha ügyes vagyok akkor jól lehet vele farmolni?

nandorb
Akar,vki. tank companyzni tier8-asban most?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Meg elég rondák szerencsétlenek.

ARL-44 érdekelne, de úgy kevésbé. ha folyton t9-es csaták listája alján csücsülök.

Én el se kedztem a franciákat, annyira nem meggyõzõek. Szegény Char B1 a 60-as átütésû ágyújával, Tier4-ben. Az ember összeveti mondjuk a T-28 fegyvereivel, és már nincs is több kérdése.

Amúgy valaki írja már le, hogyan mûködik a francia tankok miatt bevezetett második ágyú-irányítás, meg a gépágyúknál az új vezérlés.