World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marha vagyok, tenyleg 😄 csak a szamot neztem.. valahogy mindig fura nekem h uk nem europa..
haaaat ez eleg draga 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

De legalább a gyûjtõk most hozzájuthatnak ezekhez a gépekhez. Még én is elgondolkodnék, ha az euró/forint nem próbálná minden nap rekordokat döntögetni.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Azért mert UKnál Fontban van nem Euróban.

WoT: Nishizumi77

ugyanez uk: 84 euro.. ehhehhehe
Te nem szoktál a gamepod fórumán más nick-el postolgatni?
Mert ott is elõfordul egy ilyen jóképességû júzer.
Egyébként tudod-e már lõni a type-ot aranyapám? Inkább arról meséljél nekünk.
Vagy van a hétre valami újabb nehézséged?

Ráadásul ilyen "remek" árfolyam mellett. De legalább megy le az euró végre, most "csak" 316, reggel még 320 volt.

.. az kulon vicces h nekem default a UK adta meg helynek, atgorgetem hungaryra es midnen dragabb.. sokkal.. ehhe..
Szaladok...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

A32+12000 gold: 50 euró
M6A2E1+15000gold: 75 euró
Pz5/4+27500gold: 100 euró
Löwe:44 euró
KV-5: 28 euró

meg van sima 2500 és 5500 gold pack az ugyanannyi mint a sima gold pack.

Pl. Pz V-VI + 27500 arany csak 99,95 Euro...

..legtobb csomaghoz? en csak a legnagyobb csomagnal latom.. valamit elnezek?
Az elején nem csak sokan voltak rengeteg volt belõle 😄 Emlékszem mikor fejlõdtem berakott mindkét oldalra vagy 5-6 darabot is én meg ott cirkáltam közöttük a shermannel. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Miez miez miez? Sajnos melobol le van tiltva.😞
Milyan tankokat lehet es mennyibe kerulnek?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Azt tudom, hogy felmerült ez a lehetõség régebben de aztán ezt is mély homály fedi mint sok mást.
Arról mostanában meg szó nem volt, hogy a franciákkal megkapjuk.

Egy kérdésem lenne:
Tudtok olyan MODról, amelyik a játék közbeni chat üzeneteket tovább a képernyõn tartja, esetleg ki is emeli?
Eagle16
ÓÓÓ bakker, Komarinon a kis szigeten AMX-12t-vel át akartam menni, mondom szétlövöm HE-vel a tankcsapdákat....aha. Fenéket. Nem tudtam olyan mélyre levinni az ágyút. Hát ez kegyetlen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De maganak is megveheted. Ott van a "you" a kedvezményezettek között.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

ollie
Magadnak is ajándékozhatod, ott van opcióban.

Master91
Hát én most meg lepõdtem ezen a tankon 😄
Ezt anno a fizetõs játék kezdetekor csomagban lehetett megvenni. Ilyen volt még a PZ V/IV és az A32.
Az elején sokan voltak, most már ritkán látni. Az eleje brutális, de összességében nem a legjobb harcjármû. Gondolom ezért adtak túl rajta és vettek Lõvét, vagy Type-ot.

Én nagyon örülök hogy megvettem T14-et,szinte mindig top vagyok,franciákat úgy megeszi mint a fene.Pz4 m4 sem nagy ellenfél ha figyelek.Franciák ha lõnek olyan mintha sörétessel lõné valaki a tankom.

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

És most már meg lehet szerezni az M6A2E1et, csak meg kell kérni valakit hogy vegye meg giftben 😄

https://worldoftanks.eu/personal/gifts/

Érdekes hogy a legtöbb goldos csomaghoz pz5/4 van, az egy vacak tank volt 7.0 elõtt, most meg egyenesen használhatatlan.

Az amcsi prém,brutális páncélzattal.

Sunsetjoy
Nem rosszak ezek a fransziák low tierben, hotchkissel 50 lövés, 39 találat, 139 bekapott lövés. védõ 100%, acélfal (evidens). 4 ellenfél lõtt, én vissza, egyedül a bázisunkon. Ennyi tracket, mint amit bekaptam😊

Az amx38, az meg a tier 3 kv-ja, csak éppen gáz ágyúval, legnagyobb páncéllal rendelkezik, az a gáz, ha egy másikkal találkozol, nem igazán tudod átlõni olyan könnyen.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

az tier8, azt nem is fogod átlõni szembõl 175-ös pennel
Master91
M6A2E1 <- ez mi nyavaja, szembõl nem bírtam át lõnie a 122mm-es IS ágyúmmal. Õ meg 2 lövésbõl elintézet ( nem volt 100% hp-m, de akkor is) soha nem láttam még ezt a tankot. Ezt kapták a fordítók vagy mi?
Tapasztalat?
Még tavaly tavasszal igérték meg hogy nemsokára jön a több ágyú irányítás az olyan tankokra mint például a Lee.

Mindig mulatságos figyelni, amikor a tudatlanság agresszióval párosul. Dát ezt a cigusoknak is elnézi a társadalom, neked miért ne tenné.

magyarul mégsem tud elküldeni melegebb éghajlatra 😄 engrisül meg így is úgy is megért mindenki valamit belõle xD
Ezt kapjátok ki,le hackerezett egy E100 mert szétkaptam olyan 600 méterrõl t54-el.<#nyes>
E50 E100 szétkapva,két e75 lebontva alacsony hp-ra.<#whatever>Tehetek én róla hogy jó az ágyúm?Neem,asse bánom ha feljelent hackelésért mert úgy sem hackeltem,viszont jót röhögtem rajta.De mért gondolja azt mindenki hogy én angol vagyok,nem is tok angolul.

Azért tegnap majdnem agyvérzést kaptam mikor az m40/43-ba csilingelõset lõttem 5 méterrõl szembõl, uh 4% élete volt, de aztán megnyertük a meccset, mai kurva jó volt, legalább 6-7 tank ellenében maratunk 3an e-50el, a végére 11 kill a 3 e-50nek nekem személy szerint 5 😄 De ez nagy meccs volt 100%os is-7et kiszedtük ami már capelt vele volt egy 80% körüli t30 is, úgy hogy nekik még arty fedezetük is volt és még más heavy tankjaik is voltak hátul pl e-75.
Az orosz, német, amerikai kis Tierek is néha nehezek voltak de ott legalább ha lõttél sebzet is😊 nem úgy mint a franciák
Az a legdurvább hogy egy másik AMX 38asat sem tudok sebezni szembõl csak oldalról vagy hátulról
D2-ig jutottam tegnap, mert vallási okokból egy free xp-t sem költök a fransziákra. Olyanok ezek a gépek, mint eger vára. Olyan jól mozog és az ágyúval is feleslegesnek érzed a lövöldözést az ellenfélre, úgysem fogy. A D1-es 25mm-es légpuskájával 176-ot lõttem egy csatában. Mondjuk itt lett 5 killem a végére, de elkopott az egerem közben.

tényleg nagyon jó, fõleg, hogy 99%-ban tier8-9 battleba teszi, úgy hogy mondjuk egy jobb lövegnek 1 lövés, de volt már, hogy a stug onshootolt a 10,5el xd. Ja és companyba se tudsz vele, mert ugye light tanknak veszi szal max a tier8asba viheted, egy szó mint száz: Undorító. És nem tudom ebbe mi a poén, hogy játszhatatlanok a tankok mert mindig legalul vagy. Persze tesztszerveren leszartam gyorsan átléptem. De igazából engem már csak tier9-10ben szórakoztat a játék, pont ezek miatt.
Nekem tetszik a tetrarck. Leginkább a T20-hoz tudnám hasonlítani. Nincs páncélja, de gyorsan meg és erõs az ágyúja. Sajnos fordulni nem szeret annyira, mint amennyire én szeretném. <#smile>

Ja, belegondolva tuti auto aimmel probálkozott. És le merem fogadni hogy csak azt használ mindenhol.

Néha jó az!(low tier)
Nálam T-127 és B2(na meg most majd a tetrarch) és ha minden jól megy eldöntöd a csatát mert jobb a crew-d meg már mentél pár kört elõtte,tudod mire megy ki a játék!
A franciák nálam is szenvedések eddig,de a tier 4-et csak túlélem valahogy...

AMX 38 nak jó a páncélja de hogy egy használható ágyú lenne rajta.
Persze. Toltam vele 5 kört, de nekem kis tierben nem élmény a játék. Heti 1x bemegyek leichtraktorral abálni, de azon kívül semmi. Szenvedés ez a francia fostalicska is... D2...

Kinek mi.😊
Nálam megmarad,mert nincs pénzkérdés...

az amx 12t egy nagyon jó kis tank fõleg az amx 40 után gyerekek 😊
t9-es csatában berongyoltam az ellen bázisára egyedül amíg 2 oldalt hülyéskedtek spottoltam artyt azt kilõtte a miénk aztán foglaltam 😄
jött egy t-34/85 egyet mellém lõtt én meg szanaszét lõttem szegényt 😄 aztán befoglaltam egyedül 😊
A legjobb az volt benne, hogy 150k-t ért.

A 7.1 számomra legkellemesebb része(eddig) a Tetrarch!

Nagyon zsír kis jószág és aranyos is!

ollie
Nem hinném, hogy az 50% körüli találati arányával nagyon használna sniper módot.

ollie
Mit kell azon tanulni?

hát ez az, de lemerem fogadni hogy sniper módban volt fullosan bezoomolva azért nézelõdött össze vissza, és nem látta rendesen a T-43at ami a szájában volt.

Na de az ilyet mi viszi rá hogy ezzel játsszon?
(azon kívül hogy kicseszik a csapattal amibe kerül)
Sikerélménye nem sok lehet,hát akkor meg minek?